Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

22 Mätartavlor, gruppcentraler

Visar 1 till 20 av 416

 • Normcentral utanpåliggande, typ Gamma IP 30. Förmonterad.
  Normcentral utanpåliggande, typ Gamma IP 30. Förmonterad.
  Förmonterad central i 13 och 18 modulers bredd.Följande ingår: 1st HB 40A, 1st JFB 25A, 3 st dvärgbrytare, 10A C-kar, 6 kA / rad.Centralen kan kompletteras med dörr och bakstycke (se Gamma tillbehör).
  Centralerna levereras med alla interna ledare mellan huvudbrytare och jordfelsbrytare anslutna och med en fasskena för hela raden. Nu är det enkelt att snäppa fast dvärgbrytare och ansluta till fasskenan. Centralen är försedd med beröringsskydd på fasskenan och täcklock för normslitsar i reserv.
  Mer info
  8 Varianter
 • Lastbrytare Normel
  Lastbrytare Normel
  Insatser bestående av lastbrytare och PEN monterade på på montageplåt inkl. med axel, vred och täckplåt. Terminaler för inkommande fas ledare ingår ej utan beställs separat efter typ av ansluten ledare. Terminal anslutning ovansida brytare ingår (utgående ledare) avsedda för anslutning av Cu ledare alt. plattkabel , typ NIS.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kapsling Vector inomhus, Hager
  Kapsling Vector inomhus, Hager
  Normkapslingar 1, 2, 3 och 4 rader, 3 till 54 moduler för komponenter med max. Den genomskinliga dörren kan förses med nyckellås. Försedd med multifläns och kan förses med med en fördelningskanal för övergång till tehalitkanal LF60090 och LF60110. Hålanvisningar finns för sammankopplingsnipplar. Transparent, vändbar dörr. Kapslingen är försedd med multifläns. Av vit polystyren. OBS för montering inomhus ej UV-beständig.
  Mer info
  10 Varianter
 • Mini Kaedra
  Mini Kaedra
  Mini Kaedra IP65 är tillverkad i polestyren med lucka av polykarbonat. Den är speciellt lämpad för små undercentraler och kompletteringar i utrymmen där det krävs en hög kapslingsklass.
  Tekniska data
  Kapslingsklass: IP65 enl. IEC 60529
  Temperaturområde: -25ºC till +60ºC
  Färg: Ljusgrå RAL 7035 med grön lucka
  Samtliga kapslingar har dubbel isolation klass 2 som standard. De är försädda med N och PE skenor (gäller ej 13975)
  Kabelgenomföringar finns både på ovan och undersidan av kapslingarna enligt följande:
  3 mod. 1x25mm
  4 mod. 2x20mm + 1x25mm
  6 mod. 1x16mm + 1x20mm + 1x25mm
  8 mod. 2x16mm + 2x20mm + 1x25mm
  12 mod. 2x16mm + 2x10mm + 1x32mm
  Mer info
  5 Varianter
 • Ritningsficka
  Ritningsficka
  Ritningsficka med dubbelhäfftande tejp till gruppföreckning för uppmärkning av normcentraler.
  Mer info
  2 Varianter
 • Överfallsklämma
  Överfallsklämma
  För NS750
  Mer info
  1 Variant
 • Nollskena
  Nollskena
  Plats för 50 st OKD 1.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kapsling bredd 18 moduler, Hager
  Kapsling bredd 18 moduler, Hager
  Utrymme för upp till 72 moduler. Hölje av vit polystyrol plast RAL 9010. Kapslingen är försedd med noll och jordutrustning med snabbanslutningsteknik. Förenklad ledningsdragning med DIN-skenor av snäpp-in teknik. Gamma kapslingen finns i 2 bredder, 13 eller 18 moduler, 1-4 rader. Dörrar beställes separat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Normcentraler färdigkopplade för utanpåliggande montage, G-pack
  Normcentraler färdigkopplade för utanpåliggande montage, G-pack
  Plastcentraler för utanpåliggande montage i vägg, färdigbestyckad. Centralen är tillverkad helt i halogenfritt plastmaterial och försedd med snabbplintar. Med enkla fästen hålls hela inredet på plats och kan vid installation eller justeringar fällas ut vilket gör att man får ett bekvämare arbetsutrymme samt en stor hjälp vid det slutliga montaget av de utgående kablarna. Detta bidrar till ett säkerställande av den kompletta centralen beträffande risken för överslag och uppkomsten av ljusbågar mellan ofullständigt anslutna ledare. Djupet bakom DIN-skenorna är 23 mm i plastkapslingen. Skåpen levereras alltid med dörr som kan vändas efter behov.
  Den 1-radiga centralen är förbestyckade med 1st HB 40A, 1st JFB 4-pol/40A, 2st C110 och 3st C116
  Den 2-radiga centralen är förbestyckade med 1st HB 40A, 1st JFB 4-pol/40A, 7st C110 och 3st C116
  Den 3-radiga centralen är förbestyckade med 1st HB 40A, 1st JFB 4-pol/40A, 10st C110 och 3st C116
  Centraler med siffra -6 efter typnumret är utrustade med 6kA automater
  Mer info
  4 Varianter
 • Anslutningsdetalj ALD
  Anslutningsdetalj ALD
  För anslutning av Al-ledare i Eldons klämmor av typ GR. Vid användning av ALD-bleck skall Al-ledaren rengöras väl och kontaktfett skall användas.
  Levereras i sats om 3 st
  Mer info
  2 Varianter
 • Nyckel för mätarskåp
  Nyckel för mätarskåp
  Nyckel för öppning av mätarskåp
  Mer info
  2 Varianter
 • Dörrlås för mätarskåp
  Dörrlås för mätarskåp
  Lösa dörrlås för montering i mätarskåp
  Mer info
  2 Varianter
 • Markmätarskåp typ C för villainstallation, Garo
  Markmätarskåp typ C för villainstallation, Garo
  Markmätarskåpen finns i 25A och 63A och är färdig bestyckade med jordfelsbrytare för tillfällig el uttagen. Utöver normapparater till tillfällig el, finns ytterligare 7 lediga moduler. Skåpen kan även kompletteras med hänglås. Utgående mellanplint är som standard anpassad till Cu 2,5-35mm²,men kan även bestyckas med Al plint 10-35mm²,på förfrågan. Skåpen följer SS 430 01 10 och klarar de driftalternativ som är standardiserade. Markmätarskåpen är försedda med godkänt mätarutrymme typ P, enligt S 430 01 01 utg 9,för att säkerställa mätarmontage ,utomhus
  Mer info
  2 Varianter
 • Vit dörr för GD kapslingar
  Vit dörr för GD kapslingar
  Dörr till Hagers GD centraler. Levereras komplett med gångjärn. Höger- eller vänsterhängs tillsammans med snäpplås. Snäpplåsen kan bytas mot nyckellås.
  Mer info
  8 Varianter
 • Mätarskåp för utanpåliggande montage
  Mätarskåp för utanpåliggande montage
  Mätarskåp för utanpåliggande montage. Även testade och godkända med tilläggstätning för IP24, vilket är minsta krav för mätarskåp placerad på stolpe. GUM 1 och GUM-L levereras med 2st kabelgenomföringar.
  Mer info
  7 Varianter
 • Normkapsling typ AK kompakt utförande IP65
  Normkapsling typ AK kompakt utförande IP65
  Normkapsling tillverkad av slagtålig och halogenfri polystyren. Svårbrännbar och självslocknande, testad och godkänd enligt UL94-HB2. Kapsling med snygg design, stomme i grå RAL 7035 samt avrundad transparent dörr. Snabbt och enkelt montage, fronten lossas med fyra oförlorbara skruvar, samtliga sidor av kapslingen är försedda med membrantätningar eller knock-outs för kabelgenomföring. Membranet kan enkelt skäras bort för montering av metrisk kabelförskruvning istället. Kapslingarna kan enkelt byggas ihopi höjd eller sidled med ett tillbehörspaket bestående av packning och kilar. Stort internt kopplingsutrymme, fördel med 14 modulerper rad, kapslingen levereras komplett med jord och nollplint, plinten är skruvlös med snabbanslutningar för snabb och säker kontaktering.
  Mer info
  5 Varianter
 • Mätarskåp FQI
  Mätarskåp FQI
  Hagers fasadmätarskåp är tillverkade efter den nya standarden SS4300110 utg 7, anpassade för ett enkelt och smidigt monterande för mätaravläsning via radiosystem. Kundens strömbrytare är nu placerad efter mätning, så att man kan frånskilja utan att mätanordningen blir spänningslös. De infällda skåpen är numera försedda med en medialåda som standard. Mätarskåpen är anpassade för TN-S eller TN-C system och är anslutningsbara för koppar eller aluminiumkabel 50 mm².
  Mätarskåpen finns i infällt och utanpåliggande utförande med en mätarplats 25/63A. Skåpen kan förses med selektiv dvärgbrytare alternativt GII smältsäkring som Mätarsäkring.
  Medielåda samt potentialutjämn. skena ingår enligt krav i standard för tele, data, TV, larm etc. Kopplingsplint 4 x 50 mm² Al/Cu 4-5 ledarsystem Antal fria moduler vid utg.: 15 mod.
  Överspänningsskydd kan enkelt komplettera den moderna elinstallationen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nycklar till mätarskåp
  Nycklar till mätarskåp
  Lås med låsfjäder.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kapsling Golf med dörr, Hager
  Kapsling Golf med dörr, Hager
  Hager Golf kapsling i plast med dörr är framtagen för centraler vid enkla installationer i t ex bostäder. Levereras med dörr. Dörren kan vänster- eller högerhängas utan att demontera frontsycket och går att öppna 180°. QuickConnect-anslutningar på noll & jord. Golf har en hel del funktioner som gör ditt dagliga arbete enklare. Mer utrymme för ledningsdragning samt tidsvinster tack vare effektiv montering. Kapslingen uppfyller IEC60439-3 samt RoHS- och WEEE-direktiven.
  Mer info
  1 Variant
 • WU-centraler GII utan HB
  WU-centraler GII utan HB
  Stabila och brandsäkra 25A gängsäkringscentraler med diazedelement i normutförande. Avsedda för nyinstallation eller komplettering i bostäder, kontor, m m. Den vitlackerade plåtkapslingen är uppbyggd av ett jordat och installationsvänligt stativ och kåpa som ger möjlighet för kabel- och röranslutning via rygg samt från alla fyra sidor.
  Beröringsskyddade anslutningar ger en ökad säkerhet vid montering av kåpan. Utrymmet under DIN-skenorna är 20 mm.
  Kapslingen kan förses med ryggplåt och med dörr för kapslingsklass IP32. Delbar nollskena (med tillbehör GSKARV)
  Uppfyller försäkringsbolagens krav om brandsäkerhet.
  Mer info
  9 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.