Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

77 Exteriörarmaturer

Visar 1 till 20 av 779

 • Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Användningsområde:
  Elegant armatur avsedd för allmän fasadbelysning och husnummerskylt.
  Utförande:
  Antracitfärgad stomme i gjuten aluminium med kupa i polykarbonat.
  Kan förses med skiva för husnummer eller annan information. Armaturen levereras förinställd på 9W (790lm) men kan enkelt ändras till 13W (1080lm) eller 18W (1450lm) för mer ljus.
  Montage:
  Avsedd för montage på vägg med minst 25 mm luftspalt till takfot eller annat överhäng. Rekommenderad installationshöjd är 1,8-4 meter.
  Skruvhål c-c 74 mm. Kabelinföring bakifrån eller uppifrån. Dubbla tätningsnipplar för vardera monteringsalternativet för max 14,5 mm kabeldiameter.
  Anslutning:
  Fempolig snabbplint med dubbla anslutningar för max 2,5 mm².
  Mer info
  3 Varianter
 • Parkarmatur aPark LED, a-collection
  Parkarmatur aPark LED, a-collection
  En serie med stolplyktor, väggarmaturer och pollare avsedda för parkvägar, gårdar och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor.
  Robust armatur i varmgalvaniserad stålplåt eller svart pulverlackerad galvaniserad plåt. Bländskydd blästrad UV-stabiliserad acryltub.
  Monteras på stolpe med toppdiameter Ø 60 mm. Armaturerna levereras med 4 m kabel RKK 3G2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Gatuarmatur CREE XSPR
  Gatuarmatur CREE XSPR
  Cree XSPR är en kostnadseffektiv LED armatur med FAO för enkel installation som levereras med förmonterad kabel och ett justerbart fäste ±90° för stolptopp och arm Ø48 -60mm. FAO möjliggör enkel effekt och ljusflödesjustering mellan 17-54W. Armaturen levereras förinställd i 32W. Med hjälp av Cree NanoOptic Precision Delivery Grid optik uppnås bättre optisk kontroll än traditionell gatubelysning med flera anpassade ljusbilder.
  Armaturen är utrustad med 10kV överspänningsskydd. CREE AirFlow för optimerad värmehantering. Färgtemperatur 4000K (7726817) eller 3000K (7727217)
  Användningsområden: Gång & cykelvägar, elljusspår, gator & vägar, parkeringsytor, cirkulationsplatser- och trafikplatser.

  7727307 är med asymmetrisk Strålkastar/Parkerings optik (4ME) för tex parkeringsplatser och liknande applikationer. Armaturen levereras i 54W.

  7726955 är med nattsänkning, Finns upp till 41W i högeffekt och 16W i lågeffekt, levereras förinställd på 32/16W.
  Mer info
  9 Varianter
 • Väggarmatur Primo, SG-armaturen
  Väggarmatur Primo, SG-armaturen
  Slagtålig tak och väggarmatur LED.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Tanto LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tanto LED, SG Armaturen
  Slagtålig tak och väggarmatur LED. Bländskydd i forma av ett ögonlock och ett kryss.
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabilisert polykarbonat
  Mer info
  8 Varianter
 • Gatuarmatur Cree LEDway Road
  Gatuarmatur Cree LEDway Road
  Genom de utformade BetaLED Air-Flow och BetaLED NanoOptic teknologierna får du en armatur med mer än 100.000 timmars livslängd (L70) för såväl gång- och cykelbanor och villagator som motortrafikleder. Med sina utbytbara LED moduler är BetaLED LEDWAY Road en framtidssäker armatur för tuffa utmaningar. Med ett brett urval av ljusbilder finns alltid armaturlösningen för ditt behov. I de flesta applikationer kan du med en BetaLED LEDWAY Road 20 LED eller 30 LED armatur ersätta till exempel en 125W kvicksilver armatur, 50 och 70W högtrycksnatrium eller 35W metallhalogen. Armaturerna är utvecklade för att fungera med dina befintliga stolpplaceringar och i nya behöver du inte korta avståndet något vilket säkras med hjälp av BetaLED Nano-optic. Hög flexibilitet i effekt och ljusutbyte. BetaLED LEDWAY Road armaturerna är särskilt lämpliga att dimma då det bibehållna ljusutbytet är större än den minskade effekten. Armaturerna är förberedda och testade för flera olika lösningar av att behovsanpassad styrning, till exempel DynaDimmer, GreenStreet, Power One med flera. Garanti, 5 år på LED, 5 år LED driver och 10 år DeltaGuard lackskydd.

  Ljuskälla: BetaLED Light bar 20–120 LED
  Ra index: 75
  Effektförbrukning: Beroende på antal LED från 10 – 243W
  Vandalklass: IK08
  Färg: Silver, svart
  Material: Elektronikhus av gjutet låg-kopparhaltigt aluminium ytbehandlat med Colorfast DeltaGuard för många års användning i tuffa och hårda miljöer. BetaLED Air-Flow modulen, på vilka LED modulerna är monterade är av strängpressat aluminium för bästa värmeavledning.
  Montage/Inst.: Det justerbara fästet gör att armaturen enkelt monteras direkt på både nya och gamla stolpar såväl stolptopp- som armmontage. Behövs tillgång till elektronikdelen vid montering eller service görs detta verktygslöst. Alla armaturens delar är utbytbara vid behov.

  QV – Rundstrålande
  PR – Park & Road för vägar, gator, p-ytor m.m.
  TS – Type short – standardiserad ljusbild för vägar, gator, gång och cykelbanor m.m.
  TM – Type medium – standardiserad ljusbild för vägar, gator, gång och cykelbanor m.m.
  Mer info
  8 Varianter
 • Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Slagtålig tak- och väggarmatur LED. Bländskydd i form av ett ögonlock med ett ljusgenomsläpp.
  Mer info
  4 Varianter
 • Parkarmatur Plurio LED, Thorn
  Parkarmatur Plurio LED, Thorn
  LED armatur för stolptoppsmontage utan störande uppljus – perfekt för bostadsområden och parker. Bra prestanda och effektivitet. För förnyelse av stadsmiljöer och bostadsområden. Låga ägarkostnader: livslängd: 100 000 h (25 °C, L70), ljusreglering för ytterligare energibesparing, enkel att installera och underhålla. Passar bra ihop med Clan-serien – ett komplett erbjudande för stadsmiljön. Stolphals och armaturhus i aluminium (LM6), som pulverlackerats i silvergrått 150 med struktur (liknar RAL 9006) i mörkt beigegrått 900 (liknar RAL 7043) på den tvåfärgade varianten.
  Kupa i klar UV-stabiliserad polykarbonat med antibländningsprismor på utsidan. Intern reflektor och internt kabelrör: vit, högreflekterande ABS-plast.
  Reflektor (asymmetrisk variant): högreflekterande anodiserat aluminium.
  Skruvar i rostfritt stål.
  Montage på stolpe Ø 60 mm (instick 75 mm)
  Rekommenderad höjd: 3–4 m
  Åtkomst till LED och driftdon via tre skruvar under armaturhuset
  Varianter med fördragen kabel, längd 4 m
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Aero LED, SG-armaturen
  Väggarmatur Aero LED, SG-armaturen
  Dess låga profil gör att den passar i offentlig som privat miljö. Armaturens höga IP-klass tillåter den att även monteras som uppljus, vilket skapar fler möjligheter för en flexibel ljussättning.
  Pulverlackerad och korrosionsbehandlad aluminium med härdat frontglas
  Ljuskällan kan bytas av fackman
  Mer info
  5 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Användningsområde:
  Strålkastare avsedd för allmän belysning inom-och utomhus, exempelvis lastkajer, garageuppfarter och byggnader. Unik design med ett slimmat armaturhus. Starkt rostskydd tack vare armaturhus och bygel i aluminium med rostfria skruvar. Lämpar sig väl för utomhusbruk. IP66. D-märkt.
  Utförande aFlood LED Tec Symmetrisk:
  Svart slimmat pulverlackerat gjutet armaturhus i aluminium med skruvar i rostfritt stål. Härdat avbländande frontglas med UV-beständig silikongummipackning. Integrerat drivdon. Levereras med kabel och stickpropp. Även lämplig som arbetsbelysning för montage på stativ 7570106.
  Utförande aFlood LED Tec Asymmetrisk:
  Svart slimmat pulverlackerat gjutet armaturhus i aluminium med skruvar i rostfritt stål. Härdat avbländande frontglas med UV-beständig silikongummipackning. Integrerat drivdon med 3m anslutningskabel.
  Montage:
  Förmonterad upphängningsbygel i aluminium för montage på vägg, tak eller stativ. Bygeln kan vid behov tas av för att underlätta montage.
  Anslutning:
  Ansluts med förmonterad kabel och medföljande stickpropp eller förmonterad anslutningskabel.
  Mer info
  7 Varianter
 • Väggarmatur Solo, SG-armaturen
  Väggarmatur Solo, SG-armaturen
  Slagtålig tak- och väggarmatur LED. Bländskydd i forma av ett kryss.
  Med integrerad LED. Finns med sensor, skymningsrelä eller som vanlig armatur.
  Mer info
  8 Varianter
 • Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Enkel och stilren design gör vår populära Cube till en tidlös favorit som lyser upp din fasad och ger ett välkomnande intryck. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör.
  Mer info
  3 Varianter
 • Parkarmatur Streetsaver Gen2 LED, Philips
  Parkarmatur Streetsaver Gen2 LED, Philips
  Streetsaver är en symetriskt rundstrålande armatur för stolptoppsmontage. Lämplig för öppna ytor eller då man önskar lysa upp även omgivningarna till cykel/gångvägar i parkmiljö.
  Ger energibesparingar på upp till 80% jämfört med kvicksilverarmaturer för stolptoppsmontage. Ger en mjukt vitt ljus och du kan välja mellan varm och neutral vit, med mycket bra färgåtergivning. StreetSaver har rundstrålande optik, 6m förinstallerad anslutningskabel, rek. montagehöjd 4-5m. Livslängd 50 000h Armaturen är tillverkad i aluminium och är lackerad i mörkgrå.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gatuarmatur Clearway Gen2, Philips
  Gatuarmatur Clearway Gen2, Philips
  Clearway Gen2 har fått en mer slimmad design utan kylflänsar och blir enklare att installera och underhålla
  Clearway har ett helt flexibelt fäste som möjliggör för installation i alla typer av stolpar.
  Finns med olika optiker och ljusflöden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Parkarmatur aPark LED Tec, a-collection
  Parkarmatur aPark LED Tec, a-collection
  Klassisk stolptoppsarmatur med symmetrisk eller asymmetrisk ljusbild. Passande olika typer av installationer så som bostadsområden, torg, parker, GC-vägar,
  mindre lokalgator, anslutningsvägar, parkeringar m.m.

  Robust och lätt LED-armatur med bas och komponentplattor i formgjuten aluminium och resterande delar i UV-stabiliserad polykarbonat. Stommen är pulverlackad i kulör Akzo 900, motsvarande RAL 9007.
  Kommer med färgtemperatur 3000K eller 4000K., CRI 80 och IK 08. Levereras som standard i 700mA utförande.
  Med hjälp av medföljande kontakter kopplas den enkelt om till 350mA eller 500mA.
  Data nedan avser 700mA, för data avseende lägre strömstyrka se produktblad.

  Monteras på stolptopp Ø60 mm.
  Rekommenderad montagehöjd:
  700mA 38W 4-5 m
  500mA 26W 3-5 m
  350mA 19W 3-4 m
  Anslutning:
  Levereras med förmonterad kabel H07RN-F, 3G 1,5 mm², 6m.
  Mer info
  4 Varianter
 • Parkarm TownGuide Performer, Philips
  Parkarm TownGuide Performer, Philips
  TownGuide är en mycket prisvärd, högkvalitativ LED armatur som är desingnad för att passa in och försköna flera olika stadsmiljöer såsom parker, bostadsområden, cykel- och promenadstråk.
  Mer info
  14 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Sensor, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Sensor, a-collection
  Användningsområde: Bredstrålande strålkastare avsedd för allmän belysning inom- och utomhus, exempelvis lastkajer, garageuppfarter, och trädgårdar. Utrustad med PIR-sensor med justerbar räckvidd, efterlystid och omgivande ljusnivå.
  Montage: Förmonterad upphängningsbygel för montage på vägg, tak eller stativ. Bygeln kan vid behov tas av för att underlätta montaget. Monteringshöjd 1,8–2,5 m.
  Anslutning: Förmonterat sladdställ. Vid fast installation kapas sladdstället till lämplig längd och ansluts i kopplingsdosa.
  Armatur: IP65 (stickpropp IP44).
  Mer info
  2 Varianter
 • Gatuarmatur Aero, SG-armaturen
  Gatuarmatur Aero, SG-armaturen
  Parkarmatur med låg profil som verkligen utnyttjar designmöjligheterna med LED. Levereras med stolpfäste för 60 mm stolpe och 5 m anslutningskabel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Parkarmatur Streetsaver LED PSU/PSR, Philips
  Parkarmatur Streetsaver LED PSU/PSR, Philips
  Streetsaver är en symetriskt rundstrålande armatur för stolptoppsmontage. Lämplig för öppna ytor eller då man önskar lysa upp även omgivningarna till cykel/gångvägar i parkmiljö.
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000
  LED: 2000 LED 50/60Hz 230V (2000 lm)
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.