Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

70 Interiörarmaturer

Visar 1 till 20 av 261

 • Kontorsarmatur alight Office Pendel LED, a-collection
  Kontorsarmatur alight Office Pendel LED, a-collection
  Användningsområde:
  Pendlad armatur med upp- och nedljus för belysning av exempelvisskrivbord eller andra arbetsytor i kontorsmiljö.
  Utförande LED:
  Stomme av vitlackerad aluzink med gavlar i ASAplast. Silvergrått tvärlamellbländskydd med diffuserande skiva. Manuellt styrda armaturer har två dragsnören för separat tändning/dimring av upp- resp. nedljus. Dim/Sensor-armaturen har ett dragsnöre för reglering av både upp- och nedljus. Dim/Sensor armaturen är utrustad med Philips Actilume, närvaro- och dagsljussensor som tänder upp vid rörelse och aktivt reglerar ljuset beroende på dagsljusinsläpp.
  Montering:
  Pendlad i medföljande wire pendel med friktionslås, lämpligen i armaturskena eller innertaksprofil för att underlätta justering i efterhand. Infästning c-c 1200 mm.
  Anslutning:
  Monterat sladdställ med jordad stickpropp. (T5 1,7 m), (LED 2,2 m).
  Mer info
  3 Varianter
 • Bänkarmatur aMigo för T5-lysrör, a-collection
  Bänkarmatur aMigo för T5-lysrör, a-collection
  Användingsområde: Över arbetsbänkar i kök, tvättrum, pentry etc.
  Utförande: Stomme av stålplåt, lackerad med vit pulverlack. Gavlar i vit ASA-plast. 10/16A dubbelt jordat petsäkert uttag samt vippströmbrytare på armaturens undersida. Armaturerna finns för 14 och28W T5 lysrör.
  Montage: Monteras på undersida av skåp eller hylla. Locket är vändbart för placering av uttagen valfritt till höger eller vänster. Skruvfastsättning genom 2 st nyckelhål.
  Anslutning: Ledningsinföring genom 13 mm knock out i vardera gaveln samt två 13 mm ingångar på armaturens baksida. Levereras exklusive ljuskälla.
  Mer info
  2 Varianter
 • Interiörarmatur aLight 328, a-collection
  Interiörarmatur aLight 328, a-collection
  Användningsområde: Pendlad armatur med direkt och indirekt ljusfördelning för exempelvis kontor.
  Utförande: Stomme i vitlackerad aluzink med gavlar av plast. Silvergrått tvärlamellbländskydd. Reflektorer för såväl nedljus som uppljus. Samtliga av metalliserad renaluminium MIRO. Separata dragströmställare för upp- respektive nedljus.
  Montage: Monteras nedpendlat i medföljande vajerupphäng med friktionslås. Typ DIM har inbyggd dimfunktion som styrs med dragsnöret. Typ SENS har inbyggd Philips Actilume sensor för närvaro och konstantljus.
  Levereras inklusive ljuskällor.
  Mer info
  3 Varianter
 • Infälld takarmatur LED Moln G2, Exaktor
  Infälld takarmatur LED Moln G2, Exaktor
  Infälld tunn ljuspanel lämplig som allmänbelysning. Moln G2 PRO har mikroprismatisk skiva. Moln G2 BAS har opal plastskiva. För undertak (600x600) med synlig bärprofil. Standardmodeller tänd/släck, levereras med friliggande dragavlastat driftdon och 3 m sladdställ med europakontakt. Variant med Dali levereras med friliggande dragavlastat DALI-driftdon och 3 m 5-ledarsladd. Anslutningsledningar i halogenfritt utförande. IP20/klarar IP40 underifrån. Kan pendlas med hjälp av wireupphäng eller monteras dikt tak med separat ram. (Tillbehör). Snabbkoppling mellan driftdon och LED-platta. Driftdon placerat externt för lägre temperatur.
  Mer info
  16 Varianter
 • Kontorsarmatur aLight Office LED Beam, a-collection
  Kontorsarmatur aLight Office LED Beam, a-collection
  Pendlad armatur med upp- och nedljus för belysning av exempelvis skrivbord eller andra arbetsytor i kontorsmiljö.

  Stomme och gavlar i plåt, lackerade i strukturvit kulör. Nedåt sitter en skiva i klar mikroprisma försedd med en opalfilm. På ovansidan sitter en opalskiva som även fungerar som dammberöringsskydd. Armaturen är försedd med DALI-driftdon med hybrid dimmerteknik. En impulsbrytare som reglerar både upp och nedljuset samtidigt. Dragsnöre för tändning, släckning och dimring.

  Lätt att pendla med medföljande wire och reutlinger-upphäng, lämpligen i armaturskena eller innertaksprofil för att underlätta justering i efterhand. Upphängningens cc på armaturen är 1174 m. Monterat sladdställ med 3 meter jordad stickpropp.
  Mer info
  1 Variant
 • Interiörarmatur LED Anna, Thorn
  Interiörarmatur LED Anna, Thorn
  LED panel med verktygsfri och med enkel installation tack vare en extern kopplingsbox som möjliggör överkoppling (snabbkopplingsplint för upp till 2,5 mm² ledningar).Passar för infälld, pendlad och utanpåliggande montering.
  UGR 19
  Mer info
  2 Varianter
 • Infälld Interiörarmatur LED Flatlite, Osram
  Infälld Interiörarmatur LED Flatlite, Osram
  Flatlite 600x600 för infällnad i systemundertak. Microprismatisk diffussor ger en jämn belyst yta med hög avbländning, UGR 19, Ersätter 3x14/18W lysrörsarmaturer. Klass II.
  Mer info
  2 Varianter
 • Infälld interiörarmatur aLight Office LED, a-collection
  Infälld interiörarmatur aLight Office LED, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänbelysning i kontor och liknande miljöer med systemundertak
  alternativt i hårda tak med kit för utanpåliggande montage.
  Utförande:
  Infälld LED-armatur för innertak med drivdon.
  Vitlackerad ram i aluminium. Levereras med drivdon för styrning av/på eller dimbart don för styrning med Dali eller impulsbrytare.
  Finns i färgtemperatur 3000K samt 4000K. Mikroprismatisk skiva för att
  skapa behaglig ljusfördelning och minimera bländning. IP-klass 40.
  Montage:
  Passar i undertakets T-profil.
  Anslutning:
  Ej dimbara versioner (7013474 och 7013475) ansluts med förmonterat sladdställ 2,2 m.
  Dimbara versioner (7013476 och 7013477) ansluts med 230V i drivdonet.
  Mer info
  4 Varianter
 • Allroundarmatur Titan, Exaktor
  Allroundarmatur Titan, Exaktor
  Armatur i modern design anpassad för T5-lysrör. Titan lämpar sig som allmänljus i t.ex. kök mm. Fjäderbelastade gavlar möjliggör enkel montering av kupa samt byte av lysrör. Stomme av vit pulverlackad stålplåt. Gavlar av vit ASA plast. Opal kupa av UV-tålig akrylplast med hög ytfinish. Armaturen monteras dikt tak i takdosa eller med nyckelhål som uppfästning. E7024032 14W B har endast nyckelhål (4 st) som uppfästning.
  Levereras med lysrör, färg 830.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bänkarmatur Keto Led, Airam
  Bänkarmatur Keto Led, Airam
  Belysningsarmaturen är utrustad med strömbrytare och jordade uttag. Kan monteras både höger- och vänsterställd. Stomme i vit polykarbonat med opal kupa. Ytmonteras. Inkoppling med hjälp av fjäderplintar. 3 x 2,5 mm2. Kedjekopplingsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kontorsarmatur LED Facet Pendlad, SG-Armaturen
  Kontorsarmatur LED Facet Pendlad, SG-Armaturen
  Facet är en pendlad kontorsarmatur med direkt/ind. ljusfördelning. Levereras komplett med wireupphäng och 2,5 m anslutningsledning. Stomme av stålplåt med gavlar av ABS plast och klar plastskiva som dammskydd på ovansidan.
  Mer info
  9 Varianter
 • Kontorsarmatur alight Office LED, a-collection
  Kontorsarmatur alight Office LED, a-collection
  Användningsområde:
  Interiörarmatur LED för montage dikt tak.
  Mycket lämplig som skolarmatur.
  Utförande:
  Stomme i plåt strukturlackerad vit (RAL 9010). Yttergavlar av frostat akrylglas. Dubbelparaboliskt metalliserat bländskydd(SP) med integrerad opaldiffusor.
  Montage:
  Monteras dikt tak via nyckelhål med c-c 1200 mm.
  Anslutning:
  3-polig plint mitt i armaturen. 2st kabelinföringar på ovansidan armatur.
  Mer info
  1 Variant
 • Interiörarmatur Cosmic Office, Exaktor
  Interiörarmatur Cosmic Office, Exaktor
  Cosmic Office ger ett modernt intryck och passar alla typer av kreativa kontorsmiljöer. Ljuset styrs av dagsljuset och kan anpassas till alla behov som finns på arbetsplatsen. När personalen måste fokusera på nya idéer och lösningar ser Cosmic Office till att energin sparas och fördelas på ett optimalt sätt.
  Armatur: Sidoprofiler i vit (RAL 9016) pulverlackerad aluminium, gavlar i vit plast (ASA), dammskydd av akrylskiva (PMMA).
  Reflektor/Bländskydd: Reflektorbländskydden är baserade på den högeffektiva och patenterade DP+R modulen som ger en mjuk övergång av luminans genom refraktion i det opala materialet (PMMA). Ljusfördelningen är: Office 1-rörs 45% upp- och 55% nedljus Office 2-rörs 42% upp- och 58% nedljus.
  Anslutning/Montage: Cosmic Office pendlas från tak med medföljande upphäng och 2,5 m vit anslutningsledning RKK 3x0,75 mm² och jordad stickpropp. Armaturerna levereras med ljuskällor (färg 830) samt dammskydd.
  Cosmic Office Auto: Närvarosensor – när man kommer in i sektorn tänds belysningen, vid frånvaro i 15 min släcks den. Konstantljusstyrning – håller konstant 600 Lux på arbetsyta rakt under ögat (ber reflektans 0,3).
  Mer info
  13 Varianter
 • Infälld interiörarmatur LED Panel, Ledvance
  Infälld interiörarmatur LED Panel, Ledvance
  Infälld LED-armatur för direktersättning av traditionella rasterarmaturer. Avancerad flexibilitet tack vare externt drivdon som medföljer, smalt aluminiumhölje 10,5 mm och ram i matt vit färg.
  Mer info
  14 Varianter
 • Julgran
  Julgran
  "Ropelight" träd i aluminium, format som en julgran, med varmvita LED. Markfäste ingår. Inklusive transformator och 10 meter kabel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Infälld Interiörarmatur LED LEAN Panel, Hide-a-lite
  Infälld Interiörarmatur LED LEAN Panel, Hide-a-lite
  Tunn och energieffektiv panel i IP44-utförande för infällnad i undertak, utanpåliggande eller nedpendlat montage med tillbehör som beställs separat. Ger ett jämt, behagligt och bländfritt ljus med bra färgåtergivning, finns i 3000K och 4000K. Komplettera med Täckskiva rund för cirkulärt ljusutsläpp. Levereras komplett med drivdon för On/Off eller DALI. On/Off med 2m sladdställ och jordad stickpropp, DALI i Q-box med snabbplintar för vidarekoppling och skruvfri dragavlastning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Interiörarmatur 2X28W med lamellraster, a-collection
  Interiörarmatur 2X28W med lamellraster, a-collection
  Användningsområde: Kontor, storkontor, landskap eller andra likvärdiga miljöer som kräver en funktionell, allmän och platsrelaterad belysning.
  Utförande: Stomme av profilerad stålplåt lackerad med vit pulverlack. Gavlar av ASA och polykarbonat. Lamellraster med enkelparaboliska reflektorer av MIRO för nerljuset. Gemensam tändning. HF-don med varmstart som standard.
  Montage: Dikt tak eller bärprofil för nedsänkt undertak.
  Anslutning: Ansluts genom knockouts i gavlarna eller i centrum av armatur i 3-polig anslutningsplint för en kabelarea max 3G2,5mm² .
  Levereras exklusive ljuskällor.
  Förslag på ljuskälla: Artikelnummer 8380248
  Mer info
  1 Variant
 • Kontorsarmatur Peak LED, Exaktor
  Kontorsarmatur Peak LED, Exaktor
  Peak LED är en interiörarmatur som monteras utanpåliggande eller pendlas med hjälp av tillbehör.

  Armaturen är försedd med LED-moduler och en diffuser i PMMA som monteras ovan på dessa. EP-bländskydd med matta sidoreflektorer och vitlackerade tvärlameller gör att ljuset blir jämt och behaglig.

  Armaturen finns som tänd-släck eller med DALI-styrning i varianter med ljusfärg 3000K eller 4000K.
  Mer info
  16 Varianter
 • Utanpåliggande armatur CoreLine SM134V, Philips
  Utanpåliggande armatur CoreLine SM134V, Philips
  Oavsett om kunderna renoverar eller bygger nytt vill de ha belysning med hög ljuskvalitet och låga energi- och underhållskostnader. Vår nya LED-serie CoreLine Surface-mounted är idealisk som ersättning för funktionella armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte.
  Fördelar
  • Enkelt byte från konventionella lysrörsarmaturer till LED-teknologi
  • Energibesparingar på över 45 % jämfört med funktionella TL-D-armaturer
  • Kompakt design med en höjd på mindre än 40 mm
  Funktioner
  • Inbyggd LED-teknik
  • Kompakt armaturhus
  • Montagesats finns som tillbehör
  Användning
  • Allmänbelysning
  Mer info
  10 Varianter
 • Istappsslinga Amber LED soft cable för utomhusbruk
  Istappsslinga Amber LED soft cable för utomhusbruk
  Istappslinga med 100 amber M-LED. Med "soft cable". Startslinga levereras med nätadapter.
  Mer info
  4 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.