Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

85 Elradiatorer och styrning

Jobbar du med installation av värmeprodukter som radioatorer och värmekabel? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta värmeprodukter för ditt uppdrag. Oavsett om du jobbar med fast installation 400V eller stickpropp 230V har vi sortimentet. Elinstallationer ska utföras av proffs. Här finner du oljefyllda radioatorer, frostvakt, minielement, värmekabel och tillbehör för enkel installation. Smarta produkter från flertalet stora leverantörer. Med ditt professionella kunnande inom installation av värmeprodukter och bra produkter blir jobbet säkert utfört. Utforska vårt breda utbud av värmeprodukter och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 231

 • Termostat EB-Therm 205
  Termostat EB-Therm 205
  Golvvärmetermostat med display. EB-Therm 20 5 passar dig som vill ha ett energismart alternativ.
  Energisparprogram
  EB-Therm har två energisparprogram. De bygger på en lika smart som enkel princip: se till att det bara är varmt när du behöver det. För att underlätta för dig, så kan vår termostat styra detta själv. Det kan exempelvis handla om att automatiskt sänka värmen när du är på jobbet eller sover, och sedan se till att det är varmt igen när det behövs. Du behöver bara komma ihåg att starta programmet. Välj mellan: Hemmiljö Sänkning med 5°C mån-fre kl 0 8 :30 -15:0 0 , mån-sön kl 23:0 0 -0 5:0 0 Kontorsmiljö Sänkning med 5°C hela tiden förutom mån-fre kl 0 6 :0 0 -18 :0 0
  Fuzzy-teknik
  Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.
  Exakt reglering
  Termostaten kan reglera temperaturen på tre olika sätt; golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t.ex. trägolv, som inte får bli varmare än 27°C. Du kan alltså använda EB-Therm 20 0 till styrning av golvvärme för alla typer av golv, även känsliga material. Den automatiska ventilationsfunktionen stänger av värmen under 15 minuter om temperaturen sjunker med mer än tre grader på en minut. Värmesymbolen visar om värmeslingan är av eller på, eller om något är fel på anläggningen. Displayen lyser alltid i 30 sek efter senaste knapptryckning. Sedan dämpas belysningen. Du kan också ställa in så att den istället släcks helt. Displayens kontrast är ställbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat FrostGuard-Eco
  Termostat FrostGuard-Eco
  FrostGuard-ECO är en plug-in termostat med anläggningsgivare för användning tillsammans med FrostGuard värmekabel för frostskydd av rör. Termostaten har ett justerbart inställningsvärde (börvärde) mellan 0-10 °C. Normalt ställs börvärdet på 3°C. FrostGuard-ECO möjliggör energibesparingar med upp till 80% jämfört med en anläggning utan styrning. Termostaten är försedd med stickpropp och ansluts i ett jordat eluttag. FrostGuard värmekabel ansluts sedan till termostaten. FrostGuard-ECO levereras med en extern anläggningsgivare med 3 meter fast givarkabel, som inte kan kortas eller förlängas. Anläggningsgivaren placeras normalt på rörledningen men kan även användas som en lufttemperaturgivare vid behov.

  FrostGuard-ECO är lämplig för användning i bostäder, garage, fritidshus, husvagnar, inom lantbruk och trädgård, byggbaracker och andra tillfälliga installationer, frostskydd av kondensvatten från t ex värmepumpar och kylmaskiner, men kan även användas för styrning av andra stickproppsförsedda apparater. Enkel installation - anslut termostaten till ett jordat uttag, placera givaren och anslut FrostGuard värmekabel. Sparar energi - ger betydande energibesparingar på upp till 80% genom att FrostGuard inte är kontinuerligt påslagen under vinterperioden. Trygghet - säkerställer att värmekabeln inte är ansluten under varmare perioder. Testad och godkänd enligt EN 60730-1 och 60730-2, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat för utanpåliggande montage
  Termostat för utanpåliggande montage
  T2TraceTemp är en elektronisk termostat anpassad för frostskydd och varmhållning av rör. Den är kapslad (IP54) för utanpåliggande montage. Den höga skyddsformen gör T²TraceTemp lämplig för reglering av värmekabel som är förlagd utomhus. Termostaten har 2-polig huvudströmställare och kan belastas med 2,3 kW. En diod lyser när reläet är draget och en när manöverspänning är inkopplad.
  Termostaten kan inställas på önskad temperatur från -10/+50ºC eller +50/+110ºC. Enkelt att ställa om mellan de båda temperaturområdena, låg och hög, med hjälp av en miniswitch inne i termostaten.
  Givaren levereras med 3 meter siliconkabel som kan förlängas upp till högst 100 meter (2x1,5mm²).
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Stor och tydlig display 1,8". Enkel navigering och guidebaserad uppstart. Förprogrammerad tid och datum. Inbyggnadsdjup 20mm. Adaptiv funktion. Passar Exxact, Elko, Eljo och B&J. Flexibelt val av golvgivare 2-30 k. 2-polig strömbrytare. Reglerlägen: golvgivare, rumsgivare, kombination av rums- med golvgivare som begränsare eller regulator. Levereras med front och ram typ Eljo Trend samt extra vita centrumplattor anpassade för typ Exxact och typ Elko. Uppfyller Ekodesignkravet.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat med analogt reglage. EB-Therm 50 passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.

  Termostaten EB-Therm 55 har nu utrustats med en rumsgivarfunktion och kan användas på tre olika sätt: som golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Ramar som passar: PaEljo Trend, ElkoRS, Elko Plus, Strömfors, Gira, Merten, Jussi.
  Mer info
  1 Variant
 • Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Användningsområde: ELIR:s intensiva värmeavgivning gör den lämplig för alla utomhusmiljöer och för tuff industrimiljö. ELIR är lätt, stabil och flyttbar och passar även bra för tillfällig uppvärmning på bl.a. byggplatser. Den koncentrerade värmeavgivningen gör ELIR till ett bra komplement till avfuktare för torkning av områden med fuktskador. Hög kapslingsklass (IP65) gör det möjligt att använda värmaren i de allra flesta miljöer.
  Komfort: Värmestrålare ger intensiv, behaglig värme och förlänger sommarsäsongen. Eftersom värmestrålare inte har några rörliga delar är de ljudlösa och orsakar inga luftrörelser. Det betyder också minskad spridning av damm och andra partiklar.
  Drift och ekonomi: Värmestrålare ger snabb värme, är enkla och flexibla att installera och kräver minimalt underhåll. Eftersom det är den träffade ytan som värms upp men inte luften, är värmestrålare mycket energieffektiva. Detta gäller särskilt utomhus. Ju bättre skydd mot kylande vind ett uterum har, desto mindre energi behövs för att värma det.
  Design: Genomtänkt design i kompakt format. Enkel, robust och lätt (1 kg). ELIR har inget skyddglas vilket medför 10–15 % högre verkningsgrad jämfört med en glasförsedd värmare med samma kapslingsklass.
  Mer info
  1 Variant
 • Effektregulator CIRT till infravärmare
  Effektregulator CIRT till infravärmare
  CIRT är en steglös effektregulator med timer främst avsedd för infravärmare och andra värmestrålare. Speciellt lämplig för punkt- eller zonuppvärmning. Värmetillskottet regleras för bästa komfort (25-100%). Inbyggd timer som kan ställas in på 1 till 4 respektive 4 till 24 timmar. Färg: vit. Kapsling: normalutförande (IP44). CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Styrsystem SIRE Basic/COMP
  Styrsystem SIRE Basic/COMP
  Styrsystem till luftridåer och värmefläktar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvgivare till touch termostat, EXXACT
  Golvgivare till touch termostat, EXXACT
  Golvgivare med fyra meters ledning till termostater med pekskärm. Standard EN 60730-2-9. Certifiering: CE, FIMKO, NEMKO, och SEMKO.
  Mer info
  1 Variant
 • Tillbehör till Halogeninfra IHW/IHF
  Tillbehör till Halogeninfra IHW/IHF
  Tillbehör till IHW/IHF.
  Mer info
  8 Varianter
 • Halogeninfra IHW med bred värmespridning
  Halogeninfra IHW med bred värmespridning
  IH är en effektiv värmestrålare och det perfekta valet för utsatta utomhusmiljöer där designen är viktig. Möjligheterna är många då IH finns i två olika utföranden. IHW ger en behaglig värme i vistelsezonen från nära håll och med en bred värmespridning, rekommenderad installationshöjd 1,8-2,5 m. IHF har en mer fokuserad värmespridning och är avsedd att installeras på högre höjd, rekommenderad installationshöjd 2,3-3,5 m. IH är lättplacerad tack vare sin kompakta konstruktion. Den smarta designen ger ett stilrent intryck och produkten smälter väl in i prestigefyllda utomhusmiljöer. Levereras med vinklingsbart upphängningsfäste för vägg- eller takmontering. Max. glödtrådstemperatur: 2200 °C Färg: RAL 9006. Kapsling: IPX4. CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvvärmetermostat analog med golvgivare
  Golvvärmetermostat analog med golvgivare
  Enkelt handhavande. Ratt för inställning av temperatur. 2-polig huvudströmställare. Driftslägen - golvgivare, rumsgivare (inbyggd) eller en kombination av båda där golvgivaren fungerar som temperaturbegränsare. Polarvit. Lerereras med centrumplatta för både Eljo och Elko.
  Mer info
  1 Variant
 • Frontdel för analog/digital termostat, Exxact
  Frontdel för analog/digital termostat, Exxact
  Frontdel i Exxact utförande passande analog (E8580238) eller digital (E8580239) termostat.
  Mer info
  2 Varianter
 • Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar mm. Kräver inget väderskydd. Fem års rostskyddsgaranti. Även lämplig som punktuppvärmning i verkstäder och lager. Godkänd för installation i bad- och duschrum. Jordfelssäkert utförande, ingen risk för läck-strömmar. Reflektorer av högglanspolerad aluminium med maximal korrosions-beständighet. Rostfritt skyddsgaller. Grå kopplingsboxar av polycarbonat. Hölje av vitlackerat aluzinkplåt.
  Får endast monteras horisontellt på vägg eller i tak med min. avstånd 1,8 m över golv. Levereras med ställbara fästkonsoler som ger flexibelt cc-avstånd. Kan även pendlas i wire. Comfortinfran är överkopplingsbar. Färg: vit/ljusgrå. Kapsling: sköljtätt utförande IP24. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  7 Varianter
 • Processorstyrd 2-stegs elektronisk termostat, RTI2
  Processorstyrd 2-stegs elektronisk termostat, RTI2
  Processorstyrd 2-stegstermostat för rumsvärme/kyla med dolt eller synligt vred. Justerbar temperaturdifferens mellan stegen (1–10 grader). Sparsänkningsfunktion via externt kopplingsur (1–10 grader). Extern givare (RTS01) finns som tillbehör. Hög kapslingsklass (IP44). CE-märkta
  Mer info
  1 Variant
 • Lös front till golvvärmetermostat R-SENZ
  Lös front till golvvärmetermostat R-SENZ
  Lös front till Raychem R-SENZ och Raychem R-SENZ-WIFI som passar till Exxact Primo. Ram ingår ej.
  Mer info
  2 Varianter
 • Styrsystem SIRE ADV/COMP ACY
  Styrsystem SIRE ADV/COMP ACY
  Styrsystem till luftridåer, värmefläktar och vattenvärmda fläktluftvärmare med blandningsskåp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Golvgivare för golvtermostat
  Golvgivare för golvtermostat
  Golvgivare som extra reservdel till analog/digital golvvärmertermostat a-collection.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvtermostat analog IP21
  Golvtermostat analog IP21
  Analog termostat för montering i standard apparatdosa. Termostaten kan inställas på önskad temperatur från +5ºC till +30ºC.
  Lysdiod visar att värmen är inkopplad. Levereras med 3m golvgivare, Eljo-ram och centrumplatta samt Elko-centrumplatta. Fungerar endast med en golvgivare.
  Mer info
  1 Variant
 • Frostvakt stående, FMS 200
  Frostvakt stående, FMS 200
  Frostvakten ger mycket värme trots litet format. Den kompakta radiatorn är lämplig som frysskydd, men kan också användas för uppvärmning i många olika utrymmen, exempelvis bostäder, vid vattenrör, mindre förråd, växthus och elskåp. Frostvakten är mycket lättplacerad tack vare sin lilla storlek.
  Färg: hölje NCS 1103-Y06R
  Ström under full värmning: 0,87 A
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.