Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

85 Elradiatorer och styrning

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 222

 • Termostatmodul, veckour. NCU2Te, ECO
  Termostatmodul, veckour. NCU2Te, ECO
  Termostatmodul för nobö elradiatorer som uppfyller ecodesigndirektivet. Med veckoprogram och adaptiv start. Välj mellan nio olika dagliga program för varje veckodag. Radiatorn kommer att lära sig när den behöver höja temperaturen för att säkerställa komforttemperatur vid rätt tidpunkt. LED-display och touchkontroll. Rekomenderas för alla typer av byggnader och rum där värmen styrs via ett cenrtalt styrsystem. Upfyller Ecodesign-kraven.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat Digital, touch
  Golvvärmetermostat Digital, touch
  Golvvärmetermostat med högupplöst färgpekskärm. Termostaten startar värmesystemet vid förinställda tider varje dag i veckan. Man kan ställa in individuella tider för upp till sex separata perioder, som kallas händelser, för varje dag i veckan. Att sänka temperaturen när ingen är hemma sänker energikostnaderna utan att reducera komforten. Termostaten levereras med ett förinställt sparprogram som passar de flesta bostäder.

  Termostaten har en adaptiv funktion som automatiskt ändrar starttiderna för värmesystemet för att säkerställa att den önskade temperaturen har uppnåtts i början av varje specifik händelse. Efter några få dagar kommer den adaptiva funktionen att ha lärt sig hur mycket tidigare värmesystemet måste slås på. Den resistiva pekskärmen behöver bara en lätt fingertryckning för att uppfatta beröringen.

  Anpassad för Exxact. Flexibelt val av golvgivare 10kΩ, 12kΩ samt anpassad. IP21. 2-polig huvudströmbrytare. Utrustad med en inbyggd rumsgivare och en golvgivare för att reglera golvvärme i olika lägen: golvgivare, rumsgivare samt en kombination av rumsgivare med golvgivare som temperaturbegränsare. 3 m givarledning.
  Uppfyller kraven i ECO-design direktivet.


  Skärmuppläsning: 220 x 176 pixel TFT - Color resistive touch
  Klockfunktion: Upp till 4- eller 6-program kombinationer
  Mer info
  1 Variant
 • Golvtermostat analog IP21
  Golvtermostat analog IP21
  Analog termostat för montering i standard apparatdosa. Termostaten kan inställas på önskad temperatur från +5ºC till +30ºC.
  Lysdiod visar att värmen är inkopplad. Levereras med 3m golvgivare, Eljo-ram och centrumplatta samt Elko-centrumplatta.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat EB-Therm 205
  Termostat EB-Therm 205
  Golvvärmetermostat med display. EB-Therm 20 5 passar dig som vill ha ett energismart alternativ.
  Energisparprogram
  EB-Therm har två energisparprogram. De bygger på en lika smart som enkel princip: se till att det bara är varmt när du behöver det. För att underlätta för dig, så kan vår termostat styra detta själv. Det kan exempelvis handla om att automatiskt sänka värmen när du är på jobbet eller sover, och sedan se till att det är varmt igen när det behövs. Du behöver bara komma ihåg att starta programmet. Välj mellan: Hemmiljö Sänkning med 5°C mån-fre kl 0 8 :30 -15:0 0 , mån-sön kl 23:0 0 -0 5:0 0 Kontorsmiljö Sänkning med 5°C hela tiden förutom mån-fre kl 0 6 :0 0 -18 :0 0
  Fuzzy-teknik
  Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.
  Exakt reglering
  Termostaten kan reglera temperaturen på tre olika sätt; golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t.ex. trägolv, som inte får bli varmare än 27°C. Du kan alltså använda EB-Therm 20 0 till styrning av golvvärme för alla typer av golv, även känsliga material. Den automatiska ventilationsfunktionen stänger av värmen under 15 minuter om temperaturen sjunker med mer än tre grader på en minut. Värmesymbolen visar om värmeslingan är av eller på, eller om något är fel på anläggningen. Displayen lyser alltid i 30 sek efter senaste knapptryckning. Sedan dämpas belysningen. Du kan också ställa in så att den istället släcks helt. Displayens kontrast är ställbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat FrostGuard-Eco
  Termostat FrostGuard-Eco
  FrostGuard-ECO är en plug-in termostat med anläggningsgivare för användning tillsammans med FrostGuard värmekabel för frostskydd av rör. Termostaten har ett justerbart inställningsvärde (börvärde) mellan 0-10 °C. Normalt ställs börvärdet på 3°C. FrostGuard-ECO möjliggör energibesparingar med upp till 80% jämfört med en anläggning utan styrning. Termostaten är försedd med stickpropp och ansluts i ett jordat eluttag. FrostGuard värmekabel ansluts sedan till termostaten. FrostGuard-ECO levereras med en extern anläggningsgivare med 3 meter fast givarkabel, som inte kan kortas eller förlängas. Anläggningsgivaren placeras normalt på rörledningen men kan även användas som en lufttemperaturgivare vid behov.

  FrostGuard-ECO är lämplig för användning i bostäder, garage, fritidshus, husvagnar, inom lantbruk och trädgård, byggbaracker och andra tillfälliga installationer, frostskydd av kondensvatten från t ex värmepumpar och kylmaskiner, men kan även användas för styrning av andra stickproppsförsedda apparater. Enkel installation - anslut termostaten till ett jordat uttag, placera givaren och anslut FrostGuard värmekabel. Sparar energi - ger betydande energibesparingar på upp till 80% genom att FrostGuard inte är kontinuerligt påslagen under vinterperioden. Trygghet - säkerställer att värmekabeln inte är ansluten under varmare perioder. Testad och godkänd enligt EN 60730-1 och 60730-2, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Frostvakt/Minielement FML serien
  Frostvakt/Minielement FML serien
  Minielement är små och kompakta radiatorer som ger mycket värme trots litet format. De är lämpliga som som uppvärmning eller frysskydd i många skilda utrymmen, t.ex. matkällare, pumphus, små förråd, elskåp mm. Försedd med 0,8 m kabel med jordad stickpropp och termostat. Termostaten är steglöst reglerbar från frostvaktsläget +5º upp till +35ºC. Rostfritt rörelement. Inbyggt överhettningsskydd. Levereras med universalfästen av plåt. Får endast monteras i horisontellt läge. Anslutningsspänning 230V. Färg: vit front, NCS 1103-Y06R. Kapsling: dropp-skyddat utförande IP31. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  FMLR är i rostfritt utförande.
  Mer info
  3 Varianter
 • Termostat för utanpåliggande montage
  Termostat för utanpåliggande montage
  T2TraceTemp är en elektronisk termostat anpassad för frostskydd och varmhållning av rör. Den är kapslad (IP54) för utanpåliggande montage. Den höga skyddsformen gör T²TraceTemp lämplig för reglering av värmekabel som är förlagd utomhus. Termostaten har 2-polig huvudströmställare och kan belastas med 2,3 kW. En diod lyser när reläet är draget och en när manöverspänning är inkopplad.
  Termostaten kan inställas på önskad temperatur från -10/+50ºC eller +50/+110ºC. Enkelt att ställa om mellan de båda temperaturområdena, låg och hög, med hjälp av en miniswitch inne i termostaten.
  Givaren levereras med 3 meter siliconkabel som kan förlängas upp till högst 100 meter (2x1,5mm²).
  Mer info
  1 Variant
 • ThermoWarmradiator Frico TWT100 med strömbrytare
  ThermoWarmradiator Frico TWT100 med strömbrytare
  ThermoWarm är en serie lättplacerade radiatorer med kamflänsar och kapslade rörelement. Tack vare kamflänsarna har de stor värmeavgivande yta, vilket ger låg yttemperatur. TWT monteras enkelt på vägg. TWT100 och TWT300 har vitlackerade fronter med max. yttemperatur på 90°C. TWT200 har en velurbelagd front med max. yttemperatur på 60°C. Samtliga typer är försedda med termostat, med inställningsområde 0 - +35°C. TWT100 och TWT200 har strömbrytare. TWT300 har sladd med stickpropp. Frontplåten är lätt att demontera vilket underlättar vid rengöring. Återställbart överhettningsskydd täcker hela radiatorns längd. Färg: vit, RAL 9016, NCS 0500. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat med analogt reglage. EB-Therm 50 passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.

  Termostaten EB-Therm 55 har nu utrustats med en rumsgivarfunktion och kan användas på tre olika sätt: som golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Ramar som passar: PaEljo Trend, ElkoRS, Elko Plus, Strömfors, Gira, Merten, Jussi.
  Mer info
  1 Variant
 • Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Användningsområde: ELIR:s intensiva värmeavgivning gör den lämplig för alla utomhusmiljöer och för tuff industrimiljö. ELIR är lätt, stabil och flyttbar och passar även bra för tillfällig uppvärmning på bl.a. byggplatser. Den koncentrerade värmeavgivningen gör ELIR till ett bra komplement till avfuktare för torkning av områden med fuktskador. Hög kapslingsklass (IP65) gör det möjligt att använda värmaren i de allra flesta miljöer.
  Komfort: Värmestrålare ger intensiv, behaglig värme och förlänger sommarsäsongen. Eftersom värmestrålare inte har några rörliga delar är de ljudlösa och orsakar inga luftrörelser. Det betyder också minskad spridning av damm och andra partiklar.
  Drift och ekonomi: Värmestrålare ger snabb värme, är enkla och flexibla att installera och kräver minimalt underhåll. Eftersom det är den träffade ytan som värms upp men inte luften, är värmestrålare mycket energieffektiva. Detta gäller särskilt utomhus. Ju bättre skydd mot kylande vind ett uterum har, desto mindre energi behövs för att värma det.
  Design: Genomtänkt design i kompakt format. Enkel, robust och lätt (1 kg). ELIR har inget skyddglas vilket medför 10–15 % högre verkningsgrad jämfört med en glasförsedd värmare med samma kapslingsklass.
  Mer info
  1 Variant
 • Effektregulator CIRT till infravärmare
  Effektregulator CIRT till infravärmare
  CIRT är en steglös effektregulator med timer främst avsedd för infravärmare och andra värmestrålare. Speciellt lämplig för punkt- eller zonuppvärmning. Värmetillskottet regleras för bästa komfort (25-100%). Inbyggd timer som kan ställas in på 1 till 4 respektive 4 till 24 timmar. Färg: vit. Kapsling: normalutförande (IP44). CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningsdosa YALI
  Anslutningsdosa YALI
  Anslutningsdosa för LVI oljefyllda elradiatorer. Tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Stor och tydlig display 1,8". Enkel navigering och guidebaserad uppstart. Förprogrammerad tid och datum. Inbyggnadsdjup 20mm. Adaptiv funktion. Passar Exxact, Elko, Eljo och B&J. Flexibelt val av golvgivare 2-30 k. 2-polig strömbrytare. Reglerlägen: golvgivare, rumsgivare, kombination av rums- med golvgivare som begränsare eller regulator. Levereras med front och ram typ Eljo Trend samt extra vita centrumplattor anpassade för typ Exxact och typ Elko. Uppfyller Ekodesignkravet.
  Mer info
  1 Variant
 • Tillbehör till Halogeninfra IHW/IHF
  Tillbehör till Halogeninfra IHW/IHF
  Tillbehör till IHW/IHF.
  Mer info
  8 Varianter
 • Golvgivare till touch termostat, EXXACT
  Golvgivare till touch termostat, EXXACT
  Golvgivare med fyra meters ledning till termostater med pekskärm. Standard EN 60730-2-9. Certifiering: CE, FIMKO, NEMKO, och SEMKO.
  Mer info
  1 Variant
 • IP-skydd för elradiator
  IP-skydd för elradiator
  Tillbehör till LVI Anslutningsdosa för elradiatorer för att uppnå IP44.
  Mer info
  1 Variant
 • Elradiator a-collection 230V
  Elradiator a-collection 230V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.

  Approved in accordance with: SEMKO, NEMKO, FIMKO
  Protection class: Drop-protected performance (IP21)
  Voltage: 230V (+10%/-15%), 50Hz
  Temperature: <75 °C
  Mer info
  1 Variant
 • Elradiator a-collection 400V
  Elradiator a-collection 400V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Pekskärm med Wifi anslutning, TempCo Touch E3
  Pekskärm med Wifi anslutning, TempCo Touch E3
  Pekskärm TempCo Touch E3 för styrning av LVI digitala radiatorer: Yali Digital, Parada, Ramo.
  Mer info
  1 Variant
 • Kamrörsradiator 1150 W, 230 V
  Kamrörsradiator 1150 W, 230 V
  Kamrörsradiatorer är avsedda för tuffa miljöer och är godkända för våta utrymmen, men finns även i utförande för brandfarliga rum. Retrodesignen har dessutom skapat ett nytt
  användningsområde i moderna hus. De har en tålig och robust design i
  mörkgrön stålplåt. Det kompakta formatet gör att kamrören tar liten plats, men ger mycket värme.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.