Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Värmeprodukter 85-89

Jobbar du med installation av värmeprodukter som radioatorer och värmekabel? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta värmeprodukter för ditt uppdrag. Oavsett om du jobbar med fast installation 400V eller stickpropp 230V har vi sortimentet. Elinstallationer ska utföras av proffs. Här finner du oljefyllda radioatorer, frostvakt, minielement, värmekabel och tillbehör för enkel installation. Smarta produkter från flertalet stora leverantörer. Med ditt professionella kunnande inom installation av värmeprodukter och bra produkter blir jobbet säkert utfört. Utforska vårt breda utbud av värmeprodukter och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 591

 • Självreglerande värmekabel ETL för frostskydd av rör
  Självreglerande värmekabel ETL för frostskydd av rör
  ETL-10 är en självbegränsande värmekabel för frostskydd av rör, 10W/m. Höljet är PVC-fritt. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: 60 m invändigt, 100 m utvändigt. ETL-10 levereras i löpmeter på trumma om 305 m (OBS! Max 305 m per orderrad vid webb beställning), och kan klippas i exakt önskad längd och därefter monteras an- och avslutningssats. Värmekabeln kan dessutom korsas utan risk för överhettning.

  ETL-10 är avsedd för fast installation med termostat T2TraceTemp, jordfelsbrytare och extern givare. Energibesparingen kan bli upp till 80% jämfört med en anläggning utan termostat.
  Vid invändigt montage kompletteras anläggningen med T-eller Y-koppling. Vid T-koppling krävs dessutom en vattentät genomföring. Denna ingår dock i Y-kopplingen. Komplettera med jordfelsbrytare. ETL-10 är som enda värmekabel på marknaden S-märkt och livsmedelsgodkänd av SITAC för förläggning invändigt i dricksvattenrör - avger inga ämnen, ger ingen bismak
  Mer info
  1 Variant
 • Kompletteringssats F-10, tätning
  Kompletteringssats F-10, tätning
  Kompletteringssats som används vid invändig förläggning av Ebeco F-10 och har oval packning speciellt anpassad till kabelns form vilket gör förskruvningens täthet optimal och säker. Kompletteringssatsen innehåller en förskruvning (R15/R20) samt ett genomföringsrör i papp. Typgodkänd för dricksvatten enligt KIWA (godkännande 1289).
  Mer info
  1 Variant
 • Värmekabel ETL Frostguard
  Värmekabel ETL Frostguard
  FrostGuard är kompletta förpackningar med ETL-10 självbegränsande värmekabel för frostskydd av rör, 10 W/m. Höljet är PVC-fritt. FrostGuard kan installeras både på och inuti vattenrör. Vid invändigt montage kompletteras värmekabeln med T- eller Y-koppling. Vid T-kopplingen krävs dessutom en vattentät genomföring. Denna ingår dock i Y-kopplingen. Värmekabeln kan dessutom korsas utan risk för överhettning.

  Levereras i färdiga längder, 2-25 m, försedda med stickpropp (IP44) och två meter anslutningskabel, monteringsanvisning samt universalskylt. Minimera driftskostnaden genom att installera FrostGuard-ECO tillsammans med FrostGuard. Energibesparingen kan bli upptill 80% jämfört med en anläggning utan termostat.
  Mer info
  10 Varianter
 • Termostat EB-Therm 205
  Termostat EB-Therm 205
  Golvvärmetermostat med display. EB-Therm 20 5 passar dig som vill ha ett energismart alternativ.
  Energisparprogram
  EB-Therm har två energisparprogram. De bygger på en lika smart som enkel princip: se till att det bara är varmt när du behöver det. För att underlätta för dig, så kan vår termostat styra detta själv. Det kan exempelvis handla om att automatiskt sänka värmen när du är på jobbet eller sover, och sedan se till att det är varmt igen när det behövs. Du behöver bara komma ihåg att starta programmet. Välj mellan: Hemmiljö Sänkning med 5°C mån-fre kl 0 8 :30 -15:0 0 , mån-sön kl 23:0 0 -0 5:0 0 Kontorsmiljö Sänkning med 5°C hela tiden förutom mån-fre kl 0 6 :0 0 -18 :0 0
  Fuzzy-teknik
  Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.
  Exakt reglering
  Termostaten kan reglera temperaturen på tre olika sätt; golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t.ex. trägolv, som inte får bli varmare än 27°C. Du kan alltså använda EB-Therm 20 0 till styrning av golvvärme för alla typer av golv, även känsliga material. Den automatiska ventilationsfunktionen stänger av värmen under 15 minuter om temperaturen sjunker med mer än tre grader på en minut. Värmesymbolen visar om värmeslingan är av eller på, eller om något är fel på anläggningen. Displayen lyser alltid i 30 sek efter senaste knapptryckning. Sedan dämpas belysningen. Du kan också ställa in så att den istället släcks helt. Displayens kontrast är ställbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat FrostGuard-Eco
  Termostat FrostGuard-Eco
  FrostGuard-ECO är en plug-in termostat med anläggningsgivare för användning tillsammans med FrostGuard värmekabel för frostskydd av rör. Termostaten har ett justerbart inställningsvärde (börvärde) mellan 0-10 °C. Normalt ställs börvärdet på 3°C. FrostGuard-ECO möjliggör energibesparingar med upp till 80% jämfört med en anläggning utan styrning. Termostaten är försedd med stickpropp och ansluts i ett jordat eluttag. FrostGuard värmekabel ansluts sedan till termostaten. FrostGuard-ECO levereras med en extern anläggningsgivare med 3 meter fast givarkabel, som inte kan kortas eller förlängas. Anläggningsgivaren placeras normalt på rörledningen men kan även användas som en lufttemperaturgivare vid behov.

  FrostGuard-ECO är lämplig för användning i bostäder, garage, fritidshus, husvagnar, inom lantbruk och trädgård, byggbaracker och andra tillfälliga installationer, frostskydd av kondensvatten från t ex värmepumpar och kylmaskiner, men kan även användas för styrning av andra stickproppsförsedda apparater. Enkel installation - anslut termostaten till ett jordat uttag, placera givaren och anslut FrostGuard värmekabel. Sparar energi - ger betydande energibesparingar på upp till 80% genom att FrostGuard inte är kontinuerligt påslagen under vinterperioden. Trygghet - säkerställer att värmekabeln inte är ansluten under varmare perioder. Testad och godkänd enligt EN 60730-1 och 60730-2, CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Frostvakt Control IP44
  Frostvakt Control IP44
  Termostat för energismart frostskydd. Frostvakt Control är en termostat för frostskyddsprodukter, till exempel frostskyddskablar, element och värmefläktar. Den ser till att värmen aktiveras när det blir kallt och slår av när det blir varmare.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat för utanpåliggande montage
  Termostat för utanpåliggande montage
  T2TraceTemp är en elektronisk termostat anpassad för frostskydd och varmhållning av rör. Den är kapslad (IP54) för utanpåliggande montage. Den höga skyddsformen gör T²TraceTemp lämplig för reglering av värmekabel som är förlagd utomhus. Termostaten har 2-polig huvudströmställare och kan belastas med 2,3 kW. En diod lyser när reläet är draget och en när manöverspänning är inkopplad.
  Termostaten kan inställas på önskad temperatur från -10/+50ºC eller +50/+110ºC. Enkelt att ställa om mellan de båda temperaturområdena, låg och hög, med hjälp av en miniswitch inne i termostaten.
  Givaren levereras med 3 meter siliconkabel som kan förlängas upp till högst 100 meter (2x1,5mm²).
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmekabel Multiflex 20
  Golvvärmekabel Multiflex 20
  Multiflex 20 är en serieresistiv värmekabel med återledare som är utvecklad för att klara de hårdaste kraven på golvvärme. Kabeln har extra hög temperaturtålighet vilket ger en mycket lång livslängd. Genom sin uppbyggnad med återledare elimineras de elektromagnetiska och elektriska fälten.

  Kabeln är avsedd för golvvärme inomhus eller uterum. Vid ingjutning i betong är c/c-avståndet vanligtvis 12-15 cm. Vid detta mindre c/c-avstånd (<15cm) kan kabeln även spacklas in i ett spackelskikt på minimum 15mm.
  Vid äldre och mindre välisolerade hus, minimum 80W/m².

  Driftspänning 230V. Diameter 6 mm. Semko-godkänd. 10 års garanti.
  Standardslingorna levereras med 2,5 meter kallkabel. Värmekabelskylt och monteringsanvisning medföljer i förpackningen.
  Mer info
  12 Varianter
 • T2Värmekabellim - smältlimstavar för limpistol
  T2Värmekabellim - smältlimstavar för limpistol
  T2 Värmekabellim är ett smältlim i stavform avsedd för limpistol med mycket god vidhäftning för fixering av värmekabel mot golvunderlag.
  Limmet har en öppentid på ca 15-30 sekunder beroende på limfogens tjocklek och materialens temperatur. God hållfasthet har erhållits när limmet/limfogen har svalnat till rumstemperatur.
  Längd: 180 mm. Ø 12 mm.
  Appliceringstemperatur: +200 - +220 °C.
  Temperaturbeständighet: +70 °C.
  Lagring: Lagring bör ske i rumstemperatur.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Golvvärmetermostat elektronisk, R-NRG-DM
  Stor och tydlig display 1,8". Enkel navigering och guidebaserad uppstart. Förprogrammerad tid och datum. Inbyggnadsdjup 20mm. Adaptiv funktion. Passar Exxact, Elko, Eljo och B&J. Flexibelt val av golvgivare 2-30 k. 2-polig strömbrytare. Reglerlägen: golvgivare, rumsgivare, kombination av rums- med golvgivare som begränsare eller regulator. Levereras med front och ram typ Eljo Trend samt extra vita centrumplattor anpassade för typ Exxact och typ Elko. Uppfyller Ekodesignkravet.
  Mer info
  1 Variant
 • An-/Avslutingssats silikon
  An-/Avslutingssats silikon
  Med kompletta An-/avslutningssats Silikon behövs det ingen värmepistol för att montera kabeln. Istället används lim och du slipper "heta arbeten". Värmekabelskylt ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Isolerskiva Cable Board
  Isolerskiva Cable Board
  För energieffektiv golvvärme på betonggolv med klinker.
  Ebeco Cable Board är en spårad isolerskiva av extruderad polystyrencellplast specialdesignad för Ebeco Cable Kit.
  Kombinationen bildar ett energieffektivt och lättinstallerat golvvärmesystem avsett för uppvärmning av
  klinker och naturstensgolv på befintliga betonggolv.
  Systemet förhindrar värmeförluster nedåt samtidigt som det släpper igenom fukt genom andningshål.
  Det är snabbverkande och höjer golvtemperaturen 5-7°C på en timma,
  vilket gör det möjligt att använda en energibesparande termostat med dag-/nattsänkning.
  Cable Bord tål de flesta miljöer och är okänslig för vattenpåverkan.
  Cable Board säljs i förpackningar om 3,6m², vilket motsvarar 5 skivor.
  Varje skiva är 60x120cm, dvs 0,72m². Cable Board fästs direkt mot betonggolvet med Adesilex flytfix.
  Kabeln läggs i de färdiga spåren och fixeras med tejp. Spåren fylls sedan igen med flytfix.
  Applicera ett nytt lager flytfix och lägg klinkerplattorna. Fyllning av spår och plattsättning kan även ske i ett moment.
  Ebeco Cable Board är 20mm och ger därför en låg bygghöjd.
  Avståndet mellan spåren är 10 cm och effekten blir ca 100W/m².
  Välj rätt Cable Kit.Mät ut den fria ytan.
  Räkna alltså bort ev ytor där kabel ej ska förläggas, tex under toalettstol, vid golvbrunn och annan fast inredning.
  Välj Cable Kit ur tabellen nedan. För ytorna inom parentes räcker inte kabeln till de två yttersta spåren.
  Planera då förläggningen noggrant eller kombinera 2 st Cable Kit.
  Mer info
  2 Varianter
 • Modularkabel för RJ12
  Modularkabel för RJ12
  Modularkabel passande för RJ12 kontakt, finns i olika längder, se nedan.
  Mer info
  4 Varianter
 • Parkett- och laminatunderlag Ebisol
  Parkett- och laminatunderlag Ebisol
  God isoleringsförmåga
  Ebisol 6 mm har samma isoleringskraft som hela 100 mm tegelmur eller 360 mm betong. Ebisol används med fördel som isolering under trägolv, laminat och plastmatta, med eller utan golvvärme. Isolerskivan håller kyla och fukt ute. Skivorna är vattenavstötande och ruttnar eller möglar inte.
  Ljud- och stötdämpande
  Isolerskivan verkar stegljudsdämpande och gör golvet tystare att gå på. Skivan ger även en behaglig stötdämpning och gör golvet mindre stumt att gå på.
  Energieffektiv
  Den speciella cellstrukturen gör att Ebisol inte leder värme utan reflekterar istället värmen tillbaka mot golvets yta. Eftersom spillvärmen tas tillvara utnyttjas energin mer effektivt och energiförbrukningen sänks.
  Låg bygghöjd
  Isolerskivan finns i två tjocklekar, 3 och 6 mm, och ger minimal bygghöjd.
  OBS! Befintlig plastmatta på golv skall alltid avlägsnas före installation av Ebisol.
  Mer info
  2 Varianter
 • An-/Avslutningssats F-10
  An-/Avslutningssats F-10
  Komplett an-/avslutningssats för montering av F-10. Värmekabelskylt ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat EB-Therm 55
  Golvvärmetermostat med analogt reglage. EB-Therm 50 passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader.

  Termostaten EB-Therm 55 har nu utrustats med en rumsgivarfunktion och kan användas på tre olika sätt: som golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Ramar som passar: PaEljo Trend, ElkoRS, Elko Plus, Strömfors, Gira, Merten, Jussi.
  Mer info
  1 Variant
 • Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Halogeninfra ELIR för alla utomhusmiljöer, stor flexibilitet
  Användningsområde: ELIR:s intensiva värmeavgivning gör den lämplig för alla utomhusmiljöer och för tuff industrimiljö. ELIR är lätt, stabil och flyttbar och passar även bra för tillfällig uppvärmning på bl.a. byggplatser. Den koncentrerade värmeavgivningen gör ELIR till ett bra komplement till avfuktare för torkning av områden med fuktskador. Hög kapslingsklass (IP65) gör det möjligt att använda värmaren i de allra flesta miljöer.
  Komfort: Värmestrålare ger intensiv, behaglig värme och förlänger sommarsäsongen. Eftersom värmestrålare inte har några rörliga delar är de ljudlösa och orsakar inga luftrörelser. Det betyder också minskad spridning av damm och andra partiklar.
  Drift och ekonomi: Värmestrålare ger snabb värme, är enkla och flexibla att installera och kräver minimalt underhåll. Eftersom det är den träffade ytan som värms upp men inte luften, är värmestrålare mycket energieffektiva. Detta gäller särskilt utomhus. Ju bättre skydd mot kylande vind ett uterum har, desto mindre energi behövs för att värma det.
  Design: Genomtänkt design i kompakt format. Enkel, robust och lätt (1 kg). ELIR har inget skyddglas vilket medför 10–15 % högre verkningsgrad jämfört med en glasförsedd värmare med samma kapslingsklass.
  Mer info
  1 Variant
 • Tillbehörsskylt till markering av värmekabel
  Tillbehörsskylt till markering av värmekabel
  Anläggningsdata kompletteras av installatören med vattenfast penna. Skylt finns i utförande i plast eller som självhäftande dekal, för tydlig uppmärkning av en värmekabelanläggning. Svarta symboler och text på gul bakgrund.
  Mer info
  1 Variant
 • Effektregulator CIRT till infravärmare
  Effektregulator CIRT till infravärmare
  CIRT är en steglös effektregulator med timer främst avsedd för infravärmare och andra värmestrålare. Speciellt lämplig för punkt- eller zonuppvärmning. Värmetillskottet regleras för bästa komfort (25-100%). Inbyggd timer som kan ställas in på 1 till 4 respektive 4 till 24 timmar. Färg: vit. Kapsling: normalutförande (IP44). CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Isolerskiva Thermo Board
  Isolerskiva Thermo Board
  Thermo Board är en energieffektiv isolerskiva för golvvärme, främst avsedd för användning tillsammans med Thermoflex Kit eller i våtrum med träbjälklag. Skivan av extruderad polystyren med glasfiberarmerat ytskikt har hög isoleringsförmåga och kan jämföras med ca 500 mm betong. Thermo Board är flexibel och kan läggas på alla underlag, är lätt att skära och anpassa till ytan och påverkas inte vid inverkan av fukt eller väta. Isolerskiva för golvvärme i våtrum med träbjälklag, 3.6 m²
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.