Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Utrymningsplats

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 2 av 2

 • Kontrollpanel Care2
  Kontrollpanel Care2
  Systemet är uppbyggt av en kontrollenhet och ett antal klientdelar. I grundutförandet kan man ansluta 4 stycken klienter. Det går att expandera med 8, 12 eller 16 enheter. För större system utökar man med en nätverksexpansions-panel. På kontrollpanelen sitter en display och ett navigationshjul/knapp för val och för att bekräfta. LED indikeringar visar status. Själva telefonluren är placerad i ett låsbart skåp. Kabeln mellan kontrollpanel och klienter rekommender vi BETAflam 1x2x0,8 (700208).
  Mer info
  1 Variant
 • Grön klientdel för nödsamtal
  Grön klientdel för nödsamtal
  Grön klientdel med knapp för nödsamtal, högtalare, mikrofon och LED för status. Den placeras inne på tex en toalett för funktionshindrade eller på en samlingsplats för evakuering. På fronten sitter en knapp för nödsamtal, högtalare, mikrofon samt status-LED.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.