Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Överfall/Kallelse/Evakuering

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 17 av 17

 • Virefäste korridordisplay, Tjeders
  Virefäste korridordisplay, Tjeders
  Virefäste för montage av enkla eller dubbelsidiga korridordisplayer och nummertablåer pendlade från tak.
  Mer info
  1 Variant
 • Överfallskontakt ÖFK 019, Vanderbilt
  Överfallskontakt ÖFK 019, Vanderbilt
  Överfallskontakt, dubbeltryck med nyckelåterställning. Valbart slutande eller brytande larmkontakt, genom att flytta magneten i kontakten.
  Mer info
  1 Variant
 • Ultraljudsändare 1 tryck överfall, Tjeders
  Ultraljudsändare 1 tryck överfall, Tjeders
  Apparaten innehåller blå funktionsknapp för aktivering av kodat ultraljud (överfall) via ett tryck och röd kvitteringsdiod under en 2mm ljusledare i kåpan. Sändaren drivs med 2st 3V knappcellsbatterier. Kåpa av grå termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Överfallskontakt ÖFK 200 mekanisk, Vanderbilt
  Överfallskontakt ÖFK 200 mekanisk, Vanderbilt
  Modern mekanisk överfallskontakt med enkeltrycksfunktion och återfjädrande tryckknapp. Mycket installationsvänligt utförande med riktig skruvplint. Kontaktbelastning 30 VDC, 1 A eller 100 VAC, 0.5 A
  Mer info
  1 Variant
 • Centralutrustning GUARDY, Tjeders
  Centralutrustning GUARDY, Tjeders
  Paket innehållande 6356055 Centralutr GUARDY 50 021 och 6356065 Strömförsörjning Batteri 230/12VDC.Centralen kan hantera upp till 50 larmpunkter. Apparaten innehåller display med 8 röda alfanumeriska tecken (teckenhöjd 12mm) och 2st gröna funktionsknappar. Röd kvitteringsdiod och grön driftindikering under en 2mm ljusledare i locket. Summer med justerbar volym och ingång för larm. Utgångar för summer, summalarm och larm. Tryck på locket: “ÅTERSTÄLLNING", “SUMMER" och “LARM".
  Mer info
  1 Variant
 • Undercentral GUARDY 50 021, Tjeders
  Undercentral GUARDY 50 021, Tjeders
  Om fler ställen för kvittering/återställning behövs kan en eller flera undercentraler anslutas. Displayen har 8 röda alfanumeriska tecken. Apparaten har driftindikering, summer med justerbar volym. Täcklock för skruvfastsättning i polarvit termo plast. Inkoppling sker på skruvplint placerade på ett jackbart plintkort. Apparaterna har en slät, lätt avtorkningsbar yta med funktionsknappar av termoelast. De kretskortsmonterade mikrobrytarna garanterar lång livslängd och ger en tydlig klickkänsla.
  Monteras infällt i rund apparatdosa med skruvavstånd c/c 60 mm eller för utanpåliggande montage i väggram E55 055 63.
  Mer info
  1 Variant
 • Korridordisplay GUARDY, Tjeders
  Korridordisplay GUARDY, Tjeders
  Apparaten innehåller display med 8 röda alfanumeriska tecken (teckenhöjd 50mm). Summer med justerbar volym. Inkoppling sker på skruvplint med trådskydd i jackuttag RJ45 dit korridordisplayen ansluts via fast modularkabel med längd 2 meter. Monteras hängande i tak med virefäste som enkel eller dubbelsidig (2st displayer) eller på vägg med väggfäste. Består av en vitlackerad aluminiumprofil med vita gavlar av termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Minidisplay GUARDY 002, Tjeders
  Minidisplay GUARDY 002, Tjeders
  Apparaten innehåller display med 8 röda alfanumeriska tecken (teckenhöjd 12mm). Summer med justerbar volym. Inkoppling sker på skruvplint med trådskydd placerade på ett jackbart plintkort. För infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram 5020090 (höjd 26mm). Täcklock för skruvfastsättning av vit termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • UL-mottagare GUARDY 002, Tjeders
  UL-mottagare GUARDY 002, Tjeders
  Använder kodat ultraljud. I utrymme där trådlöst larm skall kunna ställas ut via sändare, placeras mottagare som vidarebefordrar larm till centralen. Mottagaren har summer med justerbar volym, in-/utgång för överfallslarm och kvitteringsdiod 2 mm. Täcklock för skruvfastsättning i polarvit termo plast. Inkoppling sker på skruvplint placerade på ett jackbart plintkort. Apparaterna har en slät, lätt avtorkningsbar yta. Monteras infällt i rund apparatdosa med skruvavstånd c/c 60 mm eller för utanpåliggande montage i väggram E55 055 63.
  Mer info
  1 Variant
 • Anropsapparat GUARDY Kn Blå 07, Tjeders
  Anropsapparat GUARDY Kn Blå 07, Tjeders
  Apparaten innehåller blå funktionsknapp och röd kvitteringsdiod under en 2mm ljusledare i locket. Summer med justerbar volym och in-/utgång för larm. Tryck på locket: “LARM". Inkoppling sker på skruvplint med trådskydd placerade på ett jackbart plintkort. För infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram 5020090 (höjd 26mm). Täcklock för skruvfastsättning av vit termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Överfallsknapp D DP-3, Teletec
  Överfallsknapp D DP-3, Teletec
  Överfallsknapp med nyckelåterställning. Dubbeltryck. Valbar NC/NO larmkontakt, kvarhållande eller puls, sabotagebrytare, ställbara slingmotstånd.
  Mer info
  1 Variant
 • HB 105-L Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 105-L Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 105-L är en mekanisk överfallskontakt som kan användas för olika applikationer i en larmanläggning. HB 105-L har två kvarstående tryckknappar med växlande (NC/NO) funktion i kopplingsplint. Beroende på inkoppling kan den användas för dubbeltryck eller för separata funktioner på respektive tryckknapp. Det finns också en ingång för att styra den inbyggda lysdioden. Sabotageomkopplare för skydd mot öppning.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggfäste för korridordisplay, Tjeders
  Väggfäste för korridordisplay, Tjeders
  Väggfäste för montage av enkla korridordisplayer och nummertablåer på vägg.Mått: H*B*D 61X61X25 mm, Vikt: 31 gram.
  Mer info
  1 Variant
 • HB 105-M Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 105-M Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 105-M är en mekanisk överfallskontakt som kan användas för olika applikationer i en larmanläggning. HB 105-M har två återfjädrande tryckknappar med växlande (NC/NO) funktion i kopplingsplint. Beroende på inkoppling kan den användas för dubbeltryck eller för separata funktioner på respektive tryckknapp. Det finns också en ingång för att styra den inbyggda lysdioden. Sabotageomkopplare för skydd mot öppning
  Mer info
  1 Variant
 • HB 120 Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 120 Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 120 är en avancerad elektronisk överfallskontakt som kan användas för olika applikationer i en larmanläggning. HB 120 har två tryckknappar som möjliggör 2 olika larmfunktioner. Larm 1 som aktiveras vid dubbeltryck (röd LED indikering) och larm 2 vid enkeltryck (grön LED indikering). Båda funktionerna har separata reläutgångar med NC funktion. Den har sabotagekontakt som skyddar mot öppning. Med sitt platta och kompakta format är den diskret och enkel att installera i de flesta typer av miljöer.
  Mer info
  1 Variant
 • HB 205 Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 205 Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 205 är en överfallskontakt med återfjädrande NC funktion. Sabotageomkopplare för skydd mot öppning.
  Mer info
  1 Variant
 • HB 205-L Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 205-L Överfallskontakt, Alarmtech
  HB 205-L är en överfallskontakt med NC funktion och kvarstående tryckknapp. Återställning sker genom att trycka ytterligare en gång på knappen. Ingång för styrning av inbyggd LED. Sabotageomkopplare för skydd mot öppning
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.