Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Inbrottslarm

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 401

 • MC 446 Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 446 Magnetkontakt, Alarmtech
  MC446 är en magnetkontakt för utanpåliggande montage med växlande (1 vxl) funktion som kan användas både i larm och passersystem. Kontakten har sabotageskydd för locket. För snabb och enkel montering har den skruvplint med trådskydd. Kontakten kan med medföljande plastdistanser monteras på stål och det finns olika typer av montagevinklar och extra stark magnet som tillbehör. Larmklass 3. Mått kontaktdel (L x B x H) mm 65 x 20 x 15, magnetdel (L x B x H) mm 65 x 14 x 10.
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetkontakt AL-1, Teletec
  Magnetkontakt AL-1, Teletec
  Utanpåliggande magnetkontakt med 85 cm kabel. Utförd i kapslad aluminium och kan användas i svårare miljöer.
  Mer info
  1 Variant
 • Siren SD-110W, Teletec
  Siren SD-110W, Teletec
  Elektronisk sirén i vit sabotageskyddad plastkapsling. För inomhusmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Dubbelsidiga larmsticker självhäftande med informatiomtext
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteri PG8901/PG891, Teletec
  Batteri PG8901/PG891, Teletec
  Batteri till inomhussiren PG8901 (e-nr 6309354) och utomhussiren PG8911 (e-nr 6309355). Batteri till Neo trådlösa inomhussiren PG8901 och utomhussiren PG8911. PG8901 drivs av 1 x batteri, PG8911 drivs av 2 batterier. PG8901 drivs av 1 x batteri, PG8911 drivs av 2 batterier.
  Mer info
  1 Variant
 • MC 250-serien Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 250-serien Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 250 är en universell magnetkontakt i litet format med NC funktion som kan användas både i larm och passersystem för bevakning av t.ex. dörrar, grindar och fönster mot obehörig öppning. Både kontakt- och magnetdelen är i metall och utformade som en skruv med gängor vilket möjliggör enkel montering i trä eller plast. Med hjälp av olika installationstillbehör går det enkelt att montera kontakten i olika typer av dörrar och fönster. Produkten är SBSC godkänd enligt MC 250 / MK 250. Rekommenderad borrdiameter 9-10mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Nookbox magnetkontakt trådlös, Teletec
  Nookbox magnetkontakt trådlös, Teletec
  NookBox trådlösa trådlösa magnetkontakt som även kan användas som universalsändare då den har en extra ingång för extern trådbunden givare, med hjälp av en magnetkontakt utökar du din trygghet genom att du får extra övervakning för dörrar och fönster. F1 teknologi som klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt.

  - Moteras på dörr eller fönsterkarm
  - Stark magnet
  - F1 teknologi klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt
  - LEDs indikerar fel och test
  - Trådlös och enkel att motera
  - Sabotageskyddad
  - Indikering vid lågt batteri - Kan användas som universalsändare
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetkontaktset MC 240-S78, Alarmtech
  Magnetkontaktset MC 240-S78, Alarmtech
  MC 240-S78 setet är avsett för utsatta miljöer där en mer robust magnetkontakt behövs på stål eller järndörrar och grindar etc. Setet består av kontaktdel med NC kontaktfunktion monterad i MC 200-7 Al kapsling och en extra stark magnet i MC 200-8 Al kapsling vilket medger ett stort öppningsgap. MC 240-S78 setet innehåller 1,0 meter armerad slang (MC T4).
  Mer info
  1 Variant
 • Nookbox G2 startkit, Teletec
  Nookbox G2 startkit, Teletec
  NookBox Gateway G2 är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox G2 kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad. Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering.
  Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP. Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett och samma ställe. Via gränssnittet kan fjärråtkomst ske och service och hanetring kan utföras på ett enkelt sätt. Slutanvändaren ansluter enklast via NookBox appen eller via den slutkundsanpassade webbportalen. NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör.
  Via enkla gränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, styr belysning, kontrollera temperatur och luftkvalité är några av funktionerna som finns att tillgå.

  I paket ingår 1st Gateway G2, 1st Dörrkontakt, 1st IR Detektor, 1st knappsats.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmskylt, Teletec
  Larmskylt, Teletec
  Skruvmonerad Larmskylt sign, med informatiomtext.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nookbox optisk rökdetektor trådlös, Teletec
  Nookbox optisk rökdetektor trådlös, Teletec
  NookBox Trådlösa optiska rökdetektor med inbyggd siren 85dB tvåvägskommunikation, samt knapp för självtest

  - Inbyggd siren 85dB (på 3m)
  - Knapp för självtest
  - F1 teknologi klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt
  - Trådlös och enkel att motera
  - Sabotageskydd
  - Indikering vid lågt batteri
  Mer info
  1 Variant
 • IR-Detektor Trådlös PET PG8914 Neo, Teletec
  IR-Detektor Trådlös PET PG8914 Neo, Teletec
  PG8914 är en ny trådlös IR-detektor för Neo larmsystem med en integrerad husdjursfunktion som kan deaktiveras genom att en maskeringsdetalj tas bort. Använder PowerG teknologi som klarar avstånd upp till 2 km i fri luft. True Motion Recognition™ gör att detektorn kan skilja mellan rörelsen hos en inkräktare och andra störningar som kan orsaka falsklarm. Bevakningsområde: 12 meter. Husdjursfunktion: Upp till 38 kg. Batteritid: 6–8 år. Batterityp (ingår): 3V CR123A Litiumbatteri.
  Mer info
  1 Variant
 • Utomhussiren SIR 016-SY, Vanderbilt
  Utomhussiren SIR 016-SY, Vanderbilt
  Utomhussirén med sabotagekontakt. Plåtkapsling.
  Mer info
  1 Variant
 • RC 2 Reläkort, Alarmtech
  RC 2 Reläkort, Alarmtech
  Ett mycket litet universellt reläkort som får plats i princip vart som helst. Inkoppling sker via skruvplint med trådskydd liksom styrsignal och matning ansluts genom separat skruvplint. Relät på 1A styrs via en transistor vilket gör att en mycket låg styrsignal krävs (1mA). Lysdiod indikerar när reläet aktiveras.llt reläkort med växlande (NC/NO) reläfunktion. Inkoppling av reläet sker via skruvplint med trådskydd. Styrsignal och matning ansluts via 15 cm kabel. Reläet styrs via en transistor vilket gör att en mycket låg styrsignal krävs (1 mA). När reläet är aktiverat indikeras det på lysdiod. På enhetens baksida finns en självhäftande kudde vilket förenklar monteringen.
  Mer info
  1 Variant
 • MC 240-S45 magnetkontaktset , Alarmtech
  MC 240-S45 magnetkontaktset , Alarmtech
  Magnetkontaktset i massiv aluminium för att klara tuffa miljöer och miljöpåfrestningar i form av fukt och gaser samt hårt tryck under lång tid utan korrosion. Passar ex. på grindar och portar. Båda delarna är rektangulära i måtten 74 x 25 x 15 mm. Setet består av av MC 240-C kontaktdel i MC 200-4 Al kapsling och magnetdel MC 200-5 samt MC T4, 1 m armerad slang i rostfritt stål. Kan kompletteras med en längre slang, MC T7 (2m) 6348493 eller monteringsvinklar, MC Z eller MC L, 6348495-6348496.
  Mer info
  1 Variant
 • MC 250-M14 Magnetkontaktset, Alarmtech
  MC 250-M14 Magnetkontaktset, Alarmtech
  MC 250-M14 består av en MC 250 kontaktdel och en stark M14 ringmagnet och är designad för installationer på fönster som skyddas av jalusier. Den är perfekt att montera där utrymmet är trång och det behövs en kort kontaktdel och en liten magnet. Magneten är enkel att montera med medföljande nit eller skruv. Produkten är SBSC godkänd enligt MC 250 / MK 250.
  Mer info
  1 Variant
 • Solcellspanel för laddning av Cell Pro
  Solcellspanel för laddning av Cell Pro
  Solcellspanel för laddning av Cell Pro
  Mer info
  1 Variant
 • Lösa magneter, Alarmtech
  Lösa magneter, Alarmtech
  Lös reservmagnet för magnetkontakter i MC serien.
  Mer info
  8 Varianter
 • Batteri PG Trådlöst Neo
  Batteri PG Trådlöst Neo
  Batteripack 2 x 3V CR123A Litiumbatteri, Passar till Neo kameradetektorer och utomhusdetektorer (PG8934, PG8944, PG8994)
  Mer info
  1 Variant
 • Kopplingsdosa med sabotagekontakt
  Kopplingsdosa med sabotagekontakt
  Kopplingsdosa med sabotageomkopplare. Skruvplintar varav 2 för sabotagekontakten.
  Mer info
  4 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.