Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Larmknappar

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 9 av 9

 • Skyddsglas LK-5-Glas Ateco
  Skyddsglas LK-5-Glas Ateco
  Skyddsglas till LK-5 larmknapp, tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmknapp LK-5-RES komplett, Ateco
  Larmknapp LK-5-RES komplett, Ateco
  Larmknapp för brandlarm med inbyggda motstånd 0 ohm, 470 ohm eller 560 ohm. Den medföljande nyckeln används för återställning och test av funktion samt för öppning av fronten vid installation. Larmknapparna levereras med en nyckel och transperent skyddslock. Som tillbehör finns nyckel och skyddslock
  Mer info
  1 Variant
 • Larmknapp LK-5 komplett, Ateco
  Larmknapp LK-5 komplett, Ateco
  Larmknappar utförda i smakfull mjuk design. Larmknappen har två fria växlingar för valfritt användande. Den medföljande nyckeln används för återställning och test av funktion samt för öppning av fronten vid installation. Larmknapparna levereras med en nyckel. Transperent skyddslock finns som tillbehör.
  Mer info
  5 Varianter
 • Nyckel test/återställning LK-5-NY, Ateco
  Nyckel test/återställning LK-5-NY, Ateco
  Nyckel test/återställning för larmknappar LK-5.
  Mer info
  1 Variant
 • Nyckelbrytare med brandkårslås, Ateco
  Nyckelbrytare med brandkårslås, Ateco
  Nyckelbrytare med brandkårslås passar alla typer av styrningar t. ex. rökluckor, fläktar, olika starter som utrymningslarm. Det finns en växlande kontakt 24V2A och en lysdiod 24V kopplade till plint.
  Mer info
  2 Varianter
 • Larmtryckknapp trådlös
  Larmtryckknapp trådlös
  För manuell start av trådlösa brandvarnare E6302866 och trådlösa värmedetektorer E6302848 samt Larmmottagare E6302847. Batteridrift 9V. 16 kanaler samt en masterkanal. Levereras med testnyckel och batteri.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmknapp PF, Ateco
  Larmknapp PF, Ateco
  Trådlös brandlarmknapp röd till transponder E6301679. Frekvens 868-870 MHz. Godkänd EN54-25, EN54-11. Drivs med batterier 3xalkaline AA. Drifttid ca 3 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsgaller larmknapp, Ateco
  Skyddsgaller larmknapp, Ateco
  Skyddsgaller SG-20 passande de flesta larmknappar för brand och utrymning med måtten ca 90x90 mm. Utfört så att larmknappens skyddslucka kan manövreras. Kan monteras över befintliga knappar då urtag för kabel finns i ramen upptill och nedtill. Levereras med skruvar
  Mer info
  2 Varianter
 • Nyckelbrytare med relä, Ateco
  Nyckelbrytare med relä, Ateco
  Nyckelbrytare med brandkårslås passar alla typer av styrningar.T.ex. rökluckor, fläktar, olika starter. Den har en fri växlande kontakt och en lysdiod färdigkopplade till plint. Mikrobrytaren (24VDC/2A) och lysdioden matas med 24VDC. Vid inkopplad lysdiod drar även ett relä med två fria växlingar. Reläet är färdigkopplat till plint. Låset är monterat i en metallkapsling och skyddas av ett transparent lyftbart lock. Knockouthål 10 mm för kabelgenomföring finns i botten och i övre delen.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.