Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Blixtljus/siréner

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 6 av 6

 • Larmdon Blixtsirén SB-BE-EL
  Larmdon Blixtsirén SB-BE-EL
  Den kombinerade blixt / sirénen levereras med energisnål LED-blixt. .Sirénen har 32 olika tonkaraktärer. Mycket låg energiförbrukning.
  Godkänd enligt EN 54-3 och CPD certifierad. Passar även bra i kombibrandlarm med 12 VDC spänning
  Temperaturområde -40- +55°C
  Mer info
  2 Varianter
 • Blixtljus/Siren Röd BS-KAC, Ateco
  Blixtljus/Siren Röd BS-KAC, Ateco
  Blixt/Sirén BS-KAC är robust och kraftfull. Enheten är CPD-certifierad enligt EN54-3 och EN54-23. Enkel plintanslutning. Högt ljudtryck i sirénen 107 dBA ger mycket bra hörbarhet. Sirénen kan volymsänkas. Låg ström- förbrukning 35 mA beroende på inställningar. Sirénen har 32 valbara tonkaraktärer. Finns med röd kapsling i slagtålig ABS-plast. Blixt LED i klass W och O. Blixt 0,5 Hz.
  Mer info
  2 Varianter
 • Larmdon blixt/sirén
  Larmdon blixt/sirén
  Sirén/blixt Xenon IP45 röd
  Mer info
  1 Variant
 • Indikeringslampa IND-U
  Indikeringslampa IND-U
  Indikeringslampa IND-U är framtagen för att kunna få indikering från utlöst detektor ovan undertak, från undergolv, från vindar och krypgrunder m.m. Dioden kan via DIP-switch ställas i två lägen. Det ena läget är för analoga detektorer som lämnar 2,5-3V max 1mA på sin utgång för extern indikering och det andra läget är för konventionella detektorer som lämnar 6-24 VDC max 1mA på sin utgång för extern indikering. IND-U är kapslad IP-65
  Mer info
  1 Variant
 • Sockelsiren
  Sockelsiren
  Sirén med 32 olika tonkaraktärer. Justerbar volym. Sirénen är godkänd enligt EN54-3 och har CPD-certifikat. Monteras mellan detektorsockel och tak. Passar även bra i kombibrandlarm med 12 VDC spänning. Sirénen kan även monteras direkt på vägg. Som tillbehör finns sockeldekaler och frontdekaler för brandlarm och utrymningslarm
  Mer info
  1 Variant
 • Bygglarm kombinationsdon
  Bygglarm kombinationsdon
  TMP-SB är ett trådlöst kombinerat larmdon (siren / blixt) som tillhör TMP-Serien för Trådlösa bygglarm. Enheten är en av de 40 olika adresserbara enheter som kan kopplas ihop trådlöst i ett system. När enheten aktiveras med annan larmknapp eller om brand detekteras via TMP rök eller värmedetektorer så ljuder 110 dB siren och en stark LED-blixt aktiveras. När allt är kopplat kan basstationen eller vilken enhet som helst som har larmknapp användas för att göra en reset på systemet.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.