Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

63 Säkerhetssystem

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 832

 • Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Denna modell har pausfunktion och är sammankopplingsbar med upp till 12st, larmar en larmar alla. De kopplas samman med två ledare a´ 0,75mm2. De specialanpassade litiumbatterierna har minst 60% högre kapacitet än övriga, 9V litiumbatterier på marknaden. Batterierna är fast monterade och kan inte demonteras. Brandvarnaren är datummärkt och varnar i intervaller när batterierna håller på att ta slut efter minst 10 år. Monteringsfästet fästs med 2 skruv i taket och sedan snäpps brandvarnaren enkelt fast. Takfästet är svart och syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket, detta är ensäkerhetsfunktion. Testad och godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på minst 85dBm på 3meter. Extra tillbehör: kopplingsdosa för utanpåliggande
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 10 år optisk
  Brandvarnare 10 år optisk
  Det specialanpassade litiumbatteriet har minst 10 års driftstid. Batteriet är fast monterat och kan inte tas ur vilket gör att man undviker risken att brandvarnaren blir utan batteri. Brandvarnaren är datummärkt och varnar i intervaller när batterierna håller på att ta slut. Monteringsfästet fästs med två skruv i taket och sedan snäpps brandvarnaren enkelt fast, samtidigt aktiveras batteriet. Det svarta takfästet syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket, en säkerhetsfunktion. Godkänd och testad enligt EN14604:2005
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe, Kamic
  Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe, Kamic
  Med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion med 1 blink/min. Med en sprint kan man säkra så att brandvarnaren inte kan tas ned från sitt fäste. Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Testad och godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på 85dBm på 3 meter. Levereras med 9V UltraLife litiumbatteri, svart fästplatta som syns om brandvarnaren saknas i taket (fästavstånd 30-75 mm), skruv, 5mm plugg samt bruksanvisning på svenska. UltraLife batteriet ger en drifttid i mellan 5-8 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Dubbelsidiga larmsticker självhäftande med informatiomtext
  Mer info
  2 Varianter
 • IMOU Cell Pro kamera
  IMOU Cell Pro kamera
  Wi-Fi Full-HD batteridriven utomhuskamera (kräver Cell Pro basstation) som styrs via IMOU App:en. Laddningsbart batteri i kameran. Tvåvägsljud och larmnotiser till App. Lagring av video på USB minne eller Cloud. Inbyggd IR detektor, högtalare och mikrofon.

  1/2.7" 2 Megapixel (1920 x 1080)
  Nattläge: 10m räckvidd
  2.8mm fast lins
  Bildvinkel: 110°(H), 61°(V), 130°(D)
  Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n
  imou App: iOS, Android
  Lokal lagring: plats för USB minne i basstationen
  Inbyggd mikrofon & högtalare
  Mer info
  1 Variant
 • IMOU Cell Pro Kit
  IMOU Cell Pro Kit
  Wi-Fi Full-HD batteridriven utomhuskamera med basstation som styrs via IMOU App:en. Laddningsbart batteri i kameran. Tvåvägsljud och larmnotiser till App. Lagring av video på USB minne eller Cloud. Inbyggd IR detektor, högtalare och mikrofon.

  1/2.7" 2 Megapixel (1920 x 1080)
  Nattläge: 10m räckvidd
  2.8mm fast lins
  Bildvinkel: 110°(H), 61°(V), 130°(D)
  Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n
  imou App: iOS, Android
  Lokal lagring: plats för USB minne i basstationen
  Inbyggd mikrofon & högtalare
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetankare El & Mek, Ateco
  Magnetankare El & Mek, Ateco
  Magnetankare används tillsammans med dörrhållarmagnet
  Mer info
  1 Variant
 • Larmskylt, Teletec
  Larmskylt, Teletec
  Skruvmonerad Larmskylt sign, med informatiomtext.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dörrhållarmagnet komplett, Ateco
  Dörrhållarmagnet komplett, Ateco
  Dörrhållarmagnet M-CQK är godkänd för branddörrar enligt EN1155 inklusive CE. CPD-certifierad. Integrerade skyddsdioder för hantering av strömspikar. Centrumtapp med frånskjutsfjäder förhindrar att dörren blir kvar i uppställt läge på grund av restmagnetism.
  Levereras med flexibelt ankare, dörrmagnet med M8 centrum hål, M8 skruv, bottenplatta separat samt 3st skruvar för möjlighet till fastsättning av bottenplatta i magnet vid behov
  Mer info
  1 Variant
 • Skylt Brandlarm 80x50, Ateco
  Skylt Brandlarm 80x50, Ateco
  Skylt 80x50 röd, brandlarm
  Mer info
  1 Variant
 • Flexibelt ankare, Ateco
  Flexibelt ankare, Ateco
  Flexibelt ankare passande dörrhållarmagneter
  Mer info
  1 Variant
 • Hissanordning
  Hissanordning
  Hissanordning för montage av branddetektor i höga eller svårtillgängliga utrymmen.
  Mer info
  1 Variant
 • Optisk brandvarnare 230V Ki-10, med batteribackup, Kamic
  Optisk brandvarnare 230V Ki-10, med batteribackup, Kamic
  Ingår i en serie optiska brandvarnare och värmedetektor för anslutning till elnätets 230 V, med batteribackup, och med en storlek på Ø 100 x 55 mm. Snabbfästet Fast-Fix, möjliggör snabb installation. Monteringsbasen kan förinstalleras på takdosa, över ett utkast eller med utanpåliggande kabel utan att brandvaranaren behöver monteras. Brand och värmedetektorer kan sammankopplas med upp till 15 stycken, larmar en larmar alla. Som tillbehör finns KI-RB reläsockel för styrning av externa laster samt KI-RF radiosockel för trådlös sammankoppling. Kombinera gärna trådlöst och trådbundet.
  Ny optisk kammare med X - profil och termisk stabilitetskompensation, ger optimal detektionskapacitet samtidigt som oönskade larm motverkas. Varning för låg batterispänning börjar ofta på natten. Med dessa modeller kan undertrycka signalen i 10 timmar. Pausfunktion tystar brandvarnaren i 10 minuter. Vid ett larm kan man se viken detektor i kedjan som orsakade larmet genom indikeringslampan i brandvarnaren. Testade och godkänd enligt standard EN14604:2005 kraftig larmsignal på 85dB/3m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brandvarnare mini 10år batteri
  Brandvarnare mini 10år batteri
  Optisk mini brandvarnare med 10-års batteri med testknapp och 85dB ljudnivå. Mindre än en tennisboll men med lika stor kapacitet som en normal stor brandvarnare.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmpanel LAN 63 & LAN 64, Rutab
  Larmpanel LAN 63 & LAN 64, Rutab
  LAN 63 innehåller som standard möjligheten att programmeras för drift eller larm.
  LAN 63S innehåller som standard möjligheten att programmeras för drift eller larm. Innehåller även en summer.
  LAN 64 (Slavpanel)
  Sammankoppling av masterpanel och slavpanel sker snabbt och enkelt med flatkabel som medföljer slavpanelen LAN 64. Summalarm från alla slavar indikeras och kvitteras på masterpanelen (LAN 63).

  • Litet format; endast 129 x 70 x 27 mm (inbyggnadsdjup 20 mm).
  • 12 larmingångar.
  • Alla inkommande kablar ansluts till plug-in-bara skruvplintar som förenklar montaget.
  • 2 st potentialfria växlande summalarmsutgångar, prioritet A eller B.
  • Indikering med lysdioder på modulens front.
  • Varje larmingång är individuellt programmerbar:
  • larmfördröjning upp till 60 min.
  • för slutande eller brytande larmkontakter(NO/NC).
  • valbara som larm (röd diod) eller driftindikering (gul diod).
  • Samtliga larmingångar har minnes- och blinkfunktion.
  • Panelens front är försedd med återställning och lysdiodtest.
  • Summalarmsutgångarna larmar vid spänningsbortfall.
  • Kan kombineras med Reläbox (LAN 65-2), vilket ger 12 galvaniskt fria kontakter för parallell överföring av larm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Antennkabel SMA
  Antennkabel SMA
  10 meter antennkabel SMA. Förlängningskabel används där antennsignalen är för svag och antennen måste sättas upp på en plats med bättre täckning.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmpanel master ver2 LAN 53-2, Rutab
  Larmpanel master ver2 LAN 53-2, Rutab
  Larm och Driftindikeringspanel - Master LAN 53-2 innehåller valbar summer, minnes- & blink-funktion, extern kvittering, samt möjligheten att programmeras för drift eller larm. Positiv ingångsspänning (+24V) eller 0V vid larm. Varje larmingång är individuellt programmerbar. Larmfördröjning upp till 240 sekunder. Summer kan programmeras PÅ eller AV per ingång. 3st potentialfria växlande summalarmsutgångar. Möjlighet att programmera en ingång till fler än ett summalarm. (t.ex. AB, AC, BC, ABC).
  Mer info
  1 Variant
 • Nookbox G2-4G startkit, Teletec
  Nookbox G2-4G startkit, Teletec
  NookBox Gateway G2 är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox G2 kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad. NookBox G2 Startkit innehåller: 1st Gateway G2 4G, 1st Door Contact Input, 1st IR Detector, 1st Keypad.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 9V standard Litiumbatteri
  Brandvarnare 9V standard Litiumbatteri
  Optisk brandvarnare Godkänd enl. EN14604:2005. ljudtryck på 85dBm på 3 meter. "Batterispärr" säkrar så att man inte kan montera utan batteri. Testknapp och funktionsindikering för säker drift. Batterivarning. Lev. med 9V litium batteri för upp till 6 års drift, fästplatta, skruv, plugg och svensk manual
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare trådlös 16 kanaler
  Brandvarnare trådlös 16 kanaler
  Ett obegränsat antal brandvarnare kan kopplas samman, 16 olika kanaler kan ställas in. Den detektor som känner rök, larmar till alla med samma kanal inom radions rackvidd. En eller flera brandvarnare kan ställas på prioriterad kanal som sänder och tar emot signal på alla kanaler. Med pausfunktionen kan känsligheten sänkas tillfälligt för att undvika oönskade larm vid t.ex. matlagning. Larmminne visar vilken detektor som larmat. Funktionen "förlarm" indikerar att larm är på väg genom korta pip i slavdetektorerna under 30 sekunder. Rökkännande detektor larmar fullt vilket ger tid att identifiera vilken detektor som har aktiverats. För inomhusklimat inom temperaturområdet +4°C till 40°C.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.