Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

63 Säkerhetssystem

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 805

 • Optisk brandvarnare 1-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare 1-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare med testknapp och diod som indikerar funktion med 1 blink /min. Godkänd enligt EN 14604:2005 + AC: 2008, med ett ljudtryck av 85dbm. Säkerhetsfunktionen batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras på sin fästplatta om inte batteriet är på plats. Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som detekterar rökpartiklar. Den optiska brandvarnaren är bäst när det gäller att detektera pyrande bränder med synliga rökpartiklar. Levereras med 1 års batteri, fästplatta, skruv, plugg och bruksanvisning.
  Mer info
  1 Variant
 • Larmsändare/Relä 9025 GSM, Ontech
  Larmsändare/Relä 9025 GSM, Ontech
  Ontech GSM 9025, efterträdaren till 6390451 (Ontech GSM 9020) larmsändare och fjärrelä som kommunicerar via GSM-nätet. Kontantkort går att använda, OBS! Ej operatören Tre. Enheten strömsförsörjs med den medföljande adaptern eller 9-30VDC alternativt 24 VAC. Potentialfritt relä. Temperaturområde- 40 till + 55 grader Celsius. Överhettningsskydd mjukvarumässigt, stänger av reläet om det blir över 70 grader inuti enheten. Programmeras via Android app eller via SMS. Kan med korthållsradio styra upp till 7 st extra reläer (Ontech GSM Relay 9010, (63 904 52)). Duplexfunktion på extra reläer som även kan styras med timerfunktion. Två stycken larmingångar (NO eller NC). Larmar med SMS enligt programmerbar telefonlista. Anger aktuell temperatur. Frostvakt som larmar automatiskt över eller under inställd temperatur. Extern tempgivare som tillbehör. Kan användas som termostat, dvs inställd temperatur styr relät. Internt extra batteri ingår. Varnar med batteriet inkopplat vid strömbortfall samt när strömmen kommer tillbaka.
  En GPS-mottagare kan anslutas och GPS rörelselarm kan ställas. Rapporter om position, fart och riktning kan erhållas. Nya funktioner: Garage öppnarfunktion, ingen programmering på SIM-kort, snabbare uppstart, man kan välja att ha alarmrelay i off läge, Android appen kan hantera flera Ontech GSM huvudenheter.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandkårsnyckel
  Brandkårsnyckel
  Brandkårsnyckel för brandkårslås enligt svensk standard SS3654
  Mer info
  1 Variant
 • Optisk brandvarnare 10-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare 10-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare med testknapp och diod som indikerar funktion med 1 blink /min. Godkänd enligt EN 14604:2005 + AC: 2008, med ett ljudtryck av 85dbm. Säkerhetsfunktionen batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras på sin fästplatta om inte batteriet är på plats. Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som detekterar rökpartiklar. Den optiska brandvarnaren är bäst när det gäller att detektera pyrande bränder med synliga rökpartiklar. Levereras med 10 års batteri, fästplatta, skruv, plugg och bruksanvisning.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare optisk Heavy Duty 9V batteri, Kamic
  Brandvarnare optisk Heavy Duty 9V batteri, Kamic
  Optisk brandvarnare med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion. Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Det vita monteringsfästet sätts med 2 skruv i taket med fästavståndet 74 mm. Modellen har Super Heavy Duty batteri.
  Mer info
  1 Variant
 • MC 446 Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 446 Magnetkontakt, Alarmtech
  MC446 är en magnetkontakt för utanpåliggande montage med växlande (1 vxl) funktion som kan användas både i larm och passersystem. Kontakten har sabotageskydd för locket. För snabb och enkel montering har den skruvplint med trådskydd. Kontakten kan med medföljande plastdistanser monteras på stål och det finns olika typer av montagevinklar och extra stark magnet som tillbehör. Larmklass 3. Mått kontaktdel (L x B x H) mm 65 x 20 x 15, magnetdel (L x B x H) mm 65 x 14 x 10.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Denna modell har pausfunktion och är sammankopplingsbar med upp till 12st, larmar en larmar alla. De kopplas samman med två ledare a´ 0,75mm2. De specialanpassade litiumbatterierna har minst 60% högre kapacitet än övriga, 9V litiumbatterier på marknaden. Batterierna är fast monterade och kan inte demonteras. Brandvarnaren är datummärkt och varnar i intervaller när batterierna håller på att ta slut efter minst 10 år. Monteringsfästet fästs med 2 skruv i taket och sedan snäpps brandvarnaren enkelt fast. Takfästet är svart och syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket, detta är ensäkerhetsfunktion. Testad och godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på minst 85dBm på 3meter. Extra tillbehör: kopplingsdosa för utanpåliggande
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetkontakt AL-1, Teletec
  Magnetkontakt AL-1, Teletec
  Utanpåliggande magnetkontakt med 85 cm kabel. Utförd i kapslad aluminium och kan användas i svårare miljöer.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe, Kamic
  Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe, Kamic
  Med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion med 1 blink/min. Med en sprint kan man säkra så att brandvarnaren inte kan tas ned från sitt fäste. Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Testad och godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på 85dBm på 3 meter. Levereras med 9V UltraLife litiumbatteri, svart fästplatta som syns om brandvarnaren saknas i taket (fästavstånd 30-75 mm), skruv, 5mm plugg samt bruksanvisning på svenska. UltraLife batteriet ger en drifttid i mellan 5-8 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 10 år optisk
  Brandvarnare 10 år optisk
  Det specialanpassade litiumbatteriet har minst 10 års driftstid. Batteriet är fast monterat och kan inte tas ur vilket gör att man undviker risken att brandvarnaren blir utan batteri. Brandvarnaren är datummärkt och varnar i intervaller när batterierna håller på att ta slut. Monteringsfästet fästs med två skruv i taket och sedan snäpps brandvarnaren enkelt fast, samtidigt aktiveras batteriet. Det svarta takfästet syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket, en säkerhetsfunktion. Godkänd och testad enligt EN14604:2005
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare 9V standard
  Brandvarnare 9V standard
  Optisk brandvarnare med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion. Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Monteringsfästet sätts med två skruv i taket med fästavståndet 74 mm. Modellen har litiumbatteri.
  Mer info
  1 Variant
 • IMOU Cell Pro Kit
  IMOU Cell Pro Kit
  Wi-Fi Full-HD batteridriven utomhuskamera med basstation som styrs via IMOU App:en. Laddningsbart batteri i kameran. Tvåvägsljud och larmnotiser till App. Lagring av video på USB minne eller Cloud. Inbyggd IR detektor, högtalare och mikrofon.

  1/2.7" 2 Megapixel (1920 x 1080)
  Nattläge: 10m räckvidd
  2.8mm fast lins
  Bildvinkel: 110°(H), 61°(V), 130°(D)
  Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n
  imou App: iOS, Android
  Lokal lagring: plats för USB minne i basstationen
  Inbyggd mikrofon & högtalare
  Mer info
  2 Varianter
 • Larmdon Blixtsirén SB-BE-EL
  Larmdon Blixtsirén SB-BE-EL
  Den kombinerade blixt / sirénen levereras med energisnål LED-blixt. .Sirénen har 32 olika tonkaraktärer. Mycket låg energiförbrukning.
  Godkänd enligt EN 54-3 och CPD certifierad. Passar även bra i kombibrandlarm med 12 VDC spänning
  Temperaturområde -40- +55°C
  Mer info
  2 Varianter
 • Larmbox 10 par med sabotagekontakt, Fatum
  Larmbox 10 par med sabotagekontakt, Fatum
  Separat anslutningsplint för inkommande respektive utgående kabel och plintar för sabotage och skärm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Larmskylt självhäftande sticker, Teletec
  Dubbelsidiga larmsticker självhäftande med informatiomtext
  Mer info
  2 Varianter
 • MC 250-serien Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 250-serien Magnetkontakt, Alarmtech
  MC 250 är en universell magnetkontakt i litet format med NC funktion som kan användas både i larm och passersystem för bevakning av t.ex. dörrar, grindar och fönster mot obehörig öppning. Både kontakt- och magnetdelen är i metall och utformade som en skruv med gängor vilket möjliggör enkel montering i trä eller plast. Med hjälp av olika installationstillbehör går det enkelt att montera kontakten i olika typer av dörrar och fönster. Produkten är SBSC godkänd enligt MC 250 / MK 250. Rekommenderad borrdiameter 9-10mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Nookbox magnetkontakt trådlös, Teletec
  Nookbox magnetkontakt trådlös, Teletec
  NookBox trådlösa trådlösa magnetkontakt som även kan användas som universalsändare då den har en extra ingång för extern trådbunden givare, med hjälp av en magnetkontakt utökar du din trygghet genom att du får extra övervakning för dörrar och fönster. F1 teknologi som klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt.

  - Moteras på dörr eller fönsterkarm
  - Stark magnet
  - F1 teknologi klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt
  - LEDs indikerar fel och test
  - Trådlös och enkel att motera
  - Sabotageskyddad
  - Indikering vid lågt batteri - Kan användas som universalsändare
  Mer info
  1 Variant
 • Teleplint 10 par, slits/slits
  Teleplint 10 par, slits/slits
  Plint med slitsterminaler (LSA) för 0,4-0,7mm tråddiameter (area 0,12-0,4mm2 för flerkardelig tråd), 10 pol-par. Passar i Fatums Modullåda, samt i Fatums plåtprogram 3201.02-3210.02. Finns även som komplett produkt, se 4101.2201 (Enr. 5015428).
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetankare El & Mek, Ateco
  Magnetankare El & Mek, Ateco
  Magnetankare används tillsammans med dörrhållarmagnet
  Mer info
  1 Variant
 • Teleplint 10 par, skruv/skruv
  Teleplint 10 par, skruv/skruv
  Plint med skruvterminaler 0,14-1mm2 tråd, 10 pol för ingående kabel och 10 pol för utgående kabel. Passar i Fatums Modullåda 4101, samt i Fatums plåtprogram 3201.02-3210.02. Komplettera med signeringsplint 3131.01 (Enr. 5015386). Finns även som komplett produkt, se 4101.2203 (Enr. 5015432). Flexibel ledararea gäller skruvfastsättning.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.