Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

62 Ljud- och tiddistribution

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 76

 • Digitalradioinsats, ABB
  Digitalradioinsats, ABB
  Digitalradio med belyst display och RDS funktion. Kan förprogrammeras med 8 kanaler, även alarm och snooze funktion. Effekt: 2 x 2 W. IP21
  Mer info
  1 Variant
 • Väggur Tiq NTP aluminium för inomhusbruk med siffror
  Väggur Tiq NTP aluminium för inomhusbruk med siffror
  Väggur analogt NTP väggur för inkoppling i datanätvrket. Med ett NTP (Network Time Protocol) analogt väggur är det lätt att synkronisera med hjälp av datorn. POE (Power Over Ethernet) ger klockan ström.Om inte systemet har ström för man ge det ström via en adapter eller en POE - switch. Klockorna är ställda på CET (Central European Time) från starten. Vägguret har aluminumram och mineralglaslins.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggur Tiq NTP plast för inomhusbruk med siffror
  Väggur Tiq NTP plast för inomhusbruk med siffror
  Väggur analogt NTP väggur för inkoppling i datanätvrket. Med ett NTP (Network Time Protocol) analogt väggur är det lätt att synkronisera med hjälp av datorn.POE (Power Over Ethernet) ger klockan ström.Om inte systemet har ström för man ge det ström via en adapter eller en POE - switch. Klockorna är ställda på CET (Central European Time) från starten. Vägguret har plastboett och lins. Lämpar sig bra för livsmedelsindustri, reastauranger, skola,förskola och dylikt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kvartshuvudur WDP-Q
  Kvartshuvudur WDP-Q
  Helautomatisk sommar/vintertidsomställning och förprogrammerad årskalender/almanacka. Enkel att programmera. Den lättlästa displayen ger instruktioner i klartext på svenska och ställer frågor som besvaras med JA eller NEJ. För extra hög gångnoggrannhet finns radiosignalmottagare som option. Inbyggd seriell kommunikationsport, typ RS232/485. Lysdiodsindikering för "Power on" och mottagning av tidsignal.
  Minutimpulsutgång, sekundimpulsutgång med hög och tillförlitlig gångnoggrannhet. 72 timmars impulsminne. Valbart impulssystem (LT, UTC, NT), impulslängd och typ av tid . Efter strömavbrott rättställs anslutna sekundärur automatiskt genom snabbimpulser. Elektroniskt kortslutningsskydd med automatisk återställning, transientskydd samt överbelastningsskydd. Vid eventuell kortslutning på sekundärursslingan sker rättställning automatiskt.
  Programhuvudur och årsprogramur. Från 2 upp till 8 reläutgångar med expansion upp till 64 utgångar. Manuell 3-lägesomkopplare för reläutgång, TILL / FRÅN / AUTOMATIK.
  800 styrfunktioner kan programmeras över reläutgångarna. Repetering av daglig funktion på en viss utgång kräver endast en styrfunktion.
  Till/frånslag och signal/puls 1-99 sek. kan programmeras för dag, vecka eller år. Till/frånslag och signaler kan grupperas och associeras med en eller flera tidsperioder exempelvis för skol- och arbetstider.
  Astronomisk skymningsfunktion för belysningsstyrning utan separat sensor. Efter strömavbrott intar reläutgångarna sitt programmerade läge med 10 sekunders tillslagsfördröjning mellan de olika utgångarna. Sekundprogrammering. Blockprogrammering.
  Mer info
  1 Variant
 • Högtalarinsats , ABB
  Högtalarinsats , ABB
  Högtalare 2'' förberedd för digitalradio-insats 8215U. Effekt: 2 Watt. IP20. komplitteras med centrumramar i Jussi eller Impressivo serien
  Mer info
  1 Variant
 • Sekundärur för Inom- och utomhus
  Sekundärur för Inom- och utomhus
  Enkelsidigt utförande med ram i kraftig aluminiumplåt, rostskyddsbehandlade och lackerade i grå färg RAL 7037. Sekundärur E62 522 11 med baksida för fast montering mot vägg. Sekundärur med inbyggd belysning har urtavla i vit akrylplast som belyses bakifrån. För belysning erfordras ett runt lysrör. Lämpligt lysrör är E83 444 68 (för ur 600/900) vilket beställs separat. Som option kan samtliga ur fås med sekundvisare och dubbelsidiga ur med konsol för stolpmontage, detta offereras på begäran.
  Mer info
  1 Variant
 • Insats HDMI-uttag (hona-hona)
  Insats HDMI-uttag (hona-hona)
  HDMI uttagsinsats, upplösning max 1080p, max 8,16 GBit/s, guldpläterade kontakter, utan klor, Serie R.1/R.3,
  Mer info
  2 Varianter
 • Dockningsstatin Idock, ABB
  Dockningsstatin Idock, ABB
  iPod / iPhone dockningsstation för modeller med en dockningskontakt . Musikuppspelningen sker genom Busch-digitalradio 8215 U eller 8216 U. Kan integreras som musikkälla i Busch-AudioWorld® system. Med laddningsfunktion av den kontaktade Apple enhet. Med IR-mottagare för att styra den kontaktade enheten via Apple Remote. Bekräftelse av den mottagna IR-kommandon genom den integrerade LED. Med kontrollfunktion för Busch-digitalradio 8215 U eller 8216 U. Med AUX-ingång (3,5 mm stereojack ) för ytterligare uppspelningsenheter . Kan installeras som 1gang och i flera kombinationer. Apple, iPod och iPhone är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc
  Mer info
  1 Variant
 • FM Radio digital set, ABB
  FM Radio digital set, ABB
  2-facks kombination digitalradio och högtalare (infällt). En kompakt enhet som omfattar en RDS-mottagare med stereo, 8 förinställningar och programmerbar klocka med alarm- och snooze funktion.
  Mer info
  1 Variant
 • Årsprogramur WDP-Y2
  Årsprogramur WDP-Y2
  Allmänt
  Helautomatisk sommar/vintertidsomställning och förprogrammerad årskalender/almanacka. Enkel att programmera. Den lättlästa displayen ger instruktioner i klartext på svenska och ställer frågor som besvaras med JA eller NEJ. För extra hög gångnoggrannhet finns radiosignalmottagare som option. Inbyggd seriell kommunikationsport, typ RS232/485. Lysdiodsindikering för "Power on", aktiverad reläutgång och mottagning av tidsignal.
  Huvudurfunktion
  Impulsutgång med hög och tillförlitlig gångnoggrannhet. 72 timmars impulsminne. Valbart impulssystem, impulslängd och typ av tid. Efter strömavbrott rättställs anslutna sekundärur automatiskt genom snabbimpulser. Elektroniskt kortslutningsskydd med automatisk återställning, transientskydd samt överbelastningsskydd. Vid eventuell kortslutning på sekundärursslingan sker rättställning automatiskt.
  Programfunktion
  2 reläutgångar samt manuell brytare för styr/regler. 800 styrfunktioner kan programmeras över reläutgångarna. Repetering av daglig funktion på en viss utgång kräver endast en styrfunktion. Tillslag/frånslag och puls/signal 1 – 99 sekunder kan programmeras för dag, vecka, år eller enligt schema.
  Tillslag/frånslag och signaler kan grupperas och associeras med en eller flera tidsperioder exempelvis för skol- och arbetstider. Astronomisk skymningsfunktion för belysningsstyrning utan separat sensor. Efter strömavbrott intar reläutgångarna sitt inprogrammerade läge med 10 sekunders fördröjning mellan de olika utgångarna. Sekundprogrammering. Blockprogrammering.
  Tekniska data
  Mer info
  1 Variant
 • Insats RCA/S-Video-uttag
  Insats RCA/S-Video-uttag
  Insats, 3x RCA-hona + S-video serie R
  Mer info
  2 Varianter
 • Insats HDMI-uttag, anslutning 90° (hona-hona)
  Insats HDMI-uttag, anslutning 90° (hona-hona)
  HDMI uttagsinsats, anslutning 90°, guldpläterade kontakter, utan klor, Serie R.1/R.3,
  Mer info
  2 Varianter
 • Utropsmikrofon
  Utropsmikrofon
  Dynamisk bordsmikrofon på svanhals, med låsbar och fjädrande omkopplare. PM-656 levereras normalt med spiralsladd och XLR-kontakt.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontrollenhet
  Kontrollenhet
  Kontrollenhet (huvudenhet) som har:
  -6 högtalarområden
  -BGM volymkontroll per högtalarområde
  -2 separata linjeutgångar för varje högtalarområde
  -Inbyggd förstärkare (240W)
  -Tal/ lagringsenhet med upp till 255 meddelande
  -Impedans alternativt linjeövervakning på högtalarekretsarna
  -1 eller 2-kanaler
  -Evakueringsmikrofon
  Mer info
  1 Variant
 • Expansionsenhet
  Expansionsenhet
  -Utökning med 6 högtalarområden
  -Fast fixerad volym för BGM
  -Samma funktionalitet grundenheten
  -Med expansionsenheten kan systemet även byggas ut med externa förstärkare
  Mer info
  1 Variant
 • Anropsstation samt extra knappsats
  Anropsstation samt extra knappsats
  -6 programmerbara knappar och all anrop
  -Indikering av utrymningsmode, drift och fel
  -All och högtalarområdes- utrop
  Mer info
  1 Variant
 • Brandkårspanel
  Brandkårspanel
  -Brandförsvarspanel aktiverar alla högtalarområdena
  Utrymningsmikrofon på frontpanel (ingår)
  -Stora kontrollknappar
  -Start utymningsmeddelande
  -Start larmmeddelande
  -Felkvittering och återställning
  -Utrymningskvittering och återställning
  -Indikation av status och fel (samma som LBB1990/00)
  -Knapp för indikationstest
  -Ej utrymning per högtalarområde endast allt i ett…
  -24 Vdc spänning
  -Kan placeras i låsbart väggmonterat skåp 40-110 alt. 40-111
  Mer info
  1 Variant
 • HDMI-kablage 2.0b 4K (60Hz) 18 Gbit/s, ARC, Ethernet
  HDMI-kablage 2.0b 4K (60Hz) 18 Gbit/s, ARC, Ethernet
  HDMI-kabel 2.0b, 4K (60 Hz) med upp till 18 Gbit/s bandbredd med Ethernet och Audio Return Channel (ARC). Kontakterna är av "A-typ" med guldplätering.
  Mer info
  8 Varianter
 • HDMI adapter Keystone, Elko
  HDMI adapter Keystone, Elko
  HDMI adapter för montage i centrumplattor med hålbild för keystone
  Mer info
  1 Variant
 • KB sound ljudsystem Star FM 5
  KB sound ljudsystem Star FM 5
  Ljudsystem STAR FM 5 Ljudsystem för inbyggnad
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.