Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

60 Antennmateriel

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 230

 • Stålvajer 3mm plastad, Televes
  Stålvajer 3mm plastad, Televes
  För att staga ett maströr används en stagring med tre fästpunkter. Andra tillbehör är stagvajer, vajerlås, vajerspännare samt ögleskruv för fastsättning i tak eller annan yta.Vajern finns på bobin om 100 meter.Diameter: 2-3 mmYtbehand: FZ/PVC
  Mer info
  1 Variant
 • Vajerspännare (Vantskruv)
  Vajerspännare (Vantskruv)
  För att staga ett maströr används en stagring med tre fästpunkter.Andra tillbehör är stagvajer, vajerlås, vajerspännare samt ögleskruvför fastsättning i tak eller annan yta.
  Mer info
  1 Variant
 • Vajerlås för 3–5mm stålvajer, Televes
  Vajerlås för 3–5mm stålvajer, Televes
  För att staga ett maströr används en stagring med tre fästpunkter.Andra tillbehör är stagvajer, vajerlås, vajerspännare samt ögleskruvför fastsättning i tak eller annan yta.
  Mer info
  1 Variant
 • Fördelare för SMATV
  Fördelare för SMATV
  Fördelare med F-anslutning för SMATV. Tillverkad för inomhusbruk, Kompatibel med DOCSIS 3.1.
  Mer info
  4 Varianter
 • Antennuttag standard, TV+FM serieuttag
  Antennuttag standard, TV+FM serieuttag
  Serieuttag med två IEC-kontakter. Vänster kontakt är IEC-hane för TV och höger kontakt är IEC-hona för radio (FM). Tillåter genomgång som möjliggör anslutning av flera uttag i ett kaskadnät. Rekommenderat slututtag är Ref. 533211. DOCSIS 3.1 kompatibel.
  Mer info
  4 Varianter
 • Slutmotstånd IEC, Televes
  Slutmotstånd IEC, Televes
  Slutmotstånd används i serieuttag där man vill avsluta kaskaderade standarduttag. Impedansen är oavsett temperaturförändringar på 75 ohm. Även den mekaniska kvaliteten är överlägsen de vanligaste förekommandeslutmotstånden på marknaden. För att få optimal kontakt har diametern ökats till 5 mm. Detta gör att slutmotståndet passar oavsett om man använder RG-59 eller RG-6 kabel.Huvudsakligt användningsområde är för att avsluta en kaskad med antennuttag.
  Mer info
  1 Variant
 • Rörklammer
  Rörklammer
  Macabs rörklammer finns i 3 fasta storlekar för marknadens vanligaste maströr, 38 mm, 50 mm och 76 mm. Dessutom finns en justerbar rörklammer med stoppskruv.
  RK-50/76 klarar maströr från 50 mm till 76. Dessutom är den justerbar 0-75 mm från väggen, vilket är en stor fördel vid ojämna väggar eller när maströret av andra skäl måste ut från väggen. Det finns även i sortimentet motsvarande klammer fast vinklad, vänster eller höger för infästning i "sneda" takstolar.
  Mer info
  5 Varianter
 • Topphuv för maströr
  Topphuv för maströr
  För att förhindra regn eller annan fukt från att komma in i maströret används en topphuv. Under vissa omständigheter kan topphuven eliminera störande ljud eller vibrationer i maströret. Alla Macabs topphuvar är tillverkade i mjuk plast som visat sig vara det hållbaraste alternativet i vårt nordiska klimat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Gavelfäste
  Gavelfäste
  Ett gavelfäste är ett pålitligt och effektivt fäste när ett maströr ska monteras på en fastighet. Beroende på husets resning, finns olika bredd på gavelfästena.
  Gavelfästet är avsett för hög resning och har en lång nedre del. Övre delen som monteras så nära nocken som möjligt ,består av en 38 mm rörklammer.
  I det fall ett 50 mm mastör ska användas krävs en extra 50 mm rörklammer.
  Mer info
  3 Varianter
 • Antenn DATHD KOMBI 700MHZ 421
  Antenn DATHD KOMBI 700MHZ 421
  Nu med spärr för nya LTE-bandet (21-48) och med nya T-force kretsarna. Den nya T-Force teknologin möjliggör att tillverka elektronik, som är svår att matcha. Med dessa kretsar ökar det dynamiska området och förbättrar mottagningen med ca. 27 %.Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD Boss med sin inbyggda Boss-teknik och AGC. (Automatic Gain Control) Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD Boss med sin inbyggda Boss-teknik och AGC. (Automatic Gain Control) Med all rätt kan man kalla den för marknadens första intelligenta antenn. Svaga signaler blir starkare, medan starka signaler dämpas. Förstärkaren som är av extrem lågbrustyp sitter inbyggd i antennhuset. Detta är självklart det ställe där förstärkaren gör största möjliga nytta. På punkt efter punkt överglänser nya DAT-HD all konkurrens! - Högre prestanda med ny patenterad dipol - Störskydd genom patenterad teknik med jordade element - Inbyggd förstärkare med AGC/dämpsats - HF-tät dosa för mindre störningar - Asymmetriska bommar för mindre markstörningar - LTE-skydd före förstärkastegen Ytterligare nyheter: Genom utveckling av mottagningslober har signalen optimerats och störande echo minimerats. I denna version finns spärr för nya LTE-bandet över 694 MHz. Storsäljare DAT-HD-Boss finns som UHF, men även som Kombi. Förutom alla unika fördelare får du i kombi-modellen också VHF-bandet i samma antenn. Den inbyggda lågbrus-förstärkaren har signal-bypass. Ingen spänning innebär att antennen jobbar passivt. 12-24 volt ger en aktiv antenn med AGC. Självklart i ett HF-tätt hus. I det HF-täta huset finns ett 4-lagers förstärkarkort med avancerad automatisk AGC. Detta innebär att antennen alltid ger maximal prestanda oavsett om signalen kortvarigt är för svag eller för stark. Vi kallar detta för BOSS-technology (Balanced Output Signal System) Viktigt: För att utnyttja förstärkare och AGC måste antennen kompletteras med nätdel Världens första "intelligenta" antenn. Med BOSS teknik = Balanced Output Signal System.
  Mer info
  1 Variant
 • Skorstensfäste SF-205
  Skorstensfäste SF-205
  SF-205-1 är ett standard skorstensfäste som levereras parvis i kartong. Medföljande band är 5 meter långa. Fästet är avsett för rör upp till 50 mm. Extraband 5 och 10 meters finns som tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Slutmotstånd F-kontakt, Televes
  Slutmotstånd F-kontakt, Televes
  F-slutmotstånd används där en F-honkontakt ska avslutas med 75 ohm.Detta är ett standard slutmotstånd.
  Mer info
  1 Variant
 • F-fördelare ej DC, Televes
  F-fördelare ej DC, Televes
  Fördelare med F-anslutning för SMATV. Tillverkad för inomhusbruk, men kan användas ute med hus (ref. 4163). Kompatibel med DOCSIS 3.1.
  Mer info
  1 Variant
 • Antenn Dat-HD 45/70 Boss T-force, Televes
  Antenn Dat-HD 45/70 Boss T-force, Televes
  Antenn DAT-HD Boss T-force, med LTE-filter för att spärra bort de allt vanligare 4G-störningarna och med de nya T-force kretsarna. Med dessa kretsar ökar det dynamiska området och förbättrar mottagningen med ca. 27 %. Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD Boss med sin inbyggda Boss-teknik (Balanced Output Signal System) och AGC (Automatic Gain Control). Svaga signaler blir starkare, medan starka signaler dämpas.

  Lågbrusförstärkaren, som är inbyggd i antennhuset, har signal-bypass. Ingen spänning innebär att antennen jobbar passivt. 12-24 volt ger en aktiv antenn med AGC. I det HF-täta huset finns ett 4-lagers förstärkarkort med automatisk AGC. Detta innebär att antennen alltid ger maximal prestanda oavsett om signalen kortvarigt är för svag eller för stark.
  Viktigt: För att utnyttja förstärkare och AGC måste antennen kompletteras med nätdel.

  LR = Long Range (75 element).
  Mer info
  2 Varianter
 • Antenn, Gitter 700 LTE
  Antenn, Gitter 700 LTE
  Denna antenntyp som även kallas panelantenn och har i många år varit populär i områden med tät bebyggelse eller där mycket träd tenderar att störa ut traditionella antenner.21-48
  Mer info
  1 Variant
 • Antennuttag standard, TV+FM slututtag
  Antennuttag standard, TV+FM slututtag
  Slututtag utrustad med två IEC-kontakter. Vänster kontakt är IEC-hane för TV och höger kontakt är IEC-hona för radio (FM). DOCSIS 3.1 kompatibel.
  Mer info
  1 Variant
 • Inomhusförstärkare LTE700; Televes
  Inomhusförstärkare LTE700; Televes
  Inomhusförstärkare 552220 ingår i Televes populära sk. Krokodil-serie och har 2 utgångar med hög utnivå och 1 utgång med reducerad nivå, vilken används för närliggande uttag. Har 20 dB förstärkning och 106 dBuV ut. För att minska risken för störningar från nya 4G-bandet finns inbyggt LTE700-skydd (K21-48). Till det yttre är detta en förstärkare som är lätt att placera och med snygg design. För säker drift och funktion finns ett HF-tätt hus i kraftig gjuten metall. Nätdelen är inbyggd och har utrustats med ett effektivt transientskydd mot överspänningar och åska.Enheterna är tillverkas i Televes automatiserade anläggning där robot-tillverkning medverkar till en ytterst hög driftsäkerhet. Andra fördelar är den höga utnivån.
  Mer info
  1 Variant
 • Antennuttag galvaniskt avskilt multimediauttag, Televes
  Antennuttag galvaniskt avskilt multimediauttag, Televes
  GMM är en serie galvaniskt avskilda uttag där portarna är avskilda från varandra vilket ger en utökad säkerhet för personer och anslutna apparater. Uttagen används vid nyinstallationer i enlighet med en överenskommelse mellan Elsäkerhetverket och kabel-TV operatörer. GMM-seriens design gör att de passar in i befintliga apparatdosor och dessutom i kombinationsramar. Det extremt låga djupet gör att det finns maximalt utrymme för kablar.
  Mer info
  4 Varianter
 • Stagring SR-50, Televes
  Stagring SR-50, Televes
  För att staga ett maströr används en stagring med tre fästpunkter. Andra tillbehör är stagvajer, vajerlås, vajerspännare samt ögleskruv för fastsättning i tak eller annan yta.
  Mer info
  1 Variant
 • Antennuttag satellit MF-typ serieuttag TV+FM+SAT
  Antennuttag satellit MF-typ serieuttag TV+FM+SAT
  Avslutat TV-uttag med 3 utgångar. IEC-hane för TV-signalen är placerad ned till vänster, medan IEC-honan för FM(radio) sitter på motsvande plats till höger. I mitten på övre delen av uttagen finns en F-anslutning för satellit-TV (SAT).
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.