Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Porttelefoni

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 108

 • Namntavla DI-657, Axema
  Namntavla DI-657, Axema
  DI-657 är en namntavla som används tillsammans med Axema porttelefoner. Finns i A4 och A5 format. Ett hållbart specialpapper i plast, för laserutskrift, finns tillgängligt. Wordmallar kan hämtas på http://axema.ebutiken.nu
  Tekniska data:
  Tillverkad av aluminium
  Täckskiva av okrossbar plast
  Mer info
  2 Varianter
 • Porttelefonkit 885G
  Porttelefonkit 885G
  Komplett porttelefonkit för en våningsapparat. Apparaten inkopplas med 4 + 1 trådar. Innehåller en våningsapparat 8870, ett portregister Galileo 88TD med en knapp (anknytning), en högtalare/mikrofon 930C samt nätdel M832.
  Mer info
  1 Variant
 • Transformator TF-5
  Transformator TF-5
  TF-5 är en elektronisk transformator speciellt framtagen för installationer med elektromekaniska lås för 24VDC. Med 27,2 V 1A stabiliserad strömförsörjning är TF5 den idealiska säkerhetstransformatorn som klarar marknadens elektriska lås och som dessutom tar hänsyn till att det är vanligt med såväl långa som tunna kablar. TF-5 är tänkt för fast installation.
  Tekniska data:
  Plastkapsling
  Montage: DIN / fast vägg
  27,2V Stabiliserad
  1 A max belastning
  Dubbla utgångar
  Temperatur: 0° till + 55° C
  Mer info
  1 Variant
 • Portapparat PA-MIF 519
  Portapparat PA-MIF 519
  Porttelefon med kortläsare och tydlig display för digitalt boenderegister. Besökaren bläddrar enkelt med piltangenterna till rätt person/lägenhet/företag och trycker på ring så ringer den upp aktuellt nummer. Mottagaren svarar med sin fasta telefon eller mobil och öppnar dörren med en knapptryckning. Porttelefonen ansluts direkt till undercentralen UC-50 och erbjuder även initiering för offline-läsarna i NoKey offline-serien.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutningsmodul TEL-50
  Anslutningsmodul TEL-50
  Anslutningsmodul mot undercentral och telejack. Ansluts när PA-57 eller FreeCall skall användas.
  Mer info
  1 Variant
 • Modul med knappar VDS Fermax, Axema
  Modul med knappar VDS Fermax, Axema
  Modul med direktvalsknappar ger besökaren optimal användarvänlighet, även i dåligt upplysta trappuppgångar tack vare bakgrundsbelysta namnskyltar. Moduler med direktvalsknappar kan användas till VDS och Bus2 system.
  Mer info
  6 Varianter
 • Namntavla A5, Skylink
  Namntavla A5, Skylink
  Namntavla i aluminium med okrossbart glas av akryl. Inom- och utomhusbruk. Namntavlan är avsedd för pappersstorlek A5.
  Mer info
  1 Variant
 • FLQQBR Special RCO
  FLQQBR Special RCO
  Kabel för kommunikation och spänningsmatning mellan R-CARD i system. Halogenfri. Uppfyller brandkrav enligt CPR.Kombinerad spänningsmatnings- och signalkabel. Ledarna för spänningsmatning har fåtrådig kopparlina, 1,0 eller 1,5 mm² och isolering av halogenfri, flamskyddad plastkompound. Signalparen har fåtrådig kopparlina, 0,5 eller 0,22 mm² och solid polyetenisolering. Kabeln har mantel av halogenfri, flamskyddad plastkompound och är avsedd för fast förläggning inomhus. Uppfyller brandkrav enligt CPR klass Dcas2d2a2. Vid brand avger kabeln inga korrosiva gaser och har liten rökutveckling. Kabeln är främst avsedd för användning i system för passerkontroll.
  2x1,0 mm²
  Mer info
  2 Varianter
 • Modul namnskylt Fermax, Axema
  Modul namnskylt Fermax, Axema
  Bakgrundsbelyst informations modul lämplig för t ex. gatuadress, företagsnamn, eller som namntavla med lägenhetsnummer. Används till VDS och Bus2 system.

  Tekniska data:
  - Modul i kompositplast
  - Bakgrundsbelysning
  - Spänning: Matas från Audio eller Videomodulen
  - Temperatur: -25° till + 60°
  - IP33
  Mer info
  2 Varianter
 • Transformator för portapparat
  Transformator för portapparat
  Transformator avsedd för strömförsörjning av portapparater.
  Kapsling: Plast
  Omgivning: Inomhus
  Spänning: 33 VDC
  Ström: 1,2A
  Dimensioner (B x H x D): 72 x 90 x 62 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Video paket extern videoenhet
  Video paket extern videoenhet
  Video paket, 2-tråds med kontrollenhet, extern videoenhet och intern videoenhet för utanpåliggande montage, 1 knapp. Denna kompakta dörrklocka är utrustad med en högupplöst kamera, mikrofon och högtalare. Kameran med integrerade infraröda LED-lampor garanterar bättre sikt på natten. Du kan förse enheten med en namnskylt (finns i graverbar PMMA-plast). Denna pekskärm erbjuder enastående bild- och ljudkvalitet och möjliggör handsfree-kommunikation med besökaren. Pekskärmen är utrustad med släta ytor, som är enkelt att underhålla och har ett tilltalande utseende. Dörrlåset kan anslutas till centralenheten (rekommenderas) eller direkt till dörrklockan. Du kan registrera din dörrklockor via appen Niko dörrklocka 2-tråds (Android eller iOS) så att du kan styra installationen via din smartphone och surfplatta. Paketet kan utökas med: En dörrklocka 510-31001 och upp till 4 pekskärmar 510-50000
  Mer info
  1 Variant
 • Namntavla A4, Skylink
  Namntavla A4, Skylink
  Namntavla i aluminium med okrossbart glas av akryl. Inom- och utomhusbruk. Namntavlan är avsedd för pappersstorlek A4.
  Mer info
  1 Variant
 • Färgmonitor 6601 högtalande infälld
  Färgmonitor 6601 högtalande infälld
  Högtalande färgmonitor (utan lur) med 4" LCD-skärm som kan tiltas i höjdled. Justering för färg och kontrast. Monitorn har inbyggd avlysningsspärr och möjlighet till avstängning/reglering av ringsignal. Såväl talets som ringsignalens volym kan justeras. Flera olika ringsignaler kan likaså väljas. Röd lysdiodindikering för avstängd ringsignal samt grön lysdiod för indikering av dörröppning (om så önskas). Monitorn är avsedd för utanpåliggande montering.
  Mer info
  1 Variant
 • Porttelefon Master, Axema
  Porttelefon Master, Axema
  Komplett startpaket för VAKA-CALL, en modern porttelefon med integrerat passersystem där det mesta ingår; taggläsare, kodlås och IR-mottagare för Posten m fl. Besökare ringer till hyresgästens fasta hemtelefon, mobiltelefon eller en trådlös telefon. Utmärkt vid utbyte av gamla system då befintlig kabel mellan central och portapparat kan återanvändas, upp till 150 m 4-tråd. Önskas porttelefon till fler dörrar i systemet, komplettera med VAKA-CALL Slave. Strömförsörjning: 12-24V. Paketet innehåller: Art. nr. 2-2270 (E5870492) B27 dörrcentral, Art. nr. 2-1660 (E5870494) A66 läsarterminal med display, Art. nr. 2-3100 (E5877475) C10 modul porttelefoni master.
  Mer info
  1 Variant
 • Videokit med 7" touchmonitor
  Videokit med 7" touchmonitor
  Videokit med 7" touchmonitor med DIN nätdel samt portapparat med en knapp och färgkamera. Utomhuskamera finns som tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Porttelefonkit med bild 7529/M, Skylink
  Porttelefonkit med bild 7529/M, Skylink
  Utbyggbart videokit med en lurförsedd svarsapparat med 3,5’’ färgmonitor, en nätdel och en portapparat med färgkamera. Portapparaten har en tryckknapp och kan kompletteras med ytterligare en tryckknapp (ingår). Porttelefonkitet kan enkelt byggas ut ytterligare med en portapparat och sammanlagt totalt 8 svarsapparater (4st svarsapparater/tryckknapp). Portapparaten kan antingen monteras utanpåliggande eller infällt.
  Mer info
  1 Variant
 • IR-mottagare
  IR-mottagare
  IR-mottagare för komplettering till befintligt kodlås.
  Mer info
  1 Variant
 • Videopaket med digital display och proxyläsare
  Videopaket med digital display och proxyläsare
  Komplett videopaket för infällt montage i digitalt utförande med beröringsfri läsare, SB500EM-i, som kan kopplas till exempelvis passersystemet Bewator Entro. Kamera, mixer samt strömförsörjning ingår. SBDIGP-i-A/V har LCD display med namnregister där man enkelt bläddrar fram rätt namn/anknytning för anrop samt en alfanumerisk knappsats som kan användas för direktanrop via anropsnummer samt för kodlåsfunktion. Programmering av namnregistret kan ske direkt på knappsatsen eller ifrån PC via det medföljande PC programmet (SW1249B) som ansluts via USB till portapparaten. Kompletteras endast med videoappart Bravo SB5704 (sv/vit), Bravo SB5703 (färg) eller Planux SB6101 (färg) alternatvit audioapparater Style SB2638 eller Easycom SB6228 efter behov. Som tillbehör finns även regnskydd SB3112/4L. För utanpåliggande montage komplettera med SB3116/4L – Utanpåliggande låda med regnskydd för 4 moduler.
  Mer info
  1 Variant
 • Svarsapparat med färgbild svart 210901H-S, Skylink
  Svarsapparat med färgbild svart 210901H-S, Skylink
  Designad 3,5’’ LCD-färgmonitor utan lur i lågprofilutförande. Svarsapparaten har inbyggd volymjustering samt avstängning av ringsignal som sker med belysta touchknappar. Touchknapparna kan även användas för ytterligare funktioner som t.ex. internkommunikation. Det finns möjlighet att byta ringsignal; en för samtal från porten, en för internkommunikation och en för ringklocka vid lägenhetsdörr. Apparaten har 10 st valbara ringsignaler. Svarsapparaten är utrustad med inbyggd hörslinga. När hörslinga ska användas måste hörselhjälpmedlet ställas i läge "T".
  Mer info
  1 Variant
 • Modulram Simplebus
  Modulram Simplebus
  Modulram för portapparat i gjuten aluminiumlegering och svartlackerad resistent färg för utomhusmontage. Levereras inklusive modulhållare.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.