Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

57 Telefoni, uttag för tele

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 10 av 10

 • Telefonjack infällt, Elko
  Telefonjack infällt, Elko
  Telefonuttag RS, rikstele, infälld. Komplett telefonuttag inkl. kontaktdon. Centrumplatta och ram av termoplast. Telefonuttaget är uppbyggt med sockel för slitskontaktering, ett slitsverktyg medföljer i förpackningen. Slitsarna klarar ledardimensioner från 0,4-0,7mm en eller flertrådig ledare. Sockeln är försedd med dragavlastning för kabeln. Passar i apparatdosa med fästskruvavstånd 60 mm. Montagedjup 14 mm. Färg svart
  Mer info
  1 Variant
 • Rikstelefon insats, Exxact
  Rikstelefon insats, Exxact
  Rikstelefonuttag insats med 4-polig snabbanslutning, enkelt kroneverktyg medföljer. För montage i apparatdosa c/c 60mm alternativt utanpåliggande montage i dosa 21mm. Kompletteras med valfri Exxact-ram.
  Mer info
  3 Varianter
 • Enkeljack utanpåliggande, Eljo Qick-Rot
  Enkeljack utanpåliggande, Eljo Qick-Rot
  Uttag för rikstelefon för utanpåliggande montage. 4-polig insats med snabbanslutning av ledarna. Med plan centrumplatta i Eljo Quick-Rot design. Av termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Telefonuttag utan ram , Renova
  Telefonuttag utan ram , Renova
  Svenskt rikstelefonuttag med 4-polig snabbanslutning. Enkelt Krone-verktyg medföljer. För infällt montage i apparatdosa c/c 60 mm eller utvändigt i utanpåliggande dosa 22 mm. Kompletteras med valfri Renova-ram.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rikstelefonuttag komplett Primo, Schneider
  Rikstelefonuttag komplett Primo, Schneider
  Rikstelefonuttag med 4-polig snabbanslutning, enkelt kroneverktyg medföljer. För montage i apparatdosa c/c 60mm alternativt utanpåliggande montage i dosa 21mm. Komplett med ram i Primo-design.
  Mer info
  1 Variant
 • Micro USB kabel
  Micro USB kabel
  USB kabel i micro format, Hane till micro-B hane.
  Mer info
  1 Variant
 • Riksteleuttag infällt, Eljo Trend
  Riksteleuttag infällt, Eljo Trend
  Uttag för rikstelefon för infällt IP20 montage i apparatdosa c/c 60 mm. För utanpåliggande montage används dosa E18 307 93. Komplett för infällt montage. 4-polig insats med snabbanslutning av ledarna. Med plan centrumplatta. I Eljo Trend design. Av termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Rikstelefonuttag Robust P-Vit, Schneider
  Rikstelefonuttag Robust P-Vit, Schneider
  Uttaginsats för rikstelefon i Eljo Robust design för infällt IP20-montage i apparatdosa c/c 60 mm. 4-polig insats med snabbanslutning av ledarna.
  Mer info
  1 Variant
 • Rikstelefonuttag komplett Basic, Schneider
  Rikstelefonuttag komplett Basic, Schneider
  Rikstelefonuttag med 4-polig snabbanslutning, enkelt kroneverktyg medföljer. För montage i apparatdosa c/c 60mm alternativt utanpåliggande montage i dosa 21mm. Komplett med ram i Primo-design.
  Mer info
  1 Variant
 • TML-E Kit Teleuttag Trend
  TML-E Kit Teleuttag Trend
  Eljo Trend uttagskit med rikstelefonuttag för installation mot TML-E golvlist. Uttagskitet omfattar installationsbox, tillhörande fästskruvar samt en centrumplatta med rikstelefonuttag.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.