Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ljud och ljus kombinationer

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 9 av 9

 • Ljud/Ljus kombination LED Werma
  Ljud/Ljus kombination LED Werma
  Ljus/Summer kombination, 92dB. Permanet ljus basert på LED i kombination med summer för väggmontering. 91.5mm diameter bred, 120mm hög. Ton typ är kontinuerlig alternativt puls som då är valbart med en ton frekvens på 2.3kHz, kabelingång max 9mm. Enheten är IP65 klassad med en temperatur specifikation om -20C till 50C. Enheten levereras som på bild. Livslängd upp till 50 000 timmar. Ljud och ljus kan användas separat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Blixt/Horn kombination, 98dB Werma
  Blixt/Horn kombination, 98dB Werma
  Blixt baserat på xenon med flashfrekvens 1Ws i kombination med horn för väggmontering. 91mm diameter, 234 mm hög, kabelingång max 9mm. Enheten är IP65 klassad med en temperatur specifikation om -20°C till 50°C. Enheten levereras som på bild. Optisk och akustisk signal kan användas separat. Ljudstyrka kan justeras (endast 24V version).
  Mer info
  4 Varianter
 • Dubbelblixt/Multi-ton kombination 444
  Dubbelblixt/Multi-ton kombination 444
  Dubbelblixt/Multi-ton kombi. 110dB Multi-ton ljudenhet I kombination med LED dubbelblixt. Ljud justerbart upp till 110dB, 32toner för olika applikationer, 3 toner kan justeras externt. Optisk och akustiskt kan användas separat. 152 mm diameter djup, 109mm bred samt 112mm hög. Kabelingång max 13mm. Monteras på vägg, bas alternativt tak utan tillbehör. Drifttid upp till 50 000 timmar. Lämpligt kabelgenomföring M20 x 1.5mm. Kabelavlastning medföljer ej.
  Mer info
  4 Varianter
 • Blixt/Summer kombination 109dB Werma
  Blixt/Summer kombination 109dB Werma
  Flash baserat på xenon med blixtfrekvens 1Ws i kombination med summer för väggmontering. 91.5mm diameter bred, 120mm hög. Ton typ är kontinuerlig alternativt puls som då är valbart, med en ton frekvens på 2.3kHz, kabelingång max 9mm. Enheten är IP65klassad med en temperatur specifikation om -20C till 50C. Enheten levereras som på bild.
  Mer info
  4 Varianter
 • Ljud och Ljussignaler 3
 • Ljud och Ljussignaler 4
  Ljud och Ljussignaler 4 101 Varianter
 • Ljud och Ljussignaler 2
 • Blixt/Multi-ton kombination 109dB Werma
  Blixt/Multi-ton kombination 109dB Werma
  Blixt baserat på xenon med blixtfrekvens 1Ws i kombination med Multi-ton för väggmontering. 91.5mm diameter bred, 120mm hög, kabelingång max 9mm. Enheten är IP65klassad med en temperatur specifikation om -20C till 50C. Enheten levereras som på bild. Ställbar ljudnivå upp till 109dB, välj mellan 8 olika toner
  Mer info
  2 Varianter
 • Ljud och Ljussignaler 1
  Ljud och Ljussignaler 1 108 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.