Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Batterier

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 31

 • Batterier i storpack
  Batterier i storpack
  Alkaliskt Batteri Classic AA/AAA/LR03 16-p 1,5V. Standardbatteri med bra prestanda för applikationer som kräver låg till medelhög strömförbrukning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batterier INDUSTRIAL 10/12-pack
  Batterier INDUSTRIAL 10/12-pack
  Energizer Industrial är ett alkaliskt premium batterier som är anpassat för att passa industri, instutitioner och storförbrukares krav på prestanda och förpacknings typ.
  Mer info
  5 Varianter
 • Batterier ULTIMATE LITHIUM 10-pack
  Batterier ULTIMATE LITHIUM 10-pack
  Ultimate Lithium Industripack 10-Pack. Energizer lithium har världens längsta livslängd på batteri i högteknologiska applikationer. Klarar exterma väderförhållanden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddbara batterier ECO, 4-pack
  Laddbara batterier ECO, 4-pack
  Världens första uppladdningsbara AA/AAA batteri tillverkat med 4% återvunna batterier, för mindre miljöpåverkan på vår planet.Fungerar upp till 4 gånger längre i digitalkameror jämfört med vanliga alkaliska Energizer-batterier. Upp till 5 års total användbar batterilivslängd vid typiska användningsmönster. Kan laddas upp till 1000 gånger. Går att förvara i upp till 12 månader med bibehållen batterieffekt. Världens främsta laddningsbara batterivarumärke enligt marknadsundersökningar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Batteri Lithium Photo
  Batteri Lithium Photo
  Fotobatteri som i första hand används till kameror, men har också ett bredare användningsområden, trådlösa larm och magnetkontakter med mera.
  Mer info
  4 Varianter
 • Batterier ULTIMATE LITHIUM 1 eller 4-pack
  Batterier ULTIMATE LITHIUM 1 eller 4-pack
  Ultimate Lithium Energizer har världens längsta livslängd i högteknologiska applikationer. Klarar extrema väderförhållanden (från -40 ° C till +60 ° C). (33% lättare än alkaliska batterier).
  Mer info
  3 Varianter
 • Batteri MAX 12-Pack
  Batteri MAX 12-Pack
  Alkaliskt Batteri MAX 12P 1,5V. Premiumbatteri som ger tillförlitlig kraft och som med nya Powerseal teknologin ger en livslängd på upp till 10 år. att föredra till produkter med låg till medelhög strömförbrukning som tex. ficklampor, leksaker, radioapparater, fjärrkontroller och elektroniska spelmodulerl med mera.
  Mer info
  2 Varianter
 • Knappcellsbatterier Lithium 3V, 4pack
  Knappcellsbatterier Lithium 3V, 4pack
  För drift av alla dina små elektroniska enheter, från glukosmätare till de senaste spelen och leksakerna. Energizer® elektriska batterier är perfekta för: e-böcker, spel, handdatorer, elektriska spel och leksaker, datorer, personlig hygien, miniräknare, nyckellös entré, garageöppnare, digitala termometrar och blodtrycksmätare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Knappcellsbatterier Lithium 3V
  Knappcellsbatterier Lithium 3V
  Specialbatteri/Knappcell Lithium med en hög driftsäkerhet som ger trots sin storlek ett högt effektutag. Allt mer vanliga till t.ex. mätinstrument, brandvarnare, fjärrkontroller, bankdosor och leksaker m.m.
  Mer info
  5 Varianter
 • Batterier ADVANCED
  Batterier ADVANCED
  Advanced är Energizers bästa alkaliska batteri. Advanced ger strömkrävande produkter med medel till hög strömförbrukning den prestanda som krävs vad gäller driftstid och driftsäkerhet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Knappcellsbatterier Ultimate Lithium 4P
  Knappcellsbatterier Ultimate Lithium 4P
  Den mest varaktiga knappcellsbatteri! Energizer® Ultimate Lithium Coins ger en högre driftsspänning över en längre tid. Batteriet får lampor och säkerhetsblinkers att lysa starkare. Fungerar i batteridrivna nycklar, i garageportöppnare, i sensorer och i fjärrkontroller på ett tillförlitligt sätt och från längre avstånd.
  Mer info
  1 Variant
 • Knappcellsbatteri 1,5 V, Alkallisk
  Knappcellsbatteri 1,5 V, Alkallisk
  Pålitlig specialbatteri för klockor, leksaker, glukosmätare och miniräknare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batterier Alkaliska
  Batterier Alkaliska
  Specialbatteri Alkaline. Används främst i mindre elektroniska apparater som tex. miniräknare, fjärrkontroller och leksaker mm.
  Mer info
  4 Varianter
 • Knappcellsbatterier-Alkaliska
  Knappcellsbatterier-Alkaliska
  Specialbatteri/Knappcell Alkaline 1.5V. Micro alkalliska Specialbatteri/Knappcell avänds främst i mindre elektroniska apparater som tex. miniräknare, fjärrkontroller och leksaker mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Knappcellsbatterier Ultimate Lithium 2P
  Knappcellsbatterier Ultimate Lithium 2P
  Den mest varaktiga knappcellsbatteri! Energizer® Ultimate Lithium Coins ger en högre driftsspänning över en längre tid. Batteriet får lampor och säkerhetsblinkers att lysa starkare. Fungerar i batteridrivna nycklar, i garageportöppnare, i sensorer och i fjärrkontroller på ett tillförlitligt sätt och från längre avstånd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddbara batterier
  Laddbara batterier
  Laddbart Batteri med unik sammansättning som ger hög prestanda och kan laddas 100-tals gånger. Extra bekvämlighet genom minimal självurladdning. Färdigladdade för att kunna användas direkt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Knappcellsbatterier, Multidrain
  Knappcellsbatterier, Multidrain
  Multi Drain-batterier med hög prestanda jämförbara med batterier som innehåller kvicksilver De har ett långt lagringsliv, så de är alltid redo när du behöver dem. De har genomgått omfattande tester, så att du aldrig blir besviken
  Mer info
  3 Varianter
 • Knappcellsbatteri 675 DP4, för hörapparat
  Knappcellsbatteri 675 DP4, för hörapparat
  Hörapparats Batteri Zinkluft Stl.675 DP-4 1,4V 0% kvicksilver. Ny mindre förpackning gör det lättare att ha dem med sig. Varje batteri är perforerat så man kan välja hur många man vill ha med sig. Längre etikett för lättare kunna sätta i i batteriet.
  Mer info
  1 Variant
 • Batterier Alkaliska, Silverbox
  Batterier Alkaliska, Silverbox
  Specialbatteri/Knappcell Siveroxide 387S MBL1 . Knappcell för i huvudsak klockor.
  Mer info
  1 Variant
 • Batteri MAX
  Batteri MAX
  Alkaliskt Batteri MAX som ger tillförlitlig kraft och livslängd till produkter med låg till medelhög strömförbrukning som tex. ficklampor, leksaker, radioapparater, fjärrkontroller och bärbara spelmoduler med mera. Typ +POWERSEAL garanterar att de är läckagesäkira.
  Mer info
  7 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.