Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kombiskydd Typ 2+3 C/D

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 8 av 8

 • Överspänningsskydd typ 2+3 LED, OBO
  Överspänningsskydd typ 2+3 LED, OBO
  Överspänningsskydd Typ.2+3. Lämpligt för tex.LED armaturer. Inkoppling i serie eller parallellt. Maximal avledningsström (8/20) 20kA. Maximalbelastning 16A. Maximalspänning 255V. Restspänning max 1,5kV L/N-PE & L-N 1,3kV. Lysdiod för förbrukat skydd. Grön diod skydd ok, släkt diod förbrukat skydd. För montage i stolpe/mast, apparatskåp eller direkt i armatur. Huset är försedd med monteringsögla. Skyddsklass IP20
  Mer info
  1 Variant
 • Överspänningsskydd V10 Compact, Mellan- och finskydd kombinerat med akustisk signal, OBO Bettermann
  Överspänningsskydd V10 Compact, Mellan- och finskydd kombinerat med akustisk signal, OBO Bettermann
  Passar TN- och TT-nätsystem. Integrerad 3+1-lösning. Inkl. termisk och dynamisk skiljeanordning. Med optisk och akustisk funktionsindikering. Version ...-AS med ytterligare akustisk defektsignalering (frånslagbar). Hög strömledningsförmåga och lång livslängd. Märkta anslutningar. Delningsenhet endast 45mm. Användningsexempel: Industri, bostadshus och skydd för 3-fassystem
  Mer info
  1 Variant
 • Utbytespatronertyp 2+3 Resi9
  Utbytespatronertyp 2+3 Resi9
  Överspänningsskydd iPRD typ 2 är avsedda att skydda mot överspänningar från indirekta nedslag som har en lägre energinivå, används i de fall där risk inte finns för direkta nedslag. I mindre installationer placeras skyddet i inkommande centralen, i större installationer placeras de i undercentraler eller fördelningscentraler nära utrustningen som ska skyddas. Dessa är av plug-in-typ och finns i 1P- till 4P-utförande med avledningskapacitet från 65-40-20 kA, med och utan signalkontakt. De finns även i utförande med integrerad frånskiljare Quick iPRD. Fördelen med dessa är att frånskiljaren är koordinerad med överspänningsskyddet, man har allt i samma enhet. Skydden finns i 1P+N, 3P och 3P+N, med och utan signalkontakt. Typ 2-skydd kan kombineras med Typ 1-skydd i samma kapsling. Ingen induktans behövs mellan dem.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kombiskydd Typ 1+2 Acti 9
  Kombiskydd Typ 1+2 Acti 9
  I kombiskydden har vi kombinerat egenskaperna från de bägge typerna i samma apparat d v s förmågan att avleda höga energimängder samtidigt som skyddet har en låg restspänningsnivå. De är speciellt lämpliga då risken för direkta nedslag finns samtidigt som installationen är uppbyggd så att utrustningen är placerad nära centralen. De finns i både fast utförande iPRF1 12,5r och i plug-in PRD1 25r, är försedda med signalkontakt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Överspänningsskydd typ 2+3, V10 3-polig+NPE
  Överspänningsskydd typ 2+3, V10 3-polig+NPE
  Överspänningsavledare typ 2+3, 3-polig + NPE används vid potentialutjämning och enhetsskydd i huvud- och undercentraler.
  Mer info
  1 Variant
 • Överspänningsskydd typ 2+3, QUICK RPD, Schneider
  Överspänningsskydd typ 2+3, QUICK RPD, Schneider
  Finskydd typ 2/3 är provade både för typ 2 och typ 3, används då avståndet mellan typ 2-skydd och skyddade lasterna överstiger 30 m. Skall installeras så nära utrustningen som möjligt. Skydden finns i 1- till 4-pol-utförande, med och utan signalkontakt, samt i utförande med integrerad frånskiljare iQuick PRD, finns i 1P+N, 3P och 3P+N med och utan signalkontakt. Fördelen med dessa är att frånskiljaren är koordinerad med överspänningsskyddet, man har allt i samma enhet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Överspänningsskydd Typ 1 & 2, Phoenix
  Överspänningsskydd Typ 1 & 2, Phoenix
  Universiellt jackbart grovskydd på varistorbasis för trefasiga TN-S-strömförsörjningsnät med separat N och PE (5-ledarsystem: L1, L2, L3, N, PE), för blixtskyddsklasserna III och IV, med fjärrindikeringskontakt.
  Mer info
  1 Variant
 • Överspänningsskydd typ 2+3, V10 3-polig+NPE med akustisk signalering
  Överspänningsskydd typ 2+3, V10 3-polig+NPE med akustisk signalering
  Överspänningsavledare typ 2+3, 3-polig + NPE med fjärrsignalering används vid potentialutjämning och enhetsskydd i huvud- och undercentraler.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.