Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Överspänningsskydd

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 11 av 11

Sortera

 • Överspänningsskydd Typ 1+2 V50, OBO
  Överspänningsskydd Typ 1+2 V50, OBO
  Överspänningsskydd kombi V50 för landsbygd & anläggning med åskskydd enligt SSEN 62305.
  Mer info
 • Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2, Hager
  Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2, Hager
  Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2 för TNC och TNS nät. Överspänningsskydden är klassade som grovskydd, Typ 1 men har sådana specifikationer med låg restspänningsnivå så att det lämpar sig som mellanskyd. Kombiöverspänningsskydd enligt EN 61643-11 / VDE 0675-6-11 Max restspänning 1,5 kV Består av sockel och patroner.
  Mer info
 • Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2, med signalkontakt, Hager
  Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2, med signalkontakt, Hager
  Kombiöverspänningsskydd, Typ 1 + 2 för TNC och TNS nät. Överspänningsskydden är klassade som grovskydd, Typ 1 men har sådana specifikationer med låg restspänningsnivå så att det lämpar sig som mellanskyd. Kombiöverspänningsskydd enligt EN 61643-11 / VDE 0675-6-11 Max restspänning 1,5 kV Består av sockel och patroner.
  Mer info
 • Grov-/finskydd ED 250, Elrond
  Grov-/finskydd ED 250, Elrond
  Överspänningsskydd för inkommande matning, DIN-skenmonterbart. Det unika med detta skydd är att restspänningen är endast ca 900V vid 15kA (10/350µs)! Det betyder att det vid de flesta installationer inte behövs grovskydd, mellanskydd och finskydd med eventuella induktanser emellan. Detta skydd ersätter i de flesta fall kombinationen grov-, mellan- och finskydd. ED250 är framtagen för att skydda, vid inkommande central, utrustning som försörjs av AC Spänning (230/400V) mot överspänningar genererade av direkta eller indirekta blixtnedslag samt ifrån industriell omgivning. Uppfyller samtliga nationella och internationella standarder. ED250 har en indikering med tillhörande termosäkringar som löser ut då skyddet är förbrukat. ED250 är en kompaktare version av det populära ED150 med likartade egenskaper.Finns med eller utan fjärrlarm.
  Mer info
 • Överspänningsskydd EDG B+C, Typ 1+2
  Överspänningsskydd EDG B+C, Typ 1+2
  Jackbart överspänningsskydd för inkommande matning, DIN-skenmonterbart. Kompakt, bygger endast 3 moduler. Med växlande larmkontakt. Optimerad för hög blixtströmskapacitet (25kA 10/350µs). Uppfyller klass I-IV i åskledarstandarden SS-EN 62305.
  Mer info
 • Kombi överspänningsskydd typ 1+2 V25, OBO Bettermann
  Kombi överspänningsskydd typ 1+2 V25, OBO Bettermann
  Kombiavledare 4-polig med akustisk signalering. Komplett enhet bestående av övre del och bas, förmonterad och klar för anslutning. Lämplig för TN-nätverkssystem. Med akustisk signalering för funktionsövervakning kan signaltonen stängas av med 24 timmars repetition. Pluggskydd med dynamisk separeringsanordning. Visningsfunktionsdisplay. Spänningsskyddsnivå Inbyggd, icke-släckande zinkvaristorhållare för användning i vanliga kommersiella distributionshus. Markerade anslutningar
  Mer info
 • Avledare kombi, typ 1 + 2 kravkategori B+C, Siemens
  Avledare kombi, typ 1 + 2 kravkategori B+C, Siemens
  Kombiavledare typ 1 + 2 kravkategori B+C, med märkspänning 350V.
  Mer info
 • Kombiskydd typ1 & 2 FLT 35-260, Phoenix
  Kombiskydd typ1 & 2 FLT 35-260, Phoenix
  Typ 1 / klass I / B-skydd (grovskydd) med Arc-Chopping-gnistgap, 1-kanaligt.
  Mer info
 • Överspänningsskydd PRD1 Acti 9
  Överspänningsskydd PRD1 Acti 9
  Om byggnaden är försedd med åskledare, eller befinner sig inom en radie av ca 50 meter från sådan, finns risk för direkt nedslag. Förhöjd risk finns även i de fall då man har luftledning in i en byggnad. För att skydda mot detta installeras ett Typ 1-skydd på inkommande sidan av huvudfördelning eller elmätare. Omedelbart uppströms skyddet installeras ett kortslutningsskydd (säkring eller effektbrytare) med en brytförmåga minst motsvarande den kortslutningsström som kan inträffa i den punkt där den sitter. Typ 1-skydden finns både i fast och i plug-in-utförande. De fasta skydden heter PRD1 35r som har I imp 35kA och finns i 1P-utförande. PRD1 Master är ett plug-in-skydd med I imp 25kA. De finns i utförande 1P, 1P+N, 3P och 3P+N. Typ 1-skydd ska alltid kombineras med ett Typ 2-skydd nedströms i installationen.
  Mer info
 • Grov och mellanskydd med larm
  Grov och mellanskydd med larm
  Jackbart överspänningsskydd för inkommande matning, DIN-skenmonterbart. Med växlande larmkontakt. Optimerad för hög blixtströmskapacitet (12,5kA 10/350µs). Uppfyller klass III-IV i åskledarstandarden SS-EN 62305.
  Mer info
 • Mellanskydd Safetec
  Mellanskydd Safetec
  Mellanskydd Safetec med larm
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.