Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Blybatterier ventilreglerade

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 15 av 15

 • Blybatteri ventilreglerat serie CTG, LEADER
  Blybatteri ventilreglerat serie CTG, LEADER
  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM (Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationer. Bly-Kalciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER batterier läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA. Leader har funnits på marknaden i närmare 20 år, och varumärket är känt för pålitlighet och kvalitet. Leader är batteriet för applikationer som kräver pålitlighet och kvalitet till ett bra pris.
  Mer info
  18 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat serie CTH, 10-12 år, LEADER
  Blybatteri ventilreglerat serie CTH, 10-12 år, LEADER
  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM(Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationerna. Bly-Calciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER-batterierna läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA. Dessutom UL-godkända enl. MH20721. Batterierna är täta och varken ska eller kan fyllas på. Eurobatklass "High Performance" (10-12 år).
  Mer info
  11 Varianter
 • Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), Leoch
  Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), Leoch
  VRLA (ventilreglerade)
  Underhållningsfria
  10 års batterier
  Extremt rent bly ger bästa prestanda och förlänger livslängden
  VDS klassad
  UI samt IATA godkända
  Mer info
  5 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar
  Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar
  Ventilreglerade AGM-batterier främst för standby drift. Genom förändring av de positiva plattorna samt annan design på seperatorerna, får man fördelen av en batterityp med utökad livslängd. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  NP-serien består av ventilreglerade blybatterier som passar för både standby och cykliska applikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 0,8 till 65 Ah. Livslängdsklass är upp till 5 år.
  Mer info
  9 Varianter
 • Batteri MT113- UPLUS
  Batteri MT113- UPLUS
  UPLUS erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ventilreglerade AGM batterier. Några exempel på användningsområden för UPLUS industribatterier är passersystem,
  Mer info
  5 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Ventilreglerade AGM-batterier passande för både standby och cyklisk drift. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  7 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa
  Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa
  RE- och NPL-serien består av ventilreglerade blybatterier som är avsedda för standbyapplikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 7 till 12 Ah för RE-serien och från 24 till 200 Ah för NPL-serien. Batterierna tillverkas i 6 V och 12 V block. Livslängdsklass är 10 år. Genom förändringar av bl.a. de positiva plattorna samt en ny design av separatorerna har man kunnat uppnå en förlängd livslängd jämfört med NP-serien. I övrigt har RE- och NPL-serien samma mekaniska och elektriska design som motsvarande modeller i NP-serien vilket gör det enkelt att byta batterier för den användare som vill förändra livslängdsklass.
  Mer info
  7 Varianter
 • Batteri 12V 50Ah 10 år livslängd, Yuasa
  Batteri 12V 50Ah 10 år livslängd, Yuasa
  Ventilreglerat Cykliskt AGM-batteri 12V 50Ah. REC50-12 12V/50Ah är ett ventilreglerat AGM-batteri avsedd för cyklisk drift. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20°C till 25°C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten. Poltyp: Invändig gänga M5
  Mer info
  1 Variant
 • Batteri UPLUS
  Batteri UPLUS
  Underhållsfritt blybatteri Front Terminal. UPLUS erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ventilreglerade AGM batterier. Några exempel på användningsområden för UPLUS industribatterier är passersystem, inbrottslarm & brandlarm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), MX-Energy
  Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), MX-Energy
  Anpassad livslängd för larm/backup
  3-5 år design life
  Bästa kostnad i förhållande till prestanda
  Underhållsfri med syrgasrekombinationsteknologi
  AGM VRLA batterier
  Standard commercial
  Mer info
  1 Variant
 • Batteri MT114- UPLUS FM
  Batteri MT114- UPLUS FM
  UPLUS erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av frontmatade ventilreglerade AGM batterier. Några exempel på användningsområden för UPLUS industribatterier är passersystem,
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteri Enersys
  Batteri Enersys
  EnerSys PowerSafe Front terminal batterier har utformats speciellt för användning i applikationer som kräver högsta säkerhetsnivå och pålitlighet. Med överensstämmelse med de strängaste internationella standarderna, är PowerSafe V erkänt som ett premium batteri för Telecom-applikationer. PowerSafe Vs rykte för lång livslängd, tillsammans med utmärkt prestanda, gör det också till ett första val för högkvalitativa UPS-system med hög specifikation.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteri MT113- UPLUS Cyklisk
  Batteri MT113- UPLUS Cyklisk
  UPLUS erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ventilreglerade AGM batterier. Några exempel på användningsområden för UPLUS industribatterier är passersystem,
  Mer info
  3 Varianter
 • Batteri 12V 35Ah 10 år livslängd, Ritar
  Batteri 12V 35Ah 10 år livslängd, Ritar
  Ventilreglerat AGM-batteri med 10 års livslängd. RA12-35D-F11 12V/35Ah är avsedda för standby applikationer. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20°C till 25°C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten. Poltyp: Invändig gänga M5
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.