Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Patchpaneler och tillbehör

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 39

 • Patchpanel S-One DPM Standard Actassi, Schneider-Electric
  Patchpanel S-One DPM Standard Actassi, Schneider-Electric
  Utdragbar patchpanel standard för 24 st Actassi S-One DPM RJ45-uttag. Panelen är utrustad med Quick Fix snabbfäste som
  innebär att man enkelt kan frigöra och dra ut panelen utan verktyg. DPM (Direkt Panel Montage), ingen montageram behövs i
  patchpanel. Uttagen snäpps direkt fast i panelen. För montering i Ericsson telestativ krävs adapter. Utrustad med standardmärkning för portar 1-24.
  Mer info
  1 Variant
 • Panel obestyckad 24xRJ45 UTP, Eurolan
  Panel obestyckad 24xRJ45 UTP, Eurolan
  19" patchpanel för upp till 24 st Keystonejack med standard AMP hålbild. Panelen är tillverkad i svart pulverlackad stålplåt, 1 HE. Signeringslist numrerad 1-24 ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel Cat6 obestyckad STP
  Patchpanel Cat6 obestyckad STP
  Patchpanel för 24 st skärmade keystone jack. Panelen har en plastfront och en kropp i behandlad stålplåt. I fronten sitter en signeringslist numrerad 1-24. För kabelrangering medföljer 1st dragavlastningshylla med separata jord klämmaor för anslutning av kabel med skärm.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel FIX 24P DPM 1HE STP, Schneider
  Patchpanel FIX 24P DPM 1HE STP, Schneider
  Fast patchpanel för Actassi skärmade och oskärmade S-One och DPM jack, som monteras direkt i panel utan tillbehör. Fast portmärkning 1-24. Kan kombineras med Actassi vertikala kabelguider. Mörkgrå RAL 7016.
  Levereras med 2 st skruvar och korgmuttrar.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel S-One DPM Advance Actassi, Schneider-Electric
  Patchpanel S-One DPM Advance Actassi, Schneider-Electric
  Utdragbar patchpanel med märkfönster för 24 st Actassi S-One DPM RJ45-uttag. Utrustad med integrerad kabelorganisatör för 24 st kablar. Märkfönstren medför valfri uppmärkning. Panelen är utrustad med Quick Fix snabbfäste som innebär att man enkelt kan frigöra och dra ut panelen utan verktyg. DPM (Direkt Panel Montage), ingen montageram behövs i patchpanel. Uttagen snäpps direkt fast i panelen.Bestyckad med 24 st ljusgrå dammluckor. För montering i Ericsson telestativ krävs adapter.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchbox 2 rader 16 portar, Actassi
  Patchbox 2 rader 16 portar, Actassi
  Obestyckad patchbox av stålplåt bestyckas med Actassi/LexCom modularjack RJ45 samt montageramar. Plats med upp till 16st RJ45 uttag. Färg: RAL 9010 Vit. Dimension: 250/65/100 B/H/D. För att täcka oanvända portar så monteras montageram blind
  Mer info
  1 Variant
 • Patchbox 12XVDI
  Patchbox 12XVDI
  En fördelningsbox att fördela kraft och data i. Lådan finns i 2 varianter, en för både data & kraft och en för enbart data. För montage på en stege eller trådstege behövs en dosplåt. Till datauttagen behövs montageramar.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningsadapter Ericsson/Actassi patch
  Anslutningsadapter Ericsson/Actassi patch
  Paneler som är utrustade med Quick fix snabbfäste måste kompletteras med denna adapter vid montage i Ericsson telestativ. Levereras i par
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel obestyckad 24xRJ45 C6A UTP, Eurolan
  Patchpanel obestyckad 24xRJ45 C6A UTP, Eurolan
  Patchpanel obestyckad 24xRJ45 C6A UTP.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel Cat6 UTP, Eurolan
  Patchpanel Cat6 UTP, Eurolan
  19" korskopplingspanel med 24 portar RJ45 kategori 6. Panelen är i svart pulverlackad stålplåt, 1 HE. Panelen är verifierad upp till 250 MHz för höghastighetsapplikationer (Gigabit Ethernet). Uppfyller kraven enligt EN 50173-1 Class E, ISO/IEC 11801 och IEC 332-1. Ansluts med 110 verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Actassi DIN modul för S-one DPM jack, Schneider
  Actassi DIN modul för S-one DPM jack, Schneider
  Actassi DIN modul för 1st Actassi S-One DPM modularjack. Passar skärmade som oskärmade modularjack.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkfönster för pactchpanel, Schneider
  Märkfönster för pactchpanel, Schneider
  Märkfönster för patchpanel S-One DPM Advance. Reservdel till patchpanel med märkfönster. Levereras i pack med 4st.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelrangeringspanel Actassi Quick Fix
  Kabelrangeringspanel Actassi Quick Fix
  Kabelrangeringspanel 2HE med Quick fix snabbfäste för montage i 19" skåp. Fyra byglar för skonsam och säker hantering av patchkablar. Byglarna öppnas med ett lätt handgrepp. För montering i Ericsson stativ krävs tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Minipatch Box C6 UTP, Elko
  Minipatch Box C6 UTP, Elko
  Minipatchboxen är utvecklad och designad enligt SS-EN 50173-1 och är en del av garantisystemet ELKO TCS C6. Boxen är komplett och kontaktering sker på LSA plint. Stommen är av kraftig metall med gavelstycken av plast. Minipatchboxen har många användningsområden, det mest förekommande är som vidareföringspunkt. Detta innebär att boxen kan monteras exempelvis i undertak för anslutning av uttagsstavar. Produkten är även mycket lämplig som panel i mindre anläggningar. Kategori C6
  Mer info
  3 Varianter
 • Obestyckad minipatchbox Keystone, Elko
  Obestyckad minipatchbox Keystone, Elko
  För skärmade och oskärmade QuickConnect eller ToolLess-jack. Det mest förekommande användningsområdet är som vidareföringspunkt (Consolidation Point) och monteras exempelvis i tak som "skarv" för vidare anslutning av uttagsstavar. Produkten är även mycket lämplig som panel i mindre anläggningar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Panel 19" 24-port C6 UTP, Elko
  Panel 19" 24-port C6 UTP, Elko
  Oskärmad patchpanel som är kretskortsuppbyggd, den har utvecklats och designats enligt SS-EN 50173-1 och är en del av garantisystemet ELKO TCS C6. Kontaktering sker på LSA plint. Modularpanelen är komplett. Montagejigg E51 250 82 förenklar installationen. Vinklad bakkant ger mjukare dragavlastning för kabeln.
  Mer info
  1 Variant
 • Panel TCS 19" 24 portar tom, Elko
  Panel TCS 19" 24 portar tom, Elko
  Obestyckad korskopplingspanel keystone till både skärmade och oskärmade TCS QuickConnect eller ToolLess jack. Panelen är försedd med en jordningsskena som ger skärmkontakt när de skärmade jacken snäpps fast i panelen. Panelen har plats för 24 jack och är en del av garantisystemet ELKO TCS. Färg aluminium. Höjd 1HE.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchbox 12xVDI/GST18
  Patchbox 12xVDI/GST18
  En fördelningsbox att fördela kraft och data i. Lådan finns i 2 varianter, en för både data & kraft och en för enbart data. För montage på en stege eller trådstege behövs en dosplåt. Till datauttagen behövs montageramar.
  Mer info
  1 Variant
 • Panel 10" 12 portar UTP C6 TL, Elko
  Panel 10" 12 portar UTP C6 TL, Elko
  Patchpanel, levereras komplett med 12 stycken ToolLess 6 jack. TCS verktyglösa jack ger en snabb och enkel kontaktering. Kontaktering enligt 568A eller 568B. Jacket har keystone mått och snäpps direkt in i panel och uttag. TL jacken är utvecklade och designade enligt SS-EN 50173 serien och är en del av garantisystemet ELKO TCS.
  Mer info
  2 Varianter
 • Patchpanel Tele 50 portar 1HE med snabbfäste, Schneider Electric
  Patchpanel Tele 50 portar 1HE med snabbfäste, Schneider Electric
  Telepanel bestyckad med 50st RJ45 modularjack för montage i 19" stativ. Levereras med monteringsanvisning samt skruvsats för fastsättning i stativ. För montering i Ericssonstativ krävs tillbehör. Panelen är utrustad med snabbfäste som innebär att man enkelt kan frigöra och dra ut panelen utan verktyg. Panelen är försedd med Kroneplintar för kabelanslutning, uttagens stift 3 & 6, 4 & 5 är förbundna till plint. Panelen är försedd med rangeringskonsol för kabel. Levereras med märkfönster för portar och placering i stativ.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.