Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

51 Nätmaterial för data

Jobbar du med Tele, Data eller säkerhet? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta produkterna inom säkerhet och integration. Oavsett om du jobbar med elteknik, inbrottslarm, passagesystem har vi sortimentet. Här finner du fiberoptik, telefoni, antennmaterial och strömförsörjning för installation. Smarta lösningar från flertalet stora leverantörer. Med erfarenhet från elinstallation har du en bra grund för ett utökat arbete inom säkerhet. Utforska vårt breda utbud här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 629

 • Patchpanel S-One DPM Standard Actassi, Schneider-Electric
  Patchpanel S-One DPM Standard Actassi, Schneider-Electric
  Utdragbar patchpanel standard för 24 st Actassi S-One DPM RJ45-uttag. Panelen är utrustad med Quick Fix snabbfäste som
  innebär att man enkelt kan frigöra och dra ut panelen utan verktyg. DPM (Direkt Panel Montage), ingen montageram behövs i
  patchpanel. Uttagen snäpps direkt fast i panelen. För montering i Ericsson telestativ krävs adapter. Utrustad med standardmärkning för portar 1-24.
  Mer info
  1 Variant
 • Panel obestyckad 24xRJ45 UTP, Eurolan
  Panel obestyckad 24xRJ45 UTP, Eurolan
  19" patchpanel för upp till 24 st Keystonejack med standard AMP hålbild. Panelen är tillverkad i svart pulverlackad stålplåt, 1 HE. Signeringslist numrerad 1-24 ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningssats CYB-DP
  Anslutningssats CYB-DP
  Monteringsramar för montering av CYB anslutningssatser och monteringssatser BK1 och BK2 utanpåliggande på vägg. Ramarna finns enkel och dubbel, samt i två höjder.
  Mer info
  4 Varianter
 • Patchpanel obestyckad
  Patchpanel obestyckad
  Utrustningshylla/panel anpassad för Eurolan Home IT-Central. Tillverkade av pulverlackad stålplåt. För att låsa hyllorna/panelerna i Eurolan Home IT-Central använd Eurolan Home låsplugg E5187378.
  Mer info
  2 Varianter
 • Förhöjningsram CYB-RF för väggmontage
  Förhöjningsram CYB-RF för väggmontage
  Förhöjningsramen ökar monteringsdjupet med 25 mm vid montering av datalock BK3 och BK4 på vägg.
  Mer info
  1 Variant
 • Monteringspanel 12xLexCom Office
  Monteringspanel 12xLexCom Office
  Monteringsplåt Lex Com Office med 12 uttag à 18,5X17, L58XB166XH166,passar media monteringsplåtar.
  Mer info
  1 Variant
 • Patchpanel Cat6 obestyckad STP
  Patchpanel Cat6 obestyckad STP
  Patchpanel för 24 st skärmade keystone jack. Panelen har en plastfront och en kropp i behandlad stålplåt. I fronten sitter en signeringslist numrerad 1-24. För kabelrangering medföljer 1st dragavlastningshylla med separata jord klämmaor för anslutning av kabel med skärm.
  Mer info
  1 Variant
 • USB laddutag typ A+C, Exxact
  USB laddutag typ A+C, Exxact
  Exxact USB Laddstation typ A+C. Uttaget har två utgångar vilket möjliggör laddning av två enheter samtidigt. Max 2 x 1,2A eller 1 x 2,4A. Skruvanslutning, för infällt montage i apparatdosa c/c 60 mm, för utanpåliggande montage används dosa 35 mm. Kompletteras med valfri Exxact-ram.
  Mer info
  3 Varianter
 • Patchpanel FIX 24P DPM 1HE STP, Schneider
  Patchpanel FIX 24P DPM 1HE STP, Schneider
  Fast patchpanel för Actassi skärmade och oskärmade S-One och DPM jack, som monteras direkt i panel utan tillbehör. Fast portmärkning 1-24. Kan kombineras med Actassi vertikala kabelguider. Mörkgrå RAL 7016.
  Levereras med 2 st skruvar och korgmuttrar.
  Mer info
  1 Variant
 • Mediacentral för infällt montage
  Mediacentral för infällt montage
  Mediacentral för installation i befintliga fastigheter. För infällt montage i pulverlackad stålplåt. Skåpet är anpassat för modulsystem för data/telekommunikation och videodistribution. Dörren kan monteras höger– eller vänsterhängd och är försedd med "klick"-låsning. Ingång för kabel på samtliga sidor och bakstycke (utvändig).
  Mer info
  2 Varianter
 • Patchpanel S-One DPM Advance Actassi, Schneider-Electric
  Patchpanel S-One DPM Advance Actassi, Schneider-Electric
  Utdragbar patchpanel med märkfönster för 24 st Actassi S-One DPM RJ45-uttag. Utrustad med integrerad kabelorganisatör för 24 st kablar. Märkfönstren medför valfri uppmärkning. Panelen är utrustad med Quick Fix snabbfäste som innebär att man enkelt kan frigöra och dra ut panelen utan verktyg. DPM (Direkt Panel Montage), ingen montageram behövs i patchpanel. Uttagen snäpps direkt fast i panelen.Bestyckad med 24 st ljusgrå dammluckor. För montering i Ericsson telestativ krävs adapter.
  Mer info
  1 Variant
 • RS ladduttag USB A+C , Elko
  RS ladduttag USB A+C , Elko
  USB-ladduttag 2.4A A+C för infällt montage i vanlig apparatdosa eller för utanpåliggande montage i förhöjningsram eller hörnbox. Utspänning 5V= (+/- 5%). Kan ladda en, eller 2 apparater samtidigt.
  Mer info
  1 Variant
 • IE TP-kabel (4x2) KAT6A RJ45/RJ45
  IE TP-kabel (4x2) KAT6A RJ45/RJ45
  TP-ledningar används inuti byggnader för avstånd upp till 10 m. TP-ledning är också känd som patchkabel. Maximalt 10 m TP-ledning kan användas mellan två enheter. Med strukturerad kabeldragning som använder två TP-ledningar skall de individuella TPkablarna inte vara längre än 5 m. Jämfört med FC TP-kablar är patchkabeln tunnare och mer flexibel. Standardiserade RJ45-kontakter används som anslutningar.
  TP-ledningar 4 x 2 är lämpliga för en överföringshastighet på 10/100/1000 Mbit/s och 10 Gbit/s.
  De två ledarna tvinnas till ett par (PIMF). Varje ledningspar skärmas av en plastlaminerad aluminiumfolie med en utvändig kontaktyta. Alla paren som utgör kabeln är omgivna av en flätad skärm (tennpläterad kopparfläta) med täckning på cirka 88 %. Ytterhöljet är FRNC.
  Mer info
  7 Varianter
 • Mediacentral för utanpåliggande montage
  Mediacentral för utanpåliggande montage
  Mediacentral för installation i befintliga fastigheter. För utvändigt montage i pulverlackad stålplåt. Skåpet är anpassat för modulsystem för data/telekommunikation och videodistribution. Dörren kan monteras höger– eller vänsterhängd och är försedd med "klick"-låsning. Ingång för kabel på samtliga sidor och bakstycke (utvändig).
  Mer info
  3 Varianter
 • Mediacentral Volta infälld plast IP30
  Mediacentral Volta infälld plast IP30
  3 alt 4 rader
  Levereras med lackerad plåtdörr och hålad montageplåt för externa komponenter som tex router, switchar osv. Två stycken uttag finns som standard i monteringsplåten.
  Kapslingens inbyggnadsdjup i väggen är 89mm. Bestående av: inmurningslåda av plast med löstagbara kabelinföringsflänsar, fästen för ledningar, justerbar ram (sid/djupled bredd 30mm), ram och dörr i stålplåt med försänkt dörrhandtag. Dörren kan vänster eller högerhängas och flyttas utan verktyg. Dörren kan förses med nyckellås. Ventilationshål i dörren.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mediacentral Gamma utanpåliggande plast IP30
  Mediacentral Gamma utanpåliggande plast IP30
  18 modulers bredd
  Kapsling utanpåliggande i plast med hålad montageplåt för externa komponenter som tex router, switchar osv. Uttag finns som standard i monteringsplåten. Två eller tre stycken beroende på central.
  Mer info
  2 Varianter
 • Patchbox 2 rader 16 portar, Actassi
  Patchbox 2 rader 16 portar, Actassi
  Obestyckad patchbox av stålplåt bestyckas med Actassi/LexCom modularjack RJ45 samt montageramar. Plats med upp till 16st RJ45 uttag. Färg: RAL 9010 Vit. Dimension: 250/65/100 B/H/D. För att täcka oanvända portar så monteras montageram blind
  Mer info
  1 Variant
 • Patchbox 12XVDI
  Patchbox 12XVDI
  En fördelningsbox att fördela kraft och data i. Lådan finns i 2 varianter, en för både data & kraft och en för enbart data. För montage på en stege eller trådstege behövs en dosplåt. Till datauttagen behövs montageramar.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningsadapter Ericsson/Actassi patch
  Anslutningsadapter Ericsson/Actassi patch
  Paneler som är utrustade med Quick fix snabbfäste måste kompletteras med denna adapter vid montage i Ericsson telestativ. Levereras i par
  Mer info
  1 Variant
 • Adapter för F-kontakt, Schneider
  Adapter för F-kontakt, Schneider
  Adapter för 1x F- don (koax). För vinklad och plan LexCom centrumplatta i Exxact-serien. Kompletteras med standard F-skarvdon med kontramutter.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.