Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Patchkablage

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 150

 • Fiberkablage SM Simplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité. Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast. Finns i två utföranden, enkel (simplex) med en kontakt i varje ände eller dubbel (duplex) två kontakter i varje ände.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  11 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer.
  Eurolan fiberkablage leveras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti.
  Färgkodning på kabel; 9/125 Gul.
  Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02.
  Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage Villapatch SM Simplex G.657B SC/UPC-SC/UPC, Nexans
  Fiberkablage Villapatch SM Simplex G.657B SC/UPC-SC/UPC, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för terminering mellan vägguttag och aktiv-utrustning i villa eller lägenhet. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en vit flamskyddad-halogenfri mantel.
  Mer info
  19 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter i ena ändan och SC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer.
  Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Färgkodning på kabel; 9/125 Gul. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/APC-SC/APC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/APC-SC/APC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med APC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  Mer info
  11 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité.
  Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast.
  Finns i två utföranden, enkel (simplex) med en kontakt i varje ände eller
  dubbel (duplex) två kontakter i varje ände.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/APC OS2, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/APC OS2, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter i ena ändan och SC/APC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC resp. APC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/APC-LC/UPC OS2, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/APC-LC/UPC OS2, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité. Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast. Finns i utförandet dubbel (duplex) med två kontakter i varje ände. UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB och APC bättre än 60 dB.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel. UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  14 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Simplex fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Färgkodning på kabel; 9/125 Gul. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter i ena ändan och SC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fiberkablage MM OM1 2xSC-LC 62,5/125, Eurolan
  Fiberkablage MM OM1 2xSC-LC 62,5/125, Eurolan
  Eurolan Fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Färgkodning på kabel; 62,5/125 Grå. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex LC/APC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Simplex LC/APC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Simplex fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i EuroLAN systemgaranti. Färgkodning på kabel; 9/125 Gul. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Böjokänsligt Fiberoptiskt korskopplingskablage blå 2 mm, singlemode G657A med 1 fiber (Simplex). Kablaget är halogenfritt och är individmärkt och har full spårbarhet. IL 50dB.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Böjokänsligt Fiberoptiskt korskopplingskablage blå 2 mm, singlemode G657A med 2 fibrer (Duplex). Kablaget är halogenfritt och är individmärkt och har full spårbarhet. IL 50dB.
  Mer info
  9 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC G657A, Hexatronic
  Fiberoptiskt korskopplingskablage blå 2 mm, singlemode G657A med 2 fibrer (Duplex). Kablaget är halogenfritt och är individmärkt och har full spårbarhet. IL 50dB.
  Mer info
  10 Varianter
 • Fiberkablage FTTX SM Duplex SC/UPC-SC/UPC, Melbye
  Fiberkablage FTTX SM Duplex SC/UPC-SC/UPC, Melbye
  Fiberkablage från Melbyes FTTX serie. Bättre än 0,3dB dämpning och bättre än -50dB reflektion. Kablagen tillverkas med CORNING G657A fiber och kontrollmäts enligt TELCORDIA GR-326-CORE standarden. Kablagen är blå, halogenfria enligt IEC 60754-1/2 och flamskyddade enligt IEC 60332-2-2 och IEC 60332-3-24. De är ID märkta med ett unikt nummer för full spårbarhet samt levereras med individuella mätprotokoll.
  Mer info
  9 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/APC G657A, Hexatronic
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/APC G657A, Hexatronic
  Böjokänsligt Fiberoptiskt korskopplingskabl. blå 2 mm, singlemode G657A med 1 fiber Simplex. Kablaget är halogenfritt och individmärkt och har full spårbarhet. IL UPC60dB
  Mer info
  8 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.