Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fiberkomponenter

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 373

 • Fiberkablage SM Simplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité. Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast. Finns i två utföranden, enkel (simplex) med en kontakt i varje ände eller dubbel (duplex) två kontakter i varje ände.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  11 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer.
  Eurolan fiberkablage leveras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti.
  Färgkodning på kabel; 9/125 Gul.
  Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02.
  Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage Villapatch SM Simplex G.657B SC/UPC-SC/UPC, Nexans
  Fiberkablage Villapatch SM Simplex G.657B SC/UPC-SC/UPC, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för terminering mellan vägguttag och aktiv-utrustning i villa eller lägenhet. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en vit flamskyddad-halogenfri mantel.
  Mer info
  19 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter i ena ändan och SC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fibersvans Pigtail Singelmode 9/125, Eurolan
  Fibersvans Pigtail Singelmode 9/125, Eurolan
  Eurolan fiber pigtail är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiber pigtail inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage leveras med 0,9mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med fast sekundärskydd. Levereras med mätprotokoll och har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Singelmode fiber enligt specifikationerna i TIA/EIA-568B.3, Bellcore GR-020.
  Mer info
  13 Varianter
 • Fibersvans Pigtail Multimode OM1 62,5/125, Eurolan
  Fibersvans Pigtail Multimode OM1 62,5/125, Eurolan
  Eurolan fiber pigtail är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiber pigtail inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage leveras med 0,9mm yttermantel. EuroLAN fiberkablage levereras med fast sekundärskydd. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontak.t Ingår i Eurolan systemgaranti. Multimode fiber enligt specifikationerna i UL OFNR/FT4
  Mer info
  4 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer.
  Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Färgkodning på kabel; 9/125 Gul. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fibersvans Pigtail Singlemode Tight buffer SC/UPC 9/125, Nexans
  Fibersvans Pigtail Singlemode Tight buffer SC/UPC 9/125, Nexans
  Nexans prefabricerade och inmätta fibersvansar med kontaktdon i ena änden. 0,9 mm sekundärskyddad fiber. UPC innebär reflektions­dämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/APC-SC/APC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/APC-SC/APC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med APC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  Mer info
  11 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité.
  Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast.
  Finns i två utföranden, enkel (simplex) med en kontakt i varje ände eller
  dubbel (duplex) två kontakter i varje ände.
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/APC OS2, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/UPC-SC/APC OS2, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter i ena ändan och SC/APC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC resp. APC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel.
  Mer info
  12 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex SC/APC-LC/UPC OS2, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex SC/APC-LC/UPC OS2, Nexans
  Prefabricerade och inmätta korskopplingskablage av högsta kvalité. Manteln består av halogenfri och flamskyddad plast. Finns i utförandet dubbel (duplex) med två kontakter i varje ände. UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB och APC bättre än 60 dB.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fibersvans Pigtail Singlemode SC/APC 9/125, Nexans
  Fibersvans Pigtail Singlemode SC/APC 9/125, Nexans
  Nexans prefabricerade och inmätta fibersvansar med kontaktdon i ena änden. 0,9 mm sekundärskyddad fiber. APC innebär reflektions­dämpning bättre än 60 dB.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Duplex LC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel. UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  14 Varianter
 • Fiberfanout Pigtail SM, Eurolan
  Fiberfanout Pigtail SM, Eurolan
  Eurolan fanouter är tillverkade på G652D fiber. Enligt TELECORDIA GR-326-CORE standarden
  Fanouterna är ID-märkta för fullspårbarhet. Mätprotokoll medföljer.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Eurolan
  Eurolan Simplex fiberkablage är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiberkablage inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage levereras med 2,0mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med halogenfri yttermantel. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Färgkodning på kabel; 9/125 Gul. Samtliga kontakter har "zirconia ferrule" och uppfyller specifikationerna i TIA/EIA-568.3, Bellcore GR-02. Mätprotokoll medföljer varje enskilt kablage och sampackas i påse.
  Mer info
  8 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-SC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med SC-kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fibersvans Pigtail Singlemode LC/UPC 9/125, Nexans
  Fibersvans Pigtail Singlemode LC/UPC 9/125, Nexans
  Förkontakterade fibersvansar i olika längder avsedda för insvetsning mot fiberoptiska kablar i korskopplingsboxar och fiberuttag. Fibersvansen har en förkontakterad ända med LC kontakter med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå eller gul flamskyddad-halogenfri mantel. UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  1 Variant
 • Fibersvans Pigtail Multimode OM3 50/125, Eurolan
  Fibersvans Pigtail Multimode OM3 50/125, Eurolan
  Eurolan fiber pigtail är tillverkade för att användas till fiberoptiska nät med höga krav, där kvalitet och funktionalitet är avgörande faktorer. Termineringsmetoden är i enlighet med gällande specifikationer och arbetet utförs under kontrollerade former. Varje Eurolan fiber pigtail inspekteras visuellt och mäts för godkänt resultat för att bli en godkänd produkt. Produkterna är speciellt anpassade för FTTX – installationer. Eurolan fiberkablage leveras med 0,9mm yttermantel. Eurolan fiberkablage levereras med fast sekundärskydd. Levereras med mätprotokoll. Har en max dämpning om 0,3dB per kontakt. Ingår i Eurolan systemgaranti. Multimode fiber enligt specifikationerna i UL OFNR/FT4
  Mer info
  4 Varianter
 • Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Fiberkablage SM Simplex SC/UPC-LC/UPC OS2 9/125, Nexans
  Förkontakterat fiberoptiskt kablage i olika längder avsedda för korskoppling eller terminering av aktiv-utrustning. Det fiberoptiska kablaget har två förkontakterade ändar med LC-kontakter i ena ändan och SC-kontakter i andra ändan, båda är tillverkade med UPC prestanda. Kabeln innehåller fast sekundärskyddad fiber och är mantlad med en blå flamskyddad-halogenfri mantel
  UPC innebär reflektionsdämpning bättre än 50 dB.
  Mer info
  5 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.