Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

98 Smartphone - tillbehör & laddning

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 79

 • Powerbank LiPolymer2.1 A, Lightning, USB
  Powerbank LiPolymer2.1 A, Lightning, USB
  Powerbank Li-polymer 2.1A Lightning och USB Vit. Extra kraft till din mobiltelefon eller surfplatta. Kan laddas med antingen micro-usb eller lightning. Utgångar på 5V/2.1A. Batteristatus via LED. Portabelt extrabatteri med en USB-portar för strömförsörjning och laddning av smartphone och surfplatta. Kan ladda två enheter samtidigt. En LED-indikator ger dig möjlighet att kontrollera hur mycket ström som finns kvar i din powerbank. Laddas upp enkelt med en USB laddare (ingår ej) via en micro USB kabel (ingår) eller en lightningkabel (ingår ej) .
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare 220V 2xUSB 2,4 A Vit Lightning Kabel Rund 1 m MFI
  Laddare 220V 2xUSB 2,4 A Vit Lightning Kabel Rund 1 m MFI
  Slimmad laddare med två USB-portar. Strömförsörjning till mobiltelefoner och surfplattor med Lightning-port. Smartchip / autodetect-sensor för korrekt laddning. Överspänningsskydd.
  • 1 m Lightning-kabel
  • Snabbladdning 2.4 A
  • MFI - Made for iPhone
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel Lightning, Vit MFI Rund Kabel
  Laddkabel Lightning, Vit MFI Rund Kabel
  För laddning och synkronisering av mobiltelefoner och surfplattor med lightning port. MFI certifierad. Rund, flexibel kabel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare 12/24 V 2xUSB 4,8 A Svart
  Laddare 12/24 V 2xUSB 4,8 A Svart
  12-24 V laddare för användning i bil. Används för strömförsörjning och laddning av smartphones och surfplattor i ett fordon. Mycket snabb laddning av upp till två enheter samtidigt. Kompakt och slimmad laddare med två USB portar. Med överspänningsskydd.
  Inmatning: 12-24 V / 0.3 A
  Utmatning: 5 V / 4.8 A
  Mer info
  1 Variant
 • Synkkabel 3in1 Lightning USB-C Micro-USB 1.2m
  Synkkabel 3in1 Lightning USB-C Micro-USB 1.2m
  3 in 1 Kabel för laddning och synkronisering

  För enheter med lightningkontakt, Micro USB och USB-C kontakt
  Aluminiumhölje
  3 olika kontakter
  Längd 102 cm
  MFI - Made for iPod, iPhone, iPad

  För laddning och synkronisering av smartphones och surfplattor, ultrabooks och Macbooks med lightning, USB-C eller Micro USB kontakt.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare 12V Lightning 2,4A fast kabel Vit
  Laddare 12V Lightning 2,4A fast kabel Vit
  Laddare 12V Lightning 2,4A Vit MFI
  Laddningsström på max. 2400 mA för snabb laddning. Laddningsprocessen optimerad för maximal laddningshastighet. Anslutna enheter identifieras automatiskt och laddas optimalt. Optimerad laddningsprocess sparar batteriet och förlänger dess livslängd. Strömförsörjning för smartphones och surfplattor med Lightning-uttag, via cigarettändaruttaget. LED-indikatorn visar information om enhetens status. Smart och säker laddning: överladdning, överspänning och kortslutningsskyddad.

  Anslutning: Lightning, USB

  Smartphone: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X/Xs, iPhone XR 6,1, iPhone Xs Max 6,5

  Surfplatta: iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro
  Mer info
  1 Variant
 • Laddkabel USB-C 2.0, Vit gen2 Rund Kabel
  Laddkabel USB-C 2.0, Vit gen2 Rund Kabel
  Ladd och synkkabel, för laddning och synkronisering av smartphones och surfplattor med USB-C-port.
  Högkvalitativ dataanslutning
  USB 2.0
  Rund flexibel kabel
  Perfekt passform
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare 220V 2xUSB 4,2 A Vit
  Laddare 220V 2xUSB 4,2 A Vit
  220V Laddare för användning i vägguttag. Strömförsörjning till smartphones och surfplattor. För laddning av upp till två enheter samtidigt. För snabb laddning. Kompakt och slimmad laddare med två USB portar. Med överspänningsskydd.
  Inmatning: 100-240 V / 0.3 A
  Utmatning: 5 V / 4.2 A
  Mer info
  1 Variant
 • QI Mobilhållare med 10W laddare
  QI Mobilhållare med 10W laddare
  Universell mobilhållare med Qi-laddning, monteras i fläktgaller. Trådlös laddning 10W. Justerbar och låsbar bredd, 6,2 till 8,2 cm. Vridbar 360 grader. Anslutning microusb ( kabel ingår inte). Trådlös laddare och mobilhållare för bilen. Universell och enkel att använda med en hand. Justerbar bredd, passar alla telefoner med bredd 6,2 cmm till 8,2 cm. Monteras i fläktgaller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Surfplatta-/mobilhållare, monteras i fönster/instrumentbräda
  Surfplatta-/mobilhållare, monteras i fönster/instrumentbräda
  Monteras på vindruta eller instrumentbräda. Justerbar passform för både surfplattor och telefoner. Enheten kan roteras 360 grader. Enhandsmanövrerad.
  Mer info
  1 Variant
 • Plånboksväska iPhone 6/7/8, BUFFALO
  Plånboksväska iPhone 6/7/8, BUFFALO
  Gear BUFFALO plånboksväska av Aniline First Layer buffalo kvalitetsläder. Med tre kortplatser och en sedelficka. Ett magnetspänne håller plånboken stängd. Det finns hål för högtalaren för konversation med stängd väska. Det finns ett hål för fingret för att enklare ta ut ett kredikort. Din smartphone skyddas i ett magnetskal som även kan tas ur plånboken. På baksidan av skalet återfinns samma exklusiva buffaloläder.

  GEAR BUFFALO FIRST CLASS LÄDER
  Denna produkt är gjord av First Class premium läder. Tecken på variationer i färg och i textur är bevis på lädrets naturliga skönhet och det kan utvecklas över tiden. Dessa särdrag och patina är inte fel, och kommer inte att påverka hållbarheten hos produkten. Vi hoppas att dessa produkter passar dina behov, och att du kommer att njuta av dem. Fem års garanti. Generellt gäller att magnetskal kan göra att en del telefoner inte fungerar tillsammans med induktionsladdare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddkabel MicroUSB, Vit Rund Kabel
  Laddkabel MicroUSB, Vit Rund Kabel
  Ladd och synkkabel, för laddning och synkronisering av smartphones och surfplattor med microUSB port. Högkvalitativ dataanslutning. Rund flexibel kabel. Perfekt passform.
  Mer info
  2 Varianter
 • Reserv EARTIP KIT
  Reserv EARTIP KIT
  Reserv hörlursskydd för Plantronics Legend & Backbeat hörlurar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Laddare 12-24 V 2xUSB 2,4 A Vit Lightning Kabel Rund 1 m MFI
  Laddare 12-24 V 2xUSB 2,4 A Vit Lightning Kabel Rund 1 m MFI
  12V-laddare för användning i bil. Strömförsörjning till mobiltelefoner och surfplattor med Lightning-port. Smartchip / autodetect-sensor för korrekt laddning. Överspänningsskydd.
  • Slimmad laddare med två USB-portar
  • 1 m Lightning-kabel
  • Snabbladdning 2.4 A
  • MFI-made for iPhone
  Mer info
  1 Variant
 • Mobilhållare, monteras i fläktgaller
  Mobilhållare, monteras i fläktgaller
  Universal mobilhållare, för fläktgaller. Justerbar bredd 6,2 cm till 8,2 cm. Telefonen kan roteras 360 grader. Enhandsmanövrerad.
  Mer info
  1 Variant
 • Plånboksväskor för Samsung S8 5,8"/S9
  Plånboksväskor för Samsung S8 5,8"/S9
  En smart och praktisk kombination av skyddande fodral och plånbok för din smartphone. Plånboksfodralet är av PU läder och har tre fack för kreditkort och körkort. Dessutom finns ett utrymme för sedlar. Din smartphone skyddas och fästes i ett integrerat skal och du har full åtkomst av alla kontakter och funktioner. Stängs med magnetlås.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mobilskal Onsala Skinn med Kortfack iPhone 6/7/8
  Mobilskal Onsala Skinn med Kortfack iPhone 6/7/8
  Skyddande skal med två kortfack - Onsala Collection. Svensk design. Äkta skinn. Med två kortfack på baksidan. På baksidan finns två kortfack så du alltid har allt du behöver med dig. Montera din smartphone i skalet. Ger skydd samt personlighet. Svensk design. En kollektion inspirerad av Onsala på den svenska västkusten. Äkta kvalitetsläder.
  Mer info
  1 Variant
 • Härdat Glas 3D 5.5" iPhone6/7/8 Plus
  Härdat Glas 3D 5.5" iPhone6/7/8 Plus

  Härdat glas som skyddar din enhet ända ut till kanterna tack vare ett 0.4 mm kristallklart glaslager. Med rundade avslut mot kanterna så att det riktigt flyter in i din enhets form. Ger en reptålig skärm och som skyddar din enhets originalskärm så att enheten ser ut som ny mycket längre. Den är lätt att applicera utan att det uppstår bubblor. Det härdade glaset skyddar mot repor och absorberar stötar så att glaset inte splittras.

  Det härdade glaset har fyra lager:
  Fett-avvisande ytbehandling (Anti fingeravtryck)
  Härdat glas
  Slagtåligt dispersionsskikt (motverkar sprickbildning)
  Silikonlim
  Mer info
  2 Varianter
 • Härdat Glas 3D iPhoneX Edge to Edge Svart
  Härdat Glas 3D iPhoneX Edge to Edge Svart
  GEAR skärmskydd i härdat glas Platinum Collection
  Kant i kant skydd
  Fettavvisande ytbehandling
  Stöttåligt skikt som motverkar sprickbildning

  Härdat glas som skyddar din smartphone ända ut till kanterna med ett 0.4 mm tunt kristallklart härdat glaslager. Med rundade avslut mot kanterna så att det riktigt flyter in i din smartphones form. Skyddar mot repor och absorberar stötar så att glaset inte spricker. Ytbehandlad för att motverka fingeravtryck och fettfläckar. Mycket lätt att applicera
  Mer info
  1 Variant
 • Plånboksväska Buffalo iPhoneX
  Plånboksväska Buffalo iPhoneX
  Gear BUFFALO plånboksväska av Aniline First Layer buffalo kvalitetsläder.
  Denna produkt är gjord av First Class premium läder (Full Grain). All vårt läder är handgjort, och vi väljer noggrant det bästa naturliga skinnet för våra produkter. Tecken på variationer i färg och i textur är bevis på lädrets naturliga skönhet och det kan utvecklas över tiden. Dessa särdrag och patina är inte fel, och kommer inte att påverka hållbarheten hos produkten. Vi hoppas att dessa produkter passar dina behov, och att du kommer att njuta av dem. Fem års garanti. Generellt gäller att magnetskal kan göra att en del telefoner inte fungerar tillsammans med induktionsladdare.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.