Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

98 Smartphone - tillbehör & laddning

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 46

 • Powerbank 10 000mAh LiPolymer 2.1A Lightning 2x USB
  Powerbank 10 000mAh LiPolymer 2.1A Lightning 2x USB
  Powerbank 10 000mAh Li-polymer 2.1A Lightning 2xUSB Vit. Extra kraft till din mobiltelefon eller surfplatta. Kan laddas med antingen micro-usb eller lightning. Två utgångar på 5V/2.1A. Batteristatus via LED. Portabelt extrabatteri med en USB-portar för strömförsörjning och laddning av smartphone och surfplatta. Kan ladda två enheter samtidigt. En LED-indikator ger dig möjlighet att kontrollera hur mycket ström som finns kvar i din powerbank. Laddas upp enkelt med en USB laddare (ingår ej) via en micro USB kabel (ingår) eller en lightningkabel (ingår ej) .
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddare 12V Lightning 2,4A fast kabel Vit
  Laddare 12V Lightning 2,4A fast kabel Vit
  Laddare 12V Lightning 2,4A Vit MFI
  Laddningsström på max. 2400 mA för snabb laddning. Laddningsprocessen optimerad för maximal laddningshastighet. Anslutna enheter identifieras automatiskt och laddas optimalt. Optimerad laddningsprocess sparar batteriet och förlänger dess livslängd. Strömförsörjning för smartphones och surfplattor med Lightning-uttag, via cigarettändaruttaget. LED-indikatorn visar information om enhetens status. Smart och säker laddning: överladdning, överspänning och kortslutningsskyddad.

  Anslutning: Lightning, USB

  Smartphone: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X/Xs, iPhone XR 6,1, iPhone Xs Max 6,5

  Surfplatta: iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Pro
  Mer info
  1 Variant
 • Synkkabel 3in1 Lightning USB-C Micro-USB 1.2m
  Synkkabel 3in1 Lightning USB-C Micro-USB 1.2m
  3 in 1 Kabel för laddning och synkronisering

  För enheter med lightningkontakt, Micro USB och USB-C kontakt
  Aluminiumhölje
  3 olika kontakter
  Längd 102 cm
  MFI - Made for iPod, iPhone, iPad

  För laddning och synkronisering av smartphones och surfplattor, ultrabooks och Macbooks med lightning, USB-C eller Micro USB kontakt.
  Mer info
  1 Variant
 • Plånboksväska Buffalo iPhoneX
  Plånboksväska Buffalo iPhoneX
  Gear BUFFALO plånboksväska av Aniline First Layer buffalo kvalitetsläder.
  Denna produkt är gjord av First Class premium läder (Full Grain). All vårt läder är handgjort, och vi väljer noggrant det bästa naturliga skinnet för våra produkter. Tecken på variationer i färg och i textur är bevis på lädrets naturliga skönhet och det kan utvecklas över tiden. Dessa särdrag och patina är inte fel, och kommer inte att påverka hållbarheten hos produkten. Vi hoppas att dessa produkter passar dina behov, och att du kommer att njuta av dem. Fem års garanti. Generellt gäller att magnetskal kan göra att en del telefoner inte fungerar tillsammans med induktionsladdare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Härdat Glas 3D 5.5" iPhone6/7/8 Plus
  Härdat Glas 3D 5.5" iPhone6/7/8 Plus

  Härdat glas som skyddar din enhet ända ut till kanterna tack vare ett 0.4 mm kristallklart glaslager. Med rundade avslut mot kanterna så att det riktigt flyter in i din enhets form. Ger en reptålig skärm och som skyddar din enhets originalskärm så att enheten ser ut som ny mycket längre. Den är lätt att applicera utan att det uppstår bubblor. Det härdade glaset skyddar mot repor och absorberar stötar så att glaset inte splittras.

  Det härdade glaset har fyra lager:
  Fett-avvisande ytbehandling (Anti fingeravtryck)
  Härdat glas
  Slagtåligt dispersionsskikt (motverkar sprickbildning)
  Silikonlim
  Mer info
  2 Varianter
 • HAMA Synkkabel Lightning1.5m MFI
  HAMA Synkkabel Lightning1.5m MFI
  För laddning och synkronisering av smartphones med en lightning kontakt. Premiumkvalitet. Guldpläterade och kraftiga med hög mekanisk hållfasthet. MFI certifierad av Apple.
  Mer info
  1 Variant
 • Härdat Glas 3D iPhoneX Edge to Edge Svart
  Härdat Glas 3D iPhoneX Edge to Edge Svart
  GEAR skärmskydd i härdat glas Platinum Collection
  Kant i kant skydd
  Fettavvisande ytbehandling
  Stöttåligt skikt som motverkar sprickbildning

  Härdat glas som skyddar din smartphone ända ut till kanterna med ett 0.4 mm tunt kristallklart härdat glaslager. Med rundade avslut mot kanterna så att det riktigt flyter in i din smartphones form. Skyddar mot repor och absorberar stötar så att glaset inte spricker. Ytbehandlad för att motverka fingeravtryck och fettfläckar. Mycket lätt att applicera
  Mer info
  1 Variant
 • QI Mobilhållare med 10W laddare
  QI Mobilhållare med 10W laddare
  Universell mobilhållare med Qi-laddning, monteras i fläktgaller. Trådlös laddning 10W. Justerbar och låsbar bredd, 6,2 till 8,2 cm. Vridbar 360 grader. Anslutning microusb ( kabel ingår inte). Trådlös laddare och mobilhållare för bilen. Universell och enkel att använda med en hand. Justerbar bredd, passar alla telefoner med bredd 6,2 cmm till 8,2 cm. Monteras i fläktgaller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mobilskal med tempererat glas
  Mobilskal med tempererat glas
  Ultra Slim baksida av härdat glas för smarphone. Skydd mot stötskador och repor, för telefonens baksida och kanter. Bakstycke av härdat repfritt glas. Sidoskydd av elastiskt material. Skyddar säkert din telefons baksida och kanter, tack vare starkt repfritt härdat glas, och stötupptagande sidor av elastiskt plastmaterial.
  Mer info
  3 Varianter
 • USB-kabel 2.0 A-A, 1,8m
  USB-kabel 2.0 A-A, 1,8m
  USB kabel med extra avskärmning för en bra reducering av elektromagnetiska störningar. Innerledare av koppar för bästa överföringsegenskaper.
  Mer info
  1 Variant
 • HDMI Kablage & reseladdare
  HDMI Kablage & reseladdare
  Diverse laddare och HDMI kablage för multimedia enheter såsom smartphones, laptops, musikspelare etc.
  Mer info
  16 Varianter
 • Laddare 220V USB-C Kit 3A Svart
  Laddare 220V USB-C Kit 3A Svart
  USB-C ladd-set 220V 3A Svart
  Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0-teknik
  Upp till 4 gånger snabbare än med vanlig laddningsteknik
  USB Type-C-kontakten kan användas på båda sidor
  Nätaggregat stöder 100V-240V

  En elegant smartphone förtjänar en elegant laddningskabel, och en kraftfull laddare. USB-C ladd-kitet passar perfekt när det gäller design, utförande och känsla, och har snabb dataöverföring och snabbladdning. Laddningsström med upp till max. 3000 mA för snabbladdning. Kabeln stöder höghastighets dataöverföringshastigheter på upp till 5 Gbps. Laddningsprocessen optimeras för enheten, vilket garanterar maximal laddningshastighet.

  Anslutna enheter identifieras automatiskt och laddas optimalt, vilket sparar batteriet och förlänger dess livslängd. Enkel och snabb anslutning tack vare USB Type-C-kontakten som kan användas på båda sidor. Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0-tekniken garanterar extremt snabb laddning, upp till 4 gånger snabbare än med vanlig laddningsteknik. Nätaggregat på 100V-240V lämplig för världsomspännande användning tillsammans med en landspecifik adapter.
  Mer info
  1 Variant
 • Powerbank 7500 mAh med USB portabel, König
  Powerbank 7500 mAh med USB portabel, König
  Ladda två enheter samtidigt, till exempel smartphones, surfplattor, navigationssystem, digitalkameror och många andra enheter. Denna kraftbank ger en bekväm lösning på kontoret, hemma eller under resan. Dessutom har den en kraftfull LED som fungerar som en fackla.
  Powerbanken kan du ladda din smartphone upp till 3 gånger eller din surfplatta upp till 1 gång.
  Mer info
  1 Variant
 • Mobilskal Skinn med Kortfack, ONSALA COLLECTION
  Mobilskal Skinn med Kortfack, ONSALA COLLECTION
  Skyddande skal med två kortfack - Onsala Collection. Svensk design. Äkta skinn. Med två kortfack på baksidan. På baksidan finns två kortfack så du alltid har allt du behöver med dig. Montera din smartphone i skalet. Ger skydd samt personlighet. Svensk design. En kollektion inspirerad av Onsala på den svenska västkusten. Äkta kvalitetsläder.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mobiltelefon CATERPILLAR
  Mobiltelefon CATERPILLAR
  Mobiltelefoner gjorda för industrimiljöer och andra tuffa miljöer med mycket damm och fukt. Plats för dubbelt simkort.
  Mer info
  1 Variant
 • Plånboksväska iPhone 6/7/8, BUFFALO
  Plånboksväska iPhone 6/7/8, BUFFALO
  Gear BUFFALO plånboksväska av Aniline First Layer buffalo kvalitetsläder. Med tre kortplatser och en sedelficka. Ett magnetspänne håller plånboken stängd. Det finns hål för högtalaren för konversation med stängd väska. Det finns ett hål för fingret för att enklare ta ut ett kredikort. Din smartphone skyddas i ett magnetskal som även kan tas ur plånboken. På baksidan av skalet återfinns samma exklusiva buffaloläder.

  GEAR BUFFALO FIRST CLASS LÄDER
  Denna produkt är gjord av First Class premium läder. Tecken på variationer i färg och i textur är bevis på lädrets naturliga skönhet och det kan utvecklas över tiden. Dessa särdrag och patina är inte fel, och kommer inte att påverka hållbarheten hos produkten. Vi hoppas att dessa produkter passar dina behov, och att du kommer att njuta av dem. Fem års garanti. Generellt gäller att magnetskal kan göra att en del telefoner inte fungerar tillsammans med induktionsladdare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Surfplatta-/mobilhållare, monteras i fönster/instrumentbräda
  Surfplatta-/mobilhållare, monteras i fönster/instrumentbräda
  Monteras på vindruta eller instrumentbräda. Justerbar passform för både surfplattor och telefoner. Enheten kan roteras 360 grader. Enhandsmanövrerad.
  Mer info
  1 Variant
 • ZENS Laddare QI Trådlös USB anslutning Rund Svart
  ZENS Laddare QI Trådlös USB anslutning Rund Svart
  Qi Laddare Trådlös Rund Svart
  Enkel trådlös laddning hemma eller på jobbet
  Lägg telefonen på plattan och ladda
  Snygg och distinkt kvalitetsdesign
  Trådlös, snabb och effektiv smartphone laddning
  Fungerar med alla Qi-kompatibla smartphones
  Även för Apple iPhone 6 och 7i kombination med ett ZENS trådlösa laddningsskal

  Trådlös laddare för Qi-kompatibla smartphones. Till exempel Samsung Galaxy S8 och Galaxy S7-serien, Samsung Galaxy Note 8, Google Nexus, Microsoft Lumia, SmartWatch Moto 360 och Samsung Gear S-serien, Apple iPhone 8 och 8 Plus. Även iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6S i kombination med ZENS Qi trådlösa laddningsskal!

  ZENS Trådlös Qi-laddare Rund Svart har en elegant design som passar alla inredningsstilar hemma, eller på kontoret. Placera bara din mobiltelefon på plattan och den laddas. ZENS-laddaren är multibrand kompatibel, och fungerar med alla Qi-aktiverade mobiltelefoner.

  Kör aldrig ur batteriet igen - Inga trassliga kablar - Placera och ladda!

  Levereras med 100cm USB-kabel
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare 12V 5xUSB 10A inkl Förlängning
  Laddare 12V 5xUSB 10A inkl Förlängning
  12V laddare för laddning av upp till fem USB enheter som smartphones, surfplattor, navigationssystem, Bluetooth högtalare mer mera som kan förses med ström via ett USB uttag. Den har en smart design då man kommer åt portar både i fram och baksätet.

  Den är uppdelad på så vis att förarsätet har tillgång till 2 USB portar (2x 2.4A) i laddningsenheten som ansuts till bilens cigarettuttag. Baksätet har en 3 portars USB hubb som förbinds via en kabel på 2 meter. Med ett medföljande clips kan du fästa hubben i stolsfickan bakom framsätet.

  En integrerad krets känner igen den anslutna enheten automatiskt, vilket gör det möjligt att ladda nästan alla modeller av smartphones och surfplattor. Perfekt för att snabbt ladda flera enheter via USB samtidigt.

  Specifikation
  USB-utgång (totalt): 5V / max. 10A
  2 USB portar i framsätet, 4.8A (2x 2.4A)
  3 USB portar i baksätet, totalt 5.2A
  Effekt: 50W
  Mer info
  1 Variant
 • Mobilhållare, monteras i fläktgaller
  Mobilhållare, monteras i fläktgaller
  Universal mobilhållare, för fläktgaller. Justerbar bredd 6,2 cm till 8,2 cm. Telefonen kan roteras 360 grader. Enhandsmanövrerad.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.