Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

98 Ljud

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 91

 • Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Med Observer 1080p har du täckt varje resa med HD-inspelning; en inbyggd G-sensor för att upptäcka eventuella kollisioner. Spela in i 1080p med 30 bilder per sekund och fånga hela vägen genom en 170° ultravidvinkel-objektiv. 2.45 tums LCD-skärm.
  Mer info
  1 Variant
 • Trådlösa hörlurar, BBGO 410 In-Ear ANC
  Trådlösa hörlurar, BBGO 410 In-Ear ANC
  Undvik livets kaos när du är i farten, med BackBeat GO 410 trådlösa öronsnäckor. Genom att välja hur mycket oljud du vill filtrera bort, med två lägen av aktiv brusreducering (ANC), kan du försvinna in i din musik - vart än resan tar dig.

  Res med komfort
  BackBeat GO 410 trådlösa öronsnäckor är små, lätta och sitter tryggt i dina öron för en diskret och bekväm lyssning, speciellt med flygplans nackstöd eller kuddar. Dess flexibla nackband överensstämmer också med din kropp för komfort och stabilitet hela dagen.

  Lyssna längre
  Bluetooth 5.0 använder BLE för att ansluta till BackBeat-appen och spara batterilivslängd, medan smarta magnetiska vilolägesgivare automatiskt stänger av ANC när den är låst så att du kan lyssna längre mellan laddningarna.

  Uthärda lättare långa flygningar
  Var förberedd för längre flygningar med laddnings- och flygkabeln med dubbla användningsområden. Konvertera enkelt USB-laddningskabeln till en 3,5 mm-kabel för fortstatt lyssning, tills du kan ladda dina öronsnäckor.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåtandshörsnäcka Voyager Legend
  Blåtandshörsnäcka Voyager Legend
  Voyager Legend har många olika funktioner. Du har till exempel tre mikrofoner som gör ljudet tydligt. En annan smart funktion är att du kan svara automatiskt genom att endast placera ditt headset på örat. Voyager Legend har även en indikator för batterinivå, anslutningsstatus och information om vem som ringer via röstmeddelanden. Detta Bluetooth-headset är utformat för dig som vill ha ett headset av högsta kvalité, använda på pendeln eller på resande fot.

  Bullerdämpning: med tre mikrofoner, digital bearbetning, 20-bands equalizer & akustisk eko motverkning.
  Vindreducering: skyddande stålkåpa, GORE ™ material & elektroniskt filter.
  Upp till 7 timmars taltid.
  Upp till 11 dagars standbytid

  Funktioner:
  Läser upp namnet på den som ringer (om personen finns i din telefonbok).
  SmartSensors: headsetet känner om det är på örat eller ej. Har du headsetet på örat så hamnar ljudet där, är det inte på örat så hamnar det i telefonen.
  Svarsknapp, volymjustering, sekretess, återuppringning & röstuppringning.
  Röststyrning: svara genom att säga "answer", kolla batteristatus med mera.
  Röstprompter: meddelar automatiskt kvarstående batteritid anslutningsstatus med mera.
  Stöd för musiklyssning.
  Batteristatus visas i mobilen.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåtandshörsnäcka BT HF Voyager 5200
  Blåtandshörsnäcka BT HF Voyager 5200
  BT HF Voyager 5200
  •Adaptiv mikrofon
  •Smarta sensorer
  •Svettålig Nano-behandling
  •Windsmart teknologi
  •Nio dagar standbytid

  Plantronics Voyager 5200 med Plantronics unika WindSmart® teknik och banbrytande
  brusreducerande teknologi. Fyra brusreducerande mikrofoner och DSP som tar bort störande bakgrundsljud. Sex lager av unik Windsmart-teknik säkerställer så din röst hörs tydligt trots att du står utomhus och pratar. HD Voice klarhet på bredbandsenheter och nätverk. Noggrant testade för komfort hela dagen. Dedikerad röststyrningsknapp. Smart sensorteknik. Ljud varningar, nummerpresentation och röstsvar. Sweatproof nano-beläggning av P2i. Multipoint teknik. Strömma musik, vägbeskrivningar, podcaster och mer med Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Nio dagar standbytid. Laddas på max 90 minuter.

  Bluetooth v4.1 Profiler: Telefonbok Access Profile (PBAP), Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP), Bredbands Handsfree (HFP) Profil 1,6 och Headset (HSP) Profil 1,2.
  Mer info
  1 Variant
 • Trådlös högtalare Diggit för Trädgården, KITSOUNBD
  Trådlös högtalare Diggit för Trädgården, KITSOUNBD
  Trådlös högtalare Diggit för trädgården

  KitSound Diggit är den mångsidiga Bluetooth-högtalaren varje utomhusmänniska behöver. Med en naturlig träffektsfärg och upp till 8 timmars speltid är detta en utomhushögtalare som gör skillnad.

  Fäst den avtagbar plastpinne på din Diggit för att njuta av fristående musik i jord, i sand eller snö. Lyssna i trädgården, på stranden eller på en festival och när du har fått nog med att vara utomhus, tar du bara bort markfästet och fortsätter festen inomhus. Den har 2 x dubbelsidig 5 Watt-element för att leverera en omslutande 360 ​​° lyssningsupplevelse. Du kan även ansluta en annan Diggit trådlöst, och para dem för stereoljud. KS Diggit levereras med en IP55-klassificering, vilket innebär att den är motståndskraftig mot vattenstrålar från alla håll, och är damm och sandresistent.

  Kompatibel med de flesta trådlösa enheter
  Upp till 8 timmars speltid
  Omslutande 360 ° lyssningsupplevelse
  IP55 vatten och dammresistent
  10W kraft (2x5W)
  Anslutning: 3,5mm jack
  Mått( Diameter x Längd): 6 x 16 cm
  Trådlös teknik: Bluetooth
  Uppladdningsbar: Ja
  Mikrofon: Ja
  Vikt: 3kg

  I paketet:
  KS Diggit Outdoor Bluetooth-högtalare
  Avtagbart markfäste
  USB laddningskabel
  Aux-kabel och användarmanual
  Mer info
  1 Variant
 • Portabel Bluetooth-högtalare, JBL
  Portabel Bluetooth-högtalare, JBL
  JBL Xtreme är en optimal portabel Bluetooth-högtalare som utan problem ger ett kraftigt stereoljud som känns i hela kroppen tack vare fyra aktiva element och två synliga JBL Bass Radiators. Med ett kraftigt laddningsbart 10 000 mAh-litiumjonbatteri som ger upp till 20 timmars speltid och dubbla USB-laddningsportar ser denna högtalare till att din musik och dina enheter enkelt håller igång så länge du vill. Du kan lita på att JBL Xtreme höjer stämningen var du än är – både inomhus och utomhus, vid poolen eller grillen Anslut upp till 3 smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela fylligt ljud som känns i hela kroppen. Stänksäker innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att spilla, den går till och med att rengöra under rinnande vatten. Hållbara textilmaterial och grovt gummi ser till att din högtalare håller för alla äventyr.

  Element: 2 x 63 mm basar, 2 x 35 mm diskanter, 2 x 80 mm slavbasar
  Effekt: 2 x 20 watt
  Frekvensomfång: 70–20 000 Hz
  Max ljudtryck: 96 dB (1 m)
  Anslutning: Bluetooth 4.1 (A2DP, AVRCP), 2 x USB-uppladdning
  Batteri: 10 000 mAh, upp till 15 timmars musik
  Mått/vikt: 28,3 x 12,6 x 12,2 cm/2,1 kg
  Mer info
  1 Variant
 • Micro radio
  Micro radio
  Gigantiskt ljud i ett litet format i Sangean mikro serie. Sangean sätter en ny trend. Mikro spelare med GIGANTISKT ljud. Bluetooth, FM och AM radio. Inbyggt Litium Ion batteri med upp till 8 timmars speltid. Kabinett i trä och tre olika utföranden. Valnöt, svart eller vit lackerade. Radio mottagningen är topp, ljudet är topp och designen på topp. Låt dig förvånas av det GIGANTISKA ljudet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bluetooth headsetet Explorer 80, Svart
  Bluetooth headsetet Explorer 80, Svart
  BT HF Explorer 80 Svart. Lätt att installera. Bekväm passform. Röstavisering (på Engelska). Batterisparläge.

  Prata mer, ladda mindre. Plantronics Explorer 80 är ett bluetooth headset med en batteritid på upp till 11 timmar på en laddning. Lätt och komfortabelt, lika lätt att installera som att använda. Röstaviseringar för återstående taltid, batterinivå m.m (endast på Engelska). Standbytid upp till 16 dagar och i "djupsömläge upp till 6 månader.

  Surfplatta: Universal
  Bluetooth räckvidd: 10 m
  Trådlös: Ja
  Trådlös teknik: Bluetooth
  Uppladdningsbar: Ja
  Bluetooth Version: v3.0
  Taltid (timmar): 11
  Standby (timmar): 2600
  Smartphone: Universal
  Mer info
  1 Variant
 • BackBeatPro2 Svart
  BackBeatPro2 Svart
  BACKBEAT PRO 2 med ljud som gör din dag. Trådlösa lurar där du kan välja aktiv brusreducering för att skapa bästa förutsättningarna för ett bra lyssnande. Den har upp till 24 timmar batteritid. Njut av trådlös frihet med klass 1 Bluetooth® med en imponerande räckvidd på upp till 100 meter. Du kan även parkoppla upp till två enheter samtidigt så du kan växla mellan filmer på surfplattan till musik eller samtal från telefonen.

  Behöver du lugn och fokusering? On-demand active noise cancelling skapar en oas av personligt utrymme på en allmän plats med en knapptryckning. För att höra meddelanden och samtal runt omkring dig, aktivera du bara öppet lyssningsläge. När du tar bort dina hörlurar stannar smarta sensorer din musik automatiskt, och fortsätter sedan när du sätter på dem igen.

  AUDIO
  Brusreducering: Kontrollerbar aktiv brusreducering (ANC)
  ANSLUTER TILL
  Tablet: Ja
  Mobiltelefon: Ja
  Mac: Ja
  Tabletter (3.5mm): Ja
  Mobiltelefon (3.5mm): Ja
  PC: Ja
  PC: Ja
  HANDSFREE OPTIONER
  Bluetooth Headset: Ja
  Trådlös teknik
  Bluetooth-profiler: Bluetooth® 4.0 + EDR, HSP 1.2, HFP 1.6 (Wideband)
  STRÖM
  Batterilivslängd: Upp till: 24 timmars lyssningstid, sex månaders DeepSleep
  Batterityp: Laddningsbart, ej utbytbart litiumjon
  Laddningstid: Upp till 3 timmar
  FÖRBINDELSE
  Trådlös räckvidd: Strömma musik upp till 100 meter
  Multi-Point: Ja
  AUDIO
  Mikrofoner: Dual mikrofoner med DSP
  A2DP: Ja
  Röstvarningar: Statusvarningar för återstående batteri
  HP Element: 40 mm dynamiska element
  Vikt: 289 gram

  Detta ingår: BackBeat PRO 2-hörlurar, mikro-USB-laddningskabel, 3,5 mm kabel, resfodral
  Mer info
  1 Variant
 • Komradio One BT
  Komradio One BT
  Den första jaktradion någonsin med både 31 samt 155 MHz i samma radio. Zodiac One BT levereras tillsammans med 2400 mAh litium-batteri. Vattentät och stryktålig med ett gummerat skal som gör den väldigt behaglig att hålla i. Med sin orangea färg så är den lätt att hitta om du skulle tappa den.

  Funktioner:
  Scanning av båda frekvensbanden
  Viskafunktion
  2-kanalspassning
  Pilottoner
  Röststyrning
  Open speaker
  Inbyggd Blåtand (endast i Zodiac One BT)


  Levereras med Batteri, Combiantenn, Snabb intelligent bordsladdare, Radiodel med 31 & 155 MHz
  IP/MIL-klass: IP57/ MIL-STD810F
  Batterikapacitet: 2400mAh.
  Drifttif (5/5/90), 26 timmar
  Uteffekt: 1-5W.
  Graranti 3 år på radio, 1 år på tillbehör
  Mer info
  1 Variant
 • Headset vattentät, Easy Hunt
  Headset vattentät, Easy Hunt
  Headset av modell Easy Hunt.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörlur Over-Ear Trådlös Mic, Skullcandy Crusher
  Hörlur Over-Ear Trådlös Mic, Skullcandy Crusher
  Skullcandy Crusher trådlös hörlur med upp till 40 timmar batteritid. Med Stereo Immersion Tech vilket ger en dubbel-sensorisk basupplevelse. Basen kan justeras. Hörluren är hopfällbar. Med en inbyggd mikrofon så att du kan prata i din smartphone samt kontroll för volym och spårval. Levereras med ett skyddande resefodral. Kan även anslutas via medföljande kabel om batteriet tar slut.

  Anslutning 3,5mm jack
  Trådlös; Ja
  Trådlös teknik:Bluetooth
  Uppladdningsbar; Ja
  Mikrofon; Ja
  ANC (Active Noise Cancelling); Nej
  Element; 40 mm / 35 mm
  Impedans; 32 / 13 Ohm

  Förpackningen innehåller: Crusher® Wireless hörlur, Micro USB till USB-laddningskabel , skyddande Resefodral, backup AUX-kabel med mikrofon och fjärrkontroll.
  Mer info
  1 Variant
 • Bärbar bluetooth högtalare, JBL BOOMBOX
  Bärbar bluetooth högtalare, JBL BOOMBOX
  Storslaget ljud hela dagen. JBL Boombox är tillverkad för att vara den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett otroligt ljud och den tyngsta basen. Använd det kraftfulla batteriet på 20 000 mAh och funktionen för dubbel laddning för att ladda dina externa enheter när som helst och fortsätt att lyssna på musik. JBL Boombox är robust nog att hantera dina vildaste fester och är vattentät enligt IPX7, så att den tål tufft väder och det mest storslagna poolpartyt.
  Mer info
  1 Variant
 • Högtalare, portabel, bluetooth, audiocube, Allocacoc
  Högtalare, portabel, bluetooth, audiocube, Allocacoc
  Portabel högtalare som kopplas till smartphone via bluetooth. Audiocube är en rundstrålande högtalare, en 360° ljudupplevelse med högtalare på kubens fyra sidor. Användarvänliga och tydliga knappar som gör högtalaren enkel att använda. Integrerat batteri som ger driftstid på upp till 12 timmar vid 50 % av volymen. Batteriet laddas på 3 timmar. Kabel 1 m för laddning via grenuttag/vägguttag medföljer samt kabel för att koppla telefon direkt till högtalaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Bluetooth headset Explorer 110, Svart
  Bluetooth headset Explorer 110, Svart
  BT HF Explorer 110. Svart östuppringning med smartphone assistans. Möjlighet att samtidigt koppla ihop med två telefoner. streama och kontrollera din musik och media. Lätt och komfortabel passform. Statusuppdateringar via röst (på Engelska).

  Håll dig uppkopplad med det eleganta och minimalistiska Bluetooth headsetet Explorer 110. Med en enkel knapptryckning aktiveras röstkontroll för Siri, Google Now och Cortana. Med röststyrningen kan man enkelt hantera samtal, få information och diktera en text. En "djupsömns"-funktion hjälper till att hålla headsetet laddat i upp till 6 månader.

  Trådlös teknik: Multipoint, Bluetooth
  Surfplatta: Universal
  Trådlös: Ja
  Bluetooth version: v4.1
  Taltid (timmar): 7
  Smartphone: Universal
  Mer info
  1 Variant
 • Trådlösa högtalare, JBL
  Trådlösa högtalare, JBL
  JBL Charge 4 är både en bärbar Bluetooth-högtalare med ett enastående stereoljud och en praktisk strömbank, allt i ett. Med Charge 3 kan du ha festen överallt, vid poolen eller i regnet, tack vare dess vattentäta design, slitstarka material och robusta hölje. Dess högkapacitetsbatteri på 6 000 mAh ger 20 timmars speltid och kan ladda dina smarta telefoner och surfplattor via sin USB-port. En inbyggd buller- och ekodämpande högtalartelefon garanterar kristallklara samtal med ett knapptryck. Anslut trådlöst flera JBL Connect-Högtalare.
  Mer info
  1 Variant
 • Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Spela in i 1080p med 30 bilder per sekund. Anslut till en smartphone med inbyggd Wi-Fi för att visa bilder och spela upp videor via den fria IOS/Android Appen 'Lerccenker'. Inbyggd GPS ger viktig information om resan när du behöver den.
  Mer info
  1 Variant
 • Trådlösa hörlurar JBL Live 500BT
  Trådlösa hörlurar JBL Live 500BT
  JBL Live 500BT är utrustade med robusta 50 mm-element och levererar JBLs-signaturljud. Behöver du lite hjälp med att klara av dagen? Enkel åtkomst till Google Assistent eller Amazon Alexa med en knackning på kåpan för att spela upp din favoritspellista, skicka ett meddelande till en kompis, kolla vädret och mycket mer, utan att behöva ta fram telefonen. Bekväma och lätta att bära tack vare det vadderade mjuka huvudbandet. Rocka loss utan att missa något med dessa hörlurar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sony bergsprängare med cd-spelare, kassettdäck och radio, CFD-S70
  Sony bergsprängare med cd-spelare, kassettdäck och radio, CFD-S70
  Sony CFD-S70 med kassettdäck, CD-spelare med mp3-uppspelning och AM/FM-radio, radion med sömn-timer. 30 förinställda stationer (20x FM, 10x AM). Du kan växla mellan tre favoritstationer med en knapptryckning. 3.5 mm aux-ingång. Du kan även ansluta Bluetooth-kompatibla apparater.
  Upp till 10 timmars CD-uppspelning, 15 timmars kassett-uppspelning och upp till 23 timmars radio-uppspelning när du använder 6x C-batterier.
  Inkluderat i förpackningen: Sony CFD-S70, strömkabel och användarmanual.

  Högtalareffekt: 1.7+1.7 W
  Spelbara skivtyper (disc types): CDDA, CD-R/RW, MP3
  Strömförsörjning: Batteri typ C eller med strömkabel
  Mer info
  1 Variant
 • Hörlurar TOLV
  Hörlurar TOLV
  Med sin trådlösa design, minimalistiska laddningsfodral, och mikrofoner på båda sidor, är Tolv den perfekta följeslagaren. 7 timmars batterilivslängd, medan det bärbara fodralet erbjuder 4 extra laddningar.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.