Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

98 Bild

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 13 av 13

 • Digitalkamera i fickformat, 20MP, IXUS185 BK, Canon
  Digitalkamera i fickformat, 20MP, IXUS185 BK, Canon
  En enkel sikta-och-tryck-kamera i fickformat. Den här nätta IXUS-kameran med 20 megapixlar, 8x optisk zoom, 16x ZoomPlus, Easy Auto och direktinspelning av HD-filmer ger ett fantastiskt resultat. Ha kul med enkla kreativa funktioner.
  Mer info
  1 Variant
 • LED SMART TV, 32", A+
  LED SMART TV, 32", A+
  Automatisk avstängning, Wide Color Enhancer, spelläge, HyperReal Engine, USB-kloning, ConnectShare, Digital Clean View, Sports Mode, E-Manual, Mega Dynamic Contrast Ratio, Automatisk kanalsökning, Bildtext (undertext), Embeded POP, Film Mode
  Mer info
  1 Variant
 • Backkamera
  Backkamera
  Visar vad som finns bakom fordonet då du backar. Visar bilder direkt på GPS:ens skärm (säljs separat). Anslut till konstant ström och växla enkelt mellan
  kamera- och navigeringslägena. Trådlös överföring av video upp till 10 meter. Tillräckligt robust för att tåla hårt väder. Upp till fyra kameror kan användas tillsammans. Kan integreras med många nüvi®- och dezl™-produkter.
  Mer info
  1 Variant
 • Kamera E50 H520 Film & Inspektion
  Kamera E50 H520 Film & Inspektion
  YUNEEC Kamera E50 H520
  Film och inspektionskamera
  12 megapixel upplösning
  Stöder histogram för professionell exponeringskontroll
  Oändlig 360 ° rotation av gimbal för perfekt bildstabilisering
  Digital live-bildöverföring med 720p HD
  Full kontroll över kameran via ST16S-sändaren
  Kompatibel med H520 hexakopter

  Hög objektivkvalitet i en kompakt storlek
  E50-kameran är ett medium brännvidds, högupplöst, gimbal stabiliserat bildsystem perfekt anpassat för inspektion eller filmapplikationer. E50 använder en CMOS imager med stor bländare 1 / 2,3 tum som kan ta stillbilder med 12 MP-upplösning.

  Hot swap kapabel
  E50 är snabbt utbytbar, vilket minimerar tidsåtgång och förbättrar produktiviteten. E50-kamera-gimbal-kombinationen kan bytas ut till en E90 eller CGOET kamera-gimbal-kombination utan strömkörning av drönaren. Snabbfrigörings- och låsningsmekanismen på gimbal och drönar-monteringssystemet möjliggör snabbt byte.

  360 ° rotation
  En 3-axlig stabiliserad gimbal med hög precision ger en stabil plattform för E50. Med en precision på +/- 0,03 ° är E50-bilderna bergfasta, oavsett om det rör sig om hovring eller flygande fullgas. Dessutom är gimbalen kapabel för obegränsad 360-axelaxelrotation. Den här unika funktionen, i kombination med H520 infällbara landningsställ, ger operatören full 360 obegränsad kameravinkel och möjligheten att kontinuerligt panorera kameran utan problem.

  40 mm brännvidd
  E50: s medellånga brännvidd ger snabba visuella bilder samtidigt som drönaren håller ett säkert avstånd från objektet. Fånga all dee detaljer som krävs för inspektion eller filmning, utan att komma för nära. E50 har ett 10-elements lågdistorsions-linssystem, helt i glass, med minimal linsdispersion. Dessutom är kameran utrustad med en filtergänga anpassad för 30 mm standardfilter för flexibilitet och bekvämlighet.
  Mer info
  1 Variant
 • Kamera CGOET H520 Värmekamera
  Kamera CGOET H520 Värmekamera
  YUNEEC Värmekamera CGOET H520
  Dubbelbilds gimbal-integrerat kamerasystem
  Temperaturmätning och visning
  Olika färgspektra möjliggör en korrekt visualisering av värmekällor
  Justerbar temperaturdetekteringsskala för att fokusera på relevanta områden
  Gimbal-monterad IR för smidig detektering
  Dual HD och infraröd simultan inspelning

  Termisk bildlösning
  CGOET är en innovativ kombination av termisk bildbehandling och en lågljuskamera med en 3-axlig gimbal som kan rotera kontinuerligt 360 ° . Med termisk bildkamera mäter temperaturen i bilden selektivt och indikerar relativa temperaturskillnader. Den kvarvarande IR-linsen har 20x högre känslighet än det mänskliga ögat och fångar utmärkta bilder, särskilt vid svagt ljus.

  Hot-swap kapabel
  Snabbkopplings- och låsmekanismen på monteringssystemet för gimbal och drönarmontering möjliggör snabb och effektiv växling av kameror. Dessutom kan CGOET-kamera-gimbal-kombinationen för H520 bytas ut för en E50 eller E90 kamera-gimbal kombination utan strömkörning av drönaren.

  360 ° rotation
  CGOET gimbal kan gira kontinuerligt med 360 ° axel-rotation. Den här unika funktionen, i kombination med H520 infällbara landningsställ, ger operatören kontinuerlig 360 obegränsad kameravinkel och möjligheten att kontinuerligt panorera kameran.

  Dubbla objektiv
  1080p lågljus-kameran, vid sidan om värmekameran, kombinerar överlagring av IR och RGB för en ren och exakt bild. Fånga infraröda och videobilder med identisk positionering via en enda drönare. Fokusera på relevanta bildområden via CGOET-justerbara temperaturdetekteringsskala. Olika färgspektra möjliggör en korrekt visualisering av värmekällor.

  Mångsidig termisk bildbehandling
  Termisk bildbehandling är av högt värde för solcells-inspektion, brottsbekämpning, brandbekämpning, sök och räddning samt konstruktion. Yuneec CGOET tillhandahåller inte bara termiska bilder utan även lågljuskapacitet, konstruerad för övervakning i skymning eller mörka miljöer. Både termiska och RGB-bilder registreras samtidigt för att separera strömmar för enkel uppspelning och redigering.
  Mer info
  1 Variant
 • IP-Kamera König, utomhusbruk
  IP-Kamera König, utomhusbruk
  Denna plug-and-play IP-kamera gör det möjligt för människor att bevaka sina fastigheter.
  Den är enkel att installera och kräver ingen komplicerad konfiguration. Den gratis uCare Cam-applikationen som finns tillgänglig på Google Play och Apple App Store, underlättar fjärrvisning på smartphones och andra mobila enheter när som helst, var som helst. Om den detekterar någon rörelse, kommer den att skicka ett e-post- eller app-meddelande. Filmen kan spelas upp när som helst.

  Plug & play
  Utomhus- och inomhusbruk
  Gratis app
  8 GB internminne
  Mer info
  1 Variant
 • Digitalkamera D3400 AFP, NIKON
  Digitalkamera D3400 AFP, NIKON
  Systemkamera med Bluetooth och tyst autofokus Överför bilder till mobilen med Bluetooth. Serietagning med 5 bilder per sekund. Tyst zoomobjektiv med bildstabilisering. Guideläge med steg-för-steg-hjälp. Full HD-video i 60p.
  Mer info
  1 Variant
 • Digitalkamera med superzoom + Wifi, Canon
  Digitalkamera med superzoom + Wifi, Canon
  Superzoomkamera med WiFi och bildstabilisering 45x optisk zoom. Filma i HD 720p. Kraftfull kamera i kompakt format. Enkel smartphone-anslutning. Intelligent bildstabilisering.
  Mer info
  1 Variant
 • Videokamera full HD, LEGRIA HF R36, Canon
  Videokamera full HD, LEGRIA HF R36, Canon
  Videokamera med Full HD och med kompakta LEGRIA HF R36. Dela med dig av dina skapelser utan problem med Wi-Fi och spela in stadiga filmer med intelligent IS.

  Wi-Fi med MP4-stöd
  51x avancerad zoom, Full HD CMOS
  Optisk intelligent IS
  Story Creator
  Filter för biokänsla, pekdekoration
  Lagra direkt på extern hårddisk
  7,5 cm pekskärm
  Smart Auto, ansiktsigenkänning
  HD-SD-konvertering
  8 GB minne, SDXC-kortplats


  Anslutningar
  USB 2.0-anslutning 1 st
  mini-HDMI-anslutning 1 st
  Komponentvideo-anslutning 1 st
  3,5 mm-ljudanslutning, ut 1 st
  Mer info
  1 Variant
 • Digitalkamera EOS 2000D, Canon
  Digitalkamera EOS 2000D, Canon
  Canon 2000D och det medföljande 18-55 mm objektivet, Filma upp till Full HD-upplösning och få en professionell känsla på dina videos, ta högupplösta foton med dess 24,1 mp sensor och ansluten till din smartphone kan du fjärrstyra kameran samt komma åt allt innehåll för omedelbar redigering. Filma i Full HD. Redigera och dela direkt i din smartphone. Objektivet EF-S 18-55 mm IS II ingår. Serietagning med 3 b/s, 24,1 megapixel CMOS/APS-C-sensor.
  Mer info
  1 Variant
 • Kamera E90 H520 Foto och Film
  Kamera E90 H520 Foto och Film
  YUNEEC Kamera E90 H520
  20 megapixel upplösning
  1" CMOS-sensor
  4K-upplösning vid 60 bilder per sekund
  Digital live bildöverföring med 720p HD
  Stöder histogram för professionell exponeringskontroll
  Oändlig 360 ° rotation av gimbal för perfekt bildstabilisering
  Full kontroll över kameran via ST16S-sändare
  Kompatibel med H520 hexakopter

  Ultra High Definition
  E90-kameran är ett vidvinkligt, högupplöst, stabiliserat bildsystem, perfekt anpassat för applikationer som kräver högkvalitets foto och video. E90 använder en 20 MP 1-tums sensor och det senaste höghastighets-bildbehandlingschipet H2.

  Hot swap kapabel
  E90 är snabbt utbytbar, vilket minimerar hanteringstid och förbättrar produktiviteten. E90 kamera-gimbal kombinationen kan bytas ut mot en E50 eller CGOET kamera-gimbal kombination utan strömkörning av drönaren. Snabbkopplings- och låsmekanismen på monteringssystemet för gimbal och drönar montering möjliggör snabb och effektiv växling av kameror.

  1 tums sensor
  E90 använder en ljusstarkCMOS-sensor med som kan ta stillbilder med 20 megapixel upplösning. Sensorn har ett exceptionellt dynamiskt intervall, och förbättrat signal-brusförhållande. E90´s objektiv, 23 mm ekvivalent, ger en vidvinkelvy via ett glaslinssystem med låg distorsion och minimal linsdispersion. E90 levereras med en filtergänga som är anpassad för 40,5mm standard ND-filter för flexibilitet och bekvämlighet.

  360 ° rotation
  En 3-axlig stabiliserad gimbal med hög precision ger en stabil plattform för E90-kameran. Med en precision på +/- 0,02 °, är E90-bilderna bergfasta, oavsett om det gäller hovring eller flygande full gas. E90 gimbal har möjlighet till obegränsad 360-axelaxelrotation. Den här unika funktionen, i kombination med H520 infällbara landningsställ, ger operatören full 360 obegränsad kameravinkel och möjligheten att kontinuerligt panorera kameran.
  Mer info
  1 Variant
 • IP-Kamera König, inomhusbruk
  IP-Kamera König, inomhusbruk
  Denna plug-and-play IP-kamera gör det möjligt för människor att bevaka sina fastigheter.
  Den är enkel att installera och kräver ingen komplicerad konfiguration. Den gratis uCare Cam applikationen som finns tillgänglig på Google Play och Apple App Store, underlättar fjärrvisning på smartphones och andra mobila enheter när som helst, var som helst. Om kameran upptäcker någon rörelse, skickar den ett e-post eller app-meddelande. Den har tvåvägsljud vilket gör den lämplig till babyövervakning.

  Unikt ID och lösenord
  2-vägs intercom med ljud
  Gratis iOS & Android APP (med QR-kodsskanner)
  MJPEG, VGA 640x480
  802,11 b/g/n Wi-Fi-säkerhet med stöd för WEP och WPA-PSK (TKIP och AES) säker anslutning
  Push-meddelande (JPEG-bild) för varning vid rörelsedetektering och larm
  Mer info
  1 Variant
 • Digitalkamera 12.1 MP, HS system, Canon
  Digitalkamera 12.1 MP, HS system, Canon
  Digital kamera med HS System-driven prestanda och med klassisk IXUS-design; IXUS 220 HS erbjuder ultravidvinkel med 5x zoom, Full HD och överlägsen fotografering i svagt ljus i ett nätt kamerahus av rostfritt stål.

  HS System (12,1 MP)
  24 mm, 5x zoom. Optisk bildstabilisator
  Kamerahus i rostfritt stål
  6,9 cm (2,7") PureColor II G LCD
  Full HD med optisk zoom. Dynamisk IS
  Smart Auto (32 motiv)
  Höghastighetstagning och Super slow motion-film
  Filmsammandrag
  Metoder för kreativ fotografering
  Undervattenshus (tillbehör)

  Medföljande tillbehör Batteri, Extern batteriladdare, Kablar
  Vikt 141 g
  Batterityp Laddningsbart litium-jon
  Garantitid 1 år
  Manualspråk Engelska, Svenska, Danska, Norska
  Menyspråk Engelska, Svenska, Danska, Norska
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.