Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

94 Handdukstorkar

Ska du installera konsumentvaror som handdukstork, fläktsystem eller vitvaror hos din kund? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt produkter för ditt jobb. Oavsett om du jobbar med heminstallation på heltid eller i delprojekt har vi sortimentet. Här finner du produkter för ventilation, bastu och ånga, trädgård och SPA. Vi täcker behovet för ditt installationsjobb med konsumentvaror som värmprodukter från badrummets handdukstork till gasolkamin och infravärme. Ahlsell lagerför produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av produkter för heminstallation av konsumentmarknaden här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 85

 • Handdukstork a-collection, böjda runda rör, Flora
  Handdukstork a-collection, böjda runda rör, Flora
  Stilig design med lätt böjda ribbor tilvlerkade i högpolerat rostfritt stål. Med timer för på- och avstängning. Levereras med anslutningskabel med inbyggd "bypass" anslutning om man vill dölja kabeln för direktanslutning till vägg. Elanslutningen sitter fast i den nedre högra hörnet.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdukstork a-collection, rak, Termika
  Handdukstork a-collection, rak, Termika
  Elegant design i ett-rörs utförande tillverkade i högpolerat rostfritt stål. Med timer för på och avstängning. Levereras med anslutningskabel, men med inbyggd "bypass" anslutning om man vill dölja kabeln för direktanslutning till vägg. IP44 klassad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstorkar elektriska
  Handdukstorkar elektriska
  Elektrisk handdukstorkar med dubbelisolerad värmekabel, skall skyddsjordas. Dold anslutning med möjlighet till utanpåliggande anslutning, elanslutning nedtill, höger.
  Dubbelisolerad/S/CE. I rostfritt stål.
  Mer info
  4 Varianter
 • Handdukstork a-collection, rak fyrkantig, Freja
  Handdukstork a-collection, rak fyrkantig, Freja
  Med fyrkantiga raka ribbor som ger tidlös form, tillverkade i högpolerat rostfritt stål. Med timer för på- och avstängning. Levereras med anslutningskabel med inbyggd "bypass" anslutning om man vill dölja kabeln för direktanslutning till vägg. Elanslutningen sitter fast i den nedre högra hörnet.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdukstork a-collection, med extra hylla, Tova
  Handdukstork a-collection, med extra hylla, Tova
  Med extra inbyggd hylla, runda ribbor tillverkade i högpolerat rostfritt stål. Med timer för på- och avstängning. Levereras med anslutningskabel med inbyggd "bypass" anslutning om man vill dölja kabeln för direktanslutning till vägg. Elanslutningen sitter fast i den nedre högra hörnet.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdukstork LVI Athena E
  Handdukstork LVI Athena E
  Om du tilltalas av rena, geometriska former ska du välja Athena A. De böjda formerna kontrasterar mot de räta vinklarna och ger en visuell effekt utan att inkräkta på utrymmet. Athena E är något mindre än Athena S och större än Athena A. Athena handdukstorkar erbjuder många alternativa lösningar. De är vändbara och du kan installera dem upp-och-ned eller vridna till vänster eller höger.
  Tack vare den dolda anslutningen kan du göra en dold fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork LVI NILA TI
  Handdukstork LVI NILA TI
  Nila Ti har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck.
  Nila R Ti levereras med dold eller synlig anslutning för ökad flexibilitet och kan monteras både i köket och badrummet. Anslutningen finns längst ned på enhetens högra eller vänstra sida.
  Nila Ti har en timerfunktion med inställbar tid på 2 till 8 timmar, det går även att ha dem konstant på eller av.
  Mer info
  4 Varianter
 • Handdukstork LVI NILA R
  Handdukstork LVI NILA R
  Nila R har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Med den justerbara temperaturkontrollen kan du alltid få perfekt temperatur. Nila R levereras med dold eller synlig anslutning för ökad flexibilitet och kan monteras både i köket och badrummet. Anslutningen finns längst ned på enhetens högra eller vänstra sida.
  Hos Nila R finns en justerbar temperaturkontroll.
  Mer info
  4 Varianter
 • Handdukstork LVI Muria
  Handdukstork LVI Muria
  De svängda rören hos Muria ångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Denna kompakta handdukstork är utrustad med justerbar temperaturkontroll så att du alltid kan ställa in din idealtemperatur.
  Den perfekta lösningen för trånga utrymmen eftersom den kan vridas 180 grader. Finns i krom eller vitlack. Hos Muria finns en enkel strömbrytare istället för den justerbara temperaturkontrollen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork CLIMB krom, kombinerad El/Vatten
  Handdukstork CLIMB krom, kombinerad El/Vatten
  Climb har formen av en klassisk stege med lätt rundade ribbor. De många rören ger extra mycket värme så passa på att ersätta det gamla elementet med en Climb kombitork. Climb är en kombinerad el- och vattenHanddukstork , välj till Elpatron med Momento™ och/eller radiatorventil. Radiatorventilen kopplas till befintligt radiatorsystem (ej VVC). Climb är tillverkad i stål med kromad eller pulverlackerad yta. Välj mellan bredd 500 eller 600 mm, höjd 1000 eller 1400 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdukstork PAX TR Objekt
  Handdukstork PAX TR Objekt
  Nu finns de populära handdukstorkarna i PAX TR-serien speciellt framtagna för objektsinstallationer. Dessa levereras utan sladd/stickpropp vilket förkortar installationstiden vid fast anslutning. PAX TR objekt har en attraktiv prisbild redan från första torken
  Med bibehållen torkeffektivitet och värmekomfort har vi sänkt effekten på samtliga modeller i PAX TR-serien med mellan 25-33%. Resultatet är en mycket låg energiförbrukning (30-60W).Lägre driftskostnader - bättre för miljön.Kortare installationstid.Driftsäker och energieffektiv eluppvärmning via värmekabel.Kan kombineras med extern timer/effektreglering.
  Mer info
  5 Varianter
 • Handdukstork LVI Athena S
  Handdukstork LVI Athena S
  De svängda kurvorna hos Athena S påminner om en flod som vindlar sig på väg mot havet och skapar en lugn, skön stämning i badrummet. Den kommer snabbt att bli ett oumbärligt inslag i badrummet, både som en del av inredningen och rent praktiskt eftersom du får plats med många handdukar.
  Athena S är vändbar och kan installeras uppåt- eller nedåtvänd. För att bibehålla det mjuka och rena utseendet kan du göra en osynlig fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena S i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork LVI NILA
  Handdukstork LVI NILA
  Nila har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck.
  Nila levereras med dold eller synlig anslutning för ökad flexibilitet och kan monteras både i köket och badrummet. Anslutningen finns längst ned på enhetens högra eller vänstra sida.
  Hos Nila finns en enkel strömbrytare.
  Mer info
  4 Varianter
 • Handdukstork LVI Athena A
  Handdukstork LVI Athena A
  Om du tilltalas av rena, geometriska former ska du välja Athena A. De böjda formerna kontrasterar mot de räta vinklarna och ger en visuell effekt utan att inkräkta på utrymmet. Athena E är något mindre än Athena S och större än Athena A. Athena handdukstorkar erbjuder många alternativa lösningar. De är vändbara och du kan installera dem upp-och-ned eller vridna till vänster eller höger.
  Tack vare den dolda anslutningen kan du göra en dold fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.
  Athena A
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork LVI Muria Ti
  Handdukstork LVI Muria Ti
  De svängda rören hos Muria Ti ångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Denna kompakta handdukstork är utrustad med justerbar temperaturkontroll så att du alltid kan ställa in din idealtemperatur.
  Den perfekta lösningen för trånga utrymmen eftersom den kan vridas 180 grader. Finns i krom eller vitlack.
  Muria Ti har en timerfunktion med inställbar tid på 2 till 8 timmar, det går även att ha den konstant på eller av
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork TR55
  Handdukstork TR55
  Klassisk design med bockade rör, enkel att hantera På/Av via inbyggd allpolig strömbrytare med indikationslampa. Dold elanslutning.
  • Vridbara väggfästen - kan elanslutas i valfritt hörn.
  • Låg energiförbrukning.
  • Hög kvalitetskänsla och ytfinish.
  • Inbyggd elvärmekabel. Oberoende från VVS/VVC.
  • Kan förses med extern effektregulator.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdukstork LVI Muria R
  Handdukstork LVI Muria R
  De svängda rören hos Muria R ångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Denna kompakta handdukstork är utrustad med justerbar temperaturkontroll så att du alltid kan ställa in din idealtemperatur.
  Den perfekta lösningen för trånga utrymmen eftersom den kan vridas 180 grader. Finns i krom eller vitlack. Hos Muria R finns en justerbar temperaturkontroll.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handdukstork TR Standard
  Handdukstork TR Standard
  Klassisk design med bockade rör, enkel att hantera På/Av via inbyggd allpolig strömbrytare med indikationslampa. Sladd (1,5 m) och stickpropp för elanslutning till eluttag (gör-det-själv montage). Sladd med stickpropp alt dold elanslutning. Allpolig brytare/IP44/230V 50Hz/Dubbelisolerad/S/CE.

  • Vridbara väggfästen - kan elanslutas i valfritt hörn.
  • Låg energiförbrukning.
  • Hög kvalitetskänsla och ytfinish.
  • Inbyggd elvärmekabel. Oberoende från VVS/VVC.
  • Kan förses med extern effektregulator.
  Mer info
  5 Varianter
 • Handdukstork Flex I, Momento II-timer
  Handdukstork Flex I, Momento II-timer
  Elektrisk Handdukstork i krom med intelligent repetetiv Momento II-timer. Smart separat kopplingshus för enkel elanslutning/dockning av Handdukstorken. Endast 28W. Vändbara zinkfästen. För dold elanslutning. Allpolig brytare/IP44/230V 50Hz/Dubbelisolerad/S/CE
  Mer info
  5 Varianter
 • Handdukstork TR55-i krom
  Handdukstork TR55-i krom
  Elektrisk Handdukstork med intelligent repetetiv Momento II-timer. Smart separat kopplingshus för enkel elanslutning/dockning av Handdukstorken. Endast 40W. Vändbara zinkfästen. För dold elanslutning. Allpolig brytare/IP44/230V 50Hz/Dubbelisolerad/S/CE
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.