Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

93 Bastu & ånga

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 23

 • Ventilgaller till Bastu
  Ventilgaller till Bastu
  Tillbehör till bastu, ventilgaller & lucka, se nedan.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bastudörr DGB, Tylö
  Bastudörr DGB, Tylö
  Bastudörr DGB från Tylö är en helt ny serie enkla bastudörrar i god kvalitet till ett lägre pris. Hela bastudörr DGB-serien bygger på vedertagna decimetermått inom dörrbranschen. DGB bastudörr har ett dörrblad i härdat 8 mm säkerhetsglas och tillhandahålls i antingen bronsfärgat glas eller klarglas. Den fingerskarvade standardkarmen (92 mm ) är gjord i fur med tätningslist i silikon. Dörrhandtaget är tillverkat i asp och försett med magnetlåsstängning. Bastudörren har kraftiga gångjärn av aluminium med täckdekor i rostfritt stål. Dörrens luftcirkulation skall samarbeta med varmluften från bastuaggregatet. Därför skall aggregatet alltid placeras på samma vägg som dörren (endast som nödlösning på sidoväggen, men då helt nära dörren).
  Mer info
  4 Varianter
 • Bastudörr DGB
  Bastudörr DGB
  Bastudörr DGB från Tylö är en helt ny serie enkla bastudörrar i god kvalitet till ett lägre pris. Hela bastudörr DGB-serien bygger på vedertagna decimetermått inom dörrbranschen. DGB bastudörr har ett dörrblad i härdat 8 mm säkerhetsglas och tillhandahålls i antingen bronsfärgat glas eller klarglas.
  Den fingerskarvade standardkarmen (92 mm ) är gjord i fur med tätningslist i silikon. Dörrhandtaget är tillverkat i asp och försett med magnetlåsstängning. Bastudörren har kraftiga gångjärn av aluminium med täckdekor i rostfritt stål.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastudörr DGL
  Bastudörr DGL
  DGL basudörrar har ett dörrblad i härdat 8mm säkerhetsglas. Den solida aspkarmen har magnetlisttätning och själva dörren har kraftiga gångjärn i kromat utseende med täckdecor i rostfritt stål. Finns även som handikappanpassad.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastudörr DGL
  Bastudörr DGL
  DGL bastudörr har ett dörrblad i härdat 8 mm säkerhetsglas och tillhandahålls i antingen bronsfärgat glas eller klarglas. Den solida karmen (92 mm) är gjord i det ädla träslaget asp med en egenutvecklad tätningslist. Dörrhandtaget är mindre och bastudörren är utrustad med en magnetliststängning. Detta ger inte bara ett vackert utseende med kromade lister, utan också en mjukare stängning i din bastu. Bastudörren har kraftiga gångjärn i kromat utseende med täckdekor i rostfritt stål. DGL 7 x 19 finns även i solid grankarm. Dörrens luftcirkulation skall samarbeta med varmluften från bastuaggregatet. Därför skall aggregatet alltid placeras på samma vägg som dörren (endast som nödlösning på sidoväggen, men då helt nära dörren).
  Mer info
  1 Variant
 • Bastudörr Alu Line, Tylö
  Bastudörr Alu Line, Tylö
  Varje bastudörr som bär Tylös namn håller högsta klass och är specialtillverkad för att tåla de stora temperaturskillnaderna mellan bastuns ut- och insida. Den stilrena glasdörren är från utsidan utrustad med rostfri dekorlist runt dörrbladet, eleganta handtag och tätningslist med magnetförslutning. På insidan är bastudörren beklädd med lister i al och ett handtag i samma träslag. Givetvis kan dörren monteras både höger- och vänsterhängd. Dörrens luftcirkulation skall samarbeta med varmluften från bastuaggregatet. Därför skall aggregatet alltid placeras på samma vägg som dörren (endast som nödlösning på sidoväggen, men då helt nära dörren).
  Mer info
  1 Variant
 • Manöverpanel för bastuaggregat termostatstyrd TS
  Manöverpanel för bastuaggregat termostatstyrd TS

  Typ TS 16-6
  Manöverpanel för placering på vägg utanför bastun (max. avstånd 1,8m). Robust och driftsäker konstruktion med timer. Max. 3 tim. gångtid, termostat och signallampa. Styr aggregatet energisnålt genom att reducera effekten när bastun blivit uppvärmd. Kapillärrörslängd 1,8m. Skyddsklass IP24

  Typ TS 30-6
  Termostatstyrd manöverpanel. Placeras på vägg utanför bastun (max. avstånd 1,8m). Utrustad med timer för 3 tim. gångtid. Standard kapillärrörslängd 1,8m.
  Mer info
  1 Variant
 • Reläbox för bastuaggregat SDK 10
  Reläbox för bastuaggregat SDK 10
  RB 30 används i kombination med valfri CC manöverpanel för styrning av bastuaggregat SDK 10. Extern temperaturgivare medföljer varje reläbox.
  Mer info
  1 Variant
 • Reläbox för bastuaggregat SD 16 och SD 20
  Reläbox för bastuaggregat SD 16 och SD 20
  RB 60 används i kombination med valfri CC-manöverpanel för styrning av bastuaggregaten SD 16 och SD 20. Extern temperaturgivare medföljer varje reläbox.
  Mer info
  1 Variant
 • Manöverpanel för bastuaggregat CC
  Manöverpanel för bastuaggregat CC
  Kompakta elektroniska manöverpaneler för när- och fjärrmanövrering av bastun, de kan även anslutas till extern brytare eller centraldator. Försedd med delad effekt som ger jämn temperatur och mindre elförbrukning.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastusten Stor/Liten, 20kg
  Bastusten Stor/Liten, 20kg
  Bastusten 20 kg för vägg eller golv bastuaggregat. Oliviinidiabas stenar med ett hårt sten material och har en ojämn form för att luftfickor skall bildas mellan stenarna.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bastuaggregat Sense Sport
  Bastuaggregat Sense Sport
  Sense Sport ger dig pålitlig och precis värme under många sköna bastustunder framöver. Sense Sport finns med två olika effektnivåer och kan placeras på golvet eller på väggen. Manöverpanelen (två vred) sitter på framsidan. Thermosafe-beröringsskydd. Förhindrar oavsiktliga brännskador. Mycket snabba uppvärmningstider. Funktionen "delad effekt". Ger minskad effekt när önskad temperatur har uppnåtts, vilket kan ge upp till 30% lägre energiförbrukning. Välj mellan 6,6 och 8 kW effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval (Art. 9000 1060). Bastusten finns att köpa som tillval E9300018.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bastuaggregat Sense Commercial
  Bastuaggregat Sense Commercial
  Bastuaggregaten Sense Commercial (ersättare till SD/SDK) uppfyller med en väl beprövad konstruktion, genomtänkta funktioner och material av yppersta klass, alla högt ställda krav på hög driftsäkerhet, låg energiförbrukning och frekvent användning som finns för bruk i en offentlig anläggning. Aggregaten har fått ett ansiktslyft med ny design och nytt galler och harmoniserar nu med övriga aggregat inom Sense-familjen. 5 års materialgaranti.

  Aggregatet styr du med kontrollpanelen Elite eller Pure tillsammans med reläbox Commercial. Aggregaten går även att kombinera med någon av följande manöverpaneler: H1, CC50 eller CC300 kombinerat med passande reläbox.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bastuaggregat Sense SK
  Bastuaggregat Sense SK
  Sense SK bjuder på snabb och säker värme i helt ny design. Aggregatet har överhettningsskydd och vår patenterade energibesparande funktion delad effekt. Välj mellan 6,6 och 8 kW effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval (Ben art. 9000 1060). Sense SK är avsedd att monteras med separat elektronisk kontrollpanel. Välj mellan CC50, EC50, TS16, TS30 eller h1.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bastuaggregat Sense Combi Elite
  Bastuaggregat Sense Combi Elite
  Sense Combi Elite är dem senaste combiaggregat. Aggregatet har både standbyläge och “delad effekt" för att göra ditt bastande energismart. Dessutom ingår vår nya och mest innovativa manöverpanel Elite som tar ditt bastu- och ångbad till en helt ny nivå. Välj mellan 6,6, 8 och 10,5 kWs effekt samt mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben (E-nr 9300193) som tillval. Med tre olika effektstorlekar passar Sense Combi Elite ett basturum från 4 upp till 18 m³.
  Passande manöverpanel: Elite (ingår).
  Mer info
  3 Varianter
 • Ånggenerator Home 3/6/9 kW
  Ånggenerator Home 3/6/9 kW
  Den senaste kompakta och effektiva ånggenerator för hemmiljö Steam Home svarar i allt mot Tylös höga kvalitetskrav. Den har ett antal nya och förbättrade funktioner, till exempel standbyfunktion, möjlighet till aromaterapi och förbättrat skydd mot driftstopp. Allt för att ge dig ett både behagligare och mer bekymmersfritt ångbad. Passande manöverpanel är antingen Elite eller Pure.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastuaggregat SENSE PURE 8kW
  Bastuaggregat SENSE PURE 8kW
  Sense Pure bjuder på snabb och säker värme, precis som övriga bastuaggregat i Sensefamiljen. Aggregatet har överhettnings- skydd och vår patenterade energibesparande funktion delad effekt. Ingår den praktiska manöverpanelen Pure som ska monteras på vägg utanför bastun.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastusten 20kg/mini 7kg
  Bastusten 20kg/mini 7kg
  Natursten av svart diabas som tål kraftig upphettning och snabb avkylning. Bastustenen till bastuaggregaten ska vara av diabas eller olivin, två stensorter som klarar både kraftig upphettning och snabb avkylning. Det är viktigt att stenmagasinet fylls på rätt sätt. Var noga med att följa instruktionerna i monteringsanvisningen som medföljer vid leveransen av ditt Tylö-aggregat.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastuaggregat Compact
  Bastuaggregat Compact
  Aggregat i kompakt utförande för mindre basturum. Inbyggd manöverpanel på aggregatets nederdel. Med timer, termostat och signallampa. Omkopplingsbar effekt mellan 2,2 och 4,5 kW, 1-fas resp. 2-fas. Max 2,5 m vid 2,2 kW. Basusten finn att köpa som tillval, E9300554.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastuaggregat
  Bastuaggregat
  Utrustat med en digital manöverpanel Pure med pekskärm som standard för enkel och smidig användning. Dörrkontakt krävs för fördröjd start.
  Stenmagasin i rostfritt stål och av hög kvalitet. Funktionen "delad effekt". Ger minskad effekt när önskad temperatur har uppnåtts, vilket kan ge upp till 30% lägre energiförbrukning. Thermosafe-beröringsskydd. Förhindrar oavsiktliga brännskador.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.