Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Torkskåp Easy Dryer 1900

Ska du installera konsumentvaror som handdukstork, fläktsystem eller vitvaror hos din kund? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt produkter för ditt jobb. Oavsett om du jobbar med heminstallation på heltid eller i delprojekt har vi sortimentet. Här finner du produkter för ventilation, bastu och ånga, trädgård och SPA. Vi täcker behovet för ditt installationsjobb med konsumentvaror som värmprodukter från badrummets handdukstork till gasolkamin och infravärme. Ahlsell lagerför produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av produkter för heminstallation av konsumentmarknaden här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 3 av 3

 • Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BAS
  Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BAS
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Hög golvmodell med 3 rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dessutom 3 dörrhängare. Levereras med ventilationsanslutningar. Torkskåpet har justerbara fötter.

  Egenskaper:

  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BOD
  Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BOD
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Bodmodellen är ditt självklara val för varma & torra arbetskläder som ska vara redo för nästa arbetspass.
  Hög golvmodell utrustad med 6 dubbla tak-krokar och 3 dörrhängare. Torkskåpet levereras med ventilationsanslutningar och har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, och plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön. Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen.Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:

  6 kg torkkapacitet

  Tidsstyrd fläkt

  Steglös värme

  2 KW värmeelement

  Robust konstruktion
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Easy Dryer 1900, Extreme
  Torkskåp Easy Dryer 1900, Extreme
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Extreme-modellen är ditt självklara val för varma och torra kläder redo för alla typer av utomhusaktiviteter
  Hög golvmodell med 3 rader uppfällbara och utdragbara hängare. Extreme-modellen är dessutom utrustad med 6 dubbla tak-krokar och 3 vanthängare i dörren. Torkskåpet levereras med ventilationsanslutningar och har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön. Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen. Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:

  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  16 m hänglängd med kraftiga hängare
  2 KW värmeelement
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.