Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

92 Torkskåp

Ska du installera konsumentvaror som handdukstork, fläktsystem eller vitvaror hos din kund? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt produkter för ditt jobb. Oavsett om du jobbar med heminstallation på heltid eller i delprojekt har vi sortimentet. Här finner du produkter för ventilation, bastu och ånga, trädgård och SPA. Vi täcker behovet för ditt installationsjobb med konsumentvaror som värmprodukter från badrummets handdukstork till gasolkamin och infravärme. Ahlsell lagerför produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av produkter för heminstallation av konsumentmarknaden här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 13 av 13

 • Eco Dryer 2.0 Vit, inredning BAS
  Eco Dryer 2.0 Vit, inredning BAS
  ECO Dryer 2.0 HP är marknadens effektivaste, tystaste och energisnålaste torkskåp, dessutom ovanligt snyggt! Tre rader uppfällbara och utdragbara hängare, plus dubbla vanthängare på dörrens insida. Skåpet installeras utan frånluft. I våra nya torkskåp använder vi värmepumpsteknik för att uppnå ännu effektivare och skonsammare torkning med ytterligare reducerad energiförbrukning – och ännu lägre ljudnivå. Och du sparar upp till 65 procent energi jämfört med ett vanligt manuellt torkskåp.
  Mer info
  2 Varianter
 • FT 60 VP
  FT 60 VP
  Torkskåp FT 60 VP/Eco Dryer 2.0 HP är marknadens överlägset mest effektiva, tystgående och energisnåla torkskåp som torkar helt utan värmeelement. Värmepumpstekniken innebär att torkskåpet inte kräver någon frånluftsanslutning vilket gör det mycket enkelt att installera. Levereras med tre hängare, två vanthängare och skoställ.
  Mer info
  2 Varianter
 • Eco Dryer 2.0 Vit, inredning BOD
  Eco Dryer 2.0 Vit, inredning BOD
  Golvmodell speciellt anpassad för torkning av arbetskläder. Energisnål värmepumpsteknik för snabb och effektiv torkning. Utrustad med sex klädkrokar i taket (OBS! endast krokar i taket), samt tre hängare på dörrens insida. Vid behov kan även standardhängare monteras.
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BAS
  Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BAS
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Hög golvmodell med 3 rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dessutom 3 dörrhängare. Levereras med ventilationsanslutningar. Torkskåpet har justerbara fötter.

  Egenskaper:
  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkskåp Sensor Dryer 1900, Extreme
  Torkskåp Sensor Dryer 1900, Extreme
  Torkskåp som torkar dina kläder skonsamt. Extreme modellen är ditt självklara val för varma & torra kläder redo för alla typer av utomhusaktiviteter.
  Med sensor tekniken sparar du normalt 40 % energi och ända upp till 85 % energi jämfört med traditionella torkskåp med hjälp av det unika programmet ECO+. Den inbyggda sensorn stänger av torkningen när kläderna är torra. Förutom automatprogram finns även möjlighet att styra torkningen manuellt.

  Extreme-modellen är utrustad med:
  två rader uppfällbara och utdragbara hängare,
  sex dubbla takkrokar,
  två vanthängare i dörren.

  Torkskåpet har justerbara fötter och levereras med ventilationsanslutningar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Sensor Dryer 1900, inredning BOD
  Torkskåp Sensor Dryer 1900, inredning BOD
  Torkskåp som torkar dina kläder skonsamt. Med sensor tekniken sparar du normalt 40 % energi och ända upp till 85 % energi jämfört med traditionella torkskåp med hjälp av det unika programmet ECO+. Den inbyggda sensorn stänger av torkningen när kläderna är torra. Förutom automatprogram finns även möjlighet att styra torkningen manuellt. Tre rader uppfällbara och utdragbara hängare.

  OBS! Endast krokar i taket. Dessutom är dörrens insida utrustad med tre dörrhängare. Levereras med ventilationsanslutningar.

  Torkskåpet har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, och plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön.

  Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen
  Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:

  Energisnålt & praktiskt
  6 kg torkkapacitet
  6 st. automatprogram
  2 KW värmeelement
  Digital display
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BOD
  Torkskåp Easy Dryer 1900, inredning BOD
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Bodmodellen är ditt självklara val för varma & torra arbetskläder som ska vara redo för nästa arbetspass. Hög golvmodell utrustad med 6 dubbla tak-krokar (OBS! Endast krokar i taket), och 3 dörrhängare. Torkskåpet levereras med ventilationsanslutningar och har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, och plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön. Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen.Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:
  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  2 KW värmeelement
  Robust konstruktion
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Easy Dryer 1700
  Torkskåp Easy Dryer 1700
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Hög golvmodell med 3 rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dessutom 3 dörrhängare. Levereras med ventilationsanslutningar. Torkskåpet har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, plagg som inte har behov att tvättas.

  Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön. Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen. Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:
  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  2 KW värmeelement
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkskåp Sensor Dryer 1900
  Torkskåp Sensor Dryer 1900
  Torkskåp som torkar dina kläder skonsamt. Med sensor tekniken sparar du normalt 40 % energi och ända upp till 85 % energi jämfört med traditionella torkskåp med hjälp av det unika programmet ECO+. Den inbyggda sensorn stänger av torkningen när kläderna är torra. Förutom automatprogram finns även möjlighet att styra torkningen manuellt. Tre rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dessutom är dörrens insida utrustad med tre dörrhängare.

  Levereras med ventilationsanslutningar. Torkskåpet har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, och plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön.

  Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen
  Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:
  Energisnålt & praktiskt
  6 kg torkkapacitet
  6 st. automatprogram
  2 KW värmeelement
  Digital display
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkskåp TS 120D
  Torkskåp TS 120D
  TS 120D är anpassat för användning inom förskolor och skola och har mer plats än standardtorkskåpet TS 120A. Små ytterkläder torkas enkelt och effektivt genom att man placerar dessa på krokar och skohylla. Skåpet är barnsäkert då det ej går att låsa. El-Björns torkskåp möter högt ställda krav på effektivitet och energibesparing. Möjligheterna att variera driften med hänsyn till snabbhet alternativt ekonomi innebär också fördelar för den ekonomiska kalkylen. Principen är att jämföra med en kondenstorktumlare där luftens fuktighet kondenserar på kalla ytor. Köldmediet R134a är ett lågtrycksköldmedie som bidrar till lång livslängd. Torkskåper har unika progressiva, miljövänliga engångsfilter som stoppar all smuts. Avfuktarna behöver därför inte rengöras inuti. Filtren byts enkelt två gånger per år. Installation och serviceunderhåll kan utföras snabbt och enkelt, bland annat tack vare delbar huv. Skåpet levereras med utförlig instruktionsbok.
  Mer info
  1 Variant
 • Torkskåp Easy Dryer 1900, Extreme
  Torkskåp Easy Dryer 1900, Extreme
  Easy Dryer med timer-funktion styrs med två vred där du ställer in effektläge och torktid. Extreme-modellen är ditt självklara val för varma och torra kläder redo för alla typer av utomhusaktiviteter. Hög golvmodell med 3 rader uppfällbara och utdragbara hängare. Extreme-modellen är dessutom utrustad med 6 dubbla tak-krokar och 3 vanthängare i dörren.

  Torkskåpet levereras med ventilationsanslutningar och har justerbara fötter. Torkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön.

  Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen. Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:
  6 kg torkkapacitet
  Tidsstyrd fläkt
  Steglös värme
  2 KW värmeelement
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkskåp Sensor Dryer 1700
  Torkskåp Sensor Dryer 1700
  Torkskåp som torkar dina kläder skonsamt. Med sensor tekniken sparar du normalt 40 % energi och ända upp till 85 % energi jämfört med traditionella torkskåp med hjälp av det unika programmet ECO+. Den inbyggda sensorn stänger av torkningen när kläderna är torra. Förutom automatprogram finns även möjlighet att styra torkningen manuellt. Tre rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dessutom är dörrens insida utrustad med tre dörrhängare.

  Levereras med ventilationsanslutningar. Torkskåpet har justerbara fötter.T orkning av skor, Hattar, Hjälmar, Pjäxor, skyddsutrustning, kuddar, reflex & Tryckta plagg, Gore-Tex, Ull, Silke, läder, och plagg som inte har behov att tvättas. Torkskåpet eliminerar behov av lösa torkställningar i vardagsrummet som dessutom frigör litervis med vatten i inomhus miljön.

  Allergiker får en kontrollerad torkmiljö utan avgaser och pollen
  Undvika slitage på kläderna. Torkskåpen produceras av återvinningsbara material och är kvalitetstestade för 30.000 cykler.

  Egenskaper:
  Energisnålt & praktiskt
  6 kg torkkapacitet
  6 st. automatprogram
  2 KW värmeelement
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkskåp TS 120A
  Torkskåp TS 120A
  Torkskåpet TS 120A är ett avfuktningstorkskåp där luften bearbetas i ett slutet utrymme vilket kräver ett minimalt värmebehov och därmed ger låg energiförbrukning. Möjligheterna att variera driften med hänsyn till snabbhet alternativt ekonomi innebär också fördelar för den ekonomiska kalkylen. Principen är att jämföra med en kondenstorktumlare där luftens fuktighet kondenserar på kalla ytor. Köldmediet R134a är ett lågtrycksköldmedie som bidrar till lång livslängd. Torkställningens utformning innebär marknadens största utrymme i ett motsvarande 1,20 m skåp. Med unika progressiva, miljövänliga engångsfilter som stoppar all smuts. Avfuktarna behöver därför inte rengöras inuti. Filtren byts enkelt två gånger per år. Installation och serviceunderhåll kan utföras snabbt och enkelt, bland annat tack vare delbar huv. Skåpet levereras med utförlig instruktionsbok.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.