Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vägguttag med överspänningsskydd

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmaterialet för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt du behöver under ett och samma tak. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 2 av 2

 • Vägguttag RobotProtector med överspänningsskydd
  Vägguttag RobotProtector med överspänningsskydd
  RobotProtector, är ett 2-vägsuttag med inbyggd överspänningsskydd på både nät 230V som för begränsningsslingorna. Gräsklipparrobotar har en hel del känslig elektronik. Dessa står utomhus och är dåligt skyddade vid åskväder. Begränsningsslingan kan i olyckliga fall till och med bli en blixtfångare, som kan slå ut elektroniken med betydande kostnader för reparation. Med 1,4m sladd och stickpropp, 3m för att koppla ihop begränsningsslingorna med förmonterade klämmor. Typ 1-s för en begränsninsslinga, typ 2-s för flera begränsningsslingor eller guideslingor
  Mer info
  2 Varianter
 • Vägguttag OV Protector med överspänningsskydd
  Vägguttag OV Protector med överspänningsskydd
  OV Protector vit är ett 2-vägsuttag 16A med överspänningsskydd typ 3. Överspänningsskydd nätfinskydd typ 3 enligt SS EN 61643-11 för montering av normkapsling. Avsedd för lik- och växelspänningssystem med optisk funktionsindikering.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.