Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vägguttag med jordfelsbrytare

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmaterialet för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt du behöver under ett och samma tak. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 13 av 13

 • 1-vägsuttag JFB utv IP44 Exxact, Schneider
  1-vägsuttag JFB utv IP44 Exxact, Schneider
  1-vägsuttag med jordfelsbrytare, inkl AV/PÅ och testknapp. Jordat, snabbanslutning, petskyddat för utanpåliggande IP44 montering. Levereras komplett med Basic ram
  Mer info
  1 Variant
 • Jordfelsbrytare/vägguttag för infällt montage
  Jordfelsbrytare/vägguttag för infällt montage
  Jordfelsbrytare för infällt IP20 montage 16A, typ A, 30 mA. Återställs med knapp på framsidan. För infällt montage i apparatdosa c/c 60mm, för utanpåliggande montage används dosa 35mm. Kompletteras med valfri Exxact-ram.
  Mer info
  1 Variant
 • Jordfelsbrytaruttag Protector II, Norwesco
  Jordfelsbrytaruttag Protector II, Norwesco
  Protector 2 IP 44 en kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat utag 16A/230 V och en 2-polig jordfelsbrytare. Jordfelsbrytaren är synlig från fronten vilket gör att man tydligt kan se om den har löst ut och att det är lättare att motionera jordfelsbrytaren, vilket bör göras en gång per månad. . Protector 2 har även kabelinföring från undersidan.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vägguttag 1-vägs med jfb, ABB
  Vägguttag 1-vägs med jfb, ABB
  1-vägs jordat vägguttag med jordfelsbrytare IP44
  Mer info
  2 Varianter
 • Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare utvändig, Norwesco
  Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare utvändig, Norwesco
  Säkerhetsuttag 1-vägs 230V 16A för utanpåliggande montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttag ProtectorB med jordfelsbrytare typ B.
  Vägguttag ProtectorB med jordfelsbrytare typ B.
  Protector B, är ett 2-vägsuttag med inbyggd jordfelsbrytare för personskydd 30mA, typ B. En allströmskänslig jordfelsbrytare som även detekterar likström, och löser ut felströmmar vid både AC och DC. Protector B lämpar sig mycket väl för att vara ett säkrare alternativ som elbilsladdare än ett vanligt uttag utan skydd. Andra lämpliga användningsområden är laboratorier, UPS-anläggningar mfl. enligt IEC 60364-7-722
  Mer info
  2 Varianter
 • Vägguttag BodyProtector med personskyddsautomat.
  Vägguttag BodyProtector med personskyddsautomat.
  BodyProtector är en En kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat uttag 10A/230V och en 2-polig personskyddsautomat med 30mA märkfelström och med en 10A säkring med C-karaktäristik. Jordfelsbrytardelen är av typ A, dvs.de har förhöjd stötström-säkerhet och reagerar för växelfelströmmar och pulserande likfelströmmar. BodyProtector är speciellt lämplig för alla typer av el-laster utan att riskera onödiga avbrott i elcentralen. Därmed har en hög selektivitet uppnåtts. Uttaget har transparent lucka ovan personskyddsautomaten för en tydlig översikt. Inkoppling görs via någon av de 2 tillgängliga öppningarna membran (underifrån) och knock-out i baksida. Monteras för fast installation eller med hjälp nyckelhålsbajonetter i baksidan.
  Mer info
  2 Varianter
 • Jordfelsbrytaruttag NRCD 2 IP21, Norwesco
  Jordfelsbrytaruttag NRCD 2 IP21, Norwesco
  Säkerhetsuttag 1-vägs 230V 16A för utanpåliggande montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttag Protector SP med jordfelsbrytare typ A
  Vägguttag Protector SP med jordfelsbrytare typ A
  En kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat uttag 16A/230V och en 2-polig jordfelsbrytare med antingen 10 eller 30mA märkfelström. Jordfelsbrytarna är av typ A, dvs.de har förhöjd stötström-säkerhet och reagerar för växelfelströmmar och pulserande likfelströmmar. Jordfelsbrytaren klarar kyla ner till -25 grader. Monterad sladd och stickpropp 1,5m för anslutning i ett vanligt vägguttag. Protector SP har en monteringsplatta som underlättar monteringen mot en plan yta.
  Mer info
  2 Varianter
 • Jordfelsbrytaruttag NRCD 24 IP44, Norwesco
  Jordfelsbrytaruttag NRCD 24 IP44, Norwesco
  Säkerhetsuttag 2-vägs 230V 16A för infällt montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget kan även monteras utanpåliggande genom att de kompletteras med montageram E18 600 33.
  Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttag BikeProtector med personskyddsautomat.
  Vägguttag BikeProtector med personskyddsautomat.
  BikeProtector är ett 2-vägsuttag med inbyggd personskyddsautomat avsedd att användas för att få selektiv avsäkring B-karaktäristik och personskydd 30mA, Typ-A, för tex laddning av elcyklar.
  BikeProtector är en kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat uttag 6A/230V och en 2-polig personskyddsautomat, 30mA märkfelström och 6A säkring med B-karaktäristik. Jordfelsbrytaren är av typ A, dvs.de har förhöjd stötström-säkerhet och reagerar för växelfelströmmar och pulserande likfelströmmar. BikeProtector är speciellt lämplig för att ladda cyklar utan att riskera onödiga avbrott i elcentralen. Därmed har en hög selektivitet uppnåtts. Uttaget har en transparent lucka ovan personskyddsautomaten för en tydlig översikt. Inkoppling görs via någon av de 2 tillgängliga öppningarna membran (underifrån) och knock-out i baksida. Monteras för fast installation eller med hjälp nyckelhålsbajonetter i baksidan.
  Mer info
  2 Varianter
 • 1-vägs uttag med jordfelsbrytare, Elko
  1-vägs uttag med jordfelsbrytare, Elko
  1-vägs uttag med jordfelsbrytare för montage i apparatdosa med 60mm fästskruvavstånd. 2-pol. Jordfelsbrytare typ A för växel och pulserande likströmmar. Med vidarekoppling från utgång på sockeln kan efterföljande uttag skyddas av jordfelsbrytaren. Snabbanslutning. För utanpåliggande montage används förhöjningsram 18 890 71
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare inf, Norwesco
  Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare inf, Norwesco
  Säkerhetsuttag 1-vägs 230V 16A för infällt montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.