Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Wiser

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmaterialet för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt du behöver under ett och samma tak. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 2 av 2

 • Gateway Home Touch
  Gateway Home Touch
  Wiser Home Touch är en gateway för Wiser produkter. Wiser Home Touch är den centrala navet i Wiser-systemet. Det kopplar ihop dina Wiser-produkter med varandra så att du kan kontrollera dem var som helst ifrån med hjälp av Wiser-appen. Wiser Home Touch är dock mer än bara ett gränssnitt mellan enheterna. Tack vare pekskärmen i fullfärg kan den också användas som en styrenhet när du inte har din smartphone nära till hands. Home Touch har inbyggd temperatur och fuktighetsgivare.
  Mer info
  1 Variant
 • Gateway Home Touch bordsmonterat
  Gateway Home Touch bordsmonterat
  Bordställ Wiser Home Touch är en gateway för Wiser produkter. Wiser Home Touch är den centrala navet i Wiser-systemet. Det kopplar ihop dina Wiser-produkter med varandra så att du kan kontrollera dem var som helst ifrån med hjälp av Wiser-appen. Wiser Home Touch är dock mer än bara ett gränssnitt mellan enheterna. Tack vare pekskärmen i fullfärg kan den också användas som en styrenhet när du inte har din smartphone nära till hands. Home Touch har inbyggd temperatur och fuktighetsgivare.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.