Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

S-G armaturen

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmaterialet för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt du behöver under ett och samma tak. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 3 av 3

 • Mini-plug På/Av, S-G armaturen
  Mini-plug På/Av, S-G armaturen
  Det smarta uttaget är en enhet som kan kopplas till ett vanligt 230V stickpropps-uttag för att slå på och av tillkopplade enheter som kaffemaskiner, lampor, ljusslingor och ugnar. Den styrs via Bluetooth från SG's app, Smart Switch eller via en brytare på Smart Pluggen.
  Mer info
  1 Variant
 • Front Smart Switch
  Front Smart Switch
  Smart Switch är en batteridriven, trådlös brytare med upp till 4 olika funktioner som kan styra alla Smart-enheter från SG. Funktionerna programmerar du via SG LEDDIM-appen. Den går att använda för att slå på ljussättningar eller styra dimrar eller grupper/rum. Smart Switch går att montera Infällt i eller direkt utanpåliggande på väggen/glaset eller att använda som fjärrkontroll. Ta av ytterramen, så passar innerdelen i standardinfattningar från t.ex. Elko.
  Mer info
  1 Variant
 • Tryckknapp Trådlös, S-G armaturen
  Tryckknapp Trådlös, S-G armaturen
  Smart Switch är en batteridriven, trådlös brytare med upp till 4 olika funktioner som kan styra alla Smart-enheter från SG. Funktionerna programmerar du via SG LEDDIM-appen. Smart Switch går att montera både infälld/utvändigt eller ha som fjärrkontroll. Ta av ytterramen, så passar innerdelen i standardinfattningar från t.ex. Elko. Den levereras med flera medföljande knappar. En hel- och två halvknappar, men även med en hel- och fyra halvknappar.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.