Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

15 Fästmateriel

Det finns mer fästmateriel under Infästning!

Gå tillbaka och titta under Infästning om du inte hittar det du söker här.

Visar 1 till 20 av 249

 • Plåttaksfäste
  Plåttaksfäste
  Fäste för korrugerad plåt passar till vågdalsbottnar med bredden B. I delat skick och i kombination med bärjärn passar fästet till alla vågdalsbottnar. Fästvinkeln har tre hål med Ø 4,3 mm, avsedda till 4 mm popnit eller plåtskruv ST4 (B8).
  Maxlast 125 kg, brottlast = 17 ggr maxlast. För att få fram infästningens maxbelastning, konsultera leverantörens belastningsvärde för takplåt respektive popnit/plåtskruv.
  Mer info
  6 Varianter
 • Ankare självhäftande
  Ankare självhäftande
  Behövs en snabb, enkel och säker fixering - då är dessa självhäftande clips perfekta. Passar särskilt bra för användning i styrskåp, telekomutrustning eller hushållsapparater där användning av hål, skruvar eller muttrar och bultar är opraktiskt eller icke önskvärt. Skruvbara eller självhäftande varianter är enkel att installera med en skruv. Har god säkerhet, speciellt på ställen med höga vibrationer och har 4-vägs ingång för buntband för en snabbare installation.
  Mer info
  8 Varianter
 • Skruvfäste för buntband CTM
  Skruvfäste för buntband CTM
  Utformad för att hålla grövre kabelbuntar. Dessa skruvfästen används inom många olika industriområden från jordbruk till lastbilsproduktion. De fäster säkert många olika sorters grova kabelbuntar ända upp till 7,6 mm breda.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skruvsats Bult och mutter
  Skruvsats Bult och mutter
  När plåttaksfästet monteras delat skall fästet kompletteras med 1 st bult och mutter per fäste.
  Mer info
  1 Variant
 • Skruvklammer TK för en ledning
  Skruvklammer TK för en ledning
  Skruvklammer av vit polypropen för förläggning av runda kablar. Beroende på underlag rekommenderas spikplugg eller skruv för infästning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Skruvankare Q-mount
  Skruvankare Q-mount
  Q-mount självhäftande fästplattor och skruvankare har en unik utformning som gör att bandet hänger kvar i hållaren även i vertikal position. Till skruvankare används försänkt skruv med 6-8mm diameter på skruvens huvud.
  Mer info
  3 Varianter
 • Buntband MBT
  Buntband MBT
  Rostfria stålband i M-serien kan användas i de flesta tuffa miljöer där extra säkerhet, styrka och brandsäkerhet eftersträvas. Används i alla typer av miljöer från kollektivtrafik, fartyg, oljeplattformar, gruvor, kemiska industrier till teatrar och utställningshallar. Vid en eventuell brand hålls kablarna på plats och ramlar inte ner och blockerar utrymningsvägar.. Självlåsande, enkelt att montera för hand eller med verktyg MK9SST. Omagnetiskt. MBT (Metal Ball Bearing Ties) buntband har ett patenterat, icke öppningsbart, lås och erbjuder steglös justering inom sin längd. MLT banden är kraftiga band som, när de är installerade, kan öppnas och återanvändas vid behov. MAT banden liknar konventionella plastbuntband i designen och fungerar med spärrsystem. Tillverkas i rostfritt syrafast stål av typ 316.
  Mer info
  12 Varianter
 • Balkklamma med snabbgänga, Caddy Rod Lock
  Balkklamma med snabbgänga, Caddy Rod Lock
  Caddy Rod Lock Balkklammer med push/snabb-gänga har en unik funktion där gängstången trycks in direkt (ingen gängning krävs) vilket sparar montagetid. UL och VdS godkänd för sprinklerinstallationer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fästplatta för konvexa/konkava ytor självhäftande
  Fästplatta för konvexa/konkava ytor självhäftande
  Böjligt buntbandsfäste som kan appliceras på konvexa eller konkava ytor eller vinklade över en kant. Mycket god fästförmåga vilken ökar med tiden Hög hållfasthet kombinerad med god väderbeständighet Egenskaper gör det möjligt att använda tejpen på plaster med låg ytenergi som PP eller PE eller målade / lackerade ytor skyddsfolien avlägsnas enkelt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Eristrut Kanalskena Typ C, Caddy
  Eristrut Kanalskena Typ C, Caddy
  Caddy kanalskena/strutprofil typ C med avlånga hål för mellan och tunga applikationer. Används med fördel i Rock Lock Systemet tillsammans med Caddys kanalmutter med snabbgänga och Caddy Betongskuv med snabbgänga för att skapa ett mycket snabbt och effektivt montage.
  Mer info
  1 Variant
 • Rod Lock Kanalmutter Snabbgänga, Caddy
  Rod Lock Kanalmutter Snabbgänga, Caddy
  Caddy kanalmutter/skenmutter med snabbgänga ger ett snabbmonterat universalfäste för gängstång och annat fästmaterial på skensystem. Har en unik funktion där gängstången tryck in istället för att skruvas in. Detta gör att fästanordningar kan prefabriceras för att sedan enkelt och snabbt tryckas fast i gängstängerna. Kanalmuttern fungerar även med lätt skadade gängor och mindre grader på gängstången. Passar t.ex till Eristrut Kanalskena Typ C.
  Mer info
  2 Varianter
 • Buntbandsfäste med plugg
  Buntbandsfäste med plugg
  Pluggfäste för buntband. Kan användas till buntband upp till 9mm bredd Monteras i ett 7-8mm hål
  Mer info
  1 Variant
 • Rod Lock SN Snabbmutter, Caddy
  Rod Lock SN Snabbmutter, Caddy
  Caddy Snabbmutter SN kan genom sin utformning installeras var som helst på en gängstång vilket minskar installationstiden med upp till 50%. Den minskar även behovet av gängning jämfört med vanliga brickor och muttrar. Idealisk vid ombyggnationer och eftermontering. Fungerar även med lätt skadade gängor och mindre grader på gängstången.
  Mer info
  2 Varianter
 • Buntband svarta, a-collection
  Buntband svarta, a-collection
  Buntband för organisering av kablar, lätta infästningar och najning. Svarta band har viss UV-beständighet vilket gör att de klarar att exponeras för solljus under längre tid än naturella. Öppnad påse bör förbrukas snarast pga att uttorkning försämrar bandens elasticitet. Halogenfria, brännbarhetsklass UL94 V2.
  Mer info
  14 Varianter
 • Plugg TP
  Plugg TP
  Sortiment av färgkodade pluggar för de flesta installationer. Använd ej skruv med borr- eller spånbrytande spets För de flesta installationer där tvärkrafter dominerar. Lämplig för betong, sten,lättbetong, lättklinker, ihåliga block, ihåliga tegelstenar, fast tegel och gipsskivor
  Mer info
  11 Varianter
 • Buntband naturell, a-collection
  Buntband naturell, a-collection
  Buntband för organisering av kablar, lätta infästningar och najning. Svarta band har viss UV-beständighet vilket gör att de klarar att exponeras för solljus under längre tid än naturella. Öppnad påse bör förbrukas snarast pga att uttorkning försämrar bandens elasticitet. Halogenfria, brännbarhetsklass UL94 V2.
  Mer info
  14 Varianter
 • Buntbandsfäste ESD
  Buntbandsfäste ESD
  Snabb metod för att fästa kabel på betong m.m. Förborra ett Ø6 mm hål och tryck sedan in fästet. Det behövs ingen plugg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Skruvklammer TCS-C3 SECOR
  Skruvklammer TCS-C3 SECOR
  Skruvclips för runda kablar, PH2. Lämplig för montering direkt i dubbelgips, trä, träfibermatrl och lättbetong med skruvplugg. Kan även monteras direkt i hårda material typ betong i ett förborrat 4,0mm hål. Klarar en miljö typ C3 (utomhus)..
  Mer info
  11 Varianter
 • Spikklammer TC för rund ledning
  Spikklammer TC för rund ledning
  Clips typ TC med elförzinkad härdad stålspik för förläggning av runda kablar.
  Mer info
  33 Varianter
 • Rörfäste AKS
  Rörfäste AKS
  Snabb metod för att fästa kabel på betong m.m. Förborra ett Ø6 mm hål och tryck sedan in fästet. Det behövs ingen plugg.
  Mer info
  6 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.