Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kabelskydd på stolpe och vägg

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta elnätsmaterial till dina uppdrag. Här finner du kabelskåp och tillbehör för säker, smidig och professionell installation. I ditt jobb vill kunderna att arbetet går snabbt, strömtillförsel är vitala delar i vårt samhälle. Elnätet är som en räls där vi fraktar nödvändig el till hushåll och verksamheter. För ett säkert och stabilt elnät behöver du olika typer av elnätsmaterial. Du finner produkter för jordning och åskskydd, skarvhylsor och gatubelysningsskåp och flera andra typer. Vi har produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av elnätsmaterial och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 20

 • Kabelskydd klammer med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd klammer med ytbehandling i Magnelis
  Klammer till kabelskydd med ovala hål. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt noridska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kabelskydd med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd med ytbehandling i Magnelis
  Robusta kabelskydd försedda med centrumhål som förenklar monteringen. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kabelskydd KS
  Kabelskydd KS
  Kabelskydd, utan bakstycke. För att skydda kablar på t.ex. vägg eller stolp. U-formade. Av 1 mm plåt.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kabelskydd avslut med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd avslut med ytbehandling i Magnelis
  Robust avslut som klamras utanpå de raka skydden vilket förenklar monteringen. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  7 Varianter
 • Kabelskydd böj med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd böj med ytbehandling i Magnelis
  Robust böj för kabelskydd som klamras utanpå de raka skydden vilket förenklar monteringen. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  5 Varianter
 • Klammer till kabelskyddstillbehör
  Klammer till kabelskyddstillbehör
  Klammer speciellt framtagen för våra böjar, avslut och t-kors med ovala hål för att underlätta monteringen! . Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer! En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och sist men inte minst – en väsentligt mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  4 Varianter
 • Klammer KL för kabelskydd KS
  Klammer KL för kabelskydd KS
  Klammer för motsvarande storlek av kabelskydd KS.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kabelskydd flexibelt
  Kabelskydd flexibelt
  Ett flexibelt kabelskydd som går böja i längdriktningen upp till 180°.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kabelskydd fot med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd fot med ytbehandling i Magnelis
  Robust kabelskyddsfot för bl.a golvgenomföringar som monteras utanpå de raka skydden vilket förenklar monteringen. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och smindre påverkan på miljön.
  Mer info
  5 Varianter
 • Enkelklammer för kabelskydssplåt, med ytbehandling i Magnelis
  Enkelklammer för kabelskydssplåt, med ytbehandling i Magnelis
  Klammer till kabelskydd med ovala hål. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt noridska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kabelskydd AKK
  Kabelskydd AKK
  Kabelskydd i plåt. Levereras i längder om 1,7 m. Med fram- och bakstycke. Av varmförzinkad plåt, 0,7 mm (utom typ AKK-112 som är tillverkad av 1.5 mm).
  Mer info
  7 Varianter
 • Kabelskydd VS
  Kabelskydd VS
  Skydd för montering på vägg för uppkommande jordkabel till väggmonterat mätarskåp. Tillverkat av slagfast ASA-plast. Klarar slagprov ner till -10° 10kg med sfär.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelskydd T-kors med ytbehandling i Magnelis
  Kabelskydd T-kors med ytbehandling i Magnelis
  Robust T-kors för kabelskydd som klamras utanpå de raka skydden vilket förenklar monteringen. Alla kabelskyddsdetaljer är ytbehandlade med Magnelis som har överlägset korrisivitetsskydd, anpassade för vårt nordiska klimat, även i marina miljöer. En unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämnare och finare ytstruktur och mindre påverkan på miljön.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kabelskyddsplåt U-formad
  Kabelskyddsplåt U-formad
  U-format kabelskydd. Tillverkad av 1 mm varmförzinkad plåt. Längd 1,7 m.
  Kabelskydd som passar utmärkt för att skydda kablar från åverkan på exempelvis fasader eller stolpar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Klammer AKS
  Klammer AKS
  Avståndsklammer för kabelskydd AKK. Varmförzinkade 150 mm. Elförzinkad skruv.
  Mer info
  6 Varianter
 • Klammer AKÖ
  Klammer AKÖ
  Klammer för kabelskydd AKK vid väggmontage. Varmförzinkade
  Mer info
  6 Varianter
 • Kabelränna AKK
  Kabelränna AKK
  Användning för hög och lågspänningskabel på stolpe. Levereras i längder om 1,7 m. med fram och bakstycke. Tillverkad av 1,0 mm plåt.
  Mer info
  8 Varianter
 • Nedledningsskydd 25 mm för skydd av jordkabel
  Nedledningsskydd 25 mm för skydd av jordkabel
  Nedledningsskydd monteras på husvägg för skydd av jordkabel som skall kopplas in i utvändigt mätarskåp. Utformat som en U-profil. Plastmaterial med extra UV-stabilitet, övermålningsbar för anpassning till färg på husvägg. Fäst med exempelvis självborrande skruv.
  Mer info
  1 Variant
 • Avståndsklämma AKS/L för kabelränna AKK
  Avståndsklämma AKS/L för kabelränna AKK
  Avståndsklämma (klämma och "T-skruv") för motsvarande storlek av kabelränna AKK. Längd på "T-skruv" 153 mm. Skruv medföljer alltid. Mutter bara på AKS/L112, övriga är gängade i godset.
  Mer info
  8 Varianter
 • Klammer AKÖ för kabelränna AKK
  Klammer AKÖ för kabelränna AKK
  Klammer för motsvarande storlek av kabelränna AKK.
  Mer info
  8 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.