Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

23 Kapslat materiel

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmateriel för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Vi lagerför produkter från flertalet kända leverantörer. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt installationsmateriel du behöver under ett och samma tak. Bra material är grunden i ett väl utfört arbete. Utforska vårt breda utbud av installationsmateriel och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 109

 • Spridningsplint EKS
  Spridningsplint EKS
  Avsedda för montage på normskena. Beröringsskydd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Serviscentraler SDCS
  Serviscentraler SDCS
  Förmonterad serviscentral för transformatormätning. Inklusive samtliga komponenter som krävs för att kunna ansluta serviskabel och montera strömtransformatorer, kortslutningsplint och mätare. Fundament görs som tillval utifrån var uppställning skall ske. Kapslingarna är testade enligt SS-EN 61439-5 och uppfyller kraven för arktiskt klimat. Tillhör kapslingsklass IP34D. Elkopplare och brytare uppfyller kapslingsklass IP2X enligt SS-EN 60529. Anpassade för TN-C-S.
  Mer info
  3 Varianter
 • Säkringsbrytare Easy Line XLP
  Säkringsbrytare Easy Line XLP
  Med handberoende manöver.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kopplingsinsats KACL 470
  Kopplingsinsats KACL 470
  Anslutningsklämmaor för anslutning av AL-ledare till kopplingsplint KKP416 och KKP435L.
  Mer info
  1 Variant
 • Serviscentral CDCS 63 M
  Serviscentral CDCS 63 M
  Kapslingen har integrerat fundament för uppställning på golv inomhus eller i mark utomhus. Ingående komponenter: mätartavla för 63 A, anslutningsklämmor för anslutning av serviskabel och utgående kabel samt abonnentlås och nyckel. Huvudbrytare märkström 63 A. Kapslingarna är testade enligt SS-EN 60439-5 och uppfyller kraven för arktiskt klimat. Tillhör kapslingsklass IP34D.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängsäkringslåda Lättmetall
  Gängsäkringslåda Lättmetall
  Säkringslådor finns med eller utan sidoflänsar. Säkringselementen och nollplint är monterade på en insatsplåt. Plåten är försedd med slits eller nyckelhål och uttagbar, för underlättande av montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Distributionsblock / Fördelningsplintar EKB
  Distributionsblock / Fördelningsplintar EKB
  För koppar- och aluminiumkabel. Kompakta distributionsblock för spridning och fördelning av både inkommande och utgående ledare i elcentraler, kopplingsutrustningar, ställverk mm. Varje typ av block kan anslutas till en större inkommande ledare och kan sedan fördelas till ett flertal utgånde ledare med lägre area. Både inkommande och utgående ledare kan vara av Cu eller Al. Distributionsblocken sparar monteringstid samt material vid byggnation av fördelningar och kan i många fall ersätta ett normalt skensystem. Distributionsblocken är avsedda för montage på DIN-skena samt för fastskruvning på montageplåt. 3- och 4-poliga fördelningar kan enkelt komponeras med hjälp av flera block av samma eller olika modeller.
  Halogenfria och självslocknande enligt PA66, UL94-V0
  Uppfyller EN 60974-7-1 samt UL1059.
  Mer info
  12 Varianter
 • Snabbkopplingsplint ECT
  Snabbkopplingsplint ECT
  De kompakta ECT-plintarna är anpassade för installation i alla typer av elcentraler, apparatskåp och styrutrustningar för lägenhet, villa, fastighet och industri. Av Nylon 66, halogenfritt och självslocknande enligt UL94 V-0. Två skruvanslutningar per block, upp till 25 mm² och 14 snabbanslutningar, upp till 6 mm² med EK ( FK 4 mm² och RK, MK med ändhylsa 4 mm² ).
  Mer info
  10 Varianter
 • Gruppcentral GIII GPK
  Gruppcentral GIII GPK
  3-pol säkrade grupper. Utförda med frånskiljbar nollskena och fast skyddsledarskena.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kapslingar för DIN apparater Lättmetall
  Kapslingar för DIN apparater Lättmetall
  Kapslingar i slagtålig och korrisionssäker, gjuten lättmetall.
  Levereras komplett med DIN-skena, beröringsskydd samt noll- och jordanslutning.
  Flänsöppningen är FL13.
  Kapslingsklass IP65
  Mer info
  3 Varianter
 • Lastbrytare GPK
  Lastbrytare GPK
  3-polig lastbrytare utförd med frontmanöverering. De uppfyller fordringarna enligt IEC 947-3. Lastbrytarna har momenten till- och frånslagning. Levereras som standard med isolerad, icke frånskiljbar nollplint. Lastbrytarna är i frånslaget läge, låsbara med hänglås.
  * = Exklusive manöverhandtag
  Mer info
  4 Varianter
 • Gruppcentral GII GPK
  Gruppcentral GII GPK
  3-pol säkrade grupper. Utförda med frånskiljbar nollskena och fast skyddsledarskena.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fördelningslådor HPK
  Fördelningslådor HPK
  Fördelningslådor HFU används för 12 eller 20mm skenor av rundkoppar eller kopplingsinsats och mjuka ledare.
  Mer info
  8 Varianter
 • Anslutningslådor GPK
  Anslutningslådor GPK
  Avsedda för anslutning av inkommande kablar till kapslade centraler. Anslutningslådan är utformad med den ena flänsöppningen öppen då locket avtages. Detta medger en förenklad anslutning av kablar, som kan läggas in framifrån i lådan med monterad kabelfläns, utan att behöva trädas genom flänsöppningen. Kan förses med kopplingsinsats.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gängsäkringar - 3 pol HPK
  Gängsäkringar - 3 pol HPK
  3-pol säkringar, märkspänning 500 V. Gängsäkringslådorna levereras med fast 4/5-ledar nollplint och användes som säkring för huvudledning, Huvudsäkring för central eller säkring för gruppledning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutningslådor HPK
  Anslutningslådor HPK
  Anslutningslådor HAL används i kombination med kopplingsinsats för skarvning av grövre kablar som skall kopplas till matningsenhet. Nedre gavel är delbar vilket möjliggör montage av kabel med påsatt jordkabelfläns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Serviscentral CDCS 16015
  Serviscentral CDCS 16015
  Förmonterad serviscentral för transformatormätning. Inklusive komponenter som krävs för att kunna ansluta serviskabel och montera strömtransformatorer, kortslutningsplint och mätare. Integrerat fundament för uppställning inom- eller utomhus. Huvudbrytare märkström 125 A. Testade enligt SS-EN 61439-5, uppfyller kraven för arktiskt klimat. Elkopplare och brytare uppfyller kapslingsklass IP2X enligt SS-EN 60529. Abonnentlås till ovandel och DIN-lås till underdel ingår. Anpassade för TN-C-S. Passande säkring NH 00. Skenstorlek på trafosats 30x10mm
  Mer info
  1 Variant
 • Knivsäkringar - 3 pol HPK
  Knivsäkringar - 3 pol HPK
  Knivsäkringar HKSB är utrustade med ramklämmor. Al-ledare kan anslutas genom byte av kopplingsklämmor. Delbara gavlar i över- och undersida på storlekar från 160A.
  Mer info
  3 Varianter
 • Serviscentral CDCS 25 M
  Serviscentral CDCS 25 M
  Kapslingen har integrerat fundament för uppställning på golv inomhus eller i mark utomhus. Ingående komponenter: mätartavla för 25 A, anslutningsklämmor för anslutning av serviskabel och utgående kabel samt abonnentlås och nyckel. Huvudbrytare märkström 25 A. Kapslingarna är testade enligt SS-EN 60439-5 och uppfyller kraven för arktiskt klimat. Tillhör kapslingsklass IP34D.
  Mer info
  1 Variant
 • Serviscentraler CDCS 6320/2520
  Serviscentraler CDCS 6320/2520
  Förmonterade serviscentraler för direktmätning. Samtliga komponenter för att ansluta serviskabel samt en utgående kabel finns på plats. I centralerna finns utrymme för max 6 utgående grupper av typ SLD 000. Kapslingarna, CDC420, är testade enligt SS-EN 60439-5 och uppfyller kraven för arktiskt klimat. Kapslingsklass, IP34D. Med integrerat fundament för uppställning inom- eller utomhus. Abonnentlås (trekant) till ovandel, DIN 3-lås till underdel samt nyckel till respektive lås ingår. Skyddsform, elkopplare och brytare, IP2X enligt IEC 60529.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.