Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

21 Normkomponenter

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta installationsmateriel för alla dina jobb inom el. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Vi lagerför produkter från flertalet kända leverantörer. Här finner du vägguttag, kabelstegar och tillbehör för enkel installation. Smarta vägguttag, strömställare och dimmers från flertalet stora leverantörer. Moderna produkter för moderna lösningar. Allt installationsmateriel du behöver under ett och samma tak. Bra material är grunden i ett väl utfört arbete. Utforska vårt breda utbud av installationsmateriel och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 683

  • Dvärgbrytare 1-pol typ C, 6kA, Quick Connect
    Dvärgbrytare 1-pol typ C, 6kA, Quick Connect
    För pålitligt skydd av kablar och ledningar mot överlast och kortslutning. Dvärgbrytarna finns med B och C-karakteristik. Snabbanslutningstekniken sparar mycket i installationstid. Med "QuickConnect" kan ledaren (EK/FK) tryckas direkt in i anslutningen. Vid montage med mångtrådig ledare (MK) och vid demontering trycker man in knappen och anslutningen öppnas varpå ledaren trycks i/dras ur. Utbyte av en komponent på DIN-skenan möjligt att utföra utan att andra än den aktuella produkten berörs."
    Mer info
    10 Varianter
  • Huvudbrytare 40-63A HAS
    Huvudbrytare 40-63A HAS
    Huvudbrytare i modulutförande kan monteras i alla normkapslingar och skåp. Lastbrytare med oberoende handmanöver och synligt brytställe. Brytarna monteras på DIN-skena.
    Mer info
    2 Varianter
  • Jordfelsbrytare 4-poliga typ A, 25-63A
    Jordfelsbrytare 4-poliga typ A, 25-63A
    Jordfelsbrytare används som person- eller anläggningsskydd vid överledning till jord som är större än 30mA eller 300mA. 30 mA för personskydd och 300 mA till anläggningsskydd. Alla jordfelsbrytarna är stötströmssäkra, vilket innebär att de är skyddade mot onödiga frånkopplingar på elnätet p g a transienter eller vad vi kallar spikar. Alla jordfelsbrytare typ A är likströmspulskänsliga och kan alltså bryta huvudkretsen vid andra felströmmar än sinusformade. Jordfelsbrytarna är försedda med ett transparent skyddslock för märkning. Mjukledare kan anslutas under fasskena med skruvanslutning. Jordfelsbrytarens funktion skall regelbundet kontrolleras var 6:e månad med testknappen som finns på varje jordfelsbrytare. Lägsta temperatur -25ºC. Jordfelsbrytaren är enligt standard EN 61008. Ledare kan anslutas från över- eller undersida.
    Mer info
    6 Varianter
  • Dvärgbrytare 3-pol typ C, 6kA, Quick Connect
    Dvärgbrytare 3-pol typ C, 6kA, Quick Connect
    För pålitligt skydd av kablar och ledningar mot överlast och kortslutning. Dvärgbrytarna finns med B och C-karakteristik. Snabbanslutningstekniken sparar mycket i installationstid. Med "QuickConnect" kan ledaren (EK/FK) tryckas direkt in i anslutningen. Vid montage med mångtrådig ledare (MK) och vid demontering trycker man in knappen och anslutningen öppnas varpå ledaren trycks i/dras ur. Utbyte av en komponent på DIN-skenan möjligt att utföra utan att andra än den aktuella produkten berörs.
    Mer info
    10 Varianter
  • Ändskydd till fasskena, Hager
    Ändskydd till fasskena, Hager
    Ändskydd för Hager fasskenor
    Mer info
    3 Varianter
  • Fasskena 3-polig, KDN
    Fasskena 3-polig, KDN
    Passar både QuickConnect automaterna och dem med skruvanslutning. Passar både dvärgbrytare, jordfelsbrytare och överspänningsskydd.
    Fasskenan ska klippas, ej sågas och skall förses med ändstycke
    Mer info
    8 Varianter
  • Dvärgbrytare 3 pol typ C 6kA
    Dvärgbrytare 3 pol typ C 6kA
    Dvärgbrytare HAGER uppfyller kravet säker frånskiljning om dom kompletteras med avsett låsdon.
    Mer info
    15 Varianter
  • Dvärgbrytare 1 pol typ C 6kA
    Dvärgbrytare 1 pol typ C 6kA
    Dvärgbrytare på en modul med C-karakteristik, 6 kA brytförmåga, 1-polig. För pålitligt skydd av kablar och ledningar mot överlast och kortslutning används 1-3 poliga dvärgbrytare från
    Hager. Dvärgbrytarna finns med B, och C-karakteristik och väljs efter användningsområde. Tillbehör som hjälpkontakter, signalkontakter, shuntutlösare och underspänningsutlösare monteras utan verktyg på dvärgbrytaren.
    Mer info
    15 Varianter
  • Jordfelsbrytare 4-poliga  typ A Quick Connect
    Jordfelsbrytare 4-poliga typ A Quick Connect
    Jordfelsbrytare typ A. 4-polig med 30mA felström med QuickConnect. Med snabb anslutningstekniken "QuickConnect" kan fasskenan tryckas in efter att övriga kablar är installerade. Skruven på jordfelsbrytaren påverkar bara hissklämman och inte fasskenan vilket innebär att man enkelt kan lägga in ledningar till nästa rad innan man ansluter fasskenan. Om utbyte av en komponent på DIN-skenan blir nödvändig är detta möjligt att utföra, bara den aktuella produkten berörs. Alla jordfelsbrytarna är stötströmssäkra, vilket innebär att de är skyddade mot onödiga frånkopplingar på elnätet p g a transienter eller vad vi kallar spikar. Alla jordfelsbrytare typ A är likströmspulskänsliga och kan alltså bryta huvudkretsen vid andra felströmmar än sinusformade. Jordfelsbrytarna är försedda med ett transparent skyddslock för märkning. Mjukledare kan anslutas under fasskena med skruvanslutning. Fasskenan tryckes bara in och du behöver aldrig efterdras. OBS Hagers fasskena KDNxxx måste användas. Jordfelsbrytarens funktion skall regelbundet kontrolleras var 6:e månad med testknappen som finns på varje jordfelsbrytare. Lägsta temperatur -25ºC.
    Mer info
    3 Varianter
  • Överkopplingsbygel 125mm
    Överkopplingsbygel 125mm
    Överkopplingsbygel för sammankoppling mellan rader i normcentraler med radavstånd 125mm. Passar till centraler Vektor (VE) , Golf (VF), Gamma (GD) och Volta (VU) samt till FW-skåpen.
    Mer info
    1 Variant
  • Dvärgbrytare 1 pol typ C 10kA
    Dvärgbrytare 1 pol typ C 10kA
    Dvärgbrytare 10kA lämpar sig perfekt för industri- och bostadsapplikationer. Den klarar att skydda anläggningen mot kortslutningsströmmar upp till 10kA. Den är utrustad med en fastsättningsbygel som gör det möjligt att ta bort eller montera en dvärgbrytare även när fasskenan är fastmonterad och är kompatibel med alla GARO fasskenor för dvärgbrytare.
    Mer info
    14 Varianter
  • Personskyddsautomat 6kA typ A, Karakteristik C, Hager
    Personskyddsautomat 6kA typ A, Karakteristik C, Hager
    Perskonskyddsautomat typ A, Karakteristik C med skruvanslutning
    En personskyddsautomat är ett jordfelsskydd med inbyggt överströmsskydd
    som finns i en dvärgbrytare, vilket sparar plats och ger användaren en lättare överskådlighet.
    Personskyddsautomaten är enligt standard EN 61009-1.
    Matande ledare kan anslutas från över- eller undersida.
    Om utbyte av en komponent på DIN-skenan blir nödvändig är detta möjligt att utföra utan att andra än den aktuella produkten berörs.
    Den platsbesparande (2 moduler) personskyddsautomaten används med fördel till person- och kortslutningsskydd av 1-fas uttagsgrupper.
    Fasskeneanslutningen ger möjlighet att ansluta fler personskyddsautomater på samma DIN-skena.
    Mer info
    5 Varianter
  • Huvudbrytare Resi9
    Huvudbrytare Resi9
    Huvudbrytare i 3 pol utförande med vred. Används som inkommande huvudbrytare i normcentraler
    Mer info
    3 Varianter
  • Dvärgbrytare Resi9 1-pol 6kA
    Dvärgbrytare Resi9 1-pol 6kA
    Dvärgbrytare Resi9 för bostadsinstallationer och små kommersiella byggnader. C-kurva: tillåter kortvariga högre strömstötar. För skydd av belysning- och värmekretsar och mindre motorer.
    Mer info
    6 Varianter
  • Dvärgbrytare 1 pol typ C 10kA
    Dvärgbrytare 1 pol typ C 10kA
    10 kA Automatsäkringarna finns med B, C och D – karakteristik, väljs efter användningsområde. Tillbehör som hjälpkontakter, signalkontakter, shuntutlösare och underspänningsutlösare monteras utan verktyg på automatsäkringen. DIN-skenefästes avancerad fastsättningsmekanism gör att du enkelt kan koppla loss produkter från DIN-skenan.
    • Hög skyddsklass – alla ledande delar är petsäkra
    • Enkel demontering från fasskenan – med nya DIN skeneklips, en upptill och en nertill.
    • Ren och enkel märkning – ett transparent skyddslock för märkfält
    Mer info
    15 Varianter
  • Jordfelsbrytare Resi9 typ A
    Jordfelsbrytare Resi9 typ A
    Jordfelsbrytare för personskydd 30 mA A klass, märkspänning 400V A
    Mer info
    3 Varianter
  • Skyddskappa för gaffel fasskena
    Skyddskappa för gaffel fasskena
    Beröringsskydd för utstickande fasskena. Fem moduler per längd.
    Mer info
    1 Variant
  • Dvärgbrytare 3 pol typ C 10kA
    Dvärgbrytare 3 pol typ C 10kA
    10 kA Automatsäkringarna finns med B, C och D – karakteristik, väljs efter användningsområde. Tillbehör som hjälpkontakter, signalkontakter, shuntutlösare och underspänningsutlösare monteras utan verktyg på automatsäkringen. DIN-skenefästes avancerad fastsättningsmekanism gör att du enkelt kan koppla loss produkter från DIN-skenan.
    • Hög skyddsklass – alla ledande delar är petsäkra
    • Enkel demontering från fasskenan – med nya DIN skeneklips, en upptill och en nertill.
    • Ren och enkel märkning – ett transparent skyddslock för märkfält
    Mer info
    15 Varianter
  • Strömställare, SBN, Hager
    Strömställare, SBN, Hager
    Strömställare med olika poltal och strömstyrka, se tabell nedan.
    Mer info
    18 Varianter
  • Dvärgbrytare iC60H 3-poliga 10kA C
    Dvärgbrytare iC60H 3-poliga 10kA C
    Användningsområden: för Kontor, skolor, kommersiella och industriella installationer .C-kurva: för skydd av belysnings- och värmekretsar, samt motorer och större grupper av glödlampor eller lysrör. Märkspänning: 230/400 V AC Brytförmåga: enligt EN 60898: 10 kA
    Mer info
    15 Varianter
  • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.