Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

82 LED-ljuskällor

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 168

 • LED Normallampor CorePro LEDbulb, Philips
  LED Normallampor CorePro LEDbulb, Philips
  CorePro LEDbulbs kan användas i befintliga armaturer med E27- eller B22-socklar och är avsedda som ersättning för traditionella glödlampor. De ger stora energibesparingar och minimerar underhållskostnaderna.
  Mer info
  23 Varianter
 • LED Normallampor Dimtone MASTER LEDbulb, Philips
  LED Normallampor Dimtone MASTER LEDbulb, Philips
  MASTER LEDlamps DimTone är energieffektiva och hållbara LED-ljuskällor med ett varmt ljus som blir allt varmare vid dimring, precis som halogenlampor och vanliga glödlampor.
  Mer info
  7 Varianter
 • LED Lysrör Corepro LEDtube, Philips
  LED Lysrör Corepro LEDtube, Philips
  CorePro är en prisvärd LED-lösning lämplig för ersättning av T8-lysrör. Produkten ger en naturlig belysningseffekt i allmänbelysning och de omedelbara energibesparingar gör den till ett mycket miljövänligt val. Levereras med skyddständare som monteras i armaturens hållare för glimtändare.
  Mer info
  10 Varianter
 • Ledlysrör SubstiTUBE T8 Advanced Universal, Osram
  Ledlysrör SubstiTUBE T8 Advanced Universal, Osram
  OSRAM SUBSTITUBE T8 ADVANCED UNIVERSAL ersätter traditionella T8-lysrör i existerande installationer med konventionella eller elektroniska don. ULTRA OUTPUT är LED-lysröret med högt ljusutbyte. Utseende och känsla som ett vanligt lysrör tack vare glashöljet. Instant-on ljus, lämpar sig därför utmärkt tillsammans med sensorteknologi. Optimalt splitterskydd tack vare speciell PET-beläggning. Passar perfekt i korridorer, trapphus och industrier. Snabbt och enkelt byte, tändare medföljer.
  Mer info
  13 Varianter
 • LED Lysrör Master, Philips
  LED Lysrör Master, Philips
  Philips MASTER LEDtube integrerar en LED-ljuskälla i de konventionella lysrörskonstruktionerna. Det är en unik design som ger ett harmoniskt visuellt intryck som inte går att skilja från vanlig lysrörsbelysning. Produkten är perfekt vid uppgradering av lampor i allmänbelysning. Även tillgänglig med roterbara ändar för att rotera ljuset dit det behövs.
  Mer info
  6 Varianter
 • LED Spot MASTER LEDspot LV Dimtone GU5.3, Philips
  LED Spot MASTER LEDspot LV Dimtone GU5.3, Philips
  MASTER LEDspot DimTone ger ett varmt ljus och växlar till ännu varmare färg vid ljusreglering, precis som halogenlampor och vanliga glödlampor. Samtidigt har den LED-teknikens fördelar och sparar därmed energi, minskar underhållskostnaderna och ökar livslängden. Den ger extra varmt ljus och behaglig ljusmiljö vid låg ljusstyrka och är därmed perfekt för hotell, restauranger, barer, toaletter och foajéer, där det ställs höga krav på ljuskomforten. DimTone-funktionen gör att ljuset övergår från vanligt varmvitt till extra varmvitt ljus vid neddimring. Det påminner om funktionen hos halogenlampor och vanliga glödlampor. Dimningen innebär dessutom ännu större effektivitet och energibesparingar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ledlampa Parathom Pro MR16, Osram
  Ledlampa Parathom Pro MR16, Osram
  OSRAM PARATHOM MR16 LED-ljuskälla i helglas med GU5,3 sockel. Snabb tändning – 100 % ljus direkt. Högkvalitativt ljus tack vare god färgåtergivning och enkeloptik. Samma storlek och utseende som en vanlig halogenspot. Passar perfekt som accentbelysning i hotell- och restaurangmiljöer, bostadsinteriörer och butiker.
  Mer info
  21 Varianter
 • LED Kronlampor MASTER Dimtone, Philips
  LED Kronlampor MASTER Dimtone, Philips
  MASTER Dimtone ger ljuseffekter som påminner om levande ljus och passar perfekt för allmänbelysning och dekorativ belysning inom hotell- och restaurangbranschen och i hemmiljö. Philips reglerbara MASTER LEDluster har flera fördelar och kan enkelt användas för att skapa rätt atmosfär. Färgtemperaturen faller vid neddimring vilket efterliknar glödlampans egenskaper. De klara glaslamporna monteras synligt i ljuskronor, väggkandelabrar och moderna armaturer och passar alla befintliga armaturer med E14-fattning. Vi har inspirerats av ljuskronetillverkarna och lagt fokus på att göra ljuskronan eller armaturen ännu vackrare – inte bara när den är tänd utan även när den är släckt. Lamporna har en klassisk, elegant framtoning och en unik, iögonfallande linsutformning. De genererar ett vackert, dynamiskt varmt ljus och minskar både energi- och underhållskostnaderna drastiskt. De genererar ett vackert, dynamiskt varmt ljus och minskar både energi- och underhållskostnaderna drastiskt. Typ BA38 har avsmalnande vriden topp och B38 har avsmalnande rak topp. Övriga typer traditionell kronljusform.
  Mer info
  5 Varianter
 • LED Kronlampor CorePro LEDcandle, Philips
  LED Kronlampor CorePro LEDcandle, Philips
  CorePro LEDcandle är en frostad lampa avsedd för ersättning av glödlampor. Lampan passar i armaturer med E14-hållare och tar sig särskilt väl ut i ljuskronor: vacker. LED-belysning med stora enerigbesparingar och låga underhållskostnader.
  Mer info
  3 Varianter
 • Parathom Classic A, Osram
  Parathom Classic A, Osram
  OSRAM PARATHOM LED-ljuskälla med klassisk glödlampsform. Snabb tändning – 100 % ljus direkt. Ersätter enkelt traditionella ljuskällor tack vare kompakt design. Hög färgkonsistens, låg energiförbrukning och mycket lång livslängd. Idealisk för applikationer i hemmet och allmänbelysning.
  Mer info
  4 Varianter
 • LEDlampa PLC Corepro, Philips
  LEDlampa PLC Corepro, Philips
  CorePro LED PLC-lamporna är enkla att installera och tack vare den liknande PLC-formen krävs inga modifikationer, utan lamporna passar utmärkt i befintliga armaturer. Produktserien består av utföranden med både 2 och 4 stift (EM respektive HF). 2-stiftslampan är kompatibel med alla elektromagnetiska driftdon, medan utförandet med 4 stift fungerar tillsammans med högfrekvensdon. En enkel retrofit lösning för ersättning av PLC-ljuskälla om 18 och 26 W.
  Tillverkad i okrossbar plast istället för glas.
  100 % ljus direkt.
  Inget flimmer eller stroboskopeffekt.
  Mer info
  12 Varianter
 • Ledlysrör Master LEDtube HF T5, Philips
  Ledlysrör Master LEDtube HF T5, Philips
  Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 integrerar en LED-ljuskälla i den traditionella lysrörsdesignen.Ersättningsalternativ till befintliga T5-ljuskällor i HF-driftdonsinstallationer.
  Det krävs inga kablar eller krångliga drivers vid ersättning, InstantFit-lösning passar med elektroniska HF-driftdon. Ofarligt att vidröra en motsatta gaveln när lysröret installeras.
  Det inbyggda driftdonet är dessutom ordentligt isolerat från alla delar som vidrörs vid installation.
  Mer info
  9 Varianter
 • LED Klotlampor CorePro LEDluster, Philips
  LED Klotlampor CorePro LEDluster, Philips
  Den prisvärda LED-lösningen CorePro LEDcandle är en frostad lampa avsedd för ersättning av glödlampor. Lampan passar i armaturer med E27- och E14-sockel och tar sig särskilt väl ut i ljuskronor: vacker. LED-belysning med stora enerigbesparingar och låga underhållskostnader.
  Mer info
  6 Varianter
 • Ledlampa Parathom Pro Par16, Osram
  Ledlampa Parathom Pro Par16, Osram
  OSRAM PARATHOM PAR16 LED-ljuskälla i helglas med GU10 sockel. Snabb tändning – 100 % ljus direkt. Högkvalitativt ljus tack vare god färgåtergivning och enkeloptik. Samma storlek och utseende som en vanlig halogenspot. Passar perfekt som accentbelysning i hotell- och restaurangmiljöer, bostadsinteriörer och butiker.
  Mer info
  33 Varianter
 • Ledlampa Parathom MR11, Osram
  Ledlampa Parathom MR11, Osram
  OSRAM PARATHOM MR11 LED-ljuskälla med GU4 sockel. Snabb tändning – 100% ljus direkt. Enkelt lampbyte tack vare kompakt design. Livslängd upp till 15 000 timmar. Passar perfekt som accentbelysning i hotell- och restaurangmiljöer, bostadsinteriörer och butiker.
  Mer info
  6 Varianter
 • Ledlampa Master LEDspot VLE DT GU10, Philips
  Ledlampa Master LEDspot VLE DT GU10, Philips
  Med sitt varma, halogenliknande accentljus är MASTER LEDspot MV idealisk för
  spotbelysning i bostäder och inom hotell- och restaurangbranschen. Tack vare dess höga
  CRI-värde skapas naturligare färger och en mysig och behaglig belysning. Den framhäver
  även skyltningsvaror i butiker. Denna LEDspot har glasspotsens välbekanta utseende och
  känsla i kombination med LED-teknik med hög prestanda. Ljusregleringsfunktionen gör det
  möjligt att skapa önskad atmosfär och den fungerar med en mängd olika dimringsenheter.
  Mer info
  11 Varianter
 • Ledlampa Parathom Motion Sensor Pin, Osram
  Ledlampa Parathom Motion Sensor Pin, Osram
  OSRAM PARATHOM LED-ljuskälla med G9 sockel är LED-alternativet för halogenljuskällor. Idealisk för dekorativa och fribrinnande applikationer. Stämningsfull accentbelysning i hela hemmet, affärer, restauranger och hotell. Livslängd upp till 25 000 timmar.
  Mer info
  6 Varianter
 • LED Päron, Philips
  LED Päron, Philips
  T25 LED-lampan har utformats särskilt för att ersätta befintliga halogen- och glödlampor.
  Den kan användas i kylskåp eller spisfläktar med liten sockel.
  Den här LED-lampan kan inte användas i ugnar eftersom den inte är värmetålig.
  Mer info
  1 Variant
 • Ledlampa Parathom Norm B22d, Osram
  Ledlampa Parathom Norm B22d, Osram
  OSRAM PARATHOM LED-ljuskälla i helglas med klassisk glödlampsform och B22d sockel. Utseende och känsla som en vanlig glödlampa. Snabb tändning – 100 % ljus direkt. Livslängd upp till 15 000 timmar. Perfekt för dekorativa installationer, applikationer i hemmet och allmänbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Ledljuskälla DULUX D, Osram
  Ledljuskälla DULUX D, Osram
  OSRAM DULUX D LED med roterbar G24D-sockel ersätter traditionella kompaktlysrör. Energibesparing på upp till 62 %. För drift med konventionellt drivdon. 100 % ljus direkt, ingen uppvärmningstid. Snabbt, enkelt byte utan omkopplingar.
  Mer info
  6 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.