Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tak- och väggarmaturer LED

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 185

 • Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Enkel och stilren design gör vår populära Cube till en tidlös favorit som lyser upp din fasad och ger ett välkomnande intryck. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Cylinderformad fasadarmatur för väggmontage IP65. Finns med nedåtljus samt upp- och nedåt. Ljuskällor ingår LED 4,5W.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Användningsområde:
  Elegant armatur avsedd för allmän fasadbelysning och husnummerskylt.
  Utförande:
  Antracitfärgad stomme i gjuten aluminium med kupa i polykarbonat.
  Kan förses med skiva för husnummer eller annan information. Armaturen levereras förinställd på 9W (790lm) men kan enkelt ändras till 13W (1080lm) eller 18W (1450lm) för mer ljus.
  Montage:
  Avsedd för montage på vägg med minst 25 mm luftspalt till takfot eller annat överhäng. Rekommenderad installationshöjd är 1,8-4 meter.
  Skruvhål c-c 74 mm. Kabelinföring bakifrån eller uppifrån. Dubbla tätningsnipplar för vardera monteringsalternativet för max 14,5 mm kabeldiameter.
  Anslutning:
  Fempolig snabbplint med dubbla anslutningar för max 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000
  LED: 2000 LED 50/60Hz 230V (2000 lm)
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur i aluminium.

  MATERIAL
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Aero LED, SG-armaturen
  Väggarmatur Aero LED, SG-armaturen
  Dess låga profil gör att den passar i offentlig som privat miljö. Armaturens höga IP-klass tillåter den att även monteras som uppljus, vilket skapar fler möjligheter för en flexibel ljussättning. Pulverlackerad och korrosionsbehandlad aluminium med härdat frontglas. Ljuskällan kan bytas av fackman.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Frame, SG-Armaturen
  Väggarmatur Frame, SG-Armaturen
  Frame är en armatur i modern, stilren design, som passar lika bra inomhus som utomhus. Kan monteras både i taket och på väggen. Tillverkad i pressgjuten, pulverlackerad aluminium med svart, vit eller grafitgrå yta. Skärm i UV-stabiliserad, opal polykarbonat. Frame-serien finns som rund, kvadratisk och rektangulär i flera storlekar. Versioner med sensor och skymningsrelä finns tillgängliga. Enkel montering, två in-/utgångar för kablar, med möjlighet för både dold och synlig kabel. 10 års korrosionsgaranti, skyddsklass IP66, slagfasthet IK10. Lumenvärde kan ställas in på olika lumenvärde med dipswitch
  Mer info
  17 Varianter
 • Väggarmatur LED Edge, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Edge, Hide-a-Lite
  Väggarmatur i enkel och tidlös design med bredstrålande ljusbild för fasad och murar. Enkelt montage tackvare separat bakstycke med dubbla genomföringar och löstagbar vidarekopplingsbar snabbplint. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör. IP65-klassad med tålig pulverlack för tuffa miljöer, i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Indicate Multi, Hide-a-Lite
  Väggarmatur Indicate Multi, Hide-a-Lite
  Effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design. Indicate Multi installeras för att markera eller lysa upp gångar, murar eller trappor. Inbyggt drivdon för direkt 230V-anslutning. IP65-klassad och passar lika bra ute som inne. Som tillbehör finns tre olika frontlock som gör att du själv enkelt kan välja ljusbild och på så sätt ge din armatur ett nytt utseende. Vitt eller grått utförande och 3000K för halogenkaraktär. OBS Infällnadsmåttet beror på inbyggnadssätt, vänligen följ bruksanvisningen. Levereras inkl. montagebox i plast.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur ARC Safe, Hide a Lite
  Väggarmatur ARC Safe, Hide a Lite
  Slagtålig fasadarmatur i traditionell design med dolt uttag och jordfelsbrytare. Perfekt för t.ex. anläggningar där jordfelsbrytare saknas. Eluttaget lämpar sig för trädgårdsredskap, elgrill eller vinterns dekorationsbelysning. Ger en jämn och bred ljusbild på väggen. Möjlighet finns att styra uttag och belysning var för sig. Enkel installation tack vare separat stomme och få skruvar. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns via externt drivdon.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur FWC LED, Philips
  Väggarmatur FWC LED, Philips
  Securtiy LED - Strömförsörjningsenhet inkluderat fotocell
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur LED Heron I, Westal
  Väggarmatur LED Heron I, Westal
  Väggarmatur med nedljus. Anodiserad och pulverlackerad stomme i aluminium. Armaturen är bestyckad med LED COB på 6W. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K med en ljusbild som lyser nedåt, 854lm. Drivdonet är integrerat och bakstycket har en ingång/utgång. Armaturen är för utomhusbruk, IP54 men passar även för inomhus bruk liksom både i privat och offentlig miljö.
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur LED Cone, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cone, Hide-a-Lite
  En nätt fasadarmatur i stilren konformad design. LED COB med reflektoroptik ger en asymmetrisk ljusbild som lyser upp både vägg och mark. Enkelt montage tack vare separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint. Distanser för utanpåliggande kabeldragning medföljer. IP65-klassad med tålig pulverlack för tuffa miljöer, i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon, se bruksanvisning
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur LED Milo I GU10, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Milo I GU10, Hide-a-Lite
  Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp nedåt. GU10-sockel ger möjlighet att fritt välja färgtemperatur och ljusstyrka. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP55-utförande med anodiserat och pulverlackerat armaturhus för tufft utomhusklimat, i vit, grå eller antracit. Levereras med distanser för utanpåliggande kabeldragning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Downlight Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Lågbyggande och ställbar utomhusdownlight i Comfort-serien med förmonterad dimbar GU10-ljuskälla. Mycket enkel installation tack vare vår lätthanterliga kopplingsbox med 3-polig snabbplint för vidarekoppling och verktygslöst montage. I standardutförande med 2st 16mm slangstosar, där slangen klickas i. Kan enkelt bytas ut till kabelförskruvning vid behov. Enkelt byte av ljuskälla tack vare den löstagbara frontringen. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur LED Cube I, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cube I, Hide-a-Lite
  Enkel och stilren design gör vår populära Cube till en tidlös favorit som lyser upp din fasad och ger ett välkomnande intryck. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Slagtålig tak- och väggarmatur LED. Bländskydd i form av ett ögonlock med ett ljusgenomsläpp.
  Mer info
  4 Varianter
 • Väggarmatur LED Heron II, Westal
  Väggarmatur LED Heron II, Westal
  Väggarmatur med upp- och nedljus. Anodiserad och pulverlackerad stomme i aluminium. Armaturen är bestyckad med LED COB på 2x6W. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K med en ljusbild som lyser uppåt och nedåt, 2x854lm. Drivdonet är integrerat och bakstycket har en ingång/utgång. Armaturen är för utomhusbruk, IP54 men passar även för inomhus bruk liksom både i privat och offentlig miljö.
  Mer info
  2 Varianter
 • Siffror och bokstäver
  Siffror och bokstäver
  Av självhäftande, svart plast. Siffrorna och bokstäverna är monterade på tejp och skyddspapper så att man på ett enkelt sätt kan applicera dem på rätt plats. Höjd 90 mm.
  Mer info
  15 Varianter
 • Väggarmatur LED BY, Westal
  Väggarmatur LED BY, Westal
  Utomhusarmatur tillverkad i alugrå formgjuten aluminium, IP65. Bestyckad med LED-enhet på 45W, 4931lm, 4000K, Ra över 80. Montage dikt mot vägg, med möjlighet att komma med kabel nedifrån och bakifrån. Alternativ för stolparm 48-60mm Finns även med skymningsrelä. Lämplig i offentliga miljöer, såsom industrifastigheter och ovan portar.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.