Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tak- och väggarmaturer LED

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 185

 • Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Elegant armatur avsedd för allmän fasadbelysning och husnummerskylt. Antracitfärgad stomme i gjuten aluminium med kupa i polykarbonat. Kan förses med skiva för husnummer eller annan information. Armaturen levereras förinställd på 9W (790lm) men kan enkelt ändras till 13W (1080lm) eller 18W (1450lm) för mer ljus. Avsedd för montage på vägg med minst 25 mm luftspalt till takfot eller annat överhäng. Rekommenderad installationshöjd är 1,8-4 meter. Kabelinföring bakifrån eller uppifrån. Dubbla tätningsnipplar för vardera monteringsalternativet för max 14,5 mm kabeldiameter. Fempolig snabbplint med dubbla anslutningar för max 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur LED Edge, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Edge, Hide-a-Lite
  Väggarmatur i enkel och tidlös design med bredstrålande ljusbild för fasad och murar. Enkelt montage tackvare separat bakstycke med dubbla genomföringar och löstagbar vidarekopplingsbar snabbplint. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör. IP65-klassad med tålig pulverlack för tuffa miljöer, i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000
  LED: 2000 LED 50/60Hz 230V (2000 lm)
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Edge XL, Hide a Lite
  Väggarmatur Edge XL, Hide a Lite
  Nerljusarmatur i diskret och enkel design med bredstrålande ljusbild för fasader och murar. Ger ett välkomnande intryck till större hus eller fastigheter. Lättinstallerad och komplett för direkt anslutning till 230V. Enkelt montage tack vare separat bakstycke och vidarekopplingsbar snabbplint. IP65-klassning och tålig pulverlackering för att tåla tuffa miljöer. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch, 60% och 100%.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Cylinderformad fasadarmatur för väggmontage IP65. Finns med nedåtljus samt upp- och nedåt. Ljuskällor ingår LED 4,5W.
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggarmatur Artes, SG-Armaturen
  Väggarmatur Artes, SG-Armaturen
  Artes är en armatur för både exteriör och interiör. Tillverkad i pressgjuten, pulverlackerad aluminium och dimbar med bakkantsdimmer. Smidig installation med monteringsryggplåt, snabbplintar och två kabelingångar. Möjlighet till individuell, stegvis justering av ljusspridningen uppåt och nedåt. Upp och-nedljuset fungerar så man kan slå av dem individuellt om man önskar det.
  Mer info
  9 Varianter
 • Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Enkel och stilren design gör vår populära Cube till en tidlös favorit som lyser upp din fasad och ger ett välkomnande intryck. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Indicate Multi, Hide-a-Lite
  Väggarmatur Indicate Multi, Hide-a-Lite
  Effektbelysning med multichipteknik för infällnad i vägg med stilren design. Indicate Multi installeras för att markera eller lysa upp gångar, murar eller trappor. Inbyggt drivdon för direkt 230V-anslutning. IP65-klassad och passar lika bra ute som inne. Som tillbehör finns tre olika frontlock som gör att du själv enkelt kan välja ljusbild och på så sätt ge din armatur ett nytt utseende. Vitt eller grått utförande och 3000K för halogenkaraktär. OBS Infällnadsmåttet beror på inbyggnadssätt, vänligen följ bruksanvisningen. Levereras inkl. montagebox i plast.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Fevik, SG-armaturen
  Väggarmatur Fevik, SG-armaturen
  Dess låga profil gör att den passar i offentlig som privat miljö. Armaturens höga IP-klass tillåter den att även monteras som uppljus, vilket skapar fler möjligheter för en flexibel ljussättning. Pulverlackerad och korrosionsbehandlad aluminium med härdat frontglas. Ljuskällan kan bytas av fackman.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Frame, SG-Armaturen
  Väggarmatur Frame, SG-Armaturen
  Frame är en armatur i modern, stilren design, som passar lika bra inomhus som utomhus. Kan monteras både i taket och på väggen. Tillverkad i pressgjuten, pulverlackerad aluminium med svart, vit eller grafitgrå yta. Skärm i UV-stabiliserad, opal polykarbonat. Frame-serien finns som rund, kvadratisk och rektangulär i flera storlekar. Versioner med sensor och skymningsrelä finns tillgängliga. Enkel montering, två in-/utgångar för kablar, med möjlighet för både dold och synlig kabel. 10 års korrosionsgaranti, skyddsklass IP66, slagfasthet IK10. Lumenvärde kan ställas in på olika lumenvärde med dipswitch
  Mer info
  17 Varianter
 • Väggarmatur Milo XL II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur Milo XL II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur i tidlös design med ljusutsläpp uppåt och nedåt. Multichip med reflektorteknik och genomtänkt design ger fin ljusbild, bra ljuskomfort och hög effektivitet med härlig halogenkänsla. Armaturhus och stomme av pressgjuten aluminium. Ytan är anodiserad och pulverlackerad för tufft utomhusklimat. Antracit eller gråfärgad armatur med matt sandblästrad finish. Inbyggt drivdon och kopplingsbox för enkel installation.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur ARC Safe, Hide a Lite
  Väggarmatur ARC Safe, Hide a Lite
  Slagtålig fasadarmatur i traditionell design med dolt uttag och jordfelsbrytare. Perfekt för t.ex. anläggningar där jordfelsbrytare saknas. Eluttaget lämpar sig för trädgårdsredskap, elgrill eller vinterns dekorationsbelysning. Ger en jämn och bred ljusbild på väggen. Möjlighet finns att styra uttag och belysning var för sig. Enkel installation tack vare separat stomme och få skruvar. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns via externt drivdon.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur i aluminium.

  MATERIAL
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Metro Deco, SG-Armaturen
  Väggarmatur Metro Deco, SG-Armaturen
  Rund fasadarmatur med dekorativ ljusslits för utomhusbruk. Tillverkad i pressgjuten, pulverlackerad aluminium med avskärmning i härdat glas. Finns som upp-/nedljus eller endast nedljus. Enkel montering där armaturen har en stickkontakt som klickas i snabbfästet i bakstycket. Överkopplingsbar med två kabelingångar och har möjlighet för både synlig och dold kabel. Kan monteras på hörn med hörnfäste (säljes separat).
  Armaturen är bestyckad med en utbytbar GU10 LED-ljuskälla, och är dimbar med bakkantsdimmer. Vi rekommenderar LEDDim400 och LEDDim Smart. 10 års korrosionsgaranti, skyddsklass IP65, slagfasthet IK08.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nummerskylt till Cube/Edge, Hide-a-Lite
  Nummerskylt till Cube/Edge, Hide-a-Lite
  Med denna nummerskylt kompletterar du smidigt och enkelt din Cube/Edge-armatur med en belyst husnummerskylt. Levereras med med klisteretiketter, 2 x 0-9 och 1 x A-J. Vit och grå med svarta etiketter och Antracit med vita etiketter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Takfotsarmatur Quattro II LED, Westal
  Takfotsarmatur Quattro II LED, Westal
  Takfotsarmatur för infällnad i undertak. Ram samt raster ytbehandlade och pulverlackerade, galvaniserad stomme.
  Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm och har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tillbehör Milo och Milo XL, Hide-a-Lite
  Tillbehör Milo och Milo XL, Hide-a-Lite
  Väggdistans till Milo-serien som underlättar montage med utanpåliggande kabel på vägg.
  Mer info
  1 Variant
 • Takfotsarmatur LED Quattro, Westal
  Takfotsarmatur LED Quattro, Westal
  "Takfotsarmatur för infällnad i undertak. Ram samt raster ytbehandlade och pulverlackerade, galvaniserad stomme. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet, Philips Fortimo Disk 800lm och har två in- och utgångar samt snabbkopplingsplint. Färgtemperaturen är varmvit, 3000K. IP21 för utomhusbruk."
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Case, Hide-a-Lite
  Väggarmatur Case, Hide-a-Lite
  Trendig väggarmatur med multichipteknik för utanpåliggande montage. Armaturhuset är anodiserat och därefter pulverlackerat för att klara tuffa utomhus miljöer. Armaturen levereras med drivdon och ansluts till 230V. För dold anslutning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur Echo Deco, SG-Armaturen
  Väggarmatur Echo Deco, SG-Armaturen
  Kvadratisk armaturserie nu även med en dekorativ ljusring runt armaturen. Pulverlackerad i grafit, pressgjuten aluminium med klarglas, bestyckad med dimbar GU10 LED-ljuskälla. Väggarmatur med upp/nedljus eller bara nedljus där det smarta väggfästet har en invinkling som tillåter enkel kabeldragning ovanifrån eller underifrån. Armaturen är överkopplingsbar och väggfästet har snabbkoppling för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.