Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

77 Exteriörarmaturer

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 789

 • Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Användningsområde:
  Strålkastare avsedd för allmän belysning inom-och utomhus, exempelvis lastkajer, garageuppfarter och byggnader. Unik design med ett slimmat armaturhus. Starkt rostskydd tack vare armaturhus och bygel i aluminium med rostfria skruvar. Lämpar sig väl för utomhusbruk. IP66. D-märkt.
  Utförande aFlood LED Tec Symmetrisk:
  Svart slimmat pulverlackerat gjutet armaturhus i aluminium med skruvar i rostfritt stål. Härdat avbländande frontglas med UV-beständig silikongummipackning. Integrerat drivdon. Levereras med kabel och stickpropp. Även lämplig som arbetsbelysning för montage på stativ 7570106.
  Utförande aFlood LED Tec Asymmetrisk:
  Svart slimmat pulverlackerat gjutet armaturhus i aluminium med skruvar i rostfritt stål. Härdat avbländande frontglas med UV-beständig silikongummipackning. Integrerat drivdon med 3m anslutningskabel.
  Montage:
  Förmonterad upphängningsbygel i aluminium för montage på vägg, tak eller stativ. Bygeln kan vid behov tas av för att underlätta montage.
  Anslutning:
  Ansluts med förmonterad kabel och medföljande stickpropp (symmetriska) eller förmonterad anslutningskabel (asymmetriska).
  Omgivningstemperatur Celsius:
  Symmetriska: -30° till +50°. Assymetriska: -40° till +50°
  Mer info
  7 Varianter
 • Altanarmatur LED Decklight Garden Kit, Hide-a-Lite
  Altanarmatur LED Decklight Garden Kit, Hide-a-Lite
  Kit med dekorativa armaturer med låg energiförbrukning för effektfull belysning i trädäck. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Kitet består av 4st armaturer, 3st 1m förlängningskablar med snabbkopplingar samt 1st IP44 plug-in transformator med 5m kabel. Kan kombineras med Spotlight Garden tack vare det gemensamma kopplingssystemet.
  Mer info
  1 Variant
 • Altanarmatur LED Decklight Garden, Hide-a-Lite
  Altanarmatur LED Decklight Garden, Hide-a-Lite
  En dekorativ och effektful armatur för trädäck med låg energiförbrukning. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Som tillbehör finns även transformator och skarvkablar på 1 eller 5 meter. Kan kombineras med Spotlight Garden tack vare det gemensamma kopplingssystemet.
  Mer info
  1 Variant
 • Gatuarmatur Clearway Gen2, Philips
  Gatuarmatur Clearway Gen2, Philips
  Clearway Gen2 har fått en mer slimmad design utan kylflänsar och blir enklare att installera och underhålla
  Clearway har ett helt flexibelt fäste som möjliggör för installation i alla typer av stolpar.
  Finns med olika optiker och ljusflöden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Väggarmatur LED Cube II, Hide-a-Lite
  Enkel och stilren design gör vår populära Cube till en tidlös favorit som lyser upp din fasad och ger ett välkomnande intryck. Separat bakstycke med dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint för enkel installation. IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish i vit, grå eller antracit. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns med externt drivdon. Distans för utanpåliggande kabeldragning finns som tillbehör.
  Mer info
  3 Varianter
 • Strålkastare Guell 0 Kit, Scan Interlight
  Strålkastare Guell 0 Kit, Scan Interlight
  Scan interlight presenterar GUELL 0 LED KIT, komplett kit för snabb installation vid skyltbelysning. Armatur med symmetrisk ljusbild levereras färdigmonterad med arm 0,5m, kabel och kopplingsbox. Tillverkad av pressgjuten aluminium i svart med härdat skyddsglas. Finns med 15W LED ljuskälla i 4000K och 5000K.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Stall, Westal
  Väggarmatur Stall, Westal
  Väggarmatur med rundstrålande ljusbild. Kromaterad och pulverlackerad. Bakstycket har två in- och utgångar samt snabbkopplingskopplingsplint. Armaturen är för utomhusbruk, IP44, passar för bruk både i privat och offentlig miljö.
  Mer info
  1 Variant
 • Lykt- och trädgårdsbelysning 2
 • Strålkastare Guell 2, Scan Interlight
  Strålkastare Guell 2, Scan Interlight
  GUELL LED är en strålkastarserie i fyra olika varianter från 10W till 350W. GUELL 0, 1, 2 och 3 är tillverkad av pressgjuten aluminium, härdat skyddsglas med gångjärn och clips för snabb och enkel installation. Väl avbländad reflektor i symmetrisk och asymmetriskt utförande. Stort urval av tillbehör, bland annat skyddsgaller, stolptoppfäste, väggarm och bländskydd etc.
  Mer info
  6 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Sign, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Sign, a-collection
  Användningsområde:
  Symmetrisk mediumstrålande LED-strålkastare för inomhus- och utomhusbelysning. Idealisk till skyltbelysning. Skylthöjd 0.5 m - 2 m. IP66.
  Utförande:
  Gjutet aluminiumhölje som är kemiskt förbehandlat och målat med polyesterpulver. Tillhörande skruvar samt låsfjädrar är i rostfritt stål. Härdat frontglas förseglat till stommen med högtemperaturbeständig silikon. Symmetrisk refl ektor av polerad pläterad aluminium.
  Montage:
  Levereras komplett med 0,5 m arm med integrerad anslutningsbox.
  Anslutning:
  Ansluts i anslutningsboxen. Lämplig för kaskadanslutning. Rekommenderat c/c: 1250 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Fundament för belysningsstolpar CETONG
  Fundament för belysningsstolpar CETONG
  Kompletta fundament inklusive tätningshuv och låskil. Kabelintagen är avrundade och av plast. Fundamenten är staplingsbara.
  Mer info
  25 Varianter
 • Stolplykta London IP 44 Klass II, Norlys
  Stolplykta London IP 44 Klass II, Norlys
  Klassisk Armatur med teleskopstolpe, båda i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Stolpens höjd kan justeras och lykthusen finns i två storlekar. Sexkantigt sockel.
  Mer info
  4 Varianter
 • Markarmatur LED Spotlight Garden, Hide-a-Lite
  Markarmatur LED Spotlight Garden, Hide-a-Lite
  En effektfull ministrålkastare med låg energiförbrukning. Liten, riktbar och stilren armatur för belysning av mindre objekt i trädgården, som blomsterrabatter eller mindre buskar och träd. Levereras med 0,5m gummikabel med skruvkoppling, t-koppling och markspett. Som tillbehör finns transformator och skarvkablar på 1 eller 5 meter. Kan kombineras med Decklight Garden tack vare det gemensamma kopplingssystemet.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur London IP 44 Klass II i gjutet aluminium, Norlys
  Väggarmatur London IP 44 Klass II i gjutet aluminium, Norlys
  Klassiskt väggarmatur som ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Armatur i gjutet aluminium, pulverlackerad. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Hörnfäste finns som tillbehör (art 152). Denna armatur finns i två storlekar.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Väggarmatur Metro, SG-armaturen
  Cylinderformad fasadarmatur för väggmontage IP65. Finns med nedåtljus samt upp- och nedåt. Ljuskällor ingår LED 4,5W.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Fasadarmaturer aWall, a-collection
  Användningsområde:
  Elegant armatur avsedd för allmän fasadbelysning och husnummerskylt.
  Utförande:
  Antracitfärgad stomme i gjuten aluminium med kupa i polykarbonat.
  Kan förses med skiva för husnummer eller annan information. Armaturen levereras förinställd på 9W (790lm) men kan enkelt ändras till 13W (1080lm) eller 18W (1450lm) för mer ljus.
  Montage:
  Avsedd för montage på vägg med minst 25 mm luftspalt till takfot eller annat överhäng. Rekommenderad installationshöjd är 1,8-4 meter.
  Skruvhål c-c 74 mm. Kabelinföring bakifrån eller uppifrån. Dubbla tätningsnipplar för vardera monteringsalternativet för max 14,5 mm kabeldiameter.
  Anslutning:
  Fempolig snabbplint med dubbla anslutningar för max 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Gatuarmatur Cree LEDway Road
  Gatuarmatur Cree LEDway Road
  Genom de utformade BetaLED Air-Flow och BetaLED NanoOptic teknologierna får du en armatur med mer än 100.000 timmars livslängd (L70) för såväl gång- och cykelbanor och villagator som motortrafikleder. Med sina utbytbara LED moduler är BetaLED LEDWAY Road en framtidssäker armatur för tuffa utmaningar. Med ett brett urval av ljusbilder finns alltid armaturlösningen för ditt behov. I de flesta applikationer kan du med en BetaLED LEDWAY Road 20 LED eller 30 LED armatur ersätta till exempel en 125W kvicksilver armatur, 50 och 70W högtrycksnatrium eller 35W metallhalogen. Armaturerna är utvecklade för att fungera med dina befintliga stolpplaceringar och i nya behöver du inte korta avståndet något vilket säkras med hjälp av BetaLED Nano-optic. Hög flexibilitet i effekt och ljusutbyte. BetaLED LEDWAY Road armaturerna är särskilt lämpliga att dimma då det bibehållna ljusutbytet är större än den minskade effekten. Armaturerna är förberedda och testade för flera olika lösningar av att behovsanpassad styrning, till exempel DynaDimmer, GreenStreet, Power One med flera. Garanti, 5 år på LED, 5 år LED driver och 10 år DeltaGuard lackskydd.

  Ljuskälla: BetaLED Light bar 20–120 LED
  Ra index: 75
  Effektförbrukning: Beroende på antal LED från 10 – 243W
  Vandalklass: IK08
  Färg: Silver, svart
  Material: Elektronikhus av gjutet låg-kopparhaltigt aluminium ytbehandlat med Colorfast DeltaGuard för många års användning i tuffa och hårda miljöer. BetaLED Air-Flow modulen, på vilka LED modulerna är monterade är av strängpressat aluminium för bästa värmeavledning.
  Montage/Inst.: Det justerbara fästet gör att armaturen enkelt monteras direkt på både nya och gamla stolpar såväl stolptopp- som armmontage. Behövs tillgång till elektronikdelen vid montering eller service görs detta verktygslöst. Alla armaturens delar är utbytbara vid behov.

  QV – Rundstrålande
  PR – Park & Road för vägar, gator, p-ytor m.m.
  TS – Type short – standardiserad ljusbild för vägar, gator, gång och cykelbanor m.m.
  TM – Type medium – standardiserad ljusbild för vägar, gator, gång och cykelbanor m.m.
  Mer info
  8 Varianter
 • Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Tardo 2000
  LED: 2000 LED 50/60Hz 230V (2000 lm)
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur Canto 2000 LED, SG Armaturen
  Väggarmatur i aluminium.

  MATERIAL
  Bas: Aluminium
  Kupa: UV-stabiliserat polykarbonat
  Mer info
  1 Variant
 • Gatuarmatur CREE XSP
  Gatuarmatur CREE XSP
  CREE XSP är en serie LED armaturer baserad på CREE Total System Aproach med marknads-ledande design och prestanda. Effektiv användning vid gång och cykelbanor - gator och vägar, trafikplatser och parkeringsytor tack vare anpassade lösningar för ljusdisribution. Med sin effektiva ljusmotor CREE NanoOptic Precision Delivery Grid teknologi och sina anpassade ljusbilder uppfyller den allmänna belysningskrav som VGU och ger kommuner, offentliga väghållare, industrier, bostadsbolag och andra belysningsägare inte bara energibesparingar och minimala underhållskostnader, utan också belysningsprestanda i världsklass. Armaturern omkopplingsbar i 9 st olika effektlägen. Rekomenderad motagehöjd 4-15 m.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.