Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

77 Exteriörarmaturer

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 799

 • Fasadarmaturer aWall
  Fasadarmaturer aWall
  Elegant armatur avsedd för allmän fasadbelysning och husnummerskylt. Antracitfärgad stomme i gjuten aluminium med kupa i polykarbonat. Kan förses med skiva för husnummer eller annan information. Armaturen levereras förinställd på 9W (790lm) men kan enkelt ändras till 13W (1080lm) eller 18W (1450lm) för mer ljus. Avsedd för montage på vägg med minst 25 mm luftspalt till takfot eller annat överhäng. Rekommenderad installationshöjd är 1,8-4 meter. Kabelinföring bakifrån eller uppifrån. Dubbla tätningsnipplar för vardera monteringsalternativet för max 14,5 mm kabeldiameter.Trepolig snabbplint med dubbla anslutningar för max 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Slim Sensor, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Slim Sensor, a-collection
  Strålkastare med PIR rörelsesensor i kompakt design för allmän belysning inom- och utomhus. Svart pulverlackerad stomme i aluminium med härdat frontglas. Levereras med 3 m kabel och stickpropp. Upphängningsbygel i aluminium för montage på vägg, tak eller stativ. Vid fast installation kapas kabeln till lämplig längd och ansluts i kopplingsdosa.
  Rörelsevakten har en detekteringsvinkel på 120°, räckvidd på 2-8 m som är ställbart, fördröjning på 10 sek- 8 min, skymningsrelä 2-2000 lux. Rekommenderad installationshöjd är 1-3 m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Parkarmatur aPark LED Pan
  Parkarmatur aPark LED Pan
  Stolparmatur avsedd för parkvägar, gårdar, parkeringsplatser och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor. Robust armatur i pulverlackerad gjuten aluminium och kupa i klar polykarbonat. LED-moduler med linser för jämn ljusbild och minskad bländning. Monteras på stolpe med toppdiameter Ø 60 mm. Rekommenderad stolphöjd 4-5 meter. Armaturen levereras med förmonterad 6m H07RN-F 3G1.5 kabel.
  Mer info
  1 Variant
 • Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Strålkastare avsedd för allmän belysning inom-och utomhus, exempelvis lastkajer, garageuppfarter och byggnader. Unik design med ett slimmat armaturhus. Starkt rostskydd tack vare armaturhus och bygel i aluminium med rostfria skruvar. Lämpar sig väl för utomhusbruk. Härdat frontglas med UV-beständig silikongummipackning. Symmetriska armaturer upp till 48W även lämpliga som arbetsbelysning för montage på stativ 7570106. Förmonterad upphängningsbygel i aluminium för montage på vägg, tak eller stativ. Bygeln kan vid behov tas av för att underlätta montage. Ansluts med förmonterad kabel och medföljande stickpropp (symmetriska) eller förmonterad anslutningskabel (asymmetriska).
  Omgivningstemperatur Celsius: Symmetriska: -30° till +50°. Assymetriska: -40° till +50°
  Mer info
  8 Varianter
 • Parkarmatur aPark LED
  Parkarmatur aPark LED
  Parkarmatur avsedd för parkvägar, gårdar och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor. Robust armatur i varmgalvaniserad stålplåt eller svart pulverlackerad galvaniserad plåt. Bländskydd blästrad UV-stabiliserad acryltub. Monteras på stolpe med toppdiameter Ø 60 mm. Armaturerna levereras med 4 m kabel RKK 3G2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Slim, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Slim, a-collection
  Strålkastare i kompakt design för allmän belysning inom- och utomhus. Svart pulverlackerad stomme i aluminium med härdat frontglas. Levereras med 3 m kabel och stickpropp. Upphängningsbygel i aluminium för montage på vägg, tak eller stativ. Vid fast installation kapas kabeln till lämplig längd och ansluts i kopplingsdosa.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vägg-/takarmatur aRmour
  Vägg-/takarmatur aRmour
  Robust armatur för montage på fasad, mur eller i tak. Kan kompletteras med kors eller ögonlock för dekoration eller avskärmning. Finns även med inbyggt ljusrelä.
  Mer info
  4 Varianter
 • Strålkastare aFlood LED Sign, a-collection
  Strålkastare aFlood LED Sign, a-collection
  Symmetrisk mediumstrålande LED-strålkastare för inomhus- och utomhusbelysning. Idealisk för belysning av skyltar med höjd 0.5 m - 2 m. Gjutet, pulverlackat aluminiumhölje. Skruvar samt låsfjädrar är i rostfritt stål. Härdat frontglas förseglat till stommen med högtemperaturbeständig silikon. Symmetrisk refl ektor av polerad pläterad aluminium. Levereras komplett med 0,5 m arm med integrerad anslutningsdosa. Rekommenderat c/c: 1250 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Parkarmatur aPark LED Cone
  Parkarmatur aPark LED Cone
  Stolparmatur med indirekt ljus avsedd för parkvägar, gårdar och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor. Robust armatur i pulverlackerad gjuten aluminium och kupa i klar polykarbonat. LED-modul monterad i kupans underkant med reflektor i övre delen ger ett naturligt jämnt och bländfritt ljus. Monteras på stolpe med toppdiameter Ø 60 mm. Rekommenderad stolphöjd 3-4 meter. Armaturen levereras med förmonterad 6m H07RN-F 3G1.5 kabel.
  Mer info
  1 Variant
 • Kors och ögonlock aRmour
  Kors och ögonlock aRmour
  Kors och ögonlock för montage på aRmour exteriörarmatur.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tillbehör till strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Tillbehör till strålkastare aFlood LED Tec, a-collection
  Tillbehör till strålkastare aFlood LED tec.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vägglykta aPark LED, a-collection
  Vägglykta aPark LED, a-collection
  Armatur för parkvägar, gårdar och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor. Robust armaturhus i galvaniserat och pulverlackerat stål med bländskydd i uv-stabiliserad blästrad akryl. LED-modul Philips Fortimo. Armaturen kan anslutas bakifrån eller med kabelinföring underifrån. Snabbplint med dubbla anslutningar för 3G2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Pollare aPark LED, a-collection
  Pollare aPark LED, a-collection
  Pollare avsedd för parkvägar, gårdar och liknande allmänna områden i anslutning till bostadshus och kontor. Robust armatur i varmgalvaniserad stålplåt eller svart pulverlackerad galvaniserad plåt. Bländskydd blästrad UV-stabiliserad acryltub. Monteras på fundament 108mm insticksdiameter. Anslutningsplint 3 x 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Parkstolpe aPark LED, a-collection
  Parkstolpe aPark LED, a-collection
  Pulverlackerade stålstolpar med samma färgnyans som aPark LED Cone och Pan parkarmaturer. Monteras i betongfundament 108/700. Stolptopp 60mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Strålkastare Asymetrisk, a-collection
  Strålkastare Asymetrisk, a-collection
  Användningsområde: Mångsidig strålkastare för metallhalogenljuskällor.
  Utförande: Korrosionsbeständigt armaturhus i legerat aluminium med grå pulverlack. Refl ektor av anodiserad polerad renaluminium och snäppen av anodiserad aluminium med fjädrar i rostfritt stål. Härdat säkerhetsglas med åldersbeständig silikonpackning.
  Montage: Monteras på medföljande bygel.
  Mer info
  1 Variant
 • Parkarmatur LED Pilzeo, Schréder
  Parkarmatur LED Pilzeo, Schréder
  Klassiskt hattformad parkarmatur.
  I armaturen sitter toppmodern teknik som ger besparingar på upp mot 75% mot konventionella ljuskällor.
  Hela armaturen håller IP66 vilket gör att den håller för alla väder.
  Ljuskällan kan lätt bytas utan verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Gatuarmatur Ampera Mini LED, Schréder
  Gatuarmatur Ampera Mini LED, Schréder
  Ampera är utvecklad för att ge den bästa prestandan samt vara den mest kostnadseffektiva produkten i vårt sortiment. Med denna armatur sparar man inte bara pengar på minskad energianvänding, utan även på kraftigt reducerade installations- och underhållskostnader. Detta beror på det mycket flexibla linssystemet som gör att Ampera kan skräddarsys till varje belysningssituation, samt den lätt avtagbara kroppen som gör installation och byte enkelt.
  Mer info
  1 Variant
 • Markarmatur Maura, Nordtronic
  Markarmatur Maura, Nordtronic
  Markarmatur i rostfritt stål, exkl. ljuskälla.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Primo, SG-armaturen
  Väggarmatur Primo, SG-armaturen
  Rund allroundarmatur som kan monteras både ute och inne, mot tak eller vägg. Finns med tänd/släck, sensor eller med skymningsrelä. Tillverkad av pressgjuten pulverlackerad aluminium. Kupa i UV-stabiliserat opalt polykarbonat. Dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint. Korrosionsbeständig med 10 års garanti, IP65 och IK10. Det finns tillbehör i form av en stolpe, avrundad upptill för att anpassas till armaturen. På detta sätt kan man komplettera väggarmaturen med en pollare med samma utseende.
  Mer info
  7 Varianter
 • Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Väggarmatur Uno, SG-armaturen
  Rund halvtäckt väggarmatur med dekorativ ljusslits som kan monteras både ute och inne. Tillverkad av pressgjuten pulverlackerad aluminium. Kupa i UV-stabiliserat opalt polykarbonat. Dubbla genomföringar och vidarekopplingsbar snabbplint. Korrosionsbeständig med 10 års garanti, IP65 och IK10. Det finns tillbehör i form av en stolpe, avrundad upptill för att anpassas till armaturen. På detta sätt kan man komplettera väggarmaturen med en pollare med samma utseende.
  Mer info
  5 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.