Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Plafondarmaturer LED

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 108

 • Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  RS 16 LED är en vägg- och takarmatur som kan användas i miljöer där man önskar en enklare sensorarmatur. Den är försedd med Steinels unika HF-sensor som reagerar blixtsnabbt på alla rörelser oberoende av rörelseriktning och omgivningstemperatur. Sensorn känner genom mjuka material och kan därför i små utrymmen detektera rörelser utanför rummet om rummet är mindre än sensorns bevakningsområde (diameter 3-8 m). Inställbart skymningsrelä och efterlystid ger maximal energibesparing. Upp till 10 st RS 16 LED kan sammankopplas i grupp via kabel, det innebär att alla armaturer i gruppen fungerar som master.
  Montage: Tak- och Vägg. Inomhus. Montagehöjd för tak 2,20-2,70 m. Högre montagehöjd ger kortare räckvidd för rörelsevakten. Tre fästhål c/c 170 mm. Distanser för utanpåliggande ledning.
  Utförande:Stomme av vit polykarbonat. Kupa av opalt glas med gängfastsättning. Försedd med en aktiv HF-sensor, bevakningsområde Ø 3-8 m. som detekterar gående personer. Bevakningsvinkel 360°, öppningsvinkel 160°. Sensorn känner genom tunna material som trä, gips och glas. Efterlystid inställbar 8 sek - 35 min. Skymningsrelä inställbart 2-2000 lux.
  Anslutning: Två införingshål Ø 12 mm med strypnippel. Plint 2x1,5 mm² (fas, nolla, tändtråd).
  Mer info
  1 Variant
 • Tak och väggarmatur RS PRO LED R1, Steinel
  Tak och väggarmatur RS PRO LED R1, Steinel
  RS PRO LED R1 är en sensorarmatur för användning inomhus i t.ex. toalett, förråd, passager, källare, vind och andra biutrymmen. Armaturen är utförd i klass II (dubbelisolerad), perfekt för användning inomhus i ROT-projekt där jord saknas. RS PRO LED R1 kan monteras i tak eller på vägg. Effekt 11W med möjlighet till 20% grundljus, finns i två olika ljusfärger. RS PRO LED R1 är försedd med en dold HF-sensor som tänder ljuset vid minsta rörelse från människa, dörr, fönster etc. HF-tekniken är immun mot variationer i temperatur och ger på så sätt en exakt och snabb detektering.
  Anslutning: Två införingshål Ø 12 mm med strypnippel. Plint 3x2x1,5 mm².
  Montage: Tak, vägg. Inomhus. Montagehöjd för tak 2,20-2,70 m. Högre montagehöjd ger kortare räckvidd för rörelsevakten. Tre fästhål c/c 115 mm.
  Utförande: Stomme av vit PC. Kupa av PMMA (akryl). IK03.
  Rörelsevakt: HF-sensor, bevakningsområde Ø 2-8 m för gående personer. Räckvidden kan dämpas i fyra olika riktningar med medföljande avskärmningar. Bevakningsvinkel 360°, öppningsvinkel 160°.Efterlystid inställbar 5 sek - 15 min. Skymningsrelä inställbart 2-2000 lux. Det är också möjligt att använda armaturen helt utan sensorstyrning.
  RS PRO LED R1 kan kopplas samman i grupp via kabeldragning, max 5 st R1-armaturer kan sammankopplas. Alla armaturer i gruppen fungerar då som master.
  E7502834 - RS PRO LED R1 grundljus, 3000K, vit
  E7502835 - RS PRO LED R1 grundljus, 4000K, vit
  E7502836 - RS PRO LED R1 grundljus, 3000K, vit, multipack - 5st
  E7502837 - RS PRO LED R1 grundljus, 4000K, vit, multipack - 5st
  Mer info
  4 Varianter
 • Reservdelspaket PIR AVL100, Ensto
  Reservdelspaket PIR AVL100, Ensto
  Passar för utbyte i Enstos samtliga runda och avlånga PIR-armaturer (AVR1, AVR254, AVR320, AVR400, AVD550, AVR66). Passar vakter som heter: PXA53.1, PXA53.2 och PXA53.21
  Mer info
  1 Variant
 • Plafondarmatur Tukko Led, Airam
  Plafondarmatur Tukko Led, Airam
  Plafondarmatur för tak och väggmontage
  Professionell optisk design med akrylkupa.
  Enkel installation. Klass I (skall skyddsjordas).
  Mer info
  3 Varianter
 • Tak- och väggplafond Athena LED, Westal
  Tak- och väggplafond Athena LED, Westal
  Tak-och väggplafonder tillverkade i polykarbonat med opalt bländskydd.
  Bestyckad med en dimbar LED-enhet.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tak och väggarmatur LED Athena II sensor, Westal
  Tak och väggarmatur LED Athena II sensor, Westal
  Tunn tak- och väggplafond tillverkad i polykarbonat med opalt bländskydd, bestyckad med LED-enhet. Armaturen styrs med en inbyggd microvågssensor som kan ställas in efter behov med hjälp av DIP-switchar på drivdonet. Där kan funktioner som känslighet, tid för grundljus och om armaturen ska tända upp vid rörelse när det är ljust ute regleras. IP44, IK10, Klas II armatur med snabbkopplingsplint och dubbla knockouts för utanpåliggande kabel och vidarekoppling.
  Master: Armaturen går att koppla som master vilket gör att den kan styra andra armaturer. Vid max detektering ligger avståndet på ca 6m. Kan styra Max 100W med master inräknad. Flera master armaturer kan installeras parallellt förutsatt att armaturerna har samma gruppsäkring och inte överstiger 100W totalt. Kommer med snabbkopplingsplint och dubbla knockouts för utanpåliggande kabel och vidarekoppling.
  Mer info
  5 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 8, a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 8, a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning (IP54). Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tak - och väggarmatur Surface Circular LED, Ledvance
  Tak - och väggarmatur Surface Circular LED, Ledvance
  LEDVANCE SURFACE CIRCULAR LED ersätter ytmonterade armaturer med traditionella kompaktlysrör. LED-armaturen finns i versioner med eller utan rörelse- och dagsljussensor. Mycket homogent ljus och hög effektivitet. LED-skydd för säker installation. 3 års garanti. Användningsområden: korridorer, trapphus, badrum, allmänna utrymmen och foajéer.
  Mer info
  7 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 10 a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 10 a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning (IP54). Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 14 a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 14 a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning. Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tak och Väggarmatur Sono III, Airam
  Tak och Väggarmatur Sono III, Airam
  Allmänbelysning för platser där ljuset ofta tänds och släcks. Särskild hänsyn har tagits till armaturens köldtålighet (-30 °C). I modellen Sono III sitter ledarna i en ring, vilket gör den snabb att installera. En integrerad LED på 15 W / 3500 K ger en stadig och bred ljusfördelning. I serien ingår On/Off- och Radar 10 - 100 %-modeller, liksom PIR- och Radar-modeller med master-slave-funktion.
  Till master-slave-modellen kan du ansluta upp till 10 Sono III-armaturer som slavar. Radarversionen är försedd med en mikrovågsradar på 5,8 GHz
  Stomme: Polykarbonat
  Inkppling: Skruvlös klämma 3x2,5mm²
  Överkopplingsbar
  Mer info
  4 Varianter
 • Plafondarmatur LED Athena II on/off, Westal
  Plafondarmatur LED Athena II on/off, Westal
  Tunn tak- och väggplafond tillverkad i polykarbonat med opalt bländskydd, bestyckad med LED-enhet i on/off utförande. Med snabbkopplingsplint och dubbla knockouts för utanpåliggande kabel och vidarekoppling.
  Mer info
  3 Varianter
 • Plafondarmatur LED Arex IK10, Airam
  Plafondarmatur LED Arex IK10, Airam
  Plafond AREX 350. Stomme och kupa av polykarbonat, skruvplintar 3x2 MM2. Överkopplingsbar.
  Mer info
  1 Variant
 • Plafondarmatur ATHENA II Pir, Westal
  Plafondarmatur ATHENA II Pir, Westal
  Tunn tak- och väggplafond tillverkad i polykarbonat med opalt bländskydd, bestyckad med LED-enhet och en PIR-sensor. Med snabbkopplingsplint och dubbla knockouts för utanpåliggande kabel och vidarekoppling.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vägg-takarmatur Athena II Dali, Westal
  Vägg-takarmatur Athena II Dali, Westal
  Tunn tak- och väggplafond tillverkad i polykarbonat med opalt bländskydd, bestyckad med LED-enhet. Med DALI-styrning. Med snabbkopplingsplint och dubbla knockouts för utanpåliggande kabel och vidarekoppling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tak och väggplafond Eros LED, Westal
  Tak och väggplafond Eros LED, Westal
  En enklare tak- och väggplafond tillverkad i polykarbonat med en vit dekorring samt opalt bländskydd. Antingen med on/off eller sensorstyrning. Armaturen är bestyckad med en LED-enhet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tak och väggarmatur LED Moon Pro, Hide-a-Lite
  Tak och väggarmatur LED Moon Pro, Hide-a-Lite
  LED-armatur för montage dikt tak eller på vägg. Högt ljusflöde och god effektivitet som uppfyller marknadens tuffaste krav och kräver färre armaturer per installation. IP44 och klass II för att passa i många inomhusmiljöer.
  Lättinstallerad armatur med lång livslängd.
  Moon Pro: Levereras komplett med inbyggt fasdimringsbart drivdon. Möjlighet till utanpåliggande kabeldragning.
  Monn Pro S: Microvågssensor för närvarostyrning med dip-switch för inställning av räckvidd, skymningsnivå och tidsfördröjning. Möjlighet till utanpåliggande kabeldragning.
  Moon Pro SC RF: Mikrovågssensor för trådlös kommunikation (RF) mellan armaturer i trapphus och korridorer. Ställbar grundljusnivå, räckvidd, tidsfördröjning och standby-tid via dip-switch. Möjlighet till utanpåliggande kabeldragning.
  Mer info
  8 Varianter
 • Plafondarmatur LED Orion, SG-Armaturen
  Plafondarmatur LED Orion, SG-Armaturen
  Orion är en komplett produktfamilj av plafonder i flera utföranden. Med och utan sensor, med och utan wireless (trådlös). Finns även med grundljus, med och utan sensor, med och utan wireless (trådlös). Finns i 10W (3000K) och 20W 3000 och 4000K. Armaturhus av aluminium och kupa av polystyren.
  Utförande: S = Sensor, W = Wireless, G = Grundljus
  Mer info
  16 Varianter
 • Tak och väggarmatur LED Lumina Sensor on/off, Alento
  Tak och väggarmatur LED Lumina Sensor on/off, Alento
  Plafond med stomme av pulverlackerad stålplåt samt opalvit akrylkupa. Kabelanslutning via armaturens ovansida samt 2 sidohål 180° för vidarekoppling. Ansluts i snabbkopplingsplint 1,5 mm². Armaturen har integrerad HF rörelsesensor on/off inkldagsljusrelä. Räckvidd för detektering samt tidsinställningar ställs enkelt in via dip-switchar. Dagsljusrelä går att ställa mellan 5-50 lux där armaturen inte tänder upp när dagsljuset ligger över vald nivå på sensorn. Tider för hur länge armaturen ska vara tänd efter senaste detektering går att ställa i intervaller mellan 30 sek och 30 min. Armaturen levereras med 3 min och dagsljussensorn inaktiv.
  Mer info
  6 Varianter
 • Sensorarmatur Pro LED S1, Steinel
  Sensorarmatur Pro LED S1, Steinel
  RS PRO LED S1 V5 är en sensorarmatur för montage i tak eller på vägg inomhus i t.ex. trapphus, passager, källare, korridor etc. Försedd med Steinels senaste adaptiva HF-sensor som anpassar sensorns känslighet optimalt efter lokalens användning. Dubbelriktad radio-kommunikation (31 kanaler) vilket innebär att ljuset kan följa med i samma riktning som en person rör sig sk. svärmfunktion. Stomme av aluminium med kraftfulla kylflänsar och aktiv temperaturkontroll garanterar en lång livslängd.
  Mer info
  6 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.