Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pendelarmaturer

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 12 av 12

 • Pendulum Pro, Ledvance
  Pendulum Pro, Ledvance
  VINTAGE 1906 PENDULUM PRO är en lamphållare i eloxerat aluminium i svart eller guld. Minimalistisk industridesign och genuina material. Extra lång kabel och fästlina på 3 meter för flexibel upphängning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Pendelarmatur Glacier II, Thorn
  Pendelarmatur Glacier II, Thorn
  En modern pendlad LED-armatur med DALI-driftdon med ljusreglering.Armaturhuset i pressgjuten aluminium med matt grå ytbehandling. Reflektorer i aluminium, prisamtiskt glas, opalglas eller prismatisk polycarbonat. Reflektor ansluts med enkel bajonettmontering för anslutning till stommen. Klass 1, IP20. Pendlas med ett justerbart enkelwireupphäng på 2,5 m med snabblås (medföljer). Fördragen flätad brandhärdig silikonkabel, 5 x 0,75 mm².
  Mer info
  8 Varianter
 • Pendelarmatur Concido LED, SG-Armaturen
  Pendelarmatur Concido LED, SG-Armaturen
  Concido Pendel är designad för varierande applikationer där en effektiv direkt/indirekt ljusfördelning önskas. Concido Pendel passar i partier med höga takhöjder så som entréhallar och konferenssalar, köpcentra och andra varuhusmiljöer. Levereras inklusive 5 m wireupphäng och 5 m vit anslutningsledning 5x0,75 mm² med fri ände. Stommens nederdel av vit aluminium. Ovandel av munblåst opalglas. Separerad ljusreglering DALI/SWD på upp/nedljus.
  Mer info
  1 Variant
 • Pendelarmaturer, Vinga
  Pendelarmaturer, Vinga
  Pendelarmatur med futuristisk design gjord av aluminium.
  Mer info
  2 Varianter
 • Pendelarmatur Theta, Nokalux
  Pendelarmatur Theta, Nokalux
  Stilren pendelarmatur. Skärm och överdel av strukturlackerad vit aluminium RAL 9016. Reflektor av fasetterad renaluminium. Transparent anslutningsledning 5-ledare, som standard 2m. Anslutning till plint i takkopp. Driftdon placerat i armaturen. Reglerbar variant (TD) för tryckknappstyrning och Dali.
  Mer info
  8 Varianter
 • Pendelarmatur Espresso LED, Nokalux
  Pendelarmatur Espresso LED, Nokalux
  Klassisk pendelarmatur. Finns i tre olika storlekar small, medium och large. Kupa av opalt glas. Pendel rör och takkopp av blankt krom. Kabel som standard 3 meter Anslutning till 5-polig plint i takkopp. Driftdon placerade i armaturen. Reglerbar variant (TD) för tryckknappstyrning och Dali.
  Mer info
  12 Varianter
 • Pendelarmatur Dekor LED, Nokalux
  Pendelarmatur Dekor LED, Nokalux
  Stomme, driftdonsenhet och takfäste av gjuten aluminium RAL 7039. Reflektor av frostad polykarbonat med linjeprismatiskt mönster på insida. Alternativt reflektor av renaluminium. Slät utsida för enklare rengöring. Reglerbar variant (TD) för tryckknappstyrning och Dali. Som standard med takfäste inklusive friktionslås för dubbel wirependel samt anslutningsledning 1,5 m.
  Mer info
  16 Varianter
 • Pendelarmatur Asteroide, Ljusgruppen
  Pendelarmatur Asteroide, Ljusgruppen
  Kapslingsklass IP 20
  Pendelarmatur med sidenmatt opalglas för ljuskälla med E27-sockel. Levereras inkl. 1,2 m kabel.
  Levereras exklusive ljuskälla.
  Mer info
  3 Varianter
 • Pendelarmatur LED Cirulus, SG-Armaturen
  Pendelarmatur LED Cirulus, SG-Armaturen
  Nedpendlad armatur som beskriver en flytande lysande cirkel upphängd i två meter reglerbar wire till takkoppen. Armaturhus i aluminium och avskärmning av polystyren.
  Mer info
  4 Varianter
 • Pendelarmatur Hat, Easyform
  Pendelarmatur Hat, Easyform
  Pendelarmatur för montering i tak eller i 3-fas skena. Pulverlackerat hölje i extruderad aluminium. Olika färgval möjligt.
  Mer info
  1 Variant
 • Pendulum Canopy, Ledvance
  Pendulum Canopy, Ledvance
  VINTAGE 1906 PENDULUM CANOPY är en enkel lösning för upphängning av upp till tre PENDULUM PRO armaturer. Tillverkad i aluminium.
  Mer info
  1 Variant
 • Pendelarmatur Tratt, Westal
  Pendelarmatur Tratt, Westal
  Pendelarmatur med runtstrålande ljusbild. Finns i mässning eller koppar och leveras komplett med svart tygkabel. Armaturen går att specialbeställas i valfri kulör och eller med tygkabel efter era önskemål. För invändig installation finns takkopp i mässning eller koppar som tillbehör. Lämplig för bordsarmatur, caféer, barer.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.