Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ljuslister LED

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 111

 • LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5 m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ljuslist Heatline Bastu, Hide-a-Lite
  Ljuslist Heatline Bastu, Hide-a-Lite
  LEDlist för bastu i IP44-utförande. Skapar ett härligt varmvitt släpljus med glödljuskaraktär. Bör monteras i utrymmen där temperaturen inte överstiger 80°C. Armaturhölje av värme- och åldersbeständig plast, ändstycken av aluminium med borstad finish. Levereras med färdiga skruvkopplingar och 5 cm kabel på var sida (länkbara), 5 m värmebeständig silikonkabel med skruvkoppling samt clips och skruvar i rostfritt stål för enkelt montage. Ansluts till konstantström 350 mA.
  Mer info
  2 Varianter
 • LEDstrip R IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP67 har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Den höga IP-klassningen gör att den lämpar sig som effektbelysning för både inom- och utomhusbruk, till exempel trappräcken eller som lysande linjer kring en butiksfasad. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutning till LEDstrip IP20
  Anslutning till LEDstrip IP20
  Tillbehör för att ansluta Hide-a-lite LEDstrip IP20 enkelfärg respektive RGB.
  Mer info
  2 Varianter
 • LEDstrip Flexibel, Hide-a-lite
  LEDstrip Flexibel, Hide-a-lite
  Flexibel LEDstrip RX, RXW och RXI med en mycket god ljuskvalitet och högsta möjliga färgåtergivning, Ra>90. För att belysa till exempel inredningsdetaljer, konst, eller möbler för att få den rätta lystern och färgerna att uppfattas på bästa sätt. Samtliga ljuslister passar utmärkt i Elcos sortiment med aluminiumprofiler. Levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ledstrip HV FDIM 10m, Hide-a-Lite
  Ledstrip HV FDIM 10m, Hide-a-Lite
  Fasdimringsbar 230 V LEDstrip i IP44-utförande för belysning både inom- och utomhus. Högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning, RA90, två färgtemperaturer, 2100K och 3000K. För effektfull och dold belysning t.ex. som uppljus på takbjälkar, under takfoten eller i ett räcke. Standard i rullar på 10 meter med monterat sladdställ (80cm), jordad stickpropp och fasdimringsbar DC-konverter, clips och skarv för en enkel installation. Ljusflödet är angett per meter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Profil U Plast, Hide-a-Lite
  Profil U Plast, Hide-a-Lite
  U-profil i plast som förenklar installationen av IP-klassad LEDstrip. Perfekt för att skapa raka lysande linjer och slippa använda clips. Passar lika bra utomhus som inomhus. Levereras som standard i 2m längder med förborrade hål i botten för enkelt montage med skruvar. Finns i 15mm eller 17mm bredd för att passa alla våra LED-stripar med högre IP-klass.
  Mer info
  2 Varianter
 • LEDstrip RX IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip RX IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip RX IP67 har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Den höga IP-klassningen gör att den lämpar sig som effektbelysning för både inom- och utomhusbruk, till exempel trappräcken eller som lysande linjer kring en butiksfasad. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Aluminiumprofiler avsedda för Hide-a-lite ledstrip. Ger LED-stripen skydd, värmeavledning och avskärmning. Komplettera med gavlar, lock och monteringsclips. Levereras i längder om 2 meter.
  Mer info
  11 Varianter
 • Ljuslist LED Link, Hide-a-Lite
  Ljuslist LED Link, Hide-a-Lite
  Tunn LEDlist med hög ljusprestanda slimmad till endast 8mm. Armaturen har lysdioder med tio cm mellanrum och ett opalt skyddsglas som ger ett jämnt ljusflöde. Ersätter lysrör och spotlights över bänkar, i hyllor, skåp och fönster med mera. Monteras enkelt med clips och länkas med eller utan mellanrum med länkstift eller länkkabel. Ansluts till konstantströmskonverter via seriekoppling från plus till minus. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
  Mer info
  3 Varianter
 • LEDstrip RX IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip RX IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip RX har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  3 Varianter
 • Anslutningskitkit HV FDIM, Hide-a-Lite
  Anslutningskitkit HV FDIM, Hide-a-Lite
  Anslutningskit till 230V LEDstrip HV FDIM IP44. Innehåller anslutningskabel 80cm med jordad stickpropp och fasdimringsbar DC-konverter, ändavslut, två krympslangar och lim.
  Mer info
  1 Variant
 • Täcklock till aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Täcklock till aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Täcklock för aluminiumprofiler. För utjämnad ljusbild använd opalt lock och en profil med minst samma djup som avståndet mellan dioderna på stripen.
  Mer info
  11 Varianter
 • Tillbehör Ledstrip HV, Hide-a-Lite
  Tillbehör Ledstrip HV, Hide-a-Lite
  Tillbehör till Ledstrip HV.
  Mer info
  6 Varianter
 • Ledstrip HV, Hide-a-Lite
  Ledstrip HV, Hide-a-Lite
  Komplett och utbyggbar 230V LEDstrip i IP44 utförande för dekorativ belysning både inne och ute. 2100K (stearinljuskaraktär) med mycket god färgåtergivning. Kan installeras i längder upp till 100m, kapning per 1 meter. Levereras som standard i rullar på 10 meter med monterat sladdställ (80cm) med jordad stickpropp och DC-konverter, clips och skarv för enkel installation. Kan även måttbeställas i önskade längder. Rak- och 90°-skarv samt mellankabel finns som tillbehör och säljs separat.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ledstrip RXM IP20, Hide-a-Lite
  Ledstrip RXM IP20, Hide-a-Lite
  Flexibel LEDstrip endast 3,5mm bred, högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning, RA högre än 90. Anpassad för de flesta applikationer inomhus där ett jämt ljusflöde önskas. Monteras med fördel i våra aluminiumprofiler Micro U eller Micro T. Levereras som standard i rullar om fem meter med självhäftande tejp och två anslutningar för snabb och enkel installation. Kan även måttbeställas i önskade längder. Drivdon beställs separat efter önskad dimteknik och placering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skarv till LEDstrip IP20
  Skarv till LEDstrip IP20
  Tillbehör för att ansluta Hide-a-lite LEDstrip IP20 enkelfärg respektive RGB.
  Mer info
  2 Varianter
 • Täcklock Art Slim, Hide-a-Lite
  Täcklock Art Slim, Hide-a-Lite
  Täcklock för maximalt ljusutsläpp och ökat skydd av LEDstripen. Passar till Profil Art Slim.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fästen till aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Fästen till aluminiumprofiler, Hide-a-Lite
  Fästen för aluminiumprofiler.
  Mer info
  11 Varianter
 • Profil Art Slim, Hide-a-Lite
  Profil Art Slim, Hide-a-Lite
  En riktigt lågbyggande profil med försänkta skruvhål för att underlätta montaget och öka kylningen. Perfekt för dig som behöver en slät yta som LEDstrippen lätt fäster emot. Profilen har en uppdragen kant på ena sidan som används som stöd när du tejpar fast din LEDstrip. Kan kompletteras med Täcklock Art Slim klart eller opalt, för ökat skydd, förändrat utseende och ljusbild. Profilen är anpassad för montage i både inne- och utemiljö.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.