Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Övriga

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 51

 • Teleskopiskt stativ med ben
  Teleskopiskt stativ med ben
  Stativet är ihopfällbart. Topplattan är både vinklad och rak för att passa de flesta av marknadens lampor. Stativet är tillverkat av stålrör och ytbehandlat med elförzinkning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsplatsbelysning LED, Rutab
  Arbetsplatsbelysning LED, Rutab
  Tillfällig belysning i flexibel LED slangsformat. Utmärkt som tillfällig byggbelysning. Seriekopplingsbar med Plug-In. Max 50 meter. Transformator med anslutningskontakt ingår. 14,4W/m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel till Byggy arbetsbelysning. En flexibel arbetsbelysning som kan vara elektrikern, vaktmästaren eller snickarens bästa verktyg. En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Smidig skruvkontakt för att enkelt koppla ihop den längd du behöver. Anslutningskabeln är 3 meter och anslutningsbar LED-slinga finns i 5m, 10m och 25m. Du kan koppla hela 50 meter på varje anslutningskabel.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-slinga, ASBALL, för arbetsbelysning, Garo
  LED-slinga, ASBALL, för arbetsbelysning, Garo
  Professionell Plug-In slingbelysning LED för byggarbetsplatser, korridorer, ställningar och hissschakt. IP65, 800lm/m, 11W/m, 4000K. Godkänd från -30° till +50°. Finns i 3m, 10m och 25m. Anpassa längden efter behov, max 50m per strömkabel. Elsäkerhets- och EMC-godkänd. Strömkabel köps separat. Max längd=50m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Arbetslamporna är utformade för att tåla tuffa och stränga förhållanden. För alla typer av arbetsområden, små och stora jobb, inomhus som utomhus.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tillbehör till Thorsman Arbetslampa, Schneider
  Tillbehör till Thorsman Arbetslampa, Schneider
  Teleskopstativet speciellt utformat för Thorsman LED arbetslampor. Inget extra fäste krävs för att montera dit arbetslampan. Stark och hållbar design, pulverlackerad svart. Stabil struktur. Hopvikbar och komapkt för enkel transport, ihopfälld mått 110 cm. Max höjd 310 cm.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning DB, Designlight
  Arbetsbelysning DB, Designlight
  En flexibel arbetsbelysning som kan vara elektrikern, vaktmästaren eller snickarens bästa verktyg. En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Smidig skruvkontakt för att enkelt koppla ihop den längd du behöver. Anslutningskabeln är 3 meter och anslutningsbar LED-slinga finns i 5m, 10m och 25m. Du kan koppla hela 50 meter på varje anslutningskabel.
  Mer info
  3 Varianter
 • LED Varningsljus Puck, Rutab
  LED Varningsljus Puck, Rutab
  LED Varningsljus Puck för planmontage. 12-30 V Orange.
  Mer info
  1 Variant
 • Stativ S2000
  Stativ S2000
  Stativ S2000 är ett stabilt universalstativ som passar de flesta arbetsbelysningar som finns på marknaden. Stabil konstruktion med tre ben gör att stativet alltid står stadigt. Den har skyddande plastfötter på benen och mittenröret för att förhindra märken i underlaget. Övre ratten är nedflyttad något för att minimera risken för klämskador. Rostskyddsbehandlat stativ. Tar liten plats vid transport. Du kan använda stativet för belastning upp till 4 kg med bibehållen stabilitet. Passar El-Björns Boj arbetsplatsbelysning men har ett lampfäste av universalmodell.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning Mureva, Schneider
  Arbetsbelysning Mureva, Schneider
  Mureva LED arbetslampor erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för arbetsplatser eller områden där tillfällig belysning krävs. Lamporna levereras med stickpropp. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för att erbjuda större energieffektivitet, bättre ljuskvalitet och en längre livslängd.
  Tack vare den höga IP-klassificeringen är arbetslamporna lämpliga för installation i alla typer av miljöer, både inomhus och utomhus. Perfekt för olika typer av arbetsplatser såväl som för privat bruk, t ex camping, utomhusaktiviteter och liknande. Mureva LED arbetslampor kan användas var som helst, när som helst.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lampstativ Viking, Teknoprod
  Lampstativ Viking, Teknoprod
  Viking lamp och byggstativ är ett stålstativ förnicklat med två utdragsdelar 1-2.6 m för att kunna anpassa höjden på ett enkelt sätt. En trefot med fästöron på tassarna för att kunna skruva fast stativet om det skall monteras fast ute.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Ramp, Rutab
  LED Ramp, Rutab
  LED Ramp 12-24V IP67. Fästen medföljer. R112 Godkänd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Globarmatur Boj 230/20 6m kabel, El-Björn
  Globarmatur Boj 230/20 6m kabel, El-Björn
  EBL Boj 230/20 är konstruerad för att bättre klara av den hårda och tuffa miljön som oftast finns på ett bygge.
  230VAC är ett utförande som är vanligt förekommande som allmänbelysning på byggen. Störst vikt är lagd vid att skapa marknadens mest energieffektiva bländfria byggbelysning.
  Ny fot i TPE-gummi för bra grepp/friktion mot underlaget. Fungerar som stötupptagare vid fall/stötar och den blåa färgen visualiserar att spänningen är 230VAC.
  Fast integrerad LED-ljuskälla som håller hela produktens livslängd.

  Fotens färg symboliserar att produkten drivs av 230VAC.
  El-Björns beprövade kupa för marknadens bästa bländfria byggbelysning.
  Rundstrålande bländfritt ljus.
  Robust materialval tål slag och stötar.
  Varje armatur har dubbla uttag för att enkelt kunna kopplas som kedjebelysning. Ett uttag finns för att ansluta t ex handverktyg eller batteriladdare.
  6m kabel för anslutning till 230V uttag.
  Godkänd att ställa på brännbart underlag.
  Produkten är utrustad med en infällbar kombikrok som har 2st funktioner. Olika val av upphängningsmöjligheter eller som avlastning av kabeln vid ex. slingbelysning när belysningen hänger i kabeln. I botten på armaturen finns 3st M8 bussningar för fastsättning på olika typer av stativ.
  Skyddspåse för att skydda kupan mot smuts medföljer.
  Tillbehör: Spännband som ger ytterligare upphängningsmöjligheter.
  Vidareutveckling av El-Björns omtyckta design.
  3 års garanti.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-slinga EasyReel Pro, Invoide
  LED-slinga EasyReel Pro, Invoide
  LED-slinga 25 m, avsedd för allmänbelysning på arbetsplatser inom- och utomhus. Levereras på praktisk vinda som gör det enkelt att förvara och transportera slingan utan risk för trassel och skador. Slingan kan skarvas upp till 100 meters längd. Anslutningsdon ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Arbetsbelysning, Rutab
  LED Arbetsbelysning, Rutab
  Kraftfullt arbetsljus på 60W. IP67. 4800 lumen output. 12-24V EMC R10 Godkänd
  Mer info
  1 Variant
 • LED Varningsljus, Rutab
  LED Varningsljus, Rutab
  Kraftfullt varningsljus i litet format för tillfällig användning. Höjd på armaturen endast 48mm. Roterande eller blixtmönster. 10 olika val. För plan-ellere stångmontage. 12-24V
  Mer info
  2 Varianter
 • LED-slinga EasyLED Pro, Invoide
  LED-slinga EasyLED Pro, Invoide
  LED-slinga avsedd för allmänbelysning på arbetsplatser inom- och utomhus. Slingan kan skarvas upp till 100 meters längd. Anslutningsdon ingår.
  Mer info
  3 Varianter
 • LED Ramp kurvad, Rutab
  LED Ramp kurvad, Rutab
  LED Ramp kurvad modell. 12-24V IP67. Fästen medföljer. EMC R10 Godkänd
  Mer info
  6 Varianter
 • Arbetsplatsbelysning kompaktlysrör Viking, Teknoprod
  Arbetsplatsbelysning kompaktlysrör Viking, Teknoprod
  En robust och slagtålig platsbelysning i aluminium med stötupptagande gavlar. Kan hängas på krok eller med spännband, ligga på sidan, stå på gaveln eller sättas på stativ. Uttag med jorddon och med självstängande lock på ena gaveln. Levereras med 10m gummikabel H05RN-F 2x1,5, SELV-stickpropp och lysrör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handlampa LED Cellite Flex Batteri, CTM Lyng
  Handlampa LED Cellite Flex Batteri, CTM Lyng
  Uppladdningsbar Handlampa Flexibelt huvud. USB IP65
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.