Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetsbelysning

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 94

 • Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Användningsområde:
  Smidig och kraftfull LED arbetslampa för inom och utomhusbruk. Praktiskt handtag och axelrem som gör armaturen lätt att bära. Hölje i slagtåligt polykarbonat. Finns för nätanslutning och batteridrift.
  Utförande aWork LED Tec 3600:
  Strömbrytare på/av samt reglerbar mellan 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Har även två petskyddade 230V uttag på baksidan. Levereras med förmonterad sladdställ 3m H07RN-F 3G1.5mm och stickpropp.
  Utförande aWork LED Tec 2400 Battey:
  Uppladdningsbar arbetslampa LED. Strömsbrytare på/av samt reglerbar 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Lithium-batteri 11.1V/4400mAH. Levereras med laddare för 230V samt 12V.
  Montage:
  Stadigt självstående eller med fördel monterad på stativ.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Rundstrålande arbetslampa på 23 W som ger ett bländfritt allmänljus perfekt för inomhusarbete. Helt tillverkat i tålig plast-/kompositmaterial. Armaturen väger endast 1,4 Kg och kan staplas i exempelvis en pallkrage för enkel transport och lagring. Utrustad med 5 m lång H07RN-F-gummikabel med stickpropp och uttag för vidarekoppling. Levereras med skyddspåse, krok och spännband för upphängning. Magnetfäste, beslag för montage på stativ och 20-pack skyddspåsar finns som tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Teleskopiskt stativ med ben
  Teleskopiskt stativ med ben
  Stativet är ihopfällbart. Topplattan är både vinklad och rak för att passa de flesta av marknadens lampor. Stativet är tillverkat av stålrör och ytbehandlat med elförzinkning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rundstrålande BALL LED
  Rundstrålande BALL LED
  BALL-LED är en nyutvecklad byggarbetslampa med högkvalitativ LED teknik, extremt stryktålig och minimal energiåtgång. LED-tekniken är utvecklad för att klara proffessionellt bruk, EMC-typad, samt tredjepartscertifierad.
  BALL 230V och BALL 230V NÖD är utrustade med 7 m kabel, stickpropp, och dubbla vägguttag. BALL 230V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL 48V och BALL 48V NÖD är utrustade med 1 m kabel. BALL 48V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL8 är utrustad med kraftiga litiumbatterier för 8 timmars batteridrift. Med Integrerad kabel för 230V och ett vägguttag.
  Mer info
  5 Varianter
 • Arbetslampa Magnum 36W Lux
  Arbetslampa Magnum 36W Lux
  Magnum 36W Lux är en vidareutveckling av traditionella Magnum 36W med bl.a. 230V-uttag på baksidan och förstärkta lysrörshållare. Arbetslampa med lågenergirör (låg värmeutveckling) som är utvecklad för att belysa större områden (lyser som en 200W glödlampa, 2900Lux). Lampan har justerbart handtag och ett 230V-uttag på baksidan, drivs med 230V och har en 5 m H07RN2X1-kabel. Magnum 36W Lux är mycket slagtålig tack vare polykarbonatmaterialet och har dessutom en skyddande gummiram, samtliga delar är utbytbara.
  Mer info
  1 Variant
 • Tunnelarmatur LED 30W 230V, Garo
  Tunnelarmatur LED 30W 230V, Garo
  Byggarbetslampa för provisorisk belysning i tunnlar, korridorer, parkeringsgarage e t c. Utrustad med 7m skarvkabel ,uttag för enkel vidarematning till nästa armatur och upphängningsöglor för vajermontage. Självhäftande sträckfilm medföljer för att undvika onödig rengöring. Klämfästen finns som tillbehör för montering med magnetfötter alternativt väggmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Ljusstark och bredstrålande arbetslampa byggd för tuffa miljöer.
  Lämpar sig mycket väl för både stora och små arbetsplatser.
  Kraftigt hölje i formgjutet aluminium.
  Armaturen har en justerbar bygel med skruvhål för montage på stativ.
  Praktiskt handtag som gör armaturen lätt att bära.
  Strömbrytare (på/av) samt två petskyddade 230V uttag på baksidan.
  Montage: Stadigt självstående eller med fördel monterad på stativ.
  Anslutning: Levereras med förmonterat sladdställ och stickpropp 5m (H07RN-3G1.5mm)
  Mer info
  1 Variant
 • Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Passar de flesta arbetsbelysningar och en rad andra applikationer. Stativet står stadigt på sina fyra utfällbara ben och fälls enkelt upp och ihop (1 m långt ihopfällt). Benen och mittröret har skyddande plastfötter för att förhindra märken i underlaget. Levereras i plastpåse inkl. två fästskruvar med vingmutter för fastsättning av t.ex. arbetsbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsplatsbelysning LED, Rutab
  Arbetsplatsbelysning LED, Rutab
  Tillfällig belysning i flexibel LED slangsformat. Utmärkt som tillfällig byggbelysning. Seriekopplingsbar med Plug-In. Max 50 meter. Transformator med anslutningskontakt ingår. 14,4W/m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handlampa Easy Carry LED
  Handlampa Easy Carry LED
  Uppladdningsbar handlampa med praktiskt bärhandtag och magnetfäste. USB utgång för laddning av mobil. Blinkande nödsignal.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsbelysning LED
  Arbetsbelysning LED
  Användningsområde:
  Bredstrålande portabel LED strålkastare lämplig som arbetsbelysning inom- och utomhus. Finns för nätanslutning eller batteridrift.
  Utförande aWork LED Batteri:
  Svart pulverlackerat armaturhus i aluminium med härdat frontglas. Integrerat drivdon och batteri. Monterad på golvstativ med smarta magnetfötter som gör det möjligt att enkelt fästa armaturen mot metallytor. Laddare och kabel för 230V samt 12V laddning medföljer. Lys-och laddtid på 3-6h.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-slinga aLine Work, a-collection
  LED-slinga aLine Work, a-collection
  230 V LEDstrip i IP44-utförande för tålig och praktisk belysning på byggarbetsplatsen. Kan användas både inom- och utomhus. Högt ljusflöde och god färgåtergivning. Finns i rullar på 5 m, 10 m och 25 m med förmonterat sladdställ (80 cm), jordad stickpropp för enkel installation.
  Mer info
  3 Varianter
 • Arbetslampa Magnum SMD LED 44 W
  Arbetslampa Magnum SMD LED 44 W
  I lätt design, med ett flertal nya funktioner, garanterar armaturen ljus för alla olika typer av tillfälliga arbetsplatser och måleriarbeten. Lämpar sig särskilt bra för våra nordiska förhållanden. Konstruktion ger dig en slagtålig armatur med ett bländfritt ljus, Energieffektiv SMD-LED teknik.
  Arbetsbelysning kan med fördel användas för att belysa upp större arbetsytor, som tillfällig allmänljus vid byggnationer och måleriarbeten. Armaturerna har integrerad ställbart stöd och alltid förberedd för att direkt sättas på stativ alternativt direkt på golv. Dubbla extra strömuttag för att enkelt sammankoppla fler armaturer i följd, samt för enkel åtkomst för drift av verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare aWork, a-collection
  Laddare aWork, a-collection
  Laddare som fungerar för aWork arbetslampor 7501040 och 7503815. Laddaren är identisk med den som levereras med 7501040 men fungerar också utmärkt med 7503815.
  Mer info
  1 Variant
 • Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel till Byggy arbetsbelysning. En flexibel arbetsbelysning som kan vara elektrikern, vaktmästaren eller snickarens bästa verktyg. En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Smidig skruvkontakt för att enkelt koppla ihop den längd du behöver. Anslutningskabeln är 3 meter och anslutningsbar LED-slinga finns i 5m, 10m och 25m. Du kan koppla hela 50 meter på varje anslutningskabel.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-slinga, ASBALL, för arbetsbelysning, Garo
  LED-slinga, ASBALL, för arbetsbelysning, Garo
  Professionell Plug-In slingbelysning LED för byggarbetsplatser, korridorer, ställningar och hissschakt. IP65, 800lm/m, 11W/m, 4000K. Godkänd från -30° till +50°. Finns i 3m, 10m och 25m. Anpassa längden efter behov, max 50m per strömkabel. Elsäkerhets- och EMC-godkänd. Strömkabel köps separat. Max längd=50m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Strömkabel till LED-slinga ASBALL, Garo
  Strömkabel till LED-slinga ASBALL, Garo
  Strömkabel, omvandlare 230V till Plug-In till GARO slingbelysning ASBALL LED. Längd=3m. Omvandlaren är anpassad för max 50m slingbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa för 7570104
  Mer info
  1 Variant
 • Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Arbetslamporna är utformade för att tåla tuffa och stränga förhållanden. För alla typer av arbetsområden, små och stora jobb, inomhus som utomhus.
  Mer info
  3 Varianter
 • Arbetsbelysning Mureva, Schneider
  Arbetsbelysning Mureva, Schneider
  Mureva LED arbetslampor erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för arbetsplatser eller områden där tillfällig belysning krävs. Lamporna levereras med stickpropp. Alla produkter i sortimentet är utrustade med den senaste LED-tekniken för att erbjuda större energieffektivitet, bättre ljuskvalitet och en längre livslängd.
  Tack vare den höga IP-klassificeringen är arbetslamporna lämpliga för installation i alla typer av miljöer, både inomhus och utomhus. Perfekt för olika typer av arbetsplatser såväl som för privat bruk, t ex camping, utomhusaktiviteter och liknande. Mureva LED arbetslampor kan användas var som helst, när som helst.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.