Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetsbelysning

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 111

 • LED-slinga aLine Work, a-collection
  LED-slinga aLine Work, a-collection
  230 V LEDstrip i IP44-utförande för tålig och praktisk belysning på byggarbetsplatsen. Kan användas både inom- och utomhus. Högt ljusflöde och god färgåtergivning. Finns i rullar på 5 m, 10 m och 25 m med förmonterat sladdställ (80 cm), jordad stickpropp för enkel installation.
  Mer info
  3 Varianter
 • Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Smidig och kraftfull LED arbetslampa för inom och utomhusbruk. Praktiskt handtag och axelrem som gör armaturen lätt att bära. Hölje i slagtåligt polykarbonat. Finns för nätanslutning och batteridrift. Kan ställas på golv, hängas på vägg eller monteras på stativ.
  Utförande aWork LED Tec 3600:
  Strömbrytare på/av samt reglerbar mellan 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Har även två petskyddade 230V uttag på baksidan. Levereras med förmonterad sladdställ 3m H07RN-F 3G1.5mm och stickpropp.
  Utförande aWork LED Tec 2400 Battery:
  Uppladdningsbar arbetslampa LED. Strömsbrytare på/av samt reglerbar 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Lithium-batteri 11.1V/4400mAH. Levereras med laddare för 230V samt 12V.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Ljusstark och bredstrålande arbetslampa byggd för tuffa miljöer. Lämpar sig mycket väl för både stora och små arbetsplatser. Kraftigt hölje i formgjutet aluminium. Armaturen har justerbar bygel med skruvhål för montage på stativ. Praktiskt handtag som gör armaturen lätt att bära. Strömbrytare (på/av) samt två petskyddade 230V uttag på baksidan. Kan ställas på golv, hängas på vägg eller monteras på stativ. 5m sladd med stickpropp (H07RN-3G1.5mm).
  Mer info
  1 Variant
 • Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Passar de flesta arbetsbelysningar och en rad andra applikationer. Stativet står stadigt på sina fyra utfällbara ben och fälls enkelt upp och ihop (1 m långt ihopfällt). Benen och mittröret har skyddande plastfötter för att förhindra märken i underlaget. Levereras i plastpåse inkl. två fästskruvar med vingmutter för fastsättning av t.ex. arbetsbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Rundstrålande arbetslampa på 23 W som ger ett bländfritt allmänljus perfekt för inomhusarbete. Helt tillverkat i tålig plast-/kompositmaterial. Armaturen väger endast 1,4 Kg och kan staplas i exempelvis en pallkrage för enkel transport och lagring. Utrustad med 5 m lång H07RN-F-gummikabel med stickpropp och uttag för vidarekoppling. Levereras med skyddspåse, krok och spännband för upphängning. Magnetfäste, beslag för montage på stativ och 20-pack skyddspåsar finns som tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning LED
  Arbetsbelysning LED
  Bredstrålande portabel LED strålkastare lämplig som arbetsbelysning inom- och utomhus. Svart pulverlackerat armaturhus i aluminium med härdat frontglas. Integrerat drivdon och batteri. Monterad på golvstativ med smarta magnetfötter som gör det möjligt att enkelt fästa armaturen mot metallytor. Laddare och kabel för 230V samt 12V laddning medföljer. Lys-och laddtid på 3-6h.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare aWork, a-collection
  Laddare aWork, a-collection
  Laddare som fungerar för aWork arbetslampor 7501040 och 7503815. Laddaren är identisk med den som levereras med 7501040 men fungerar också utmärkt med 7503815.
  Mer info
  1 Variant
 • Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa för 7570104
  Mer info
  1 Variant
 • Rundstrålande BALL LED
  Rundstrålande BALL LED
  BALL-LED är en nyutvecklad byggarbetslampa med högkvalitativ LED teknik, extremt stryktålig och minimal energiåtgång. LED-tekniken är utvecklad för att klara proffessionellt bruk, EMC-typad, samt tredjepartscertifierad.
  BALL 230V och BALL 230V NÖD är utrustade med 7 m kabel, stickpropp, och dubbla vägguttag. BALL 230V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL 48V och BALL 48V NÖD är utrustade med 1 m kabel. BALL 48V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL8 är utrustad med kraftiga litiumbatterier för 8 timmars batteridrift. Med Integrerad kabel för 230V och ett vägguttag.
  Mer info
  5 Varianter
 • Teleskopiskt stativ med ben
  Teleskopiskt stativ med ben
  Stativet är ihopfällbart. Topplattan är både vinklad och rak för att passa de flesta av marknadens lampor. Stativet är tillverkat av stålrör och ytbehandlat med elförzinkning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsplatsbelysning LED, Cellite
  Arbetsplatsbelysning LED, Cellite
  Tillfällig belysning i flexibel LED slangsformat. Utmärkt som tillfällig byggbelysning. Seriekopplingsbar med Plug-In. Max 50 meter. Transformator med anslutningskontakt ingår. 14,4W/m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Handlampa Easy Carry LED
  Handlampa Easy Carry LED
  Uppladdningsbar handlampa med praktiskt bärhandtag och magnetfäste. USB utgång för laddning av mobil. Blinkande nödsignal.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel arbetsbelysning DB, Designlight
  Anslutningskabel till Byggy arbetsbelysning. En flexibel arbetsbelysning som kan vara elektrikern, vaktmästaren eller snickarens bästa verktyg. En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Smidig skruvkontakt för att enkelt koppla ihop den längd du behöver. Anslutningskabeln är 3 meter och anslutningsbar LED-slinga finns i 5m, 10m och 25m. Du kan koppla hela 50 meter på varje anslutningskabel.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetslampa Future LED; Cellite
  Arbetslampa Future LED; Cellite
  Ny generation arbetsbelysning i tunn design, nya funktioner och 60 % lägre strömförbrukning jämfört med 70 W:s arbetsbelysning med lågenergilampa. Kraftfull arbetsbelysning med upp till 60 % lägre strömförbrukning jämfört med klassiska Giant, 320 W. Energisnål arbetsbelysning med 360° ljusspridning. Ger bra allmänljus på byggarbetsplatsen. Magnum-serien finns nu även i SMD LED-version som har 50 % lägre strömförbrukning jämfört med jämförbar 70 W arbetsbelysning med lågenergilampa. Ny konstruktion av frontglas reducerar endast 5 % av ljuset från SMD-dioderna. Stödet är ställbart i flera olika positioner med funktionell hållare för kabel.
  Dubbla 230 V-uttag. 5 meter kabel.
  Mer info
  4 Varianter
 • Strömkabel till LED-slinga ASBALL, Garo
  Strömkabel till LED-slinga ASBALL, Garo
  Strömkabel, omvandlare 230V till Plug-In till GARO slingbelysning ASBALL LED. Längd=3m. Omvandlaren är anpassad för max 50m slingbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetslampa Magnum SMD LED 44 W
  Arbetslampa Magnum SMD LED 44 W
  I lätt design, med ett flertal nya funktioner, garanterar armaturen ljus för alla olika typer av tillfälliga arbetsplatser och måleriarbeten. Lämpar sig särskilt bra för våra nordiska förhållanden. Konstruktion ger dig en slagtålig armatur med ett bländfritt ljus, Energieffektiv SMD-LED teknik.
  Arbetsbelysning kan med fördel användas för att belysa upp större arbetsytor, som tillfällig allmänljus vid byggnationer och måleriarbeten. Armaturerna har integrerad ställbart stöd och alltid förberedd för att direkt sättas på stativ alternativt direkt på golv. Dubbla extra strömuttag för att enkelt sammankoppla fler armaturer i följd, samt för enkel åtkomst för drift av verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning DB, Designlight
  Arbetsbelysning DB, Designlight
  En flexibel arbetsbelysning som kan vara elektrikern, vaktmästaren eller snickarens bästa verktyg. En arbetsbelysning som enkelt rullas ut eller hängs över byggställningen för tillfällig belysning under arbete. En mångsidig arbetsbelysning då LED-slingan är IP65 och kan användas ute som inne, temperaturområde mellan -30° till +50°. Smidig skruvkontakt för att enkelt koppla ihop den längd du behöver. Anslutningskabeln är 3 meter och anslutningsbar LED-slinga finns i 5m, 10m och 25m. Du kan koppla hela 50 meter på varje anslutningskabel.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tillbehör till Thorsman Arbetslampa, Schneider
  Tillbehör till Thorsman Arbetslampa, Schneider
  Teleskopstativet speciellt utformat för Thorsman LED arbetslampor. Inget extra fäste krävs för att montera dit arbetslampan. Stark och hållbar design, pulverlackerad svart. Stabil struktur. Hopvikbar och komapkt för enkel transport, ihopfälld mått 110 cm. Max höjd 310 cm.
  Mer info
  1 Variant
 • LED-slinga EasyReel Pro, Invoide
  LED-slinga EasyReel Pro, Invoide
  LED-slinga 25 m, avsedd för allmänbelysning på arbetsplatser inom- och utomhus. Levereras på praktisk vinda som gör det enkelt att förvara och transportera slingan utan risk för trassel och skador. Slingan kan skarvas upp till 100 meters längd. Anslutningsdon ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Abetslampa LED Thorsman, Schneider
  Arbetslamporna är utformade för att tåla tuffa och stränga förhållanden. För alla typer av arbetsområden, små och stora jobb, inomhus som utomhus.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.