Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

75 Allmänbruksarmaturer

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 444

 • Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Användningsområde:
  Smidig och kraftfull LED arbetslampa för inom och utomhusbruk. Praktiskt handtag och axelrem som gör armaturen lätt att bära. Hölje i slagtåligt polykarbonat. Finns för nätanslutning och batteridrift.
  Utförande aWork LED Tec 3600:
  Strömbrytare på/av samt reglerbar mellan 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Har även två petskyddade 230V uttag på baksidan. Levereras med förmonterad sladdställ 3m H07RN-F 3G1.5mm och stickpropp.
  Utförande aWork LED Tec 2400 Battey:
  Uppladdningsbar arbetslampa LED. Strömsbrytare på/av samt reglerbar 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Lithium-batteri 11.1V/4400mAH. Levereras med laddare för 230V samt 12V.
  Montage:
  Stadigt självstående eller med fördel monterad på stativ.
  Mer info
  2 Varianter
 • Taksockel av porslin, IFÖ
  Taksockel av porslin, IFÖ
  Kvalitétssocklar i keramik. Finns i olika utföranden; gängstorlekar, lamphållare, IP-klassning och färg.
  Mer info
  22 Varianter
 • Globarmatur AVR 20.1 komplett i plast, Ensto
  Globarmatur AVR 20.1 komplett i plast, Ensto
  Hållbar globarmatur för t ex källarlokaler, vindsutrymmen, sekundära utrymmen eller som enkel tillfälligbelysning. Levereras med smidig dosa för ytmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • Bastu- och inredningsarmatur AVH 15, Ensto
  Bastu- och inredningsarmatur AVH 15, Ensto
  Armatur planerad att tåla den höga värmen i bastun. Med olika gallerutföranden får man en mysig och behaglig belysning. Passar även som inredningsbelysning i fritidshus, gillestugor, restauranger, hotell och många fler ställen där armaturer i trä kommer till sin rätt. I sortimentet finns modeller både för vägg- och hörnmontage, med vilka man kan förverkliga många olika lösningar på belysning.

  AVH 15
  En väggarmatur lämpad för bastu och allmänbelysning, försedd med kraftiga metallfästen för vägg.
  AVH 15.1
  En väggarmatur med furugaller lämpad för bastu och allmänbelysning, försedd med kraftiga metallfästen för vägg.
  AVH 15.2
  En armatur för hörn, med furugaller och kraftiga fästen för hörn. Lämplig för bastu och allmänna utrymmen.

  Levereras exklusive ljuskälla.
  Mer info
  3 Varianter
 • Väggsockel Porslin Sned E27, Ifö Electric
  Väggsockel Porslin Sned E27, Ifö Electric
  Två Ø 5mm hål för montage. CC-mått 60-66 mm.
  Kabelgenomföring med tätningssats upptill.
  Kopplingsplintar för anslutning av max 2 x 2,5 mm2.
  Överkoppling är möjlig. Petskydd och skydd mot
  strilande vatten från alla vinklar med monterad kupa.
  Vit IP54 sned
  Höjd 100 mm
  Diameter Ø 100 mm
  Lamphållare E27
  Ljuskälla E27, max 75W
  Glasgänga 84,5 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Tak- och väggarmatur Basic, Ifö Electric
  Tak- och väggarmatur Basic, Ifö Electric
  Kapslingsklass IP20, Klass II
  Tak- och väggarmaturer från Ifö Electric. Fotlamphållarna tillverkas av högkvalitetsporslin med gråglasyr (NS: S 6005-G80Y) eller vitglasyr (NCS: S 1502-G50Y). Ifö Basic fotlamphållare finns i två utföranden, en rak modell och en sned med 15 graders lutning. Sned lamphållare installeras som regel på vägg. Förutom matta glödlampor, beroende på miljö, kan koltrådslampor, klara glödlampor samt halogenlampor användas. Ljuskälla ingår ej.
  Montage: För tak och vägg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Teleskopiskt stativ med ben
  Teleskopiskt stativ med ben
  Stativet är ihopfällbart. Topplattan är både vinklad och rak för att passa de flesta av marknadens lampor. Stativet är tillverkat av stålrör och ytbehandlat med elförzinkning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rundstrålande BALL LED
  Rundstrålande BALL LED
  BALL-LED är en nyutvecklad byggarbetslampa med högkvalitativ LED teknik, extremt stryktålig och minimal energiåtgång. LED-tekniken är utvecklad för att klara proffessionellt bruk, EMC-typad, samt tredjepartscertifierad.
  BALL 230V och BALL 230V NÖD är utrustade med 7 m kabel, stickpropp, och dubbla vägguttag. BALL 230V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL 48V och BALL 48V NÖD är utrustade med 1 m kabel. BALL 48V NÖD har även dubbel batteribackup 2x60 min.
  BALL8 är utrustad med kraftiga litiumbatterier för 8 timmars batteridrift. Med Integrerad kabel för 230V och ett vägguttag.
  Mer info
  5 Varianter
 • LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5 m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  RS 16 LED är en vägg- och takarmatur som kan användas i miljöer där man önskar en enklare sensorarmatur. Den är försedd med Steinels unika HF-sensor som reagerar blixtsnabbt på alla rörelser oberoende av rörelseriktning och omgivningstemperatur. Sensorn känner genom mjuka material och kan därför i små utrymmen detektera rörelser utanför rummet om rummet är mindre än sensorns bevakningsområde (diameter 3-8 m). Inställbart skymningsrelä och efterlystid ger maximal energibesparing. Upp till 10 st RS 16 LED kan sammankopplas i grupp via kabel, det innebär att alla armaturer i gruppen fungerar som master.
  Montage: Tak- och Vägg. Inomhus. Montagehöjd för tak 2,20-2,70 m. Högre montagehöjd ger kortare räckvidd för rörelsevakten. Tre fästhål c/c 170 mm. Distanser för utanpåliggande ledning.
  Utförande:Stomme av vit polykarbonat. Kupa av opalt glas med gängfastsättning. Försedd med en aktiv HF-sensor, bevakningsområde Ø 3-8 m. som detekterar gående personer. Bevakningsvinkel 360°, öppningsvinkel 160°. Sensorn känner genom tunna material som trä, gips och glas. Efterlystid inställbar 8 sek - 35 min. Skymningsrelä inställbart 2-2000 lux.
  Anslutning: Två införingshål Ø 12 mm med strypnippel. Plint 2x1,5 mm² (fas, nolla, tändtråd).
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur Heatwall Bastu, Hide-a-Lite
  Väggarmatur Heatwall Bastu, Hide-a-Lite
  Mjuk och behaglig belysning bidrar till en mysig atmosfär i bastun. Heatwall är en nätt, snygg och enkel LED-armatur för bastun med IP65- och IK10-klassning. Väggarmatur som tål att tittas på, som även är anpassad för montage bakom lampskärm. Heatwall har bakstycke av gjuten aluminium och finish i borstat stål med opal kupa av värmebeständig plast. Komplett med integrerat fasdimringsbart drivdon för direkt anslutning till 230 V.
  Mer info
  1 Variant
 • LEDstrip R IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP67, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP67 har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Den höga IP-klassningen gör att den lämpar sig som effektbelysning för både inom- och utomhusbruk, till exempel trappräcken eller som lysande linjer kring en butiksfasad. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutning till LEDstrip IP20
  Anslutning till LEDstrip IP20
  Tillbehör för att ansluta Hide-a-lite LEDstrip IP20 enkelfärg respektive RGB.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ljuslist Heatline Bastu, Hide-a-Lite
  Ljuslist Heatline Bastu, Hide-a-Lite
  LEDlist för bastu i IP44-utförande. Skapar ett härligt varmvitt släpljus med glödljuskaraktär. Bör monteras i utrymmen där temperaturen inte överstiger 80°C. Armaturhölje av värme- och åldersbeständig plast, ändstycken av aluminium med borstad finish. Levereras med färdiga skruvkopplingar och 5 cm kabel på var sida (länkbara), 5 m värmebeständig silikonkabel med skruvkoppling samt clips och skruvar i rostfritt stål för enkelt montage. Ansluts till konstantström 350 mA.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lampett Bernadotte, Ifö Electric
  Lampett Bernadotte, Ifö Electric
  Det sägs att bra design är tidlös. Få saker stämmer in bättre på detta talesätt än just Sigvard Bernadottes lampetter, ritade i mitten på 1960-talet.
  Silikontätning mellan glas och sockel. Två Ø 5 mm hål för montage. Överkoppling är möjlig. Bottengenomföring. Petskydd.
  Mer info
  7 Varianter
 • Taksockel av plast AVR 6, Ensto
  Taksockel av plast AVR 6, Ensto
  Lamphållare/Sockel E27 som passar med alla kupor med A85 skruvhals. AVR6 är försedd med kopplingsdosa för utanpåliggande montage. Levereras utan kupa och ljuskälla.
  Mer info
  1 Variant
 • Tak- och väggarmaturer kompletta Classic, Ifö Electric
  Tak- och väggarmaturer kompletta Classic, Ifö Electric
  Classic har en keramisk sockel och en blank opal kupa. Kan placeras i tak eller på vägg, såväl inom- som utomhus.
  Mer info
  3 Varianter
 • LEDstrip Flexibel, Hide-a-lite
  LEDstrip Flexibel, Hide-a-lite
  Flexibel LEDstrip RX, RXW och RXI med en mycket god ljuskvalitet och högsta möjliga färgåtergivning, Ra>90. För att belysa till exempel inredningsdetaljer, konst, eller möbler för att få den rätta lystern och färgerna att uppfattas på bästa sätt. Samtliga ljuslister passar utmärkt i Elcos sortiment med aluminiumprofiler. Levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ledstrip HV FDIM 10m, Hide-a-Lite
  Ledstrip HV FDIM 10m, Hide-a-Lite
  Fasdimringsbar 230 V LEDstrip i IP44-utförande för belysning både inom- och utomhus. Högt ljusflöde och mycket god färgåtergivning, RA90, två färgtemperaturer, 2100K och 3000K. För effektfull och dold belysning t.ex. som uppljus på takbjälkar, under takfoten eller i ett räcke. Standard i rullar på 10 meter med monterat sladdställ (80cm), jordad stickpropp och fasdimringsbar DC-konverter, clips och skarv för en enkel installation. Ljusflödet är angett per meter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Profil U Plast, Hide-a-Lite
  Profil U Plast, Hide-a-Lite
  U-profil i plast som förenklar installationen av IP-klassad LEDstrip. Perfekt för att skapa raka lysande linjer och slippa använda clips. Passar lika bra utomhus som inomhus. Levereras som standard i 2m längder med förborrade hål i botten för enkelt montage med skruvar. Finns i 15mm eller 17mm bredd för att passa alla våra LED-stripar med högre IP-klass.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.