Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

75 Allmänbruksarmaturer

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 469

 • LED-slinga aLine Work, a-collection
  LED-slinga aLine Work, a-collection
  230 V LEDstrip i IP44-utförande för tålig och praktisk belysning på byggarbetsplatsen. Kan användas både inom- och utomhus. Högt ljusflöde och god färgåtergivning. Finns i rullar på 5 m, 10 m och 25 m med förmonterat sladdställ (80 cm), jordad stickpropp för enkel installation.
  Mer info
  3 Varianter
 • Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Arbetsbelysning aWork LED Tec, a-collection
  Smidig och kraftfull LED arbetslampa för inom och utomhusbruk. Praktiskt handtag och axelrem som gör armaturen lätt att bära. Hölje i slagtåligt polykarbonat. Finns för nätanslutning och batteridrift. Kan ställas på golv, hängas på vägg eller monteras på stativ.
  Utförande aWork LED Tec 3600:
  Strömbrytare på/av samt reglerbar mellan 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Har även två petskyddade 230V uttag på baksidan. Levereras med förmonterad sladdställ 3m H07RN-F 3G1.5mm och stickpropp.
  Utförande aWork LED Tec 2400 Battery:
  Uppladdningsbar arbetslampa LED. Strömsbrytare på/av samt reglerbar 50%/100% ljusstyrka på baksidan. Lithium-batteri 11.1V/4400mAH. Levereras med laddare för 230V samt 12V.
  Mer info
  2 Varianter
 • Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Arbetsbelysning aWork LED 6600
  Ljusstark och bredstrålande arbetslampa byggd för tuffa miljöer. Lämpar sig mycket väl för både stora och små arbetsplatser. Kraftigt hölje i formgjutet aluminium. Armaturen har justerbar bygel med skruvhål för montage på stativ. Praktiskt handtag som gör armaturen lätt att bära. Strömbrytare (på/av) samt två petskyddade 230V uttag på baksidan. Kan ställas på golv, hängas på vägg eller monteras på stativ. 5m sladd med stickpropp (H07RN-3G1.5mm).
  Mer info
  1 Variant
 • Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Belysningsstativ fyrbent, justerbart
  Passar de flesta arbetsbelysningar och en rad andra applikationer. Stativet står stadigt på sina fyra utfällbara ben och fälls enkelt upp och ihop (1 m långt ihopfällt). Benen och mittröret har skyddande plastfötter för att förhindra märken i underlaget. Levereras i plastpåse inkl. två fästskruvar med vingmutter för fastsättning av t.ex. arbetsbelysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Arbetsbelysning rundstrålande Awork R2, a-collection
  Rundstrålande arbetslampa på 23 W som ger ett bländfritt allmänljus perfekt för inomhusarbete. Helt tillverkat i tålig plast-/kompositmaterial. Armaturen väger endast 1,4 Kg och kan staplas i exempelvis en pallkrage för enkel transport och lagring. Utrustad med 5 m lång H07RN-F-gummikabel med stickpropp och uttag för vidarekoppling. Levereras med skyddspåse, krok och spännband för upphängning. Magnetfäste, beslag för montage på stativ och 20-pack skyddspåsar finns som tillbehör.
  Mer info
  1 Variant
 • Arbetsbelysning LED
  Arbetsbelysning LED
  Bredstrålande portabel LED strålkastare lämplig som arbetsbelysning inom- och utomhus. Svart pulverlackerat armaturhus i aluminium med härdat frontglas. Integrerat drivdon och batteri. Monterad på golvstativ med smarta magnetfötter som gör det möjligt att enkelt fästa armaturen mot metallytor. Laddare och kabel för 230V samt 12V laddning medföljer. Lys-och laddtid på 3-6h.
  Mer info
  1 Variant
 • Laddare aWork, a-collection
  Laddare aWork, a-collection
  Laddare som fungerar för aWork arbetslampor 7501040 och 7503815. Laddaren är identisk med den som levereras med 7501040 men fungerar också utmärkt med 7503815.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggarmatur aWall STHLM, a-collection
  Väggarmatur aWall STHLM, a-collection
  Vit vägglampett för inomhusbruk med två sidomonterade LEDmoduler. Lämplig för korridorer, trapphus och liknande utrymmen. Diskret formgivning med vitlackerad stålstomme och välvd opal kupa av akryl som ger god avbländning. Kabelinföring från ovan,- under eller baksida. Montageplåt finns som tillbehör. Monteras bakom armaturen för att jämna ut underlaget och dölja skruvhål från tidigare installation.
  Mer info
  3 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 8, a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 8, a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning (IP54). Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 10 a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 10 a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning (IP54). Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Plafond armaturer aRound LED 14 a-collection
  Plafond armaturer aRound LED 14 a-collection
  En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Armaturen lyckas att förena en stilren design med krävande klassning. Finns även med rörelsevakt (PIR). Max 4 PIR-armaturer (master) och 6 slavar bör anslutas till samma tändtråd.
  Mer info
  4 Varianter
 • Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa aWork Round, a-collection
  Reservkupa för 7570104
  Mer info
  1 Variant
 • LED-strip aLine, a-collection
  LED-strip aLine, a-collection
  LED-strip för funktionell och dekorativ belysning i kök, under bardiskar och andra tillämpningar inom- och utomhus. Kan monteras i aluminiumprofil för bättre värmeavledning och avbländning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Globarmatur AVR 20.1 komplett i plast, Ensto
  Globarmatur AVR 20.1 komplett i plast, Ensto
  Hållbar globarmatur för t ex källarlokaler, vindsutrymmen, sekundära utrymmen eller som enkel tillfälligbelysning. Levereras med smidig dosa för ytmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • Taksockel av porslin, IFÖ
  Taksockel av porslin, IFÖ
  Kvalitétssocklar i keramik. Finns i olika utföranden; gängstorlekar, lamphållare, IP-klassning och färg.
  Mer info
  22 Varianter
 • Bastu- och inredningsarmatur AVH 15, Ensto
  Bastu- och inredningsarmatur AVH 15, Ensto
  Armatur planerad att tåla den höga värmen i bastun. Med olika gallerutföranden får man en mysig och behaglig belysning. Passar även som inredningsbelysning i fritidshus, gillestugor, restauranger, hotell och många fler ställen där armaturer i trä kommer till sin rätt. I sortimentet finns modeller både för vägg- och hörnmontage, med vilka man kan förverkliga många olika lösningar på belysning.

  AVH 15
  En väggarmatur lämpad för bastu och allmänbelysning, försedd med kraftiga metallfästen för vägg.
  AVH 15.1
  En väggarmatur med furugaller lämpad för bastu och allmänbelysning, försedd med kraftiga metallfästen för vägg.
  AVH 15.2
  En armatur för hörn, med furugaller och kraftiga fästen för hörn. Lämplig för bastu och allmänna utrymmen.

  Levereras exklusive ljuskälla.
  Mer info
  3 Varianter
 • Taksockel av plast AVR 6, Ensto
  Taksockel av plast AVR 6, Ensto
  Lamphållare/Sockel E27 som passar med alla kupor med A85 skruvhals. AVR6 är försedd med kopplingsdosa för utanpåliggande montage. Levereras utan kupa och ljuskälla.
  Mer info
  1 Variant
 • LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R IP20, Hide-a-Lite
  LEDstrip R har en god ljuskvalitet och hög färgåtergivning, RA>90. Monteras i lämplig aluminiumprofil eller på annat lämpligt (värmeavledande) underlag. Längd 5 m, levereras med självhäftande tejp för enkelt montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Väggsockel Porslin Sned E27, Ifö Electric
  Väggsockel Porslin Sned E27, Ifö Electric
  Två Ø 5mm hål för montage. CC-mått 60-66 mm.
  Kabelgenomföring med tätningssats upptill.
  Kopplingsplintar för anslutning av max 2 x 2,5 mm2.
  Överkoppling är möjlig. Petskydd och skydd mot
  strilande vatten från alla vinklar med monterad kupa.
  Vit IP54 sned
  Höjd 100 mm
  Diameter Ø 100 mm
  Lamphållare E27
  Ljuskälla E27, max 75W
  Glasgänga 84,5 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  Tak och väggarmatur LED RS 16 Sensor, Steinel
  RS 16 LED är en vägg- och takarmatur som kan användas i miljöer där man önskar en enklare sensorarmatur. Den är försedd med Steinels unika HF-sensor som reagerar blixtsnabbt på alla rörelser oberoende av rörelseriktning och omgivningstemperatur. Sensorn känner genom mjuka material och kan därför i små utrymmen detektera rörelser utanför rummet om rummet är mindre än sensorns bevakningsområde (diameter 3-8 m). Inställbart skymningsrelä och efterlystid ger maximal energibesparing. Upp till 10 st RS 16 LED kan sammankopplas i grupp via kabel, det innebär att alla armaturer i gruppen fungerar som master.
  Montage: Tak- och Vägg. Inomhus. Montagehöjd för tak 2,20-2,70 m. Högre montagehöjd ger kortare räckvidd för rörelsevakten. Tre fästhål c/c 170 mm. Distanser för utanpåliggande ledning.
  Utförande:Stomme av vit polykarbonat. Kupa av opalt glas med gängfastsättning. Försedd med en aktiv HF-sensor, bevakningsområde Ø 3-8 m. som detekterar gående personer. Bevakningsvinkel 360°, öppningsvinkel 160°. Sensorn känner genom tunna material som trä, gips och glas. Efterlystid inställbar 8 sek - 35 min. Skymningsrelä inställbart 2-2000 lux.
  Anslutning: Två införingshål Ø 12 mm med strypnippel. Plint 2x1,5 mm² (fas, nolla, tändtråd).
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.