Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Downlights LED

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 297

 • Downlight QB mini-spot 3-pack, Designlight
  Downlight QB mini-spot 3-pack, Designlight
  Ett komplett sett med tre mini-downlights som passar i fönstersmyg, skåp, hyllor och fönsternisch. Den vida spridningsvinkeln och det låga inbyggnadsdjupet ger den ett brett användningsområde och ett vackert ljus som dekorbelysning.
  Levereras inklusive drivdon, 2 m kabel mellan drivdon och förgreningsbox samt 1,5 m anslutningskabel med stickkontakt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED 1202 Multi, Hide-a-Lite
  Downlight LED 1202 Multi, Hide-a-Lite
  Armaturen gör det enklare än någonsin att byta ut gamla halogenarmaturer till energieffektiv LED. Snabbplintar integrerat i kylflänsen gör att du kan använda befintlig ledningsdragningen och koppla ihop armaturen med din gamla transformator och dimmer. Armaturen passar i befintlig håltagning (57-60mm) och IP44-utförande för att passa i olika miljöer. Två̊ färgtemperaturer, 2700K eller 3000K och två färger, vit och borstad stål. Ansluts till 12V AC/DC.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Lågbyggande downlight med drivdon för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med dimbart 350mA drivdon och snabbkopplingsplint för 230V, delbar mellan drivdon och armatur. Downlightens effekt utan drivdon 5,4W. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Minidownlight aLED1, a-collection
  Minidownlight aLED1, a-collection
  Små 1,2W minidownlights avsedda för montage i fönstersmygar, nischer och möbler. Armaturhus i aluminium. Drivdon a-collection för 350mA konstantström 79 842 95, 79 842 96 alternativt universalstyrdon 79 842 97, 79 842 98 eller 79 842 99 rekommenderas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Thin, Hide-a-Lite
  Downlight LED Thin, Hide-a-Lite
  Kraftfull och tunn LED-armatur i vitt utförande som ersätter upp till 20W halogendownlight. Armaturens tunna utförande och diskreta design gör att den lätt integreras i skåp eller under hyllor, i kök och badrum. Thin LED har den senaste diodtekniken som ger ett mycket bra ljusflöde. Armaturen är IP44-klassad runt om och ett inbyggnadsdjup på endast 8mm för att passa i de flesta miljöer inomhus. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight aLED+ 600, a-collection
  Downlight aLED+ 600, a-collection
  Lågbyggande downlight för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med 2 m kabel för anslutning till 350mA drivdon. a-Collection drivdon 7984295/-96/ -97/ -98/ -99 rekommenderas. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Heatspot Kit, Hide-a-Lite
  Downlight LED Heatspot Kit, Hide-a-Lite
  LED-armaturer i borstad stål för infällnad i bastu. Anpassat ljusflöde med bra avbländning och halogenkaraktär 2700K som skapar ett varmt och stämningsfullt ljus i bastun. Kitet består av 6 st armaturer (IP44) med 2 m värmebeständig kabel, 3 st förlängningkablar på 1 m, snabbkopplingsbox med 2 m kabel, drivdon (IP20) med sladdställ och stickpropp för komplett installation. Vid installation i isolering använd skyddskåpa.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight aLED + ID400, a-collection
  Downlight aLED + ID400, a-collection
  Allmänbelysning i bostäder och utrymmen med normal takhöjd i offentliga lokaler. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimal bländning. Montage: håltagning 70 mm. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  7467608 ändrar färgtemperatur och blir varmare i färgtonen när den dimras ner. Från 2200K - 3000K
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Slim, Hide-a-Lite
  Downlight LED Slim, Hide-a-Lite
  LED-armatur med inbyggnadsdjup på endast 9 mm, perfekt som belysning i skåp och under hyllor i kök och badrum. Energieffektiv LED-ljuskälla på 2W med 55° ljusspridning. Ersätter motsvarande 10W halogenspottar med en energibesparing på 80%. Armaturhus av tåligt aluminium med mattborstad eller vitlackerad finish. Levereras med 2 m kabel med snabbkontakt, ansluts till LED trafo 12V DC via parallellkoppling, kan ljusregleras med LED-dimmer. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Liten LED-armatur med energieffektiv LED-ljuskälla på 1,2W/350mA med 60° spridningsvinkel. Enkel installation i flexrör 16 eller i hålmått från 16-20 mm med hjälp av den medföljande fjädern. Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö. Leveras med 2 m förmonterad kabel. Ansluts till konstantströmskonverter via seriekoppling från plus till minus. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight LED Comfort Quick Outdoor, Hide-a-Lite
  Downlight LED Comfort Quick Outdoor, Hide-a-Lite
  Lågbyggande och ställbar utomhusarmatur i Comfort-serien med inbyggnadshöjd på endast 40 mm. Samtliga delar är IP44 och godkänd för montage i öppna takkonstruktioner eller direkt mot isolering. Finns i vitt, grått och antracit. Håltagningsmått mellan 73-85 – perfekt vid ROT-arbeten. Komplett med fasdimringsbart drivdon, kopplingsbox med snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight aLED4UC, a-collection
  Downlight aLED4UC, a-collection
  Kraftfull LED-dowlight i "puckutförande". Passar utmärkt som bänkbelysning/underskåpsljus. Levereras med förhöjningsring för utanpåliggande montage. Drivdon a-collection för 350mA konstantström 79 842 95, 79 842 96 alternativt universalstyrdon 79 842 97, 79 842 98 eller 79 842 99 rekommenderas.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED 1218 Comfort, Hide-a-Lite
  Downlight LED 1218 Comfort, Hide-a-Lite
  Multichip och Comfortlins skapar ett näst intill bländfritt ljus som motsvarar halogen i både ljusbild och ljusmängd med mycket god färgåtergivning. Den låga bygghöjden gör den enkel att fälla in i möbler och tak med begränsat utrymme. IP44-utförande och möjlighet till montage över apparatdosa. Finns i vit och borstad stål, två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). Välj själv drivdon efter önskad placering och dimteknik. Levereras med 2m kabel och minikontakter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Distansring till Thin LED, Hide-a-Lite
  Distansring till Thin LED, Hide-a-Lite
  Distansring till Thin LED för utanpåliggande montage, finns i vitt eller borstat stål utförande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight Led Comfort G2 6-Pack, Hide-a-Lite
  Downlight Led Comfort G2 6-Pack, Hide-a-Lite
  6-pack med effektiva, infällda LED-downlights för installation direkt på 230V. Armaturen har patenterad Comfortlins, är ställbar 30° och kan ljusregleras med många av de vanligaste dimrarna på marknaden. Lågbyggande, komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel anslutning. Smidig, miljövanlig förpackning som är lätt att ta med och minimerar mängden emballage. Finns i 2700K, 3000K samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K).
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Downlight LED Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Lågbyggande armatur i Comfort-serien med en inbyggnadshöjd på endast 32mm, godkänd av Nemko för montage direkt mot isolering.
  Förläng livslängden genom att använda skyddskåpa i din installation.
  Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000K-2700K) som efterliknar halogenens "varma" egenskaper vid dimring, gör den till en perfekt ROT-armatur.
  Levereras komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm för enkel anslutning till 230V.
  Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED aLED8 och aLED11, a-collection
  Downlight LED aLED8 och aLED11, a-collection
  Användningsområde:
  Downlight med mycket bra färgåtergivning som passar utmärkt som allmänbelysning.
  Utförande:
  Levereras med dimbart drivdon samt extra reflektor för önskad spridningsvinkel.
  aLED 8 levereras med tre reflektorer (24°, 36° och 64°).
  aLED 11 följer det med två reflektorer (24° och 36°).
  Montage:
  Infälld i undertak, takgips, panel eller liknande. Installeras med säkerhetsbox.
  aLED 8 Håltagning 73 mm och infällnadsdjup 35 mm.
  aLED 11 Håltagning 79 mm och infällnadsdjup 67 mm.
  Anslutning:
  Dimbart drivdon som ansluts till 230V med snabbkopplingsplint och dragavlastning för kabel eller flexrör. Dubbla anslutningar per ledare.
  AmbiDim 2000-2800K
  Mer info
  6 Varianter
 • Downlight LED Optic, Hide-a-Lite
  Downlight LED Optic, Hide-a-Lite
  Effektiv LED-downlight som tack vare IP44 kan användas i husets alla rum. Modern LED- och reflektortekniken ger högt ljusutbyte, distinkt ljusbild och bländfritt ljus med mycket god färgåtergivning. Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). En lättinstallerad och lågbyggande armatur komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel anslutning. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Spot Mini, Hide-a-Lite
  Downlight LED Spot Mini, Hide-a-Lite
  Liten modern LED-spot med 1,2W/350mA Power LED med 120° ljusspridning för infällt montage i hyllor, skåp, fönsternischer och köksbänkar. Låg energiförbrukning och lång livslängd gör den till ett mycket bra och miljövänligt alternativ till traditionell halogenbelysning. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring. Inklusive 1,2 m sladdställ med amp-snabbkoppling.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight aLED+ 500 ID Ambidim, a-collection
  Downlight aLED+ 500 ID Ambidim, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänbelysning i bostäder och utrymmen med normal takhöjd i
  offentliga lokaler.
  Utförande:
  Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning.
  Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för
  minimerad bländning. Ändrar färgtemperatur stigande i samband
  med dimring. Från 2100K - 3000K.
  Montage:
  Håltagning 75mm. Behöver ej monteras med säkerhetsbox. Infällnadsdjupet
  35 mm är speciellt anpassat för att passa under isoleringen i
  innertak med gips och glespanel. Även drivdonet till aLED+ ID är
  utformat för att passa i utrymmet mellan gipsskiva och isolering.
  Kan även monteras i undertaksskiva max 30 mm.
  Anslutning:
  aLED+ 500 ID Ambidim levereras med dimbart drivdon och snabbkopplingsplint
  för 230V, delbar mellan drivdon och armatur.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.