Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Downlights LED

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 297

 • Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Liten LED-armatur med energieffektiv LED-ljuskälla på 1,2W/350mA med 60° spridningsvinkel. Enkel installation i flexrör 16 eller i hålmått från 16-20 mm med hjälp av den medföljande fjädern. Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö. Leveras med 2 m förmonterad kabel. Ansluts till konstantströmskonverter via seriekoppling från plus till minus. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight LED Comfort Quick Outdoor, Hide-a-Lite
  Downlight LED Comfort Quick Outdoor, Hide-a-Lite
  Lågbyggande och ställbar utomhusarmatur i Comfort-serien med inbyggnadshöjd på endast 40 mm. Samtliga delar är IP44 och godkänd för montage i öppna takkonstruktioner eller direkt mot isolering. Finns i vitt, grått och antracit. Håltagningsmått mellan 73-85 – perfekt vid ROT-arbeten. Komplett med fasdimringsbart drivdon, kopplingsbox med snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Lågbyggande downlight med drivdon för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med dimbart 350mA drivdon och snabbkopplingsplint för 230V, delbar mellan drivdon och armatur. Downlightens effekt utan drivdon 5,4W. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight aLED+ 500 ID Ambidim, a-collection
  Downlight aLED+ 500 ID Ambidim, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänbelysning i bostäder och utrymmen med normal takhöjd i
  offentliga lokaler.
  Utförande:
  Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning.
  Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för
  minimerad bländning. Ändrar färgtemperatur stigande i samband
  med dimring. Från 2100K - 3000K.
  Montage:
  Håltagning 75mm. Behöver ej monteras med säkerhetsbox. Infällnadsdjupet
  35 mm är speciellt anpassat för att passa under isoleringen i
  innertak med gips och glespanel. Även drivdonet till aLED+ ID är
  utformat för att passa i utrymmet mellan gipsskiva och isolering.
  Kan även monteras i undertaksskiva max 30 mm.
  Anslutning:
  aLED+ 500 ID Ambidim levereras med dimbart drivdon och snabbkopplingsplint
  för 230V, delbar mellan drivdon och armatur.
  Mer info
  1 Variant
 • Minidownlight aLED1, a-collection
  Minidownlight aLED1, a-collection
  Små 1,2W minidownlights avsedda för montage i fönstersmygar, nischer och möbler. Armaturhus i aluminium. Drivdon a-collection för 350mA konstantström 79 842 95, 79 842 96 alternativt universalstyrdon 79 842 97, 79 842 98 eller 79 842 99 rekommenderas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight aLED+ 600, a-collection
  Downlight aLED+ 600, a-collection
  Lågbyggande downlight för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med 2 m kabel för anslutning till 350mA drivdon. a-Collection drivdon 7984295/-96/ -97/ -98/ -99 rekommenderas. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Optic Deep, Hide-a-Lite
  Downlight LED Optic Deep, Hide-a-Lite
  Effektiv LED-downlight med insänkt ljuskälla och tunn kant för diskret takanslutning, med IP44 runt om. Modern LED- och reflektorteknik ger högt ljusutbyte, distinkt ljusbild och bländfritt ljus med mycket god färgåtergivning. Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). Lättinstallerad och lågbyggande armatur komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel anslutning. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden
  Mer info
  3 Varianter
 • Distansring till Thin LED, Hide-a-Lite
  Distansring till Thin LED, Hide-a-Lite
  Distansring till Thin LED för utanpåliggande montage, finns i vitt eller borstat stål utförande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Optic 360°, Hide-a-Lite
  Downlight LED Optic 360°, Hide-a-Lite
  Effektiv LED-downlight som kan riktas 30° åt alla håll. Modern LED- och reflektortekniken ger högt ljusutbyte, distinkt ljusbild och bländfritt ljus med mycket god färgåtergivning. Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). Lättinstallerad och lågbyggande armatur komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel anslutning. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Spot Mini, Hide-a-Lite
  Downlight LED Spot Mini, Hide-a-Lite
  Liten modern LED-spot med 1,2W/350mA Power LED med 120° ljusspridning för infällt montage i hyllor, skåp, fönsternischer och köksbänkar. Låg energiförbrukning och lång livslängd gör den till ett mycket bra och miljövänligt alternativ till traditionell halogenbelysning. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring. Inklusive 1,2 m sladdställ med amp-snabbkoppling.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED Comfort Quick Tune, Hide-a-Lite
  Downlight LED Comfort Quick Tune, Hide-a-Lite
  Lågbyggande LED-downlight, inbyggnadshöjd endast 32mm, godkänd av Nemko för montage direkt mot isolering. Senaste LED-teknik och Comfortlins ger strålande ljuskvalitet med hög ljuskomfort. Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000K-2700K) som efterliknar halogenens "varma" egenskaper vid dimring, Komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Downlight LED Comfort Quick, Hide-a-Lite
  Lågbyggande armatur i Comfort-serien med en inbyggnadshöjd på endast 32mm, godkänd av Nemko för montage direkt mot isolering.
  Förläng livslängden genom att använda skyddskåpa i din installation.
  Finns i två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000K-2700K) som efterliknar halogenens "varma" egenskaper vid dimring, gör den till en perfekt ROT-armatur.
  Levereras komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm för enkel anslutning till 230V.
  Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Slim, Hide-a-Lite
  Downlight LED Slim, Hide-a-Lite
  LED-armatur med inbyggnadsdjup på endast 9 mm, perfekt som belysning i skåp och under hyllor i kök och badrum. Energieffektiv LED-ljuskälla på 2W med 55° ljusspridning. Ersätter motsvarande 10W halogenspottar med en energibesparing på 80%. Armaturhus av tåligt aluminium med mattborstad eller vitlackerad finish. Levereras med 2 m kabel med snabbkontakt, ansluts till LED trafo 12V DC via parallellkoppling, kan ljusregleras med LED-dimmer. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Core, Hide-a-Lite
  Downlight LED Core, Hide-a-Lite
  Liten exklusiv dekorationsarmatur av högsta kvalitet för inomhusbruk. Den nedsänkta ljuspunkten gör att armaturen är ett bra alternativ där en tydligt avgränsad spridning önskas. För infällnad i fönsternicher och möbler eller för utanpåliggande montage med hjälp av tillbehör distansring. Ett rejält armaturhus av aluminium med ytfinish i vitt eller borstad stål. Levereras med 2 m kabel med minikontakt för enkel installation. Distansringarna passar till 45° och 120° versionerna.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED Level Multi, Hide-a-Lite
  Downlight LED Level Multi, Hide-a-Lite
  Komplett LED-downlight med verktygslös höj- och sänkfunktion för bästa funktion och avbländning. Fungerar lika bra i offentlig som privat miljö där ett diskret och behagligt allmänljus önskas. Finns i 3 färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). Levereras komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt dragavlastning för enkel anslutning till 230V. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden. Kan monteras under spärrskikt tillsammans med Spot Guard Gles.
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED Bright Eye G2 Fast, Hide-a-Lite
  Downlight LED Bright Eye G2 Fast, Hide-a-Lite
  Bright Eye G2 är vår kompletta produktserie i två – ibland tre – färgtemperaturer,
  för ett bredare användningsområde där du själv väljer drivdon och dimteknik!
  Nu kan du först välja färgtemperatur – sedan utseende. Kanske blanda produktmodeller för att ge ett
  genomtänkt och varierat, men samtidigt enhetligt intryck. Samtliga armaturer kan
  monteras under spärrskikt med vår Spot Guard Gles.
  Mer info
  4 Varianter
 • Täckring aLED+ 600
  Täckring aLED+ 600
  Täckring för aLED+
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED 1202 Comfort, Hide-a-Lite
  Downlight LED 1202 Comfort, Hide-a-Lite
  Multichip och Comfortlins skapar ett näst intill bländfritt ljus som motsvarar halogen i både ljusbild och ljusmängd med mycket god färgåtergivning. Den låga bygghöjden gör den enkel att fälla in i möbler och tak med begränsat utrymme. IP44 runt om. Finns i vit och borstad stål, två färgtemperaturer samt Tune med dimbar färgtemperatur (2000-2700K). Välj själv drivdon efter önskad placering och dimteknik. Levereras med 2m kabel och minikontakter. Tillbehör finns för utanpåliggande montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Distansring till LED Slim, Hide-a-Lite
  Distansring till LED Slim, Hide-a-Lite
  Distansring för utanpåliggande montage av LED Spot Slim, antingen av aluminium med vitlackerad finish eller aluminium med mattborstad finish.
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Dot VP IP44, Hide-a-Lite
  Downlight LED Dot VP IP44, Hide-a-Lite
  Liten LED-armatur med energieffektiv LED-ljuskälla på 1,2W/350mA med 45° spridningsvinkel. Enkel installation i flexrör 16 eller i hålmått från 16-20 mm med hjälp av den medföljande fjädern. Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö. Leveras med 2 m förmonterad kabel. Ansluts till konstantströmskonverter via seriekoppling från plus till minus. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.