Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

74 Downlights, Spotlights

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 598

 • Downlight LED Q1-Q9, Designlight
  Downlight LED Q1-Q9, Designlight
  Spotlight med väl konstruerad kylfläns och skydddskåpa för montage direkt i isolering.
  Med och utan drivdon.
  Mer info
  9 Varianter
 • Skyddskåpa för downlights Spot Guard gles, Hide-a-Lite
  Skyddskåpa för downlights Spot Guard gles, Hide-a-Lite
  Kåpan är avsedd för minidownlights och vanliga lågbyggande downlights med stifthalogen ljuskälla samt lågbyggande LED-armaturer. Kåpan kan monteras mellan gles-panelen (28x70, cc 30) med hjälp av de klickfästen som sitter i kåpan. Den lågbyggande och rundade utformningen gör att den kan monteras utan punktering av diffusionsspärren. På gavlarna finns anslutning för 3st VP16 rör. De öppna anslutningarna på gavlarna säkerställer en god luftväxling runt om armaturen. Spot Guard Gles tillverkas i miljövänlig Polyamid PA6 som är V(0) klassat och klarar glödtrådstest på 950°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight Comfort G3 Tilt, Hide a Lite
  Downlight Comfort G3 Tilt, Hide a Lite
  Med sitt höga ljusflöde, fantastiska färgåtergivning och höga effektivitet är Comfort G3 i en klass för sig. Högpresterande downlight IP44, passar lika bra som allmänbelysning i hemmiljö som i det offentliga rummet. Armatur med håltagningsmått Ø73-84mm. Kan monteras i 28mm glespanel med 13mm gips vid Ø90mm håltagning. Komplett med fasdimringsbart drivdon, 3-polig snabbplint för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  12 Varianter
 • aSpot LED spotlightkit, a-collection
  aSpot LED spotlightkit, a-collection
  Användningsområde:
  Kompakt LED-spotlightkit för kontor, hemmiljö, restaurang/hotell och liknande lokaler.
  Liten värmeutveckling och lång livslängd i jämförelse med halogenlampor.
  Utförande:
  Består av 3 st. 8W LED COB Spotlights samt 1 m 1-fasskena, anslutningsdon, rak skarv och ändlock.
  Armaturerna har stomme i gjuten vitlackerat aluminium med plastlins och adapter i plast.
  Ljuskällorna är ej utbytbara Rekommenderade dimrar: Vriddimmer
  1360113 (Schneider), 1363147 (Elko) och 1377482 (Vadsbo).
  Dosdimmer 1377440 (Vadsbo) och 1377065 (Eltako).
  Extra armaturer av samma typ som ingår i kitet finns på enr 7401378.
  Montage:
  Dikt tak, två fästpunkter (hål 10x5 mm).
  Anslutning:
  Skruvanslutning 3G 1,5 mm², 230V.
  Skenan ska skyddsjordas.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED P-129MW, Designlight
  Downlight LED P-129MW, Designlight
  En lättplacerad, riktbar armatur med OSRAM Oslon SSL LED-chip.
  Passar där riktbarhet är ett önskemål, till exempel vid mindre punktljus.
  Dimbar med våra 350mA drivdon
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Downlight LED Spot mini VP IP44, Hide-a-Lite
  Liten LED-armatur med energieffektiv LED-ljuskälla på 1,2W/350mA med 60° spridningsvinkel. Enkel installation i flexrör 16 eller i hålmått från 16-20 mm med hjälp av den medföljande fjädern. Vacker som dekorbelysning infällt i hyllor och fönsternischer i offentlig och privat miljö. Leveras med 2 m förmonterad kabel. Ansluts till konstantströmskonverter via seriekoppling från plus till minus. Drivdon beställs separat och kan fås med eller utan möjlighet till dimring.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight aLED + ID400, a-collection
  Downlight aLED + ID400, a-collection
  Allmänbelysning i bostäder och utrymmen med normal takhöjd i offentliga lokaler. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimal bländning. Montage: håltagning 70 mm. Behöver ej monteras med säkerhetsbox. Dimningsbar.
  7467608 ändrar färgtemperatur och blir varmare i färgtonen när den dimras ner. Från 2000K - 3000K
  Mer info
  3 Varianter
 • Downlight LED 1,2W Q-21MW, Designlight
  Downlight LED 1,2W Q-21MW, Designlight
  Stilren 1,2W mini-downlight anpassad för montage i 16mm Flexrör. Utmärkt vid montage i fasta fönster och lämplig vid montage av effektfulla släpljus i badrumsmiljöer.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Downlight aLED+ ID 600, a-collection
  Lågbyggande downlight med drivdon för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med dimbart 350mA drivdon och snabbkopplingsplint för 230V, delbar mellan drivdon och armatur. Downlightens effekt utan drivdon 5,4W. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutning LEDstrip RX Tune, Hide a Lite
  Anslutning LEDstrip RX Tune, Hide a Lite
  Tillbehör snabbanslutning för enkel installation. Passar till 8 mm bred LEDstrip med upp till 120 dioder per meter och i de flesta av våra profiler med täcklock.
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight M-Penny, Designlight
  Downlight M-Penny, Designlight
  En dimbar och användarvänlig armatur med bra prestanda där monteringen kan utföras direkt mot isoleringen. 2700K och 3000K. IP44, 6-pack.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kontaktskena 3-fas Vit, Global Trac pro
  Kontaktskena 3-fas Vit, Global Trac pro
  Utförande: XTS 4, 3-fas skenor består av en strängsprutad aluminiumprofil, isolerprofil av plast, fasledare och nolledare. Den strängsprutade aluminiumprofilen är vitlackerad men finns även i anodiserad i naturfärg, ALU eller svart. Fas- och nolledare består av 4 mm²koppar. Skenans fas- och nolledare i dess båda ändar måste vara böjda i 90° vinkel innan de kan förbindas med kopplingsstycken. Skenan levereras i standardlängderna: 1, 2, 3 och 4 m. Vid behov kan den sedan kapas till önskad längd på plats. Ledarändarna böjs därefter inåt med ett litet specialverktyg, XTSV 12. Kopparledarens läge kontrolleras med verktygets motsatta sida.
  Montage: Skenorna kan monteras dikt tak, på rörpendel, wirependel eller i takkanal. Rekommenderat fastsättningsavstånd 1000 mm. Maximalt vridmoment 2.5 Nm.
  Adapter: Armaturer kopplas till skenan med adapter.
  Mer info
  4 Varianter
 • Minidownlight aLED1, a-collection
  Minidownlight aLED1, a-collection
  Små 1,2W minidownlights avsedda för montage i fönstersmygar, nischer och möbler. Armaturhus i aluminium. Drivdon a-collection för 350mA konstantström 79 842 95, 79 842 96 alternativt universalstyrdon 79 842 97, 79 842 98 eller 79 842 99 rekommenderas.
  Mer info
  2 Varianter
 • 2-Fasskena Duoline, Vinga
  2-Fasskena Duoline, Vinga
  DUOline 2-krets aluminiumskena, monteras dikt tak eller på distans med pendel/wirependel. Möjlighet till två separata tändningar/dimring. Jordledarens placering efter ena sidan av skenan gör att tillbehören finns i vänster- alternativt högerutförande. Varje skena levereras med anslutningsdon (vänster), ändlock och rak skarv.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight aLED+ 600, a-collection
  Downlight aLED+ 600, a-collection
  Lågbyggande downlight för infällning i normala tak med gips och glespanel. Behöver ej säkerhetsbox. Kylfläns, skyddskåpa och ring i aluminium för optimal värmeavledning. Vinklingsbar innerdel med reflektor och delvis frostat glas för minimerad bländning. Levereras med 2 m kabel för anslutning till 350mA drivdon. a-Collection drivdon 7984295/-96/ -97/ -98/ -99 rekommenderas. Behöver ej monteras med säkerhetsbox.
  Material: Aluminium
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED 1202 Smart, Hide-a-Lite
  Downlight LED 1202 Smart, Hide-a-Lite
  Lågbyggande minidownlight IP44 med integrerad snabbplint för förenklad och smart seriekoppling, eliminerar krångel med externa skarvar och minimerar felkällor. Energieffektiv 3,5W/350mA ersätter 25-30W halogenarmaturer med mycket god färgåtergivning, Ra90. Passar utmärkt att fälla in i skåp, hyllor och nischer m.m. Välj mellan vit eller bostad stål i 2700K och 3000K. Distansring och triangelformad distansram finns som tillbehör för utanpåliggande montage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Downlight LED P-16015, Designlight
  Downlight LED P-16015, Designlight
  En designad fast lågprofildownlight i snyggt utförande och mycket bra ljusutbud. Finns i 2700 K & 3000 K
  2 reflektorer medföljer som enkelt kan bytas till önskad spridningsvinkel. Inkl. drivdon. LED-ljuskällan är ej utbytbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslutningsdon, höger och vänster till 3-fas kontaktskena, Global Trac pro
 • Downlight Optic DEEP XS, Hide a Lite
  Downlight Optic DEEP XS, Hide a Lite
  Exklusiv accentarmatur i litet format med väl utvecklad reflektorteknik. Insänkt ljuskälla som ger ett diskret och väl avbländat ljus med mycket god färgåtergivning, RA95. Liten och lågbyggande – perfekt för glespanel 28mm med 13mm gips. Vacker som dekorbelysning ensam eller i grupp. Svart frontring finns som tillbehör. Komplett med litet fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel installation. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyddskåpa för downlights Spot Guard, Hide-a-Lite
  Skyddskåpa för downlights Spot Guard, Hide-a-Lite
  Skyddskåpa för dom flesta fabrikat av godkända infällda downlights. Spot Guard är tillverkad av glasfiberarmerad polyamidplast PA6/195°C. Plasten är självsläckande. Uppfyller brandsäkerhetskraven och är återvinningsbar. Spot Guard är testad av SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut och får övertäckas med isolering. Tänk på att följa armaturtillverkarens montageanvisning samt Hide a lite's rekommendationer på max lampeffekt.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.